Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja az Antarktiszon, vagy az csak rémhír volt? Az lesz ám a játék 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nekem az 1 sokkal jobban tetszett azt végigvittem minimum 4x.
Ezt a magyarítás végett elkezdem másodszor de a felénél töröltem a fenébe.
Remélem ha lesz Far Cry 3 az sokkal jobb lesz!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát igen ,ez az ami mellett én sem tudok elmenni, nem értem ezt, hogy gondolták a készítõk. Mondjuk lehet a föld alól másznak elõ, vagy az égbõl ereszkednek alá 😊 Mondjuk egy idõ után meg lehet szokni, de elég illúzió romboló.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Roger6
"Nem kell sírni az újra termelõdõ ellenfelek miatt" - látom nem érted, mire gondoltam... Szóval nem az a baj, hogy újratermelõdik az ellen értsd már meg, hanem az, hogy kiírtom az õrhelyet, elmegyek 50 métert, aztán úgy gondolom, hogy visszamegyek skulóért, és már megint ott van az összes nigger teljes harci díszben! Hát azért legyen már valami kis idõ két spawn között vazze! <#hehe>
A többivel egyetértek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zooleeh
<#eljen>,ja es a tubszemelyes resze se rossz<#nyes>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Tib
Mondom azoknak, akiknek nincs fantáziájuk:
- Nem kell 2 tár senkibe: 1 pontos fejlövés. Kivitelezhetõ: tapasztalat.
- Nem kell autóval unalmasan zötykölõdni: erre van a játékban a buszmegálló
- Nem kell sírni az újra termelõdõ ellenfelek miatt: ha nem termelõdne újra és üres lenne a pálya, izgalmasabb lenne? (Bár a leölésük után szebb lett volna így megoldani: CB rádió megszólal, nincs visszajelzés, konvoj érkezik a térkép szélérõl és hozza az új helyõrséget)

Nem értem miért kell mindig ezt hajtogatni: "Unalmas kocsikázás, újra termelõdõ ellenfelek... Az elsõ rész nem ilyen volt..." Igen nem ilyen volt... De pontosan az milyen is volt? Gyengébb grafika, vacakabb fizika, egyirányúbb játékmenet, kevesebb valóság tartalom, stb... Vagy az elsõ részre nem lehet negatívat mondani?
Mellesleg meg az elsõ részben nem voltak ezek sem: a napszakok szép váltakozása, az eddigi legrealisztikusabb tûz , tágas játéktér, többirányú fõküldetések, számos mellék küldetés (rádiótorony, fegyverkereskedõ, sakál kazetták, "borítékos" bónusz küldetések), gyémánt keresés, választható fõhõs, változatos fegyvertár, hihetõ játék történet... és még sok más apróság.

Ki kell próbálni, mindenkinek leszûrni a saját véleményét és az elsõ részhez ne, hasonlítgatva különálló játékként kezelni...<#nyes>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

arty
ott már nem kell 2 tár egy ellenfélbe?
megszûnik az ujratermelõdõ ellenfél?
élvezetes lesz a kocsival közlekedni?

😞

(fenti 3 gond az elsõ részben nem volt...)

Forza.

koschwarz
végül is én is így kezdtem, aztán mire a végére értem, 9/10-re értékeltem a játékot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Shep
A 2. térképen már sokkal jobb a játék, csak addig el kell szenvedni sajnos.

Állat.
Akkor nem is szenvedek tovább vele, jön az uninstall.
Kár, hogy ennyire ötlettelenek voltak a fejlesztõk 😞

Roger6
Nagyjából igen, sajnos... <#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

18%-nál tartok a játékban, és baromi unalmas.
Az egész játék arról szól, hogy felveszek egy küldetést, elkocsikázok a térkép másik felébe, megölök valakit, majd megint kezdõdik az egész elõrõl?

Bokafix2
Még ezt a baromságot? <#idiota> Sztem kérd meg a fejlesztõket hogy adjanak ki külön neked egy átdolgozott verziót, ahol nem erõsen pigmentált falusi legényekre kell lövöldözni, hanem krieger féle energia-italokon nevelkedett monsztákra, akik elõszeretettel borítják fel az afrikai ökoszisztámát (is).

