Hír topik

Oldal 1 / 1225Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/v/D2JkJzMkfB8

Ugyan, nem kell ennyire lekezelõen viselkedni. Különben is mindketten tudjuk, hogy Te is pont ezt kívánod nekem, csak Te az helyett, hogy nyíltan leírnád, inkább ezt az unalmas felsõbbrendû hangnemû primitívezést nyomatod, pont úgy mint az elmebeteg komcsi haverod, akinek még a nickjét se tudod helyesen leírni. Egyébként értékelem az õszinte vallomásod.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Legalább azt a nyamvadt 8 általánost el kellett volna végezni, és akkor talán megértenéd, netalántán érdemben is hozzá tudnál szólni az itt zajló eseményekhez. A személyeskedéseitekkel (hosszú szó, betûzzem?) már rohadt unalmasak vagytok!

Megelõzlek: Igen, Lalához hasonlóan én is zsidó száramzású, kádárista cigány, és a a Kék Osztriga bár állandó fellépõje vagyok.
Remélem is, hogy a magadfajtáknak hamarosan vége lesz! <#gonosz1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hazajövök a mulatságból, átolvasok 5 oldalt a topikból, és rájöttem, hogy kár volt ma elmennem itthonról! Mekkora mûsor! 😄
Tiszta szívembõl remélem, hogy az országban nincsenek akkora arányban a jobbikosok, mint itt a topikban! Ha igen, akkor végünk van!

Mellesleg ez a néhány egyed itt nem képes felfogni, hogy ha valaki ki akarna velük szúrni, már simán rágalmazásért perelhetõek lennének?! De talán még egy "Közösség elleni izgatás" is beleférne?!

Agyhalott barmok! Holnapra javaslom az USA zászló égetését, lehetõleg a nagykövetségük elõtt, az tuti CNN címlapot érne...
Kurvára nagy tévedésben élnek itt egyesek az EUval kapcsolatban. De nem baaaj. Pár hónap, egy-két év, és leleplezõdik, hogy az egész mire ment ki. Annyit GARANTÁLHATOK, hogy páran, fõleg az ilyen Vlala féle agyhalottak nagggyon pofára fognak esni, amikor végleg kiderül majd, hogy az EU nem az jótékony szervezet, akinek hitték, és hogy az úgynevezett magyar politikusok, akik tönkretették az országot (igen kedves MSZP, SZDSZ, FIDESZ), és akiket végsõ soron még lehet okolni az EU helyett annyira magyarok mint Slota barátunk, és az EU-nak nagyon is érdekében állt, hogy ezek irányítsák Magyarországot. Nem, ez nem konteó, de majd meglátjátok, tisztelt hölgyeim és uraim.

GregSB
Az, hogy kihasználjuk ezt az adottságunkat, és úniós pénzekbõl fejlesztjük is ennek alapfeltételeit még nem jelenti azt, hogy ez lenne minden érdemünk.

Nem vették észre... akkor mit is keresnek ott?

OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fideszhívõk nyomós érve Skiccpali mellet, hogy akik ellenõrizték a diszertációt azok sem vették észre, hogy plágium. -.-'
Már pár órája leírtam a véleményem. : "Nem szép dolog" szerintem.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Egy cipõben járunk.
Örülök, hogy segíthettem.
Most már válaszolsz a zászlóégetõsre?

Nem. Mint ahogy azt sem, hogy a néhai Magyar Köztársaság olyan okos lesz, hogy nemcsak a segítséget utasítja el, de a tanácsokat is...

Fociban ezt önzõzésnek hívjuk. Politikában öngyilkosságnak.
Most az edzõn a sor, vagy megfogadjuk a tanácsát, vagy mehetünk a kispadra.

Meglepõ, de "jó hír" számomra. <#eljen>

Nem pejoratív, csupán többre tartom magunkat, mint egyszerû tranzit ország.

Már nem.

Akkor gondolom az mszp-t sem támogatod.

Bronx South
GregSB
Úgy látom a te szemedben a "traniz ország" kifejezés eléggé pejoratív értelemben jelenik meg, pedig ez csak azt jelenti, hogy földrajzi adottságunkból kifolyólag - európa közepén vagyunk - sok más országnak és nemzetközi vállalatnak rajtunk keresztül érdemes szállítmányozását bonyolítania. Sokan ebbõl kifolyólag logisztikai központokat és raktárakat is telepítenek hazánkba, amellyel munkát is adnak az itteni embereknek. Hol itt a probléma?

Nem feltétel nélkül.
De sem egy tolvajbandát, sem egy diktátort, sem egy zászlóégetõ csürhét nem fogok támogatni.
Akkor sem, ha a nép megválasztja.

Csúnya lenneha azt mondanám hogy a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az atv szerint a "paraszt" így gondolkodik... ...

tmp
Az index, ahhoz képest elég korrekt videót hozott le a tüntetésrõl. (a nol hozta a formáját 😊)

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Azt az Unióba lépéskor aláírtuk. Csapattag lettünk Európában. Mára csak púp vagyunk a hátukon, jóval több jön ide, mint amennyi innen kimegy.
Korrupciós listán az élmezõnyben járunk, termelésünk békasegg alatt, államadósságunk minden eddiginél magasabb.

Ezek után bravúros húzás, hogy a Magyarok Lelkiismerete elkezdi égetni a csapatzászlót.

Traktorok a Kossuth téren? Az agrárpénzek befagyasztásától tartanak

Sákán szerint éves szinten 400 milliárd forintról van szó: ha ezt az összeget részben vagy egészben befagyasztanák, azzal megbénulhatna a magyar agrárium is, különös tekintettel arra, hogy a támogatások elõfinanszírozottak, ami azt jelenti, hogy egy-egy beruházást a vállalkozó önerõbõl vagy bankhitelbõl finanszíroz meg, az uniós támogatást pedig utólag kapja meg a magyar államon keresztül.

Sákán szerint az EMOGA befagyasztása gyakorlatilag az egész vidéki társadalmat sújtaná, így várható lenne, hogy az agrártársadalom azonnal lépne: „elõször az asztalt verné, hogy a kormány vonja vissza azokat a lépéseit, ami miatt Brüsszel leállította a kifizetést, de ha ez nem elég, ismét traktorok indulnának a Kossuth térre”.

A paraszt úgy gondolkodik, „nehogy már ne egyen a disznó, mert Szájerné a fõbíró” – érzékeltette a Brüsszel által kifogásolt kormányzati lépések és gazdákat sújtó esetleges következmények összefüggéseit Sákán Antal.

Ha tényleg befagyasztanák az EMOGÁ-t, az a mindenkori kormány végének a kezdetét jelentené, tette hozzá az MSSZ elnöke.

Már a magyar paraszt is idegenszívû...😊

Azért vagy a szememben kommunista káder, mert õket támogatod feltétel nélkül. Végülis nekem mindegy kit támogatsz, nekem azt kell támogatnom, akit a nép megszavaz. Hiába nem értek velük egyet...

Amennyiben itthon nem találna munkát, és külföldre ingázi, tehát itthon is fogyaszt (pl.:Ausztria, magamon tapasztalom) akkor az államnak is jó. Persze Csige nem jó a magyar államnak.<#idiota>
Mellétalált!
Attól még nem vagyok kommunista és káderes, hogy nem támogatok egy zászlóégetést és a Jobbik Magyarországért Mozgalmat.

De még mindig nem értem: Az Uniótól megkaptuk a támogatást, most is kapjuk, csak a kormány "sajátosan" használja fel azokat.

A Jobbik miért nem a kormány ellen tüntet?

Bronx South
Akkor most hagy kössek bele a maradékba is, ami nem más mint a külföldi munkavállalás. Ez jó az egyénnek, pl. nekem, de jó-e a Magyar államnak ha egyre többen külföldön vállalnak munkát ? Szerintem nem.

Bronx South
Ha már ilyen csonka lett a beszélgetés végére a tényleges Magyar(!) haszon, akkor itt jön képbe az ellensúly, ami egyenesen KO a maradéknak. Tehát hogy kapunk lóvét vagy sem, lehet hogy átmegy mínuszba, extra még alá akarnak velünk íratni egy olyan papírt, amivel az ország elveszti a szuverenitását. Értelmet nyert a Jobbik tüntetése ? Igen !

Úgy látom, hjogy a hozzád hasonló kommunistáknál kártékonyabb létform akevés volt az ország életében. Bocs kedves vlala, ezt kiprovokáltad...

Ez máshol is így megy, mindig a nagyok diktálnak. Olyan ötlettel kell céget alapítani, amivel fenn lehet maradni. Ha az ötlet tényleg jó, képes az ember jól mûködtetni a céget és még szerencsés is, akkor túlélhet és növekedhet is. A mai gazdasági viszonyok között viszont valóban elég kockázatos vállalkozni.
GregSB
Az hogy jó bevételünk van belõle az egy dolog.

Az meg egy másik dolog, hogy mennyi kiadásunk, adósságunk, és mutyizó politikusaink vannak mellé 😊

Persze hogy nem, de azok tehetõek felelõssé, akik belevitek minket ebbe az egész szarba amibe vagyunk! A fidesznek az egyik hibája, hogy (úgy tudom) õk bocsátották az ekb rendelkezésére az mnb-t. Ezért most vezekelnek is, de vezekel a nép is. Viszont azt nem felejtem el egy kádernek sem, hogy nekik köszönhetjük azt hogy ma itt tartunk, és ebben osztozik a fidesz, az mszp, az szdsz, és nektek is köszönöm NEKTEK KEDVES KÁDER SZIMPATIZÁNSOKAK KEDVES VLALA...!!!

Bronx South
Háth ez az államon nem látszik...

GregSB
Semennyire.

Jó, akkor két eltérõ gondolkodású, de egymás véleményét tisztelõ embertõl, azaz Tõled és GregSB-tõl is kérdezném:

Mennyivel javít az ország helyzetén az a tény, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pártja EU-s zászlót égetve hirdeti, hogy az ország független?

Szerintem ugyanazt a választ adjátok. Így már nem is annyira másképp látjátok ezt a világot.

Bronx South
Volt szerencsém a logisztikához az elmúlt években, az van amit a Tesco, Auchan vagy a nagyobb külföldi cég mond, hatalmas a kiszipolyozás, a Magyar cégek vesztesége, a megszorítások, szabályok amit a külföldiek diktálnak, nem kívánom annak a Magyarnak a helyébe magam aki itthon saját cégbe akar befektetni.

"Nem is olvasom végig mert az elsõ mondatod alapján felesleges."
Ok.

"Szoktad nézni a híreket ?"
Amennyire az idõm engedi.
Nem egy kategória a kettõ.
Mivel magyar mammutvállalat nincs, egy kis ország kis cége eleve nem veheti fel a versenyt egy világcéggel. De ezért megint nem az Unió, nem a támogatás és nem a zászló a hibás...

Máshogy látjuk a világot. Ez nem baj. Én erre Te arra, nem kell meggyõznünk egymást, szép az élet e-nélkül is...

Béke.

GregSB
A magyar államnak. Direkt én indirekt módon is.

Maradjunk abban, hogy hemzseg a külföldiektõl.
Érdekel az minket, hogy a kapott pénzbõl mennyit kap külföldi és mennyit magyar? Igen.
Jobb lenne, ha nem kapnánk pénzt? Nem.

Bronx South
Mármint kinek nem kevés a pénze belõle?

GregSB
Ez nem cél, hanem adottság, amit ki is használunk rendesen, és nem kevés pénzünk van belõle.

Szerintem pedig ez nem lehet cél egy ország életében, hogy "tranzit ország" legyen...

Akkor amit mi befizetünk az kb. 300 milliárd forint. Hajj uraim, hányszorosát bassza el állambácsi nagyobb hülyeségekre, mint az alföldi alagút? 😉
Sorold a magyar tulajdonú vállalkozásokat, akik nyertesként jöttek ki a külföldi mammutvállalatokkal való versenyben!

GregSB
Mint írtam az infrastruktúra javítása és fejlesztése alapvetõ pillére gazdaságunk fejlõdésének. Már csak azért is, mert tranzit orszgág vagyunk, csomó fuvar rajtunk keresztül bonyolódik európában, és ezért sok szállítmányozó cég nem kevés pénzt fizet (autópáladíjak és társai).

Bronx South
Azért, és most megint fennakadás lesz, mert az ingatlan biznisz, az építõipar hemzseg a zsidóktól, sõt nagyon sok a nemzsidó külföldi befektetõ is, aki az uniónak hála jóval könnyebben tudja felvásárolni az elszegényedett Magyar tulajdonát. Tehát a végén oda lyukad ki a dolog, hogy az uniós lóvék egy része vagy külföldi befektetõ, vagy zsidó kezébe kerül, az ellensúlyt meg pár percel leírtam egy másik hszben. A tényleges hasznunk kevés, ennyi a történet.

Nem, a vita abból alakult ki, hogy egy "nagyon intelligens párt" (rámszóltak privátban, hogy túszul ejtették a kutyámat) szerint Magyarországnak nem is kell az Unió.

Oldal 1 / 1225Következő →