19494
  • Cat 02 #3757
    sajna nem :(
  • Neogan
    Új ablak=Új lap sorry :D De nem tudod hogy lehet kikapcsolni?
  • Cat 02 #3755
    nekem alapbol be van sztem csak nekem akkor új lap van :)
  • Neogan
    a Firefox 1.5.0.5-ben hogy lehet kikapcsolni azt, hogyha a görgővel kattintok egy linkre az megnyisson egy ablakot?
  • cooldoc
    Ja, kijavították a streaming - hibát. Egy hete használom (először az RC1-et).
    De a 2.0 Béta tényleg jobb.
  • gameplusz
    1.5.0.6 kijött.
  • csoola
    a 2. pont folyamatban...:P
  • DaemoonHunter
    Rájöttem mi volt a baj. Nem volt rendszergazdai jogom. Felraktam egy progit és jó lett.
  • DaemoonHunter
    Hello! Lenne egy kis problémám: amikor elindítanám a Mozillat nem csinál semmit. Ráklikkelek az ikonra de semmi. Be se jön. Uninstall se indul. Mit csináljak? Előre is köszönöm!
  • Dj Faustus #3748
    Elfelejtem olykor-olykor,
    nem tudhat még újmagyarul ez az atom-ókor.
    Szerencse, hogy beszélhetek így a vén szülékkel
    a gondolatátvivő kézi készülékkel.

1. Első kőrben ajánlanék egy gyorsítótár ürítést: Tools/Clear private data menüpont; legyen minden kijelölőnégyzet bepipálva, majd Clear Private data now.
    2. Cseréld le a hugicát! ;)
  • csoola
    az uccsot azért irtam h ha köze van az elsö problemhoz akkor tudjatok segiteni.
  • csoola
    halee all!!! segitség kellene, a firefox nálam szaraxik. eddig simán jo volt, de most h ujratettem az egész gépet, vmiért néha nme tölti be az oldalakat, csak mondjuk mikor kilépek és 1 idö után. ez mitöl lehet? és lenne még vmi, amit sztem nem lehet megcsinálni, de hátha: le szeretnék blokkolni pár oldalt h ne lehessen megnyitni mert a görény kishugom mindig sir a szüleimnek h ö nem játszhat, de ha nem tölti be a kis gagyi oldalait akkor nem akar majd. és még annyit h használok zonealarmot, nod32-öt amik befolyásolják a gépet.
  • Doma #3745
    100 FF extension
  • Aquir
    :D xD
  • Cat 02 #3743
    loool :D:D:D
  • Doma #3742
    Off
    Egy kis reklám

http://www.ie7.com/

On
  • petipetya
    Kiprobalom, koszonom.
  • Dj Faustus #3740
    Mivel a Linux Unix-szerű a profilmappa itt van: ~/.mozilla/firefox/<Profile name>/[courier]
    A [courier]~
    a home/felhasználó/ mappára utal.

Szóval a profilmappádban létrehozol egy chrome könyvtárat. és abban egy userChrome.css file-t az alábbi tartalommal:
    /* Multi-row bookmarks toolbar */
    #bookmarks-ptf {display:block}
    #bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline}
  • petipetya
    Nem ertem.
  • Dj Faustus #3738
    Linux alapú rendszereken ugyanúgy meg kell keresni a profilmappát (itt le van írva, hol van).
    Utána már csak a userChrome.css-t kell létrehozni a megfelelő tartalommal - ahogy azt már leírtam.
  • petipetya
    Mindez hogy van suse alatt?
  • Dj Faustus #3736
    Itt már adtam rá választ
  • cooldoc
    Igen. TabMixPlus kiegészítő. "események" fül, és ott már megtalálod. Cserében kérlek válaszolj a feltett kérdésemre(Privát üzenet ment, mert OFF)! Kösz.
  • petipetya
    Van vmi mód arra, hogy sok nyitott lap esetén ne így (lásd a képen), hanem 2 v. több sorban legyenek a lapokat jelző téglalapok?
  • petipetya
    De lehet hogy inkabb az ablak stílusara gondolsz?

Ez suse 10.1
  • kav5
    köszi!
  • cooldoc
    Profile Folder
  • baajos
    Az 1.5.0.5 re frissités után a Eszközök/beállitások/haladó/biztonság/protokollok -nál a TLS 1.0 használata be van pipálva! Ha valakinek gondja van oldalbetöltödésekkel az vegye ki onnan a pipát!! (nálam bevált!)
  • gpe
    Sziasztok!

Segítségre szorulok. Tegnap a böngésző elindításakor azt az üzenetet kaptam, hogy nem találja a default beállításokat ezért hozzon e létre újat, hogy használhassam. Én persze igent mondtam. El is indult rendesen, de az összes, hónapok alatt összegyűjtött linkjeimet, valamint a korábbi beállításaim megszüntek. Vissza lehet valahogy állítani a régi beállításokat?
    Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • petipetya
    A Nokia 2.0 (eXtreme) témát használom.
  • Dj Faustus #3727
    "nem nyit meg Flash-es honlapot,"
    Nekem megnyitja az összeset. 1.5.0.5-ös verzó és működik.

"Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek!"
    Újból elmondom: a Firefox a webes nyelveket koordináló World Wide Web Consortium DOM-ját használja inkább, az IE a sajátját. A te általad emlegetett honlap IE-re optimalizálva, nem törödve a webes szabványokkal, más böngészővel.
  • KeKKSZike
    Opera is megjeleníti frankón.... :)
  • KeKKSZike
    Ezt most nem teljesen értettem... :D Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek! Csalódás... Nem is olyan tökéletes ez a Firefox! :D
  • ProGabe #3724
    Eszközök -> Témák
  • cooldoc
    Tab Mix-nek az új, fejlesztői változatát töltsd le!
  • stp4trick
    felbuzdúlva a dícséreteken felraktam a 2b1-t
    kis tökölés és az MR tech felrakása után még egy kis tökléssel működésre bírtam minden kiterjesztésemet és témámat, viszont jobb klikkre ezt adja be:

majd eltűnetteve kilométeres listát hoz fel:

a kettő közé 1 kép elférne, de a legalja itt ér véget, sőt most képfeltöltéskor vettem észre, hogy a gombra kettintva azt új is megnyitotta, valamint állandóan nyit egy plussz üres lapot. Az MR kavar be vagy másképp működhet a tabmix plus?
  • Mr Manson
    Ilyet hol tudok venni? Magyarországon? Ötlet?
  • stp4trick
    nekem külső alkalmazást indító bejegyzésre nem indít, amit az IE megcsinál
  • stp4trick
    Hali!
    1504-m van jelenleg és nem találom azt a menüpontot, ahol a témákat lehetne váltani. Lehet rosszul emlékszem, de régebben mintha benne lett volna.
    Így akkor most a fájl megnyitásával tudom telepíteni a témát?
    Vagy ha felraktam az újat akkor nyílik a cserére lehetőség?
    Mivel a mostani FF mozbackupos és nincs meg a jelenlegi témám és a nevében sem vagyok biztos, nem szeretnék pórul járni.
  • Monoton
    miért van az hogy már nem egyszer visszaállt a firefox alapállapotba

törlődött minden beállítás és ami a legrosszabb az összes könyvjelző