Gazdasági világválság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dolog egyik fele tehát az, hogy igen, pénzbe kerül az, hogy például egy kormány vagy egy minisztérium fenntart például egy weboldalt, amelyen szájbarágós stílusban közzéteszi, hogy mire, merre, mennyit költ. Tehát kivetnivaló abban, hogy arra költenek, hogy elmagyarázzák merre ment el a pénz, éppenséggel érdekes, ha eddig folyton azt olvastam tõled, hogy ezt miért és azt miért. Remélhetõleg akkor majd ott választ kapsz erre.
Hogy háromszáz millió sok vagy kevés erre, azt nem tudom. Nyilván nem csak egy weboldalt csinálnak, hanem TV spotokat és fizetett újsághirdetéseket. Nem vagyok otthon a médiaköltségek terén, de elsõ blikkre nekem nem tûnik olyan eszeveszettül soknak a háromszázmillió, ha tényleg széleskörû médiakampányt indítanak a felvilágosításra, figyelembe véve, hogy egy sima reklámkampány egy üzleti cégnek is alsó hangon is több milliós költség. Azon mondjuk nem lennék meglepõdve, hogy a számok mögé nézve vastagon fogtak a ceruzák a számlaíráskor...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha közvetlenül, és ha csak közvetetten is érintett a válsággal kapcsolatban amit felhoztam eddig azt nem róhatod fel.
Aztán számold meg mennyit postoltam már ide, majd azzal oszd el az off topik postjaimat. Így megkapod az arányokat. SZámszerûen.
Majd ugyan ezt én is megcsinálom, és kiderítjük,hogy te hányszor szóltál okosan a témában, és hányszor jöttél csak offolni, moderálni.
Néha legyünk már kritikusak magunkkal szembe is, emberek.
"Én meg azt rühellem, hogy gazdasági témákról szerettem volna olvasni, erre az idefosott hülyeségeitek köszönnek vissza."
Ember, olvass már vissza pár száz oldalt, az egész a válságról szól, és KÖVETKEZMÉNYEIRÕL, OKAIRÓL, hogy milyen erõk játszottak közre,hogy kirobbanjon.
Arról mi nem tehetünk,hogy nwo pártik mesterségesen alakították ki a válságot. És, nekünk errõl kell beszélnünk.
Errõl a válságról már 95-ben lehetett tudni, honnan?
Már akkor megvolt a forgatókönyve. Nwo kutatók már t9bb mint tíz éve figyelmeztettek egy ilyen világméretû gazdasági válságra. Mert itt nemcsak ingatlan lufi van ám... neeeeem, konverziós, és valuta válság, aztán jön a hitelválság, jön a pénzrendszerek válsága, valuták dõlnek be. Jön a háborús idõszak megint, ha nem történik valami közben.
Szóval azért nem árt jól megbeszélni, mert bármi lehet.
Sokan a 29-es VG válsághoz hasonlítják a mostanit.
29 után mi történt? vv1 , vv2, vérben fürdött a világ.
Szóval nehogy már ne vegyünk számításba minden eshetõséget... Az hiszitek,hogy a világ véletleneken alapszik? Akkor naívak vagytok.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Persze mi egy élet manapság ugye ?
Kivéve ha a tiédrõl vagy valamelyik rokonodéról lenne szó !
Valszeg a tibi harmadik fiának kellett még egy nyaraló az adrián, tibi médiacége ezért kapott egy zsíros állami melót, aminek keretén belül terjesztenie kell a kormány verzióját a válságról.
Az ilyen dolgok simán benne vannak a rendszerben, úgyhogy azért ne legyenek álmatlan éjszakáid miatta 😊
Irigylem egyébként, hogy frayerrel egyetemben mennyi szabadidõtök van...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
1.de szép házad van
2. látod azt a hidat? 30% zsebben
elmegy 2 az 1 hez
2 hû neked mégszebb házad van
1. látod azt a hidat?
2. milyen hidat?
1. 100%!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
IZLAND volt az elsõ bedõlõ ország, mi ez ha nem gazd. világválság????
Meg a kérdés is:
Ezt magyarázza már meg valaki, meg én nem vagyok elég képzett ehhez:
300milliót költ a kormány a válság hatásainak ELMAGYARÁZÁSÁRA.
VÁLASZ MÉG NINCS, sem BUCSERtõl sem mástól.
és látod okkultist? te zavarod el innen az értelmes embereket, akikkel lehetne Ontopic beszélni.
Na de mostmár elég ebbõl az offból is, nem kell a sok gyûlölködés se a topicba, az se tesz jót neki. Remélem okkultist és frayer már nem fog idelinkelni offtopic baromságokat, vagy másegyéb csalafintaságot csinálni.
Én meg azt rühellem, hogy gazdasági témákról szerettem volna olvasni, erre az idefosott hülyeségeitek köszönnek vissza. Nem hiába vannak tematizált fórumok, használjátok azokat.
Egyszerûen egyesek nem vevõk erre a hangnemre és viselkedésformára. De lehet, hogy a másik oldalról kellene megközelítenem a témát, legyen egy másik topic, szigorúan a témában vágóan.
