19494
-
Cat 02 #3757 sajna nem :( -
#3756 Új ablak=Új lap sorry :D De nem tudod hogy lehet kikapcsolni? -
Cat 02 #3755 nekem alapbol be van sztem csak nekem akkor új lap van :) -
#3754 a Firefox 1.5.0.5-ben hogy lehet kikapcsolni azt, hogyha a görgővel kattintok egy linkre az megnyisson egy ablakot? -
cooldoc #3753 Ja, kijavították a streaming - hibát. Egy hete használom (először az RC1-et).
De a 2.0 Béta tényleg jobb. -
#3752 1.5.0.6 kijött. -
csoola #3751 a 2. pont folyamatban...:P -
#3750 Rájöttem mi volt a baj. Nem volt rendszergazdai jogom. Felraktam egy progit és jó lett. -
#3749 Hello! Lenne egy kis problémám: amikor elindítanám a Mozillat nem csinál semmit. Ráklikkelek az ikonra de semmi. Be se jön. Uninstall se indul. Mit csináljak? Előre is köszönöm! -
#3748 Elfelejtem olykor-olykor,
nem tudhat még újmagyarul ez az atom-ókor.
Szerencse, hogy beszélhetek így a vén szülékkel
a gondolatátvivő kézi készülékkel.
1. Első kőrben ajánlanék egy gyorsítótár ürítést: Tools/Clear private data menüpont; legyen minden kijelölőnégyzet bepipálva, majd Clear Private data now.
2. Cseréld le a hugicát! ;) -
csoola #3747 az uccsot azért irtam h ha köze van az elsö problemhoz akkor tudjatok segiteni. -
csoola #3746 halee all!!! segitség kellene, a firefox nálam szaraxik. eddig simán jo volt, de most h ujratettem az egész gépet, vmiért néha nme tölti be az oldalakat, csak mondjuk mikor kilépek és 1 idö után. ez mitöl lehet? és lenne még vmi, amit sztem nem lehet megcsinálni, de hátha: le szeretnék blokkolni pár oldalt h ne lehessen megnyitni mert a görény kishugom mindig sir a szüleimnek h ö nem játszhat, de ha nem tölti be a kis gagyi oldalait akkor nem akar majd. és még annyit h használok zonealarmot, nod32-öt amik befolyásolják a gépet. -
Doma #3745 100 FF extension -
#3744 :D xD -
Cat 02 #3743 loool :D:D:D -
Doma #3742 Off
Egy kis reklám
http://www.ie7.com/
On -
#3741 Kiprobalom, koszonom. -
#3740 Mivel a Linux Unix-szerű a profilmappa itt van: ~/.mozilla/firefox/<Profile name>/[courier]
A [courier]~ a home/felhasználó/ mappára utal.
Szóval a profilmappádban létrehozol egy chrome könyvtárat. és abban egy userChrome.css file-t az alábbi tartalommal:
/* Multi-row bookmarks toolbar */
#bookmarks-ptf {display:block}
#bookmarks-ptf toolbarseparator {display:inline} -
#3739 Nem ertem. -
#3738 Linux alapú rendszereken ugyanúgy meg kell keresni a profilmappát (itt le van írva, hol van).
Utána már csak a userChrome.css-t kell létrehozni a megfelelő tartalommal - ahogy azt már leírtam.
-
#3737 Mindez hogy van suse alatt? -
#3736 Itt már adtam rá választ -
cooldoc #3735 Igen. TabMixPlus kiegészítő. "események" fül, és ott már megtalálod. Cserében kérlek válaszolj a feltett kérdésemre(Privát üzenet ment, mert OFF)! Kösz. -
#3734 Van vmi mód arra, hogy sok nyitott lap esetén ne így (lásd a képen), hanem 2 v. több sorban legyenek a lapokat jelző téglalapok?
-
#3733 De lehet hogy inkabb az ablak stílusara gondolsz?
Ez suse 10.1 -
kav5 #3732 köszi! -
cooldoc #3731 Profile Folder -
#3730 Az 1.5.0.5 re frissités után a Eszközök/beállitások/haladó/biztonság/protokollok -nál a TLS 1.0 használata be van pipálva! Ha valakinek gondja van oldalbetöltödésekkel az vegye ki onnan a pipát!! (nálam bevált!) -
gpe #3729 Sziasztok!
Segítségre szorulok. Tegnap a böngésző elindításakor azt az üzenetet kaptam, hogy nem találja a default beállításokat ezért hozzon e létre újat, hogy használhassam. Én persze igent mondtam. El is indult rendesen, de az összes, hónapok alatt összegyűjtött linkjeimet, valamint a korábbi beállításaim megszüntek. Vissza lehet valahogy állítani a régi beállításokat?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
#3728 A Nokia 2.0 (eXtreme) témát használom. -
#3727 "nem nyit meg Flash-es honlapot,"
Nekem megnyitja az összeset. 1.5.0.5-ös verzó és működik.
"Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek!"
Újból elmondom: a Firefox a webes nyelveket koordináló World Wide Web Consortium DOM-ját használja inkább, az IE a sajátját. A te általad emlegetett honlap IE-re optimalizálva, nem törödve a webes szabványokkal, más böngészővel. -
#3726 Opera is megjeleníti frankón.... :) -
#3725 Ezt most nem teljesen értettem... :D Kipróbáltam a Béta FireFox-t, de sajnos az se tudja megjeleníteni ezt, a problémát amit írtam nektek! Csalódás... Nem is olyan tökéletes ez a Firefox! :D -
#3724 Eszközök -> Témák -
cooldoc #3723 Tab Mix-nek az új, fejlesztői változatát töltsd le! -
#3722 felbuzdúlva a dícséreteken felraktam a 2b1-t
kis tökölés és az MR tech felrakása után még egy kis tökléssel működésre bírtam minden kiterjesztésemet és témámat, viszont jobb klikkre ezt adja be:
majd eltűnetteve kilométeres listát hoz fel:
a kettő közé 1 kép elférne, de a legalja itt ér véget, sőt most képfeltöltéskor vettem észre, hogy a gombra kettintva azt új is megnyitotta, valamint állandóan nyit egy plussz üres lapot. Az MR kavar be vagy másképp működhet a tabmix plus? -
#3721 Ilyet hol tudok venni? Magyarországon? Ötlet? -
#3720 nekem külső alkalmazást indító bejegyzésre nem indít, amit az IE megcsinál -
#3719 Hali!
1504-m van jelenleg és nem találom azt a menüpontot, ahol a témákat lehetne váltani. Lehet rosszul emlékszem, de régebben mintha benne lett volna.
Így akkor most a fájl megnyitásával tudom telepíteni a témát?
Vagy ha felraktam az újat akkor nyílik a cserére lehetőség?
Mivel a mostani FF mozbackupos és nincs meg a jelenlegi témám és a nevében sem vagyok biztos, nem szeretnék pórul járni. -
Monoton #3718 miért van az hogy már nem egyszer visszaállt a firefox alapállapotba
törlődött minden beállítás és ami a legrosszabb az összes könyvjelző