Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA
Cáfolj meg.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Mármint neked hinni.
arty
Leírtad, hogy nem vagy képben, igen.

Forza.

set36dyrf
ezek a semmitmondó tõmondatok nálam felejtõsek, a többi hszem inkább le se reagáld...

http://allamadossag.net78.net/

arty
Propagandacélokból.

Be is nyaltad, ahogy kell 😊

Forza.

arty
jah, rohatt állatvédõk! az állatkinzás JÓ, ha HAZAI, tecikérteni?

neked gondolom "teccik"

Forza.

arty
imf az isten? ezt mibõl szûrted le?

nem. itt egyeseknek a racionalitás az isten: tehát hogy az 5%-os hitel jobb, mint a 10%-os hitel.
így oké? 😊

Forza.

NYUZGA
Alapvetõen nem pénzel van baj, hanem az emberi gyarlósággal és az kiküszöbölhetetlen

igaznak igaz 😄 ezt nem vonom kétségbe...de mivel ezt megemlítette(tudja merre hányméter), akkor azért titkon õ is álmodna egy 50-60 milliós kis támogatás jóváírásáról 😄 Azért valjukbe, nem egyszerû az ilyeneket megállni..ez a fránya pénz mindenek felett <#sir><#ejnye1><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

eksy
Attól még igaz, amit mondott 😄

"...és...szerintem...bizony."

Korrigálva.
NYUZGA
Nem mondtam, hogy híggy.

NYUZGA
Miért? Nem szabad.kömüvest választani?

Ja, de sokat nem ér.Ha õ lenne ott, ugyanezt csinálná 😄

Így könnyû hinni az igazadban. Gyakorlatilag bármibe ami ellentétes a gondolkodásmódoddal, belemagyarázod, hogy kamu. OMG
<#idiota>
eksy
Utolsó mondat <#taps>

"...és...szerintem...bizony."

NYUZGA

Bronx South
Magyarországon ... választás is van, íme: <#taps>

NYUZGA
Fals számokat fogsz találni.

NYUZGA
Ne Orbánba higgy. A hatalom mindig a trón mögött van és így támadhatatlan.

hm, majd kutakodok hátha van valami hivatalos infó errõl...

Bronx South
<#unalmas>

Olyan ezermilliárd körül volt a 2010-es kamatszolgálat úgy tudom.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

set36dyrf
kevesebbet mint amennyit felvesz évente 😄 illetve felvett az elõzõ...

Van aki tudja, hogy évente mennyit törleszt az adósságba az állam?Mert sehol sincs konkrétan leírva, hogy pl. 2010-ben mennyit fizettek ki hitelekre.

set36dyrf
a 83% -os adósságról mindenképp, és ezzel remélem leírtam mindent

NYUZGA
Ha egy terv szerint neked hülyének kell látszani, akkor te hülyének fogod magadat tetetni.

set36dyrf
azt nem tudom hogy mibõl gondolod azt hogy orbán intézkedései nem az ország érdekeit szolgálják, mi van ha hosszútávon igen? a másik lehetõség ami nektek tetszene meg megsúgom, hogy a bankrendszer érdekeit szolgálnák, köze nincs a magyar érdekekhez, a magyar érdek pedig az hogy csökkenjen az adósság és ne vegyünk fel hitelt ami természetesen nem fogja csökkenteni az adósságot csak ad egy kis lélegzetet a gazdaságnak, de lehet hogy pár év múlva, sõt valószínû minden kezdõdik elölrõl. mi a megoldás? vagy átalakítani a jelenleg irendszert, és belekezdeni valami újba, vagy 20 év után jöhet az újabb rendszerváltás, és lezárni a kapcsolatokat nyugattal, és inkább az oroszok és ázsia felé kacsintgatni innen, európa közepérõl. lehet hogy eszeveszett felelötlen kapkodás ami miatt hírtelen jött a pofon, azt viszont ne felejtsd el hogy a helyzetünk amúgy is szar, extra még jött egy világválság is megint, azt hát az orbán se isten hogy jól döntsõn mindég minden körülmények között

"kihallottam", "beleképzeltem": erõsen szubjektív a két cselekmény elhatárolása. <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

NYUZGA
Én azért kihallottam olyat is, amit te biztos nem. 😊

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

NYUZGA
És te azt hiszed, hogy hülyék. Hát nem. 😊

Leszámítva a kétharmadot, az összecsapott jogalkotást, a háromhúszas eurót, a rekordméretû adósságot, és azt, hogy talán az egész rendszerváltás óta nem volt ilyen ótvar gazdaságpolitikánk... hát ja, ez volt eddig is.

NYUZGA
Addig nem fog bedõlni az ország, még az arabok le nem rohanják Izraelt

<#eljen>

ja, és minderrõl a Zemúltnyócév tehet.

Ez volt eddig is kb.

„Az IMF-tárgyalások azért szakadtak meg, mert hazamentek karácsonyozni, a forint azért dõlt be tegnap, mert a brókerek visszamentek dolgozni szilveszter után, a BKV a Valentin nap miatt fog leállni, az államcsõdöt pedig a nyuszi hozza."

by Egyenlítõ blog

NYUZGA
Mást mond és másképp cselekszik.

NYUZGA
A 2-es meg a kettösbeszéd.

NYUZGA
Az 1-es a jó tipp. 😊

desigo
Volt régebben az a szimpatikus három emberke akik csukjában megkeresték a kutyákat kínzó/bántó népeket és kamera elõtt jól megverték õket és befenyítették,hogy rendesen bánjanak az ebekkel.
Ezeket a retek politikusokkal is hasonlóképp kellene eljárni.
Lassan azért el kéne már dönteni, hogy mégis mi zajlik itt:
1. Orbán a cionisták szálláscsinálója és úgy táncol, ahogy õk fütyülnek.
2. Orbán egy csodálatos ember, egy nemzeti hõs, aki megpróbálja biztos révbe kísérni a piros-fehér-zöld gyorsnaszádot, de a cionisták összeesküdtek ellene és manipulálják az árfolyamokat, és a vesztét akarják és jaj.

NYUZGA
A cionisták ezt írták fel neki receptre és ö betartja az orvosi elõírásokat

NYUZGA
Szálláscsinálók. 2/3-dal a meglehetett volna váltani a világot.

Másfél éve kétharmaddal kormányoz Orbán, azaz bármit megcsinálhatna, hogy az ország helyzetén javítson. Ennek ellenére a szarosgödör alján vagyunk, már a gyurcsányi mélységeket is elhagytuk. Hogy mikrõl tehet Orbán? Például a háromhúszas euróról, ebbõl következõen az államadósság rekordszinten; vagy adóterhelés növelése a kiadások érdemi visszafogása nélkül, ezzel párhuzamosan értelmetlen preztízsberuházásokra pénzkidobás, pl. Fradi-stadion megvétele. Õ tehet arról, hogy az elmúlt másfél évben a jogalkotás színvonala egy alkoholista zugügyvéd produktumával vetekszik. Õ tehet róla, hogy másgél éve nincs egy átgondolt és megalapozott gazdaságpolitikája az országnak, csak hónapról-hónapra történõ ad hoc kapkodás van.

Bronx South
Jaja, ez a fura nekem is hogy zsidóként milyen gondolkodása van, és pontosan tudja mi van ebben a retkes országban. Minden tiszteletem neki ! <#eljen>

NYUZGA
Vámos magyarabb, mint sok magyar, pedig zsidó vallású.