Okkultist, akkor gyûjtöd majd a híreket, web lapokat? Infókat.
Nem börtönben élünk, ha a topik közösség szeretné, akkor beszélgethetünk piros szivecskés labdákról is.
De kérem, ne egy ember mondja már meg, hogy mi az ami érdekli a topik közösséget és mi az ami nem. Legyünk már demokratikusak könyörgöm.
Had ne kelljen óvási kérelmet beadnunk a portál adminjaihoz.
Szeretnénk igazságosan, demokratikusan forumozni. Nem egyszer lett már törölve innen értékes hozzászólás, a közösség megkérdezése és beleegyezése nélkül. Egyszerûen rühellem az emberek kényszerítésének minden formáját.
Nem vikingek, de akkor a norvégok és a dánok (kelta és skandináv õsök) kiktõl származnak? (skandináv felfedezõk, kalózok, harcosok voltak a vikingek, és leginkább õk mentek a legmesszebbre)
Errõl a támadásról lehet már kissé másképpen olvasunk majd késõbb. Izlandon volt anno egy Anti-NATO felkelés 1949-ben, ami eredeti szlogenje szerint az ellen protestált, hogy Izlandon maradjanak az amerikai katonai erõk, ezáltal célponttá téve Izlandot a Szovjetunió számára. A késõbbi történészeti kutatások szerint viszont utólag már inkább azt valószínûsítik, hogy a baloldali politikai nézeteket valló szélsõséges csoportok robbantották ki, hogy elûzzék a szigetrõl a NATO erõket. Szerintem itt is egy kisebb csapat kormányellenes (most éppen bal oldali koalició van Izlandon) tüntetõ így akarta felhívni magára a figyelmet. De persze ezt innen nehéz megítélni, mindenestre nem hinném, hogy itt egyszerûen csak arról lenne szó, hogy Gipsz Jakab ottani megfelelõje felhúzta magát azon, hogy a politikusaik tejbetökök voltak a gazdasági döntések terén...
Ami a gazdasági világválsággal kapcsolatos, szerintem inkább az a hír érdekes, hogy mind az USA, mind az EU béli mentõcsomagok a hírek szerint katasztrofálisán rosszul vannak megszervezve, és a legtöbb esetben az államok kormánya nem, vagy csak nehezen tudja számon kérni a kiutalt összegek mozgását... Na ez az, ami eléggé meredek dolog. :S
A vikingek sem túl jókedvûek, nemisértem miért:
Tévéadásban támadtak az izlandi kormányellenes tüntetõk
ez a fanatizmus.... vagy paranoia? 😄
Ezt magyarázza már meg valaki, meg én nem vagyok elég képzett ehhez:
MUHAHAHAHA, látod, nem mindenkinek jön rosszul a válság, mindössze az itt lakó bennszülöttek 99,9% az aki nem tud belõle "profitálni".
Amúgy minden ok, a közgazdaság"tudomány" köszöni szépen jól van😊
MUHAHAHAHAHA, a link egy gigantikus buktát mutat be, az IRÁN-KONTRA ügyet, nem is értem miért nincs a listában, talán mert megbuktak vele North ezredesék, és a nagy része igazolódott, a másik része meg titkos. (tehát az is igaz)
Gratulálok tájékozott vagy. (hogy mi a mese, az attól függ, hogy magad gyereknek, politikamentes fogyasztó debilnek, átlagemberenek, vagy helyi bennszülött humanoidnak tartod-e?)
egybkt a flashed nem mûködik (nálam). Nincs kedvem megnézni a forrást 😄
Ezt azért nézd meg, hátha mégis képes vagy felfogni.
Az egyik legnagyobb kilógó lóláb, konrét emberek buktak meg konkrét tervekkel
Szerencsére megbuktak, különben most nem itt irogatnék, hanem valami gyûjtõtáborban, te meg cenzor lennél, vagy besúgó. (akarsz az lenni?)
Az egész gazdaság ilyen jószándékú irányítás alatt áll, mit vársz tõlük? Vagy láttál már egyetlen milliárdost is, aki mondjuk 1milliárdot megtartana magának (dollárban az is elég több generációra a családjának, hogy soha ne kelljn dolgoznia a megélhetésért) és a többit egy nagyon fontos probléma megoldására költi el, pl. OLAJMENTES energiatermelõ megoldás kifejlesztése, vagy ENERGIATÁROLÁS, vagy hasonló, ha sikerül neki, akkor beírná magát a történelembe. (Pl. Bill Gates jóvátehetné amit elkövetett a winfossal)
Vagy inkább csak tájékozottabbak az átlag mónikasón+sörön élõknél?
Itt a smoking gun: (füstölgõ puska, bizonyíték, a napnál is világosabban)

Barbrady sheriff
(Az õrmester mögött éppen godzilla száll ki egy ufóból)
Inkább Jim Marrs elmélete lesz az igaz, szerinte nem azért nem fogadják el sokan az összeesküvések létét, mert nem akarják, hanem mert nem tudják, nem képesek rá. Belegondolnak a hátterébe, ill. ha az egyik igaz, akkor a másiknak (ami abból következik) is igaznak kell lennie, ill. ha CSAK EGY IS IGAZ, ami azt feltételezi, hogy van egy a HÁTTÉRBÕL MANIPULÁLÓ CSOPORT (legyen a neve illuminati) akkor kész vége, ezt az õ agyuk nem képes elfogadni/feldolgozni.
