61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Tsol #60345 Nem, de nekem van róluk ;) -
#60344 Szánalmasnak szánalmas de zsarolásnak nem az. Vagy van valami kompromittáló fénykép a jobbik kezében rólad, hogy ha nem szavazól rájuk akkor közzé teszik? :D -
Tsol #60343 Ez az mivagyunkazutolsóesély szöveg nettó zsarolás, mellesleg szánalmas is. -
#60342 Ez nem csak a magyar politikai pártok sajátossága. Tőlünk nyugatra is kb annyi köze van a realításhoz mint egy teleshop reklámnak. A képernyőn nagyon szuper és szép, de ha megveszed egy használhatatlan vacak ami 2 hét után tönkre megy. Ez csak piár és teljesen mindegy, hogy zagyvaság vagy reálisnak tűnő elképzelés, mert sosem (azt) fogják megvalósítani. Politika=színjáték és hazugság. -
#60341 Ez csak amolyan marketing amit később úgyis leszarnának
Remélem tisztában vagy vele, hogy ezzel azt mondod: semmi különbség sincs a választók felé irányuló kommunikációban a Jobbik illetve a Fidesz és az MSzP között... -
#60340 "összeállítanak egy élet- és működőképes választási programot"
Ez teljesen felesleges, mert semmi értelme nincs
Ez csak amolyan marketing amit később úgyis leszarnának -
#60339 "Per pillanat viszont a magyar politikai életben én nem nagyon látok ilyen csoportosulást vagy pártot..'"
Én se és ez itt a baj. Nagyon divatos mostanában a külföldellenesség, de nem csak nálunk, szinte az összes európai országnál lincshangulat van. Ezt lovagolják meg a mostani kormányok, kapóra is jön mert eltereli a figyelmet a belső problémákról. Viszont háborúig szerintem nem mennének el, vagy mégis? Mi lenne a NATO-val ha Európában kirobbanna egy komolyabb konfliktus? Mondjuk itt a szerbeknél már játszottak a tűzzel tavaly. -
#60338 Majd ha esetleg összeállítanak egy élet- és működőképes választási programot, ami nincs tele eszement zagyvaságokkal. Én az érdeklődési körömből fakadóan főleg a honvédelmi programterveket olvastam végig minden pártnál (már ahol volt...). A Jobbiké olyan demagóg zöldség volt konkrétan, hogy például aktív állományba akarták venni az összes papíron meglévő MiG-29-est és Gripent, továbbá Mi-24-est és Mi-8/-17-est (a többit most had ne soroljam, de ezek fejből is jól mennek). Hogy honnan lesz pénz az ezekhez szükséges nagyjavításokra (hiszen már akkor sem volt 14-nél több aktív állományú MiG-29-es, Mi-24-esből is csak mindössze négy), illetve honnan lesz hajózó és karbantartó-személyzet (amikor a 29-es pilótákból is kevés volt ekkor már, aki meg volt, és nem öregszik ki, az meg indult Gripen-átképzésre, ahol szintén nincs túl sok pilóta) hogyan képzelik el az üzemeltetést, és miből, azt konkrétan nem árulták el.
Ha valaki azt akarja, hogy komolyan vegyék, akkor azzal kell kezdeni, hogy lefektet egy életképes programot, nagyottmondás és előre láthatóan vállalhatattlan ígéretek nélkül.
Amit a Jobbik csinál az lehet, hogy szimpatikus sok kiábrándult embernek, de per pillanat realitás szempontból nincs eltérés egy Fidesz vagy egy MSzP programtól.
Nagyot mondani bárki tud, ha esetleg veszik a fáradtságot, és a populáris frázisok helyett előállnak, hogy igen, a gazdaságot mi így rakjuk rendbe (nem a választási programjukat most nem tudom így hirtelen elemezni, de rémlik, hogy ott is súlyos csúsztatások voltak), az egészségügyet mi így akarjuk rendberakni, a közigazgatást mi így akarjuk rendberakni, a honvédelmet mi így akarjuk rendberakni és így tovább. Ezek a programok pedig a realitásról és vállalhatóságról fognak szólni, nem pedig a csodavárásról, meg arról, hogy a dolgos magyar nép valamiféle isteni csoda folytán hirtelen képes lesz mindenféle külső segítség nélkül az egyik pillanatról a másikra egy gazdasági csodát véghezvinni, akkor majd azt mondom, hogy oké, elmegyek, és a Jobbikra fogok szavazni.
