Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok cheateket használni? Szeretném használni az örög élet módot, meg az összes fegyver kódot. Csak az a baj, hogy nem tudom hogyan kell. Elõre is kösz:-)
Hali
Lenne egy nagy gondom a játékkal. Feltelepítem minden hiba nélkül, el is indul, de amikor a Story Mode-ba lépve kiválasztom a karaktert és elindítanám a tényleges járékot, akkor pár másodperc töltés után remegõsen megfagy a zene és újraindul a számítógép. Mitõl lehet ez? Másnak nem volt hasonló gondja? Pls help <#sir>

Black Ghost
Bocs a lám kérdésért de multiban a ping érték valójában mit jelent, miért jó ha alacsony vagy éppen magas?
Sziasztok! Van valami MOD arra hogy ne 2 perc alatt termelõdjenek újra az emberek az õr posztokon? Köszi a válaszokat!

Sziasztok!
Csináltam egy mappot, aki megtudná nézni (és lenne hozzá kedve isxD) az lécci vegyen fel MSN-en: [email protected] vagy vágjon meg egy E-mail-lel: [email protected] !
Elõre is köszi:)
werkfilm
végtelen gyémánt alap pedig, nekelljen már a konzolos gyûjtögetéssel szarakodni :)

Maxtreme
Most kezdesz neki, és már csalni akarsz?
Fogadd õszinte gratulációm.

Sziasztok! most kezdeném a játékot, vannak-e hozzá trükök,csalások???

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Netrat
Szó volt itt a befejezésekrõl. Én már untam azt a két hülye választást, hogy robbantasz vagy nem, és régóta keresek valami megoldást a Sakál kinyírására. Most végre kipróbáltam a Sakál "aknavetõs" megölését a börtönudvaron, de azt eredményezte, hogy kihalt szinte minden a hátralévõ rövid játékrészben.

Van-e valami jobb megoldás vagy netán egy MOD a pszichopata fegyverkereskedõ likvidálására?

Sziasztok! Melyik patch-et érdemes feltenni, és melyik javítja ki azt a hibát hogy ha túl nagy a beállítás akk ilyen furák lesznek a fák lombjai?

Tib
Én tudom a megoldást! És el is mondom, mert óriási szívem van. <#taps> Adok szívesen egy mûködõ serial számot, amivel tuti fut majd a game!<#eljen>
...persze amint megérkezett a számlámra az utalt 6.000 Ft <#crazya>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

hehe!
Mivel beleírtad hogy " crac-el lehet valami baj ?" így nem segítek pedig tudom a megoldást.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

koschwarz
használd a google, cseszed, vagy vegyél egy eredeti játékot.<#ticking>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

HotPants
joh mondjuk vistát 1000X sunázza de akk vki esetleg segítene ? egy link kellene hol találhatnék az Ati MObility radeon x1600 kártyámhoz legujabb drivert , illesztõprogit? legfrisebbet ?

blackcalibra
Win 7-en nekem eddig minden elindul, ami eddig elindult. Haegemonia is simán elindult, pedig az már nem mai, ugyanígy az Imperium Galactica 2! is. Semmi gond a Win 7-el.
HotPants
nem válaszol és már kezdek elmebeteg lenni mert ezen az átkozottan semmi nem hajlando elindulni :S:D:D most mit tegyek ha nem válaszol? esetleg másnál is hasonló probléma ?

HotPants
sziasztok .. nekem windows 7 oprendszerem van és feltelepítem korrektül a játékot közben semmi hibát nem ír ki és amikor eindítanám akk egy ideig bevágja a kezdõkéernyõt majd kiírja h "far cry 2 is not responding" :S tehát nem válaszol .. most akkor mit tegyek ? crac-el lehet valami baj ? már ujratelepítettem meg minden.. gépigényem adott hozzá mert már játszottam vele ezen a gépen .. esetleg vki help ?

koschwarz
ja, tényleg, bár én az un. jó befejezés(ek)re gyúrtam, a rosszakat csak a jutúbon néztem meg<#hehe>

meg hát itt kifejezetten a játékosnak kell választania, hogy feláldozza-e magát

blackcalibra
Oké. Ezt akartam tudni, hogy másnál is ez van-e, vagy csak nálam, vagy mi a helyzet.
Mert ha másnál ok. minden akkor nálam nem jó valami.........

THX!
Van...
Nyugodtan játszál Dx9-ben, mert valszeg' szándékosan de nagyon elqrták a dx10-et a játékban.
Ráadásul sokkal szebb dx9-ben.

blackcalibra
Enyémre senkinek semmi ötlete?
Érdekes jelenség, nem tudom mitõl lehet.....
menj már a wolfenstejnel.
Ez nem az a topik...

új wolfenstein valakinek ?