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Solid Snake
<#nezze><#nevetes2><#nevetes1>
Tib
Ha a 2 térképrész között nem az úton haladsz, visszavág a "menetszél" 😊

koschwarz
fraps-szel csinálsz egy képet a farcry-ból egy szörnyrõl. kinyomtatod. ha élethûbben szeretnéd, színessel nyomtasd. ha ez megvan, kivágod ollóval a szörnyet. mikor játszol a farcry 2-vel, ezt a kivágott szörnyet ragaszd fel a monitorra. ezzel nagyszerûen nehezítheted a játékot, mert legalább a monitor felét-harmadát el fogja takarni a papírszörny<#hehe>

kuzco007
szerintem jobbanjársz ha sehogy😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

derdani
Szevasztok . Nem tudja valaki hogy lehet az elsõ részbõl átrakni a szörnyeket ebbe???<#violent><#gonosz2>

zooleeh
persze ! igy van

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

arty
annak sajnos semmi köze a hardcore játékmódhoz 😞

ubi foruma alapján csak multiban lett HC mód 😞

Forza.

zooleeh
Mar csak az oprendszerbol tudod meg erzekenybbre alitani!

zooleeh
Az egyszemelyes modban alpbol benne van a hard nehezsegi szint<#ravasz1>

Hiho!

Van arra valami lehetõség, hogy az egér mozgását még érzékenyebbre állítsam a max. beállításnál? Még mindig baromi sokat kell mozgatnom, hogy az igényeimnek megfeleljen.
A másik problémám az, hogy a játék elején leírtottam egy 6-8 fõs csoportot, majd visszafutottam a közelben hagyott kocsiért. Az egész mûvelet nem tartott egy percig sem, mivel a kocsit sem hagytam messze. Behajtottam a házak közé, és láss csodát full resp volt megint. Ezt eljátszotta 3x.
Hogy a túróba respelnek újra az ellenfelek másodpercek alatt?

nem akarok átmenni csak a gyémántok kellenének! de vissza se tudok menni
mit csináljak?
igen nem csináltam meg minden küldetést!
Shep
Gondolom még nem végeztél az elsõ térképen azért nem enged át a másodikra.

most keresem az összes gyémántot !
elmentem a sivatagba ott ahol át lehet menni a térkép másik felére! megtaláltam az elsõ gyémántot majd megyek tovább hirtelen homokvihar majd elõsötétül a kép a földön találom magam egy közli háznál! onnan nem tudok semerre menni mert állandóan elájulok! és mindig visszarak a ház elõtti útra hiába megyek akármerre!
mit csináljak?
mentésem csak 2 nappa elõtti mikor elkezdtem szedni a gyémántokat még egyszer nem akarok nekiugrani !
koschwarz
tipikus véresszájú-konzolos szöveg...szánalmas és nyilvánvalóan röhejes, mert majd a konzolok diktálják az FPS-színvonalat mi? hahahaha....

A DX 10.1 elõcsalásához kell valamféle patch vagy alapból támogatja a 10.1-et? Csak mert display options-ben sima dx 10-et ír... <#conf>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

arty
Hardcore mód csak multiban van vagy az egyszemélyes kampányt is módosítja?

Forza.

kuzco007
néhány év múlva biztos kiderül😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

derdani
Nem tudja valaki hogy lessz-e Farcry 3 ?<#lama>

Csináltam néhány képet Windows 7 alatt DirectX 10-ben (vagy DirectX 10.1-ben, ezt nem tudom, mert a játék elvileg tudja a 10.1-et is, ugye?) Szeréntem f@sz@ így is! Le a kalappal! <#eljen><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziazstok!

Nem tudja esetleg valaki hogy a windows 7 hova pakolja a mentéseke?
Az xp-vel készült mentések, profil vajon használható e win7 alatt is?

Köszi!

Zsubi
Ez már csak ilyen. De amíg ilyen csipkelõdõs szinten marad a rivalizálás a két tábor között, addig nincs gond. 😄 Annak pedig örülök, h más hibát nem véltél felfedezni benne.

Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi

Kár hogy így kezdi: A Far Cry 2 teljesen elkerülte a figyelmemet, hiszen az elsõ része PC-re jelent meg, így erre is ráhúztam a "ez is egy PC-s szutyok" címkét.