Vagy bárkire, aki egy ilyen programot le tud tenni az asztalra.
Per pillanat viszont a magyar politikai életben én nem nagyon látok ilyen csoportosulást vagy pártot... -
Borg #60337 Ezt kifejtenéd a bővebben? Mégis milyen esély van velük? Az államcsőd, ami egyenes ágas következménye lenne a populista nyilatkozataiknak? Arra a FIDESZ is képes. Vagy a polgárháborúra gondolsz? -
Borg #60336 Azért a keleti hátország kártya még erősen esélyes. Az oroszok meg a kínaiak még erősen megpénzelhetnek minket, ha kiszakadunk az EU+IMF kegyeiből. Eddig nagyon úgy tűnt, hogy ez a forgatókönyv, mert nekik bizony érdekük lenne az euro megfektetése, és ha mi dőlünk, akkor az is. -
#60335 A Jobbik-ra kell szavazni. Az az egy utolsó lehetősége van a hazának. -
#60334 Egy időben úgy gondoltam, hogy a fidesznek van vmi stratégiája, hogy van vmi mögöttes terv ami alapján mennek a dolgok, de rá kellett jönnöm, hogy nincs, ezek ennyit tudnak. De tényleg. Nincs bennük több. Ennyire képesek! Populista demagóg szart nyomják, helyzetbe hozzák a haverokat, a gazdasági holdudvart, (pintér, simicska, stb.) pont mint a maszop.
Eddig én egyszer sem szavaztam, de látom kénytelen leszek elmenni a következőre, hogy el lehessen zavarni ezeket a *******. Csak hát itt a dilemma, kire szavazzak.? Eddig még a Bajnai-Oszkó duó mutatott valami értelmet, csak ha mögé áll az mszp, akkor nálam kiestek. -
#60333 Dehát erről is az elmúlt nyolc év tehet... Fogják szajkózni... :S
Amúgy eszméletlen durva számok. És ne felejtsük el, hogy ez a MANYUP einstand nélkül hol lennénk! Idén vajon honnan fognak lopni (államosítani, vagy éppen hogy nevezik), hogy nem omoljon össze a kis kártyavár, amit Magyarország költségvetésének hívnak? :S -
#60332 Magyarország a venezuelai úton -
#60331 1700 milliárdos mínuszban zárt az állam tavaly
A költségvetési deficit 2006 óta nem volt ekkora.
viktor, viktor, viktor! -
#60330 mAgyarországon évenként 100Ft-ot drágulnak az üzemanyagok. -
commissioner #60329 -
#60328 tehat ha rovidtavon nekem jo a fidesz gazdasagi programja, fogjam be a pofam?? :-D -
#60327 Már leírtam a véleményem azokkal kapcsolatban, akik a rendszer haszonélvezői, és osztják az észt egy fórumon azok ellen, akik a bőrükön érzik a nagy rakás szart, ennyi. Nem mindenkinek kétbites az agya hogy egyvalakire mutogasson. -
#60326 Na mesélj, mi van még rajtuk kívül? Egy hol az Orbánra, hol a Ferire mutogató ember mit lát még rajtuk kívül? Felkelt az érdeklődésem, mesélj. -
#60325 A római klub jelentései
"(Leontyeff egyébként az 1980-as évek elején kimutatta, hogy „a magyar mezőgazdaságban nagyobb az élőmunka termelékenysége, mint a francia mezőgazdaságban, a kedvezőbb üzemméretek és üzemszerkezet miatt”. Talán rá kellett volna hallgatni 1990 után a magyar politikusoknak, most nem kullogna egykor világhírű agrárszektorunk a „futottak még” kategóriában, a három évtizeddel ezelőtti termelési szinten…)A Római Klub jelentések mindenütt nagy visszhangot váltottak ki, a világ számos egyetemén tanítják őket. Fő érdemük, hogy a nagy, közös, globális problémákra irányították a figyelmet. Számunkra az sem mellékes, hogy a hat jelentés közül kettőt magyar tudós írt."