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Wanted
Win 7 alatt, max felbontással valaki csinálna pár screnshotot, az elsõ pályáról?
Amikor felveszed a fegyvereket, a szobában levõ fickó arcáról közelrõl + amikor kimész az épületbõl, a kint álló kocsiról, oldalról, szintén közelrõl?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Tib
Stalker SoC >> 7 féle befejezés van (2 jó és 5 alternatív) és párban fõhõsünk meghal... <#taps>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

blackcalibra
Az mitõl lehet, hogy "nyúlik" a kamera mozgása az egérhez képest?
Xp alatt nem volt ilyen, de most hogy fenn van a Win7 64 bit-es magyar véglegese, ez van. Ha dx9 ben játszok talán nem annyira erõs ez a dolog, viszont dx10-ben igazán észrevehetõ és zavaró.
Játszhatnék vele dx9ben is, de hát no........
koschwarz
mi a baj a játék végével? én pl. sosem játszottam még olyan játékkal, aminek a (z alternatív) végén meghal a fõhõsünk .

ráadásul ez nem egy fantasy kalandjáték, ahol meg kell ölni a végén 3 sárkányt, és te leszel a legnagyobb hõs a birodalomban...itt egy getzi zsoldos vagy, akiben feléled egy kis lelkiismeret, és tök reális a fõhõsön kívüli történések kimenetele is. ráadásul megtörtént eseményeken alapul.

grebber
Hát igen ebben sokan reménykednek!

Next PC upgrade: 2022

sherlock1
http://www.videogamer.com/news/far_cry_2_generated_sales_of_2_9_million.html
Remélem a far cry 3-ban (ha lesz) nem lesznek ilyen dögunalmas küldetések, unalmas történet és egy olyan befejezés ami tönkreteszi az egész addigi játékélményt. :D

http://youtu.be/4v8qae11_-M

werkfilm
3 fölött jár már

grebber
Azt lehet tudni hogy az eladások terén hogy teljesített a game?Megvolt az 1millió eladott példány?

Next PC upgrade: 2022

Warton
Igen, tényleg ilyen fos vége van. Igazából kifutottak az idõbõl.

sherlock1
Ennek a játéknak komolyan ilyen fos vége van? Csilivili grafikára tellett nekik, de normális történetírókra már nem?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Én nemrég próbáltam win 7 RC alatt. Nálam f@sza volt dx 10-ben. -ITT- megtekintheted! Üdv ;)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hi!
Hogy lehet letölteni térképet a közösségi térképrõl?
Nem tudok belépni olyan szerverre,ahol nem ubimapp van,a letöltésnél kidob!
Hamachin simán tölti a szerverröl a mappot.
Nem értem!Volt valkinek ilyen?
Punkbuster szól be?
VRSDM
énis win7-re raktam most újra.
és ugyan olyan mint anno xp-n

u dont have to listen anybody else but me

Netrat
OK, visszaveszem én alacsonyabbra, de a DX10-tõl akkor is kifexik, és nem kapok rendes képet.

Maxtreme
1920ba és fullon akarod tolni 9600gt-vel?
Grat.

1440-ba ha mindent maxra nyomok, már érezni hogy nem mindig tökéletes a dolog, pedig a 8800GT még gyorsabb is. (sõt a cpu-m is erõsebb) szal én nem szenvednék a helyedbe :)

Netrat
DS3L az alaplapom, csak elgépeltem melléütésileg.

Netrat
Most próbálom újra Hetesen a játékot. Korábban ment Windows 7-en, DX10-en, és minden gyönyörû is volt és gyors, meg minden.

Most azért van az új próba, mert befigyelt egy 23 inches monitor, hát azzal nem tudom sehogy összehozni DX10-ben és/vagy natív felbontásban. Akárhogy indítom, csak a kép bal felsõ fele látszik felnagyítva, ki kell törölnöm a GameProfile.xml filet, hogy újra elinduljon a játék teljes és rendes képernyõvel, bár az 1920*1080-at akkor sem hajlandó kiadni. Próbáltam már ezt az .xml filet is mindenhogy szerkeszteni, de sehogy nem lett jó. Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa vissza...

A vas: Gigabyte EP43-DS2L, E7400(2800MHz), 4 GB 1066 RAM, nVidia 9600 GT 512, Acer V233H. Ezen azért mennie kellene ennek a gaménak fullba', csont nélkül DirectX10-ben, ha nem tévedek...

Wanted
Windows7-el próbálta valaki a gammát?
Nálam sokkal lassabb, mint xp-n.
+ rögtön az elején, amikor felveszem az elsõ fegyvereket, a szobában levõ fickó arca csíkos. :(
A megjavítandó kocsi árnyékolása is furcsa egy kicsit. (szintén csíkos bizonyos szögbõl nézve)
Másnál is ilyen, vagy csak nálam vacakol a Windows 7?
A legfrissebb ati driverekkel csinálja ezt.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

norbi2fraktal
én mindet feltettem, szerintem jobb a grafja mint a crysis-nek,és optimalizáltabb, dx10-ben, ultramagas, 1440x900-ban 2xAA, 35-45fps között döcög

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

hogy kell peccselni, sorrendben kell mind vagy elég az 1.03?
am mibõl más mint pl a crysis. sztem a far cry amolyan elõdje annak. ezrét is furcsa mosta második része. illetve mikor jelent meg?
még csak most fogom telepíteni

norbi2fraktal
sziasztok, map editorba lehet tenni ellenségeket, és állatokat?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Warton
Igen, olvass vissza.

Wanted
Hi!
Beszereztem a játékot. Feltelepítettem. A multinál az összes szerver 9999 pinget jelez, így nem tudok csatlakozni sehova. Volt már másnál is ilyen gond?

Warton
Hard mod?

zooleeh
single-ben mar az elejen volt hard mod,ugy jott ki a jatek<#falbav>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Warton
Mi van? Jó lenne, ha single playerben sem kéne teletunkolni az embereket ólommal, hogy megmurdeljenek.