Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
56ban is azéé nem segítettek, mer máán akkó is komcsik voltak
mindenki komcsi csak mi vagyunk a helikopter?
ujjajajaj
bakkker de várom hogy egy South Park részt is csináljanak róluk! 😊))
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ilyesmit szeretnének létrehozni, de ez már az én konteom. 😊
Mondjuk, hogy ha elérhetõ lenne pl. a Star Trekbõl ismert replikátor technológia és valami komolyabb energiaforrás akkor igen csak nagy lépést tehetnék afelé, hogy senki ne éhezzen és járványok se legyenek. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Akkor is érdekes..
A Fidesz is betette az embereit az MNB-be.
"Ülésszüneti" elnöki jogkörével élve Obama a Nemzeti Munkaügyi Kapcsolatok Tanácsának tagjává nevezte ki Sharon Blockot, Terence Flynnt és Richard Griffint. Richard Cordrayt az amerikai államfõ a Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Bizottság vezetésével bízta meg.
Republikánus részrõl az elnöki intézkedéseket alkotmányellenesnek minõsítették és kilátásba helyezték, hogy meg fogják akadályozni a szövetségi tartalékbank, a Fed igazgatótanácsa két új tagjának kinevezését."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nincs elég problémájuk,hogy velünk foglalkoznak?
Hírszerzõ
2012.01.04., 17:05 Frissítve: ma, 12:30 58506 57
Navracsics Tibor: a forint gyengülése a kormányzat kudarcát és elhibázott gazdaságpolitikáját jelzi.
Jól jelzi a kormányzati politika kudarcát az euróárfolyam - mondta el Navracsics Tibor sajtótájékoztatóján. Navracsics kitért arra, hogy a 300 forintos "lélektani határt" átlépõ euró magyar devizahitelesek tömegét lehetetleníti el. A forint gyengüléséért a miniszterelnök hiteltelen és elhibázott politikáját tette felelõssé. A kormány nem képes kezelni a válságot, közölte Navracsics, megjegyezve, hogy válságkezelés helyett a kormány "konzultál, beszél és nyilatkozik".
Navracsics Tibor hangsúlyozta: a helyzet egyetlen megoldása az új választások kiírása és egy új kormány felállítása - adta hírül a Fidesz.hu 2009-ben.
http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/1/4/Breaking_a_kormany_vallalja_a_felelosseget__BFJ5ZK#utm_source=hvg.hu&utm_medium=listing&utm_campaign=crossmarketing
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Egy diplomáciai ügyekben járatos forrásunk szerint nagyon sokat elárul a bizottsági hangulatról, hogy miközben Fellegi Tamás bejelentette a magyar sajtónak, hogy hamarosan Brüsszelben is tárgyal, addig az Európai Bizottság nem adott még neki idõpontot. És információink szerint simán elõfordulhat, hogy nem is fog kapni. Ehhez nagyon komoly fordulat kellene a magyar kormány részérõl.
Információink szerint legkésõbb Fellegi jövõ heti washingtoni tárgyalásakor kell olyan engedményt adnia, ami elég meggyõzõ ahhoz, hogy Brüsszelben szóba álljanak vele.
Fotó: Kovács Attila
Nem látnak perspektívát Orbánban
Ezt azonban nehezíti, hogy amerikai külügyi forrásaink szerint „szörnyû hangulat" várja Fellegit Washingtonban. Fellegi csütörtöki bejelentését alapvetõen kármentésnek tartják a washingtoni diplomáciában, ami arra ugyan jó, hogy átmenetileg megállítsa a forint gyengülését, összességében azonban forrásunk szerint már „nincs mit menteni", a tárgyalásokat nem befolyásolja, Fellegi pedig mondhat szinte bármit, nem fogják igazán komolyan venni a tárgyalásokon.
Az amerikai diplomácia ugyanis már nem lát perspektívát Orbánban, fogalmazott az Indexnek egy külügyi forrás. Reális opcióként merült fel, hogy az Egyesült Államok nyomást gyakoroljon Magyarországra, hogy állítson fel szakértõi kormányt. Máshogy ugyanis nem tartják elkerülhetõnek a magyar államcsõdöt. Forrásunk szerint ráadásul bármit is mond a kormány arról, hogy az IMF-hitel védõhálónak kell, valójában arról van szó, hogy az állam finanszírozható maradjon az év második felében.
Hasonló helyzetben egyáltalán nem példátlan, hogy külsõ nyomásra szakértõi kormány veszi át egy ország irányítását - ez történt Görögországban és Olaszországban is, utóbbival való párhuzamokról bõvebben itt olvashat."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#59889 Hát kb.
Kemény két hétre számít Matolcsy
A szerdai kormányülésen Matolcsy György mellett Fellegi is tartott egy rövid értékelést az eddigi egyeztetésekrõl. Információink szerint bizakodóan fogalmazott a majdani tárgyalásokról, az IMF képviselõi szerinte ugyanis rugalmasabbak és "sokkal jobb fejek", mint az Európai Unió tárgyalódelegációjának résztvevõi. A kormányülésen elhangzottak ismerõ forrásunk szerint a miniszter úgy érzi, Brüsszelben "csuklóztatják", nem fogadják a telefonjait és nem adnak idõpontokat a megkereséseire. Ezt erõsíti Olivier Baily, az Európai Bizottság szóvivõjének keddi és szerdai brüsszeli tájékoztatója is, ezeken azt mondta, hogy noha Fellegi Tamás kért idõpontot egyeztetésre, addig nem hajlandók folytatni a decemberben megszakadt tárgyalásokat, amíg a magyar kormány nem ad megfelelõ választ a bizottságnak a december végén elfogadott jegybanktörvénnyel kapcsolatos kérdéseire.
Nemsokára. 😊
Live for nothing or die for something.
Hiába van közgazdaságilag tényekkel alátámasztva a mondandód, úgyis csak azt a választ fogod megkapni, hogy "meragyurcsány, elmúltnyócév, rohadtbankok, imf, cionista világuralom".
Aha.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."