19494
-
#3717 Én viszont kezdek csalódni a Firefox-ba! Pluginokkal is állandóan gondok vannak, nem nyit meg Flash-es honlapot, pedig telepítettem firefox plugint, akkor ezt se jeleníti meg.... Noh, mindegy! -
#3716 Félig-meddig tudja.FF2 fjúcsörz -
cooldoc #3715 Crash Recovery és Session Manager. De én a TabMixPlust ajánlom. Bonyolult, de ha jól beállítod és megszokik, nagyon hálás! -
cooldoc #3714 Ezt egy kiegészítés tudja: TabMixPlus.
Vagy van egy eccerűbb is...mindjárt írom! -
Rasti #3713 Sziasztok.
1 kérdés csak,az uj firefox béta vagy a leendő végleges tudja e már azt,hogy ha bezárom a lapokat és ujra megnyitom a böngészőt akkor az utolsó állás szerint visszanyit mindent oldalt magátol? -
cooldoc #3712 Ja..Értelek. Biztonság:) Én egyáltalán nem - annyi a Phishing-támadás, a sok álcázott oldal. -
#3711 Megbizhatóság alatt a "kiskapukra" gondoltam net felöl, pl. online bankba a végleges elött tuti nem jelentkeznék be... -
cooldoc #3710 Nekem nem volt crash-em. Bocs, az összeomlásról, mindig a Michael Douglas film jut eszembe...Mi a rossz tapasztalatod? -
#3709 megbizhatóbbat egyenlőre megkérdőjelezem erősen! többivel 1et értek! -
cooldoc #3708 Igen, tegnap hajnalban jött ki - vlszleg az utolsó nagyobb frissítés a 2 előtt. Mindegy, én használom a 2Bétát. Gyorsabb, megbízhatóbb, és többet zud, mint az 1.5.0.5. -
#3707 Ilyen ingpólót lehet venne valahol nálunk is? Ötlet? -
#3706 felfrissítette magát 1.5.0.5-re :) -
#3705 A problémát a rosszul összerakott Javascript okozza (no meg a weboldal se kutya).
Az általad emlegetett 1,2,3 füles böngészős akármicsoda egy Javascript függvény hivná be (http://fbl.jatekok.hu/js/tabber.js) - de sajnos mivel a függvény meghívását IE specifikusan csinálták meg (nem a W3C szabványa szerint), ezért Firefox alatt nem működik rendesen.
Summa-summárum: a hiba nem a Firefoxban keresendő. -
#3704 Sziasztok!
Megint akadt egy kis gondom a Firefox-al!
LINK
Itt van ez a honlap... Van itt olyan, hogy 1,2,3, ami IE-ben tökéletesen bejön, de Firefox-ba nekem nem akar bejönni! Nem tudja valaki, hogy mi a gyógyír rá?
A hír, szöveg fölött van az, ha valaki nem találná! Ha nem jön be, akkor neked is bajod van a Firefox-al! :D -
#3703 Igen az lesz a gond nekem is volt már,de mielött leszeded az google toolbarban opcionál probálj átállitani valamit,mert ugy emlékszem nekem ott megoldodott a problema. -
cooldoc #3702 Szedd le a Google Toolbart és nézd meg, kóser-e? -
#3701 Hát nem tudom két kiterjesztés lett telepítve. Az első (GOOGLE Tool BAr)után normálisan működött, a másodikat pedig már akkor telepíttettem amikor már ilyen volt. Mondjuk tegnap beszívtam valami Spywaret vagy Adwaret, vagy mind kettőt, de úgy néz ki sikerült megszabadulni tőlük. Lehet, hogy ott van a kutya elásva? de most akkor ezt nem kikapcsolni?
-
Newfronter #3700 Megint felraktam, és most meg jól működik. :) Igaz Vista alatt vagyok, de nincs vele gond. -
cooldoc #3699 Szia! Mikor jelentkezett? Nem akkor, amikor egy új kiterjesztést telepítettél? Ha igen, távolítsd el azt az extension-t! Ha nem, akkor tiltsd le az összeset, és egyenként engedd vissza. Ami után jön a probléma, az volt a hibás!
2. megoldás: csinálsz egy szűz profilt! -
#3698 HI!
Előreláthatólag egy LAMA kérdést fogok feltenni :)
Az alábbi képen, az állapotsor alatt lévő, üres, pirossal bekeretezett területet, hogyan lehet eltűntetni?
-
cooldoc #3697 Ugye, hogy sokkal gyorsabb, jobb? Azonkívül ez már alapból zárja a lapokat, külön-külön. Adathalászat - elleni védelem is van benne. Nekem is van legújabb 9-es Opera, IntenetExplorer Beta3, de a kísérletező, bátor embereknek a róka jön be (szerintem). Azért azt el kell ismerni, az Opera nagyon profi!