-
#60322 " a magyar kormány akar ebből a szarból kitörni... "
:DD
ehez kell mindenhova fidesz párttagot ültetni a hatalomba?
ehez kell a fábri 360 millája?
elhiszen még amit irsz? :D -
#60321 a fidesz elsősorban saját magát hozta helyzetbe a törvényeivel, én kurvára nem kértem a pluszpénzt (mert semmi sincs ingyen), sajnos mivel jól keresek én is "nyertem"
mit tegyek, adjam a pluszpénzt az államadósság alapba? LOL -
Tsol #60320 Európai Néppárt: Emútnyócév -
#60319 Az biztos hogy ha nyugatról bírálnak akkor dícséretet kapunk keletről és vice versa. ;D -
ManoNegra #60318 A dícséret is gyanús! :D -
#60317 Javaslom állami támogatás kiírását a rollerre. A mozgás még egészséges is, ez egy win-win szituáció. -
#60316 Ezeknél a keleti/déli népeknél imponáló a vasszigor, amikor egy szigorú, egy emberre kihegyezett hatalom uralkodik rajtuk. Nem nevezném diktatúrának, de más az értékrendjük. Az oroszok pl. ma is rengeteget költenek űrkutatásra, pedig komoly szegénység van Moszkván kívül mindenhol. A bolgárok se különbek. Amúgy meg ha olyan népszerű gondolat az, hogy a külföldi bírálat politikai indíttatású akkor a dicséretet se vegyük komolyabban. -
Tsol #60315 győztünk -
#60314 szerdától gázolaj,benzin +10,+10 Ft... -
#60313 Jól olvastad. -
ManoNegra #60312 Ronny vetette fel nemrég, hogy jól teljesítettek a bolgárok, hozzánk képest alig van adósságuk. Ennek fényében érdekes ez a cikk. Persze nem tudhatjuk hogy mennyire objektív, mekkora a merítés, de nem gondolom hogy ott mindenki hülye. A hogy mi is tudunk az USA problémáiról, úgy ma már azért az internetnek hála, könnyebben lehet tájékozódni más országok helyzetéről.
Azért, biztos szeretnének minket szerte a világban, ha a franciáknak adnánk a paksi erőművet, az angoloknak a szerencsejáték zrt-t, visszavonnánk a bank és a multiadót, és inkább felvennénk az a hitelt, majd befognánk a pofánkat ahogy illik... -
Tsol #60311 -
#60310 Ez olyan lehet nekik mint nekünk az "amerikai álom". -
ManoNegra #60309 A bolgár bloggerek felsorakoztak Orbán mögé
[i]Nagy népszerűségnek örvend Orbán Viktor Bulgária internetes bloggerei és hozzászólói között. Keménykezű, jó példát statuáló, a hazája érdekeit követő – csak pár jelző, amivel Orbánt titulálja a balkáni ország internetes olvasóközönsége. Utánajártunk mi lehet a kommunizmusban szocializálódott, az internetet rendszeresen használó, átlag bolgár értelmiségi véleménye a hazánkban kialakult helyzetről. -
ManoNegra #60308 Sajtótájékoztató közben lőtte magát fejbe a lengyel ügyész
[i]Az ügyész hétfő délelőtt sajtótájékoztatót tartott, ahol tagadta a vádakat: „Nem szegtünk törvényt, jogszerűen jártunk el. Önök az ellenzék újságírói, valószínűleg manipulálták magukat” – nyilatkozta Przyby³. A zaklatott beszéd után az ügyész öt perces szünetet rendelt el: „ki kell szellőztetni a termet” – mondta és kitessékelte az újságírókat, majd nem sokkal később fejbe lőtte magát. -
Vlala #60307 Hidd el, lesz, aki beveszi.
Sőt, tüntetni is fognak a szegény kétharmadosok megvédéséért.
Ez az ország egy akol, és tele van birkával. -
Tsol #60306 A sötét anyag hatalmas szálait fedezték fel az Univerzumban -
#60305 én sem vagyok oda értük, de jelen pillanatban így látom a helyzetet. -