61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#60063 Attól még igaz, amit mondott :D -
Tsol #60062 Korrigálva. -
#60061 Nem mondtam, hogy híggy. -
#60060 Miért? Nem szabad.kömüvest választani?
-
who am I 7 #60059 Ja, de sokat nem ér.Ha ő lenne ott, ugyanezt csinálná :D -
Tsol #60058 Így könnyű hinni az igazadban. Gyakorlatilag bármibe ami ellentétes a gondolkodásmódoddal, belemagyarázod, hogy kamu. OMG -
Tsol #60057 -
#60056 Utolsó mondat -
#60055 Csemegézz. Illuminátusokat nem fogsz találni. :) -
#60054 Magyarországon ... választás is van, íme:
-
#60053 Fals számokat fogsz találni. -
#60052 Ne Orbánba higgy. A hatalom mindig a trón mögött van és így támadhatatlan. -
who am I 7 #60051 hm, majd kutakodok hátha van valami hivatalos infó erről... -
#60050 -
ManoNegra #60049 Olyan ezermilliárd körül volt a 2010-es kamatszolgálat úgy tudom. -
#60048 kevesebbet mint amennyit felvesz évente :D illetve felvett az előző... -
who am I 7 #60047 Van aki tudja, hogy évente mennyit törleszt az adósságba az állam?Mert sehol sincs konkrétan leírva, hogy pl. 2010-ben mennyit fizettek ki hitelekre. -
#60046 a 83% -os adósságról mindenképp, és ezzel remélem leírtam mindent -
#60045 Ha egy terv szerint neked hülyének kell látszani, akkor te hülyének fogod magadat tetetni. -
#60044 azt nem tudom hogy miből gondolod azt hogy orbán intézkedései nem az ország érdekeit szolgálják, mi van ha hosszútávon igen? a másik lehetőség ami nektek tetszene meg megsúgom, hogy a bankrendszer érdekeit szolgálnák, köze nincs a magyar érdekekhez, a magyar érdek pedig az hogy csökkenjen az adósság és ne vegyünk fel hitelt ami természetesen nem fogja csökkenteni az adósságot csak ad egy kis lélegzetet a gazdaságnak, de lehet hogy pár év múlva, sőt valószínű minden kezdődik elölről. mi a megoldás? vagy átalakítani a jelenleg irendszert, és belekezdeni valami újba, vagy 20 év után jöhet az újabb rendszerváltás, és lezárni a kapcsolatokat nyugattal, és inkább az oroszok és ázsia felé kacsintgatni innen, európa közepéről. lehet hogy eszeveszett felelötlen kapkodás ami miatt hírtelen jött a pofon, azt viszont ne felejtsd el hogy a helyzetünk amúgy is szar, extra még jött egy világválság is megint, azt hát az orbán se isten hogy jól döntsőn mindég minden körülmények között -
Garfield #60043 "kihallottam", "beleképzeltem": erősen szubjektív a két cselekmény elhatárolása. -
#60042 Én azért kihallottam olyat is, amit te biztos nem. :) -
Garfield #60041 Hanlon borotvája -
Garfield #60040 Na most szopta be tövig a bráneszt a FIDESZ:
Nem fenyegette kizárással a Fideszt, de viszonylag határozottan hívta fel Orbán Viktor miniszterelnök figyelmét arra az Európai Néppárt két vezetője, hogy tartsa be az Európai Bizottság ajánlásait a kifogásolt törvények ügyében.
-
#60039 És te azt hiszed, hogy hülyék. Hát nem. :) -
Garfield #60038 Leszámítva a kétharmadot, az összecsapott jogalkotást, a háromhúszas eurót, a rekordméretű adósságot, és azt, hogy talán az egész rendszerváltás óta nem volt ilyen ótvar gazdaságpolitikánk... hát ja, ez volt eddig is. -
#60037 Addig nem fog bedőlni az ország, még az arabok le nem rohanják Izraelt -
Garfield #60036
ja, és minderről a Zemúltnyócév tehet. -
who am I 7 #60035 Ez volt eddig is kb. -
LPJ #60034 „Az IMF-tárgyalások azért szakadtak meg, mert hazamentek karácsonyozni, a forint azért dőlt be tegnap, mert a brókerek visszamentek dolgozni szilveszter után, a BKV a Valentin nap miatt fog leállni, az államcsődöt pedig a nyuszi hozza."
by Egyenlítő blog -
#60033 Mást mond és másképp cselekszik.
-
#60032 A 2-es meg a kettösbeszéd.
-
#60031 Az 1-es a jó tipp. :) -
#60030 Volt régebben az a szimpatikus három emberke akik csukjában megkeresték a kutyákat kínzó/bántó népeket és kamera előtt jól megverték őket és befenyítették,hogy rendesen bánjanak az ebekkel.
Ezeket a retek politikusokkal is hasonlóképp kellene eljárni. -
Garfield #60029 Lassan azért el kéne már dönteni, hogy mégis mi zajlik itt:
1. Orbán a cionisták szálláscsinálója és úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.
2. Orbán egy csodálatos ember, egy nemzeti hős, aki megpróbálja biztos révbe kísérni a piros-fehér-zöld gyorsnaszádot, de a cionisták összeesküdtek ellene és manipulálják az árfolyamokat, és a vesztét akarják és jaj. -
#60028 A cionisták ezt írták fel neki receptre és ö betartja az orvosi előírásokat -
#60027 Szálláscsinálók. 2/3-dal a meglehetett volna váltani a világot.
-
Garfield #60026 Másfél éve kétharmaddal kormányoz Orbán, azaz bármit megcsinálhatna, hogy az ország helyzetén javítson. Ennek ellenére a szarosgödör alján vagyunk, már a gyurcsányi mélységeket is elhagytuk. Hogy mikről tehet Orbán? Például a háromhúszas euróról, ebből következően az államadósság rekordszinten; vagy adóterhelés növelése a kiadások érdemi visszafogása nélkül, ezzel párhuzamosan értelmetlen preztízsberuházásokra pénzkidobás, pl. Fradi-stadion megvétele. Ő tehet arról, hogy az elmúlt másfél évben a jogalkotás színvonala egy alkoholista zugügyvéd produktumával vetekszik. Ő tehet róla, hogy másgél éve nincs egy átgondolt és megalapozott gazdaságpolitikája az országnak, csak hónapról-hónapra történő ad hoc kapkodás van. -
#60025 Jaja, ez a fura nekem is hogy zsidóként milyen gondolkodása van, és pontosan tudja mi van ebben a retkes országban. Minden tiszteletem neki ! -
#60024 Vámos magyarabb, mint sok magyar, pedig zsidó vallású.