Örülök, hogy sikerült! -
#3696 Nekem nem zárja be a lapokat, jobb klikk a lap fülön, lap bezárása és nem történik semmi, ha kint van a lap bezáráshoz a kis x arra akttintva sem történik semmi -
#3695 cooldoc
Ok
Tudod én nem vagyok egy PC guru, ezért nem is szoktam belepiszkálni a programokba, de most próba szerencse alapon mégis megtettem és sikerrel jártam. Gondolom az általatok leírtak alapján majd sokan megteszik, mert tényleg elég gyors a tűzróka 2.0 beta. -
cooldoc #3694 Persze, mert kell hozzá az MR Tech Local Install (ami alapból kompatibilis) -
#3693 petipetya!
Az általad leírtak szerint sikeresen betettem a gspace kiterjesztést a beta firefoxba és működik. Sőt az külön szuper, hogy most már nem irja ki, hogy van ebből a kiterjesztésből egy ujabb verzió, hanem a régi megszokott és magyarított kiterjesztést használja.
Cooldoc!
Sajnos amit írtál, az alapján nem sikerült megoldanom a dolgot, mert nekem a rókában a nézet-oldalsáv között nem jelenik meg a kiterjesztés menü, ssak könyvjelző és előzmények.
Azért mindkettőtöknek köszi szépen az ötletet, hiszen pont ilyen gond miatt nem tettem fel eddig a beta verziót -
kav5 #3692 petipetya milyen témát használsz a firefoxodhoz? Jól néz ki! -
cooldoc #3691 Petipetya! A Te módszered olyan, mint egy registry-hack. Valójában a konfigurációs file-t szerkeszted. Az általam leírt ugyanazt csinálja, csak grafikus felületről (Firefox-helyi menü). De annyiban rosszul írtam, hogy azt hittem, a Te módszered általános érvényű, de nem, ugyanúgy külön-külön elvégzendő az adott profile-ban, az adott exztension-höz tartozó művelet - az install.rdf file módosítása.
Ennek fényében, szerintem azonnal tötsétek le a MAGYAR nyelvű 2.0 Bétát! Egyrészt elég stabil (nálam az összes téma és kiterjesztés érvényesítése után sem omlott össze), másrészt eleve kísérletező kedvűek vagytok, ha Tűzrókát használtok!
Szép napot mindenkinek! -
cooldoc #3690 Kösz, ez sirály. Van egy alternatív (talán egyszerűbb) módzser. Igaz, ez egyenként műxik...Nézet,Oldalsáv,Kiterjesztések. Kiválasztod az adott kiterjesztést. Jobb egeret nyomsz: helyi menü: "Kompatibilissé tétel"
Újraindítasz. Voila! -
#3689 Aki uj firefox-ot telepit, annak tobbet nem lesz gondja, mert barmelyik bovitmenyt kompatibilisse lehet tenni a legujabb firefox-al:
- Toltsd le a bovitmenyt a gepre.
- File kezeloben (TC, Krusader...)
- Menj bele es allj ra az install.rdf filera:
- Nyomj egy szerkesztes gombot (F4), es keresd meg azt a sort, amiben az a szo van, hogy "maxVersion":
- Az ott megadott szamot ird at a legujabb firefox verzioszamara, jelen esetben 2.0b1:
- Ha ez megvan, ezutan a hagyomanyos behuzos modszerrel:
-
gnagy #3688 Közben végre sikerült! -
gnagy #3687 Sziasztok!
Újra lett telepítve a indows, feltettem a firefoxot, de sehol sem találom/tudom, hogy hogy kell azt beállítani, hogy pl. itt rámegyek a főoldal menüpontra, akkor ne új ablakba nyíljon meg, hanem az aktuális lapon nyissa meg.
Ezt hogy lehet beállítani?
Köszönöm! -
cooldoc #3686 Nézd meg a 3661-est, az engedélyezettek jók! -
cooldoc #3685 A témák nevét érted nem?
-
#3684 Ez angol, tehat nem tudok vele mit kezdeni.
Azert koszi szepen. -
#3683 az előbb is elszált, éppen hozzászólást írtam amikor látom, hogy felugrik a mozilla hibajelentő (vagy mi):) -
cooldoc #3682 Nálam OK. Egyedi hiba lehet. Csinálj egy új profilt, és nézd meg! (Profile Manager) -
#3681 prohardver fórum -
cooldoc #3680 Milyen oldal? -
#3679 nyomtam egy back-et, hogy menjek vissza az előző oldalra, tölt tölt de nem történik semmi, aztán felugrik az ismerős ablak, hogy a firefox.exe hibát észlelt és ezért leáll, mondom ok
elindítom megint, felugrik a munkamenet kezelő, hogy újat akarok kezdeni vagy az előzőt folytatni, mondom újjat kezdek, elkezd tölteni majd megint kisablak a firefox.exe hibát észlelt... párszor próbáltam elindítani de ez lett a vége, hagytam is békén, most megint megy -
cooldoc #3678 ??