Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#worship>#worship>
A teljes játék árának 21-22%-a, így aránytalanul magas összeg pár apróságért. Ez szerintem pofátlanság <#kuss>#kuss>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
kodokat tud valaki küldeni egy kicsit ökörködni akarok vele
Egy kis segítség kellene, Windows Xp-n nem akar müködni a játék, töltõképernyõnél nem megy tovább, Vistán és Windows 7-en müködik. Esetleg valakinek valami ötlet?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Visca El Barça!
Itt megtalálod:
http://data.hu/get/885536/Far_Cry_2_-_magyar_felirat.rar.html
ha igen holtom leszedni ?
Elakadtam a játékban,méghozzá oan résznél h a városban mutatja a jel h van uj küldetés a "vörös csillagosoknál",de mikor felmegyek a lépcsõn be van zárva az ajtó ahol a bossok adnák a melót.
menübe ez van:
ööö...retekegér...!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
melyik verzió kell hozzá?
1.02?már van 1.021
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Komolyra fordítva az tényleg nagyon kevés, [email protected] + 96gt + 2gb@800 és átlgosan 50 fps fölött vagyok. Természetesen minden maxon + kényszeritett 16x AA.
Ötletnek meg driver csere.
hogy kell spawn pointot lerakni map editorba? :S
pls HELP!! thx
1280*1024ben ultra grafon a benchmarkja AA nélkül mennyi fpst fut 4870 512essel, 9.2es ati driverrel. Nekem 35ös átlagot dobott ki rá, 6420as core 2vel 2giga rammal és asus p5b alaplappal, amit nagyon keveslek. 2,1rõl 2,8ra húzással is csak 2fpst javult. Ötletek?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Van egy eladó Far Cry 2-m, origi, multi nem volt még használva, egyszer volt gépre telepítve.
Hiszen õk ezt úgy csinálják,hogy kapnak egy fegyvert,és azt modellezik le,nem pedig fejbõl😄 Ez olyan,mintha balkormányos autót a játékban megcsinálnának jobbkormányosnak😄