Én pont a fordítottját tapasztalom, ami konzolról lett átírva, az általában egy konzolos szutyok. 😊
Zsubi
Ugyan nem PC-s, hanem konzolos teszt, de Far Cry 2, szóval tessék elolvasni:Far Cry 2 teszt.

Régebben ateista voltam, de azóta megimsertem Magamat. PSN ID: HUN_Zsubi

Tib
A megoldás, hogy megveszed az eredeti játékot a boltból és jó lesz a szinkron <#nyes>

Neogan
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy találtam egy gyémántot Pala-tól északra, egy híd tövénél. Megszerezni, még meg is tudom, ha leugrom, de a feljutás már nem ilyen egyszerû, mindíg, lezuhanok. Tudom, hogy béna kérdés, de ha valaki tudja a megoldást, akkor ossza meg velem 😊
Elõre is kösz!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Warton
Egy hangyányit jobb lett a multiplayer mert most már nem dobogat ki a szerver olyan sûrûn mint partch elõtt. De ez a ready up rendszer még mindig komoly fizikai fájdalmakat okoz nekem.

felteszem jatekot bealitom magyara ahogy levan irval es nem megy a jatek belep minde es se beszelnise semmit nem tudok hogy tudom ezt a hibat kijavitani ?
Tib
Valamint ITT a v1.03 patch mellé Linux Dedikált Szerver v1.03!!!

zooleeh

zooleeh
kiraly<#eljen>

köszi szépen!

koschwarz
amikor elõveszed a térképed, akkor egy jobb egérgomb.

nem a klasszikus játék-távcsõ van benne.

hogy kell távcsövet elõvenni? már mindent végignyomkodtam ill az opcioba nem találok távcsõre vonatkozó gombkiosztást.

Public TS: shootingstar.mydns.hu:8767 gyertek, hasznaljatok visszajelzeseket a [email protected] msn cimen várok.
Tib

Far Cry 2 - Shopping
Számos megoldással lehet valamit hirdetni. Ennek egy változata az, amikor egy játékot vesznek elõ és egy egyedi animáció készítésével belecsempészik a forgalmazni kívánt terméket. És hogy lett ez kivitelezve a Far Cry 2-vel? Klikk a fenti képre <#nyes>

koschwarz
ja, érdekes, hogy 33-ból elvileg csak 30 fõküldetést csináltam meg...ez hogy lehet? mindig követtem a haver választható küldetéseit is egyébként.

koschwarz
tegnap befejeztem. azt kell mondjam, ahhoz képest, hogy 3. nekifutásra sikerült végigjátszanom, nagyon tetszett. mindent visszaszívok, ami rosszat mondtam korábban.

persze továbbra is igaz, hogy ezzel a fajta játékmenettel sokszor van némi "üresjárat" (amikor a küldetések helyszínei között kell közlekedni), ami miatt az elsõ "lépések" frusztrálóak tudnak lenni (nagy a kísértés autóval közlekedni, ami persze vonzza az ellenséget és mindig harc lesz belõle), de rá kellett jönnöm, hogy ez igazából még gyalogosan, a susnyásban csendesen rambózva sem tart olyan sokáig, fõleg kihasználva a buszjáratokat, már ha az ember nem akar lépten-nyomon harcolni, járõrökbe ütközni.

a történet, a hangok, a grafika, a hangulat, a belelélés, mind 100%. néha bután viselkednek az ellenfelek, de szerintem az MI egyáltalán nem vészes a mai felhozatalban.

ráadásul én a 20 éves játékosmúltammal nem találkoztam olyan történettel játékban, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az lett volna az általam játszott, alapvetõen bad-ass karakter sorsa a végén, hogy feláldozza magát

úgyhogy ez nálam extra jópont.

na, 90%-ot simán érdemel nálam, azzal a pár hiányossággal együtt, amibõl talán egyedül a szinte azonnal visszatermelõdõ ellenfelek az, amit jobban át kellett volna gondolni. ha ez nem lett volna, szerintem sokan nem hagyták volna abba már az elején. nekem a statisztika szerint 31 órám van a játékban.