Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt a magyarítás végett elkezdem másodszor de a felénél töröltem a fenébe.
Remélem ha lesz Far Cry 3 az sokkal jobb lesz!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A többivel egyetértek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
- Nem kell 2 tár senkibe: 1 pontos fejlövés. Kivitelezhetõ: tapasztalat.
- Nem kell autóval unalmasan zötykölõdni: erre van a játékban a buszmegálló
- Nem kell sírni az újra termelõdõ ellenfelek miatt: ha nem termelõdne újra és üres lenne a pálya, izgalmasabb lenne? (Bár a leölésük után szebb lett volna így megoldani: CB rádió megszólal, nincs visszajelzés, konvoj érkezik a térkép szélérõl és hozza az új helyõrséget)
Nem értem miért kell mindig ezt hajtogatni: "Unalmas kocsikázás, újra termelõdõ ellenfelek... Az elsõ rész nem ilyen volt..." Igen nem ilyen volt... De pontosan az milyen is volt? Gyengébb grafika, vacakabb fizika, egyirányúbb játékmenet, kevesebb valóság tartalom, stb... Vagy az elsõ részre nem lehet negatívat mondani?
Mellesleg meg az elsõ részben nem voltak ezek sem: a napszakok szép váltakozása, az eddigi legrealisztikusabb tûz
, tágas játéktér, többirányú fõküldetések, számos mellék küldetés (rádiótorony, fegyverkereskedõ, sakál kazetták, "borítékos" bónusz küldetések), gyémánt keresés, választható fõhõs, változatos fegyvertár, hihetõ játék történet... és még sok más apróság.
Ki kell próbálni, mindenkinek leszûrni a saját véleményét és az elsõ részhez ne, hasonlítgatva különálló játékként kezelni...<#nyes>#nyes>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
megszûnik az ujratermelõdõ ellenfél?
élvezetes lesz a kocsival közlekedni?
😞
(fenti 3 gond az elsõ részben nem volt...)
Forza.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Akkor nem is szenvedek tovább vele, jön az uninstall.
Kár, hogy ennyire ötlettelenek voltak a fejlesztõk 😞
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az egész játék arról szól, hogy felveszek egy küldetést, elkocsikázok a térkép másik felébe, megölök valakit, majd megint kezdõdik az egész elõrõl?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
ubi foruma alapján csak multiban lett HC mód 😞
Forza.
Van arra valami lehetõség, hogy az egér mozgását még érzékenyebbre állítsam a max. beállításnál? Még mindig baromi sokat kell mozgatnom, hogy az igényeimnek megfeleljen.
A másik problémám az, hogy a játék elején leírtottam egy 6-8 fõs csoportot, majd visszafutottam a közelben hagyott kocsiért. Az egész mûvelet nem tartott egy percig sem, mivel a kocsit sem hagytam messze. Behajtottam a házak közé, és láss csodát full resp volt megint. Ezt eljátszotta 3x.
Hogy a túróba respelnek újra az ellenfelek másodpercek alatt?
mit csináljak?
igen nem csináltam meg minden küldetést!
elmentem a sivatagba ott ahol át lehet menni a térkép másik felére! megtaláltam az elsõ gyémántot majd megyek tovább hirtelen homokvihar majd elõsötétül a kép a földön találom magam egy közli háznál! onnan nem tudok semerre menni mert állandóan elájulok! és mindig visszarak a ház elõtti útra hiába megyek akármerre!
mit csináljak?
mentésem csak 2 nappa elõtti mikor elkezdtem szedni a gyémántokat még egyszer nem akarok nekiugrani !
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nem tudja esetleg valaki hogy a windows 7 hova pakolja a mentéseke?
Az xp-vel készült mentések, profil vajon használható e win7 alatt is?
Köszi!
Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi
Én pont a fordítottját tapasztalom, ami konzolról lett átírva, az általában egy konzolos szutyok. 😊
Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi
Az lenne a gondom, hogy találtam egy gyémántot Pala-tól északra, egy híd tövénél. Megszerezni, még meg is tudom, ha leugrom, de a feljutás már nem ilyen egyszerû, mindíg, lezuhanok. Tudom, hogy béna kérdés, de ha valaki tudja a megoldást, akkor ossza meg velem 😊
Elõre is kösz!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
nem a klasszikus játék-távcsõ van benne.
Far Cry 2 - Shopping
Számos megoldással lehet valamit hirdetni. Ennek egy változata az, amikor egy játékot vesznek elõ és egy egyedi animáció készítésével belecsempészik a forgalmazni kívánt terméket. És hogy lett ez kivitelezve a Far Cry 2-vel? Klikk a fenti képre <#nyes>#nyes>
persze továbbra is igaz, hogy ezzel a fajta játékmenettel sokszor van némi "üresjárat" (amikor a küldetések helyszínei között kell közlekedni), ami miatt az elsõ "lépések" frusztrálóak tudnak lenni (nagy a kísértés autóval közlekedni, ami persze vonzza az ellenséget és mindig harc lesz belõle), de rá kellett jönnöm, hogy ez igazából még gyalogosan, a susnyásban csendesen rambózva sem tart olyan sokáig, fõleg kihasználva a buszjáratokat, már ha az ember nem akar lépten-nyomon harcolni, járõrökbe ütközni.
a történet, a hangok, a grafika, a hangulat, a belelélés, mind 100%. néha bután viselkednek az ellenfelek, de szerintem az MI egyáltalán nem vészes a mai felhozatalban.
ráadásul én a 20 éves játékosmúltammal nem találkoztam olyan történettel játékban, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgyhogy ez nálam extra jópont.
na, 90%-ot simán érdemel nálam, azzal a pár hiányossággal együtt, amibõl talán egyedül a szinte azonnal visszatermelõdõ ellenfelek az, amit jobban át kellett volna gondolni. ha ez nem lett volna, szerintem sokan nem hagyták volna abba már az elején. nekem a statisztika szerint 31 órám van a játékban.