Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok cheateket használni? Szeretném használni az örög élet módot, meg az összes fegyver kódot. Csak az a baj, hogy nem tudom hogyan kell. Elõre is kösz:-)
Lenne egy nagy gondom a játékkal. Feltelepítem minden hiba nélkül, el is indul, de amikor a Story Mode-ba lépve kiválasztom a karaktert és elindítanám a tényleges járékot, akkor pár másodperc töltés után remegõsen megfagy a zene és újraindul a számítógép. Mitõl lehet ez? Másnak nem volt hasonló gondja? Pls help <#sir>#sir>
Csináltam egy mappot, aki megtudná nézni (és lenne hozzá kedve isxD) az lécci vegyen fel MSN-en: [email protected] vagy vágjon meg egy E-mail-lel: [email protected] !
Elõre is köszi:)
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Van-e valami jobb megoldás vagy netán egy MOD a pszichopata fegyverkereskedõ likvidálására?
...persze amint megérkezett a számlámra az utalt 6.000 Ft <#crazya>#crazya>
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Mivel beleírtad hogy " crac-el lehet valami baj ?" így nem segítek pedig tudom a megoldást.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
meg hát itt kifejezetten
Mert ha másnál ok. minden akkor nálam nem jó valami.........
THX!
Nyugodtan játszál Dx9-ben, mert valszeg' szándékosan de nagyon elqrták a dx10-et a játékban.
Ráadásul sokkal szebb dx9-ben.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Amikor felveszed a fegyvereket, a szobában levõ fickó arcáról közelrõl + amikor kimész az épületbõl, a kint álló kocsiról, oldalról, szintén közelrõl?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Xp alatt nem volt ilyen, de most hogy fenn van a Win7 64 bit-es magyar véglegese, ez van. Ha dx9 ben játszok talán nem annyira erõs ez a dolog, viszont dx10-ben igazán észrevehetõ és zavaró.
Játszhatnék vele dx9ben is, de hát no........
ráadásul ez nem egy fantasy kalandjáték, ahol meg kell ölni a végén 3 sárkányt, és te leszel a legnagyobb hõs a birodalomban...itt egy getzi zsoldos vagy, akiben feléled egy kis lelkiismeret, és tök reális a fõhõsön kívüli történések kimenetele is. ráadásul megtörtént eseményeken alapul.
Remélem a far cry 3-ban (ha lesz) nem lesznek ilyen dögunalmas küldetések, unalmas történet és egy olyan befejezés ami tönkreteszi az egész addigi játékélményt. :D
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Next PC upgrade: 2022
http://youtu.be/4v8qae11_-M
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Hogy lehet letölteni térképet a közösségi térképrõl?
Nem tudok belépni olyan szerverre,ahol nem ubimapp van,a letöltésnél kidob!
Hamachin simán tölti a szerverröl a mappot.
Nem értem!Volt valkinek ilyen?
Punkbuster szól be?
és ugyan olyan mint anno xp-n
u dont have to listen anybody else but me
Grat.
1440-ba ha mindent maxra nyomok, már érezni hogy nem mindig tökéletes a dolog, pedig a 8800GT még gyorsabb is. (sõt a cpu-m is erõsebb) szal én nem szenvednék a helyedbe :)
Most azért van az új próba, mert befigyelt egy 23 inches monitor, hát azzal nem tudom sehogy összehozni DX10-ben és/vagy natív felbontásban. Akárhogy indítom, csak a kép bal felsõ fele látszik felnagyítva, ki kell törölnöm a GameProfile.xml filet, hogy újra elinduljon a játék teljes és rendes képernyõvel, bár az 1920*1080-at akkor sem hajlandó kiadni. Próbáltam már ezt az .xml filet is mindenhogy szerkeszteni, de sehogy nem lett jó. Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa vissza...
A vas: Gigabyte EP43-DS2L, E7400(2800MHz), 4 GB 1066 RAM, nVidia 9600 GT 512, Acer V233H. Ezen azért mennie kellene ennek a gaménak fullba', csont nélkül DirectX10-ben, ha nem tévedek...
Nálam sokkal lassabb, mint xp-n.
+ rögtön az elején, amikor felveszem az elsõ fegyvereket, a szobában levõ fickó arca csíkos. :(
A megjavítandó kocsi árnyékolása is furcsa egy kicsit. (szintén csíkos bizonyos szögbõl nézve)
Másnál is ilyen, vagy csak nálam vacakol a Windows 7?
A legfrissebb ati driverekkel csinálja ezt.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
am mibõl más mint pl a crysis. sztem a far cry amolyan elõdje annak. ezrét is furcsa mosta második része. illetve mikor jelent meg?
még csak most fogom telepíteni
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Beszereztem a játékot. Feltelepítettem. A multinál az összes szerver 9999 pinget jelez, így nem tudok csatlakozni sehova. Volt már másnál is ilyen gond?
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit