Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy esetleg valami mod készítõ a játékhoz?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
You\'ll Never Walk Alone
de a nagy semmibõl jövõ ellenségek...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már a hiányosságoknál tartunk:
- nem látjuk a lábunkat gyaloglás közbe ami azért is érdekes mer koscikkázás közbe igen
- Fõhõsünk sose szólal meg, ami azért is fura mer ha mer a többi szintén választható karakter igen.
- lehet nem tûnt fel senkinek de ellenségeink mindegyikének ugyanaz az arca (persze a fekete-fehér közt van különbség no...)
- néhány növényzet nem ég (h ez most miért...)
hirtelen ennyi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
remélem tudtok segíteni. 65% körül járok és a játék elkezdett fagyogatni. egy pillanatra (3-10 sec) megáll a kép, a hang loop-olódik, majd megy tovább a kép és a hang is normálisan. eltelik kb. egy perc, megint "lefagy". most már ott tartok hogy a menü sem jön be, egybõl kivág desktopra hibaüzenet nélkül. hallottatok már ilyenrõl? valami megoldás?
köszönöm!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
ti mit hiányoltok belõle ??? vagy mi a bajotok vel ???
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
1. Hogyan tudom azokat a pályákat betölteni h játszhassuk amiket csináltam?
2. Miért van az h ha az AA-t bekapcsolom mondjuk 2x akkor a fák lomjai négyszögletesek és nevetségesek. 1.2 es patch van fenn. Régebben is fent volt a játék akkor nem voltak ilyen problémák a Driver is frissitettem és elég jó a gépem ahoz h vigye legalább 2x AA-n. Ati HD4870 512DDR5 karim van.
Bevallom õszintén, nekem valahogy kimaradt idáig a FarCry viszont ma telepítettem, de...
Sajnos nem vágom mit is kellene csinálnom, hogy mûködjön is..<#wow3>#wow3>
Szal feltelepítem és utánna passz. Ha rákattintok az ikonjára, elõször is elkezd valami update dolgokat másolgatni de utánna hiába kattintok az ikonra, hibát ír ki.
Van ugyan egy razor mappa is amiben gondolom a crack exe. fájl van de azzal is hiába íratom felül az eredeti exe.-t ugyanaz a hiba üzenet jelenik meg.
Valami ötlet esetleg, hogy mit cseszek el vagy a sorrend a rossz?
ezt irja ki minden inditásnál tesomnál 7600GST-je van 162.es driver van fenn mert a legujabb vmiért nem jol müködik mit csináljunk
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
az meg milyen valami buhera vista??
Van egy kicsi problemam. lattam h masoknal is elofordul h hirtelen hibauzenet nelkul kilep a jatek de a megoldast nem talaltam meg mar. Jatek siman megy az elejen, jatszom aztan kb 1 ora utan egyszer elkezd akadni picit majd fogja magat es kilep. fent van a v1,01 es v1,02 patch.
a vas: Core 2 DUo E7300(2,66 GHz)
Ati Radeon HD3850 512MB
2GB RAM
Windows Vista Extreme Edition R2
hotfix_vista32-64_dd_ccc_70517 <---- ezt a hotfixet raktam meg fel... de ez nemhinnem h problema lenne
van magyaritas is... de azt is utasitas szerint lepesrol lepesre csinaltam..
valaki valami segitseg??? PLS
Ha nem lenne meg, itt van a Hamazhi v1.0.1.5 és a (csak) ehhez a verzióhoz tartozó magyar nyelvi fájl is.
Feltelepíted, belépsz a hamachi szobába. Ha látsz itt aktív embereket, akkor örülsz és indítod a játékot. Többszemélyes játék >> Offline profil >> LAN >> játék létrehozása, vagy ahhoz csatlakozás.
Akinek ezek után se menne, lépjen be a warez témába és kérdezgessen ott.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Hova ment a játék a ...C:\Users\Név\My Games\Far Cry2...mappába igaz?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Utánna Join an existing network!Network name : Hunfarcry2
Network password: password
<#gun>#gun>
i7 azt szevasztok :P
Ismered a Google keresõt? <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Hunfarcry2
jelszó: password
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Ezt a telepítõvel ellátott honosítást rakd fel >>
http://data.hu/get/885536/Far_Cry_2_-_magyar_felirat.rar.html
Nálam remekül mûködik! 😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT!