61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#59983 most mondtam, hogy nem is szoktunk gazdasági blogokról linkelni, mégis miről beszélsz? -.- -
who am I 7 #59982 Aha, és akkor ez téged felhatalmaz arra, h úgy beszélj a másikkal (ISMERETLENÜL), mintha a se**ből húztad volna ki.Ühm, logikus...az megint más, h te mit gondolsz egy videóról és mi a valóság.Bár tényleg könnyebb le"konteózni", mint bizonyítani az ellenkezőjét.De akkor ez itt OFF.
Egyébként, ha ennyire ingerel embereket az, h valaki beszúr egy ilyen videót, ahelyett, hogy alpári stílusban nekifeszüljél a másiknak, miért nem kéritek meg az admint, hogy tegye ki, hogy ezt itt nem szabad.Vagy az túl egyszerű?Másrészről, szerintem közvetetten kapcsolódik a napjaink híreihez, a valóságtartalma pedig nem alaptalan. -
#59981 ŐŐ bocs hogy beleszólok, de azt a filmet egyszer a Lantee eszmetársad is ajánlgatta itt, több hsz-ben meg megemlítette hogy érdemes végig nézni. Egy kérdés, akkor miért nem hőbörögtél ? Vagy havernak szabad ? -
#59980 Mindig a ti kutyátok kölyke a kóser:) -
#59979 Így működik a demokratikus USA elnökválasztása -
#59978 A különbség csak az, hogy mi legalább olyan blogokról linkelünk, ahol valamilyen szakértői háttérrel rendelkező egyén írogat (bár még nem igazán láttam itt sok gazdasági blogot linkelve, vagy egyáltalán gazdasági témával foglalkozó blogpostot egy nemgazdasági blogról). -
#59977 Wilders: a holland kormány kérjen bocsánatot a holokauszt miatt
"A kormányzat és mások hozzáállása azt mutatja, hogy a zsidókat külön csoportként kezelték. Azt gondolták: vannak az igazi hollandok, és vannak a holland zsidók"
Tisztára mint a cia az amerikai zsidókkal kapcsolatban:) -
#59976 Ti is hasonló blogokról szurkáltok időnként, már engem is akartak meggyőzésre bírni hasonlókkal, vagy azt már lehet? Jóember, nem az információ helye ami számít, hanem a tartalma, a tartalom meg számokkal jól alá van támasztva, persze megértem hogy előbb konteózni könnyebb, de amúgy tudom jól hogy nem tudod a választ, azért szúrtam be. -
#59975 Nem nagyon érdekel ki vesz komolyan ki nem, mellesleg olyan emberek vannak itt komolyan véve akik a gyűlölettől vérbe lábadt szemekkel irkálnak már, de tudja mindenki hogy Orbán is egy szar, attól függetlenül bohócok nem kellenek. Amúgy tudom hogy hitelből tesszük, azért szúrtam be, mert itt az IMF az Isten... -
Ironman2 #59974 Valaki bevásárolt -
#59973 Gyors kérdés.
Most,hogy a Fitch is leminősített miért erősödik a Forint?
314 most épp -
#59972 Senkinek nem kell a magyar állampapír -
Garfield #59971 Ha te lennél a második, aki ilyennel jön, akkor udvariasan kértelek volna meg. De nem a második voltál. -
who am I 7 #59970 Úgy látszik nem fogdtad fel teljesen, h mire gondoltam.A stílusra.De valóban, inkább oda tartozik...az meg, hogy mi..azt mindenki eldönti maga. -
#59969 +1 -
Garfield #59968 Az unorthodoxia diszkrét ára: a Fitch is leminősített -
Garfield #59967 Egy csomószor már figyelmeztetve lettek a konteó-hívők, hogy húzzanak vissza a megfelelő topikba és ne itt osszák az észt, mert ez nem arról szól. Ha nem megy magadtól, majd megy moderátori noszogatásra. -
who am I 7 #59966 Húzni?Kivagy te? -
Garfield #59965 Át lehet húzn vele a megfelelő topikba. -
who am I 7 #59964 Ha nem volt még.. nézegetni való -
#59963 miért? -
#59962 azért milyen muris amikor egy koszos bárná mindenkinek megígér mindent, a kékvérűek (tiszta árja magyarok) bevesznek mindent, osztán úgy alakul hogy sík hülyék az irányításhoz..
tipikus cigány putri
a hatalom gyakorlása az adott, tehetség van hozzá ősi.. a putri meg már adott -
#59961 és ezek kúrják szét a nagy őőősi mádzsárhont -
who am I 7 #59960 ha 200dodó/ hordó lesz az olaj, akkor majd duplázódik. :D -
#59959 hubazzz.. ez az ember rohan a lincselés felé -
who am I 7 #59958 Kb. egy approval kellene csak a pénznyomtatásra.Nyilván ott az infláció (is).Egyébként, annyi pénzt nyomtathatnánk amennyit akarnak, semmi sem gátol senkit, az összeomlás mindenképp bekövetkezik.Akár tudod, hogy hogy kell a sarki zöldségesnél dollárral vásárolni akár nem.(bravó)
Házi feladat, a gdp arányos évi tartozás és a nominális államadósságból nyugodtan ki lehet országonként számolni, hogy mennyi "hitel" van kihelyezve a világon.És ahhoz még közgáz végzettség se kell, h tudja előre elköltött pénzről van szó..ha vissza kellene fizetni nem tudnánk :D:D:D szóval, vehetek otthonra pénznyomót? -
who am I 7 #59957 És te is ugyanazt csinálod, csak a másik oldalon... -
Garfield #59956 Orbán: Nem zároljuk a bankbetéteket
A nyugdíjakat pedig megvéditek ugye? Kezdhetünk fosni... -
Garfield #59955 Ezt tudják a palesztin gyerekek is? -
#59954 Kődobálás - Zsidó szokás -
Vlala #59953 És ez a négy ember havi tizenötmilliót tesz zsebre. Vagy többet.
Te azért öt-tíz évig robotolsz... -
Vlala #59952 Mert szegény Magyarországot mindenki csak báncsa, poedig olyan szépek és jók vagyunk, nyolc elkúrt év után végre együttműködik a nemzet, és hűdeszuper kormányunk van.
Csak azok a körülmények mindig... -
Vlala #59951 Naná, hogy számodra csalódás.
Beszólt a Szenteknek. -
#59950 Az európai adósságválság ráirányította a figyelmet az államcsődök a bankválság, illetve az árfolyam fenntarthatatlansága közötti gazdasági kölcsönhatásokra. Az alábbi írásban ezeket a kapcsolatokat mutatjuk be egy személetes ábra segítségével.
-
Ronny #59949 Bokros Lajos: Magyarország nevetség tárgyává lett
Hatalmas csalódás nekem ez az ember.
-
#59948 "Továbbá olyan kérdésekre sincs érdemi válasz, hogy pl. a magyar államadósság hogy a nyavajába nő minden másodperccel, miközben már majdnem harminc éve fizetjük vissza???
A pofátlan túl enyhe jelző ezekre a kufárokra."
Fizetjük vissza :DD De hitelből tesszük! Tudod te azt mit jelent, hitelből hitelt törleszteni?
És ilyenek után hogy vegyen komolyan bárki is bármit tőled? -
#59947 wow micsoda blog. Innen linkeltek nwo-ba is, nem.? Ennyi erővel a kurucról is likelhetnél, egy hitler ártatlan volt című "cikket" is. -
Grenzjager #59946 beszélő kép :)
Elég aggasztó kép, ezek nem akarnak beszélni egymással:
- Fellegi a tájat nézi inkább és azon elmélkedik, hogy ezek mekkora barmok
- Simor a kabátjában matat, és hátat fordít mindenkinek
- Varga karbatett kézzel - hozzám ne szóljon senki, de főleg Matolcsy ne
- Matolcsy pedig magára hagyva egyedül, mint a hülye kis Ricsi az óvodában.
(kép Kovács Tamás/MTI)
-
#59945 Aha ok !
Arra tudsz magyarázatot adni hogy miért több az adósság, mint amennyi pénz összesen van a Földön ? És ez nem konteó.
Alul a hozzászólások közt pedig:
"Továbbá olyan kérdésekre sincs érdemi válasz, hogy pl. a magyar államadósság hogy a nyavajába nő minden másodperccel, miközben már majdnem harminc éve fizetjük vissza???
A pofátlan túl enyhe jelző ezekre a kufárokra."
So ? -
#59944 Persze persze, illuminátus-haarp-cionista világuralom.
.
.
.
.
A misének vége. Ámen.