Mint az a különleges egér, aminek a belsõ fülében csak 2 térdimenzió érzékelésére van meg a félköríves valami, és ha eléraksz egy gyufásdobozt, akkor nem képes rá felmászni, neki nem létezik a magasság. Szerintem õk lesznek az új világrend mintapolgárai, egyfajta kitenyésztett faj, aki nem akar, de nem is lenne képes változtatni. (rájuk alapozzák, mert rájuk lehet)
Véletlenül? Vagy mert olyan egyértelmû a dolog,hogy már már vérlázító és nem merték beleírni. ???
"az elméletek egyfajta valláspótlékként, a különbözõ hitvilágok tudományos maszlaggal történõ összemosása következtében váltak népszerûvé, könnyen fogyaszthatóvá és közismertté."
1. Tömegfogyasztásra szánt ellenségképek <=======
2. Az AIDS-vírus létrehozása
3. Támadás az ionoszféra ellen
4. Szökõár az Indiai-óceánon
5. Légikatasztrófa Lockerbie fölött
6. A Philadelphia-kísérlet
7. Pearl Harbor
8. Cion bölcseinek jegyzõkönyvei <=======
9. Szovjet ügynök volt az angol miniszterelnök
10. Paul halott
11. Shakespeare kiléte
12. Ügynökségi agymosások
13. A walesi hercegnõ meggyilkolása
14. Hitler halála
15. A Jézus-összeesküvés
16. Az Illuminátusok <=======
17. A Holdraszállás meghamisítása
18. Roswell
19. John F. Kennedy meggyilkolása <=======
20. Támadás az ikertonyok ellen <=======
Egyértelmû kiknek a megrendelésére készült el ez a cikk.
Az általános félre informálás tipikus esete, ahogy dezinformálják a közvéleményt, az igazságot amire néhányunk megpróbál rávilágítani beleszövik a hazugságokba, azzal mintegy az igazságot is hazugságként feltüntetve.
Minél jobban tagadják, minél jobban védekeznek, minél erõsebb az oppozició, annál inkább látszik hogy rejtegetik az igazságot, annál jobban igazolják õk a mi igazunkat.
Hiába képzelik magukat Istennek, hiába dolgoztatnak hatalmas stábbal milliárd dolláros kiadásokkal szellemi mûhelyeket, akkor is csak emberek, semmivel sem okosabbak másoknál. Amit õk elrejtenek, azt mi felfedhetjük. Az igazság mindig a felszínre tõr, elõbb vagy utóbb.
Igen.
Te ezt olvastad már?
"Az elméletek egyfajta valláspótlékként, a különbözõ hitvilágok tudományos maszlaggal történõ összemosása következtében váltak népszerûvé, könnyen fogyaszthatóvá és közismertté."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908
Ezt magyarázd már meg, meg én nem vagyok elég képzett ehhez:
MUHAHAHAHA, látod, nem mindenkinek jön rosszul a válság, mindössze az itt lakó bennszülöttek 99,9% az aki nem tud belõle "profitálni".
Amúgy minden ok, a közgazdaság"tudomány" köszöni szépen jól van😊
AZ ALSÓBB SZINTEKEN igen, de ahogy egyre feljebb jutnak, egyre több hatalom jut, és egyre kevesebb jószándék. Másrészt meg ha jót akarnak, akkor mire fel a titkosság??????????? Meg kik elõl kell eltitkolni??? Ki szólhat be az IMF igazgatójának? (márha feltételezzük, hogy ezek mind jószándékúak)
Belátható, hogy nem lehet igaz sem a jószándék, sem az , hogy kell ez az egész titkos társaság, VASLOGIKÁVAL csak az jöhet belõle ki, hogy ez nekünk (az emberek 99,9%) rossz lesz.
TUDTUNK ÉS BELEEGYEZÉSÜNK NÉLKÜL döntenek olyan emberek és csoportok, akiket NEM VÁLASZTOTTUNK MEG erre a pozícióra.
Szerintem ez az NWO, csak még nem mondták ki nyíltan, még folyik az elõadás a "választott" bohócokkal, meg a parlamentekkel, stb...
Nem mellékesen ráadásul NEM a mi érdekünkben történik semmi, amit ezek tesznek.
Na ez az junior !! Ezért mûködik még a demokráciának álcázott világfasizmus !!!
Mi soha nem választunk meg senkit sem, az eleit választja KI a haza és népárulásra hajlamos egyéneket, illetve agymanipulát egyedeket helyez kulcspozíciókba. Ez a nézet az, amimiatt azoknak kell szenvedniük, akik tovább látnak az orruknál. Azok a birkák akik sorsuk jobbrafordulását a "megválasztottaiban" remélik, valójában a diktátorok öntudatlan cinkosai....
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Mondjuk ehhez az emberek mentalitása is kéne... ma már mindneki ki van ábrándulva a politikából.