61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#60023 Érdemes nézni ezt a műsort, mert megismerheted az emberek véleményét. Nem mindenki pártfüggő. A pártfüggők vakok, mert csak féloldaliak. :) -
Tsol #60022 #60017 hol volt ilyen? Tudjuk hogy ezért nem csak Orbán a hibás nem vagyunk kétbitesek, de te már inkább mentegeted őt. -
#60021 A 4-ik hozzászóló amit idézett "A Fidesz 2012-es vereségét is(!), így készítette elő a balliberálisok által istenített IMF, és bankárvilág!", és amit utána hozzáfűzött, csak egyet érteni tudok ! Ha nem látnám kicsiben, vagy akár nagyban a dolgokat, el se hinném... súlyos a helyzet !
"Az istenített multik, és bankárok kb. 30 milliárd dollárt vittek ki az országból adómentesen, nem kis mértékben állami támogatás formájában." - Ennyi ! -
#60020 az orbán mindenért a hibás szöveg is -
Tsol #60019 Kurvaratyi ez a deagyurcsány is szöveg. -
#60018 látom elakadtál valahol -
#60017 a kezdetleges verziója már megszületett 2008-2009 táján valahol, sőt! -
#60016 briliáns
-
Ironman2 #60015 Új játék született MAgyarországon: Bóvling -
#60014 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=59450 -
#60013 Nyugi, pont a magadfajta emberek miatt fogják nemsokára az EU-nál kinyitni alattunk azt a bizonyos csapóajtót :)
Azután már nem kell ilyenek miatt aggódnod, hogy "kifosztják" a magyar népet. -
#60012 Én most kezdtem el nézni, de az első hozzászólónak totális respect... -
#60011 Érdekes beszólások. -
#60010 ja... szorgalmazni azt kéne, de zsidaj tőkésekkel hátul aligha fog menni -
#60009 Muszáj lenne szorgalmazni legalább egy olyan lépést ami a Magyar mezőgazdaságot támogatná, minden országnak van legalább valami mozgató rugója, legyen az szolgáltatás, ipar, vagy bármi. Magyarország viszont teljesen a béka segge alatt van, így képtelenség visszafizetni a hiteleket mert nincs olyan pénz forrás amire azt mondhatnánk, hát igen ! Erre támaszkodhatunk ! Az IMF itt nem megoldás semmire, max újra eladjuk magunkat a bankrendszernek. Mellesleg csak egyet érteni tudok, jól írod. -
#60008 Álmagyar "asztalkodás", meg azok a ronda képek. Röhög egész európa -
#60007 Pontosan.
Amilyen barom vagyok én is rájuk szavaztam, de csodálkoznék ha Orbánék támogatnák a mezőgazdaságot. -
#60006 tudják egész európában hogy a magyar mezőgazdaság benne lenne az első 3 -ban ha hagynák, és ez természetesen nekik nem lenne jó. vajon miért nevezték el régen MO-t európa éléskamrájának?? azért mert az volt! és ezt tudják azok is akik minket lejáratnak -
ManoNegra #60005 Ez igaz, de ez még sok országról elmondható, és nem hiszem, hogy mások is olyan betegesen ragaszkodnak minden balfék szabályozáshoz. Nálunk meg még ezen felül követelnek. A libatéma meg egyszerű piacszerzési lejáratókampány... -
#60004 aha ok -
#60003 azt is megkockáztatom hogy ennek a lehetőségét is a gyúrcsányék teremtették meg... hazaáruló mocskok -
Lantee #60002 "Ne felejtsük el, hogy nem az EU lépett belénk, hanem mi léptünk be az EU-ba." -
#60001 na de ez is milyen már? itt ellenőrizgetik egy szervezettel MO mezőgazdaságát?? GYOMORFORGATÓ ! -
ManoNegra #60000 Majd csinálunk mi is mondjuk egy "két ludtalp egyesületet", és odaküldjük a libatelepeikre rejtett kamerákkal, aztán baszhatják a francia libamájat. -
#59999 viccelsz? a csigazabálók annyira utálnak minket, ha lehetne lecsatolnának még pár négyzetkilómétert.... helyette különböző, mezőgazdasággal való felhagyást ösztönző támogatásokkal csábítják a magyar fődmívest... -
ManoNegra #59998 Lehet hogy felhozzák, csak nem lesz visszhangja. De ezzel egyetértek! -
#59997 Na az ilyesmi témákat azért legalább a Jobbiktól elvárnék, hogy felhozzanak az EU parlamentben.
-
ManoNegra #59996 Ugyan. A bölcs eu-t a benes dekrétum se zavarja, de képzeld el azt siránkozást, ha még valami ilyesmi is be lett volna írva az új alkotmányba -
#59995 tényleg, a párizs-környéki tárgyalások antanti résztvevői bocsánatot kértek már a balfasz békeszerződések miatt? -
#59994 akkor majd legközelebb ha ilyet látsz, az orrom alá dörgölheted :)
Egyébként nekem még most is az az álláspontom, hogy a középiskolákban a 4-5 magyar óra helyett kapásból be kéne áldozni legalább kettőt pénzügyi alapismeretekre.
Másrészt ez az államadósság téma is ki lett belezve szerintem ezerszer már a fórumon, de úgy látszik ez is olyan mint minden NWO-s téma... -
#59993 van egy ötletem! kezdjün el pénzt szedni trianonért! lehet kihúzna minket a válságból! -
#59992 -
#59991 ez már egyszerűen vicc... XD hogy a zsidók még megfingatnak pár országot a holokausztért a következő 50 évben az száz.... de hát ők az elit nép, akiket sajnálni kell :@ jó üzlet a holokauszt... -
Pares #59990 Na ne nevettess... -
#59989 Természetesen nem fogom átkutatni a linkeket csak azért hogy neked itt bizonyítgassak, de annyit nem árt hogyha tudsz, hogy én közülük az egyik miatt kaptam 1 hónap bant, mert linkeltem a moderátori topikba. Azt hittem hogy Cifka Miklós önfejű szabályzata nem csak azokra érvényes akik irkálnak az nwo topikba is, ennyi. -
#59988 ahány ezresem lenne, ahányszor itt zsidóztok.... -
#59987 mutass egyet közülük, amik gazdasági témájúak. Jó keresgélést. -
#59986 Dehogynem, aki folyamatosan olvassa a topikot nem egyszer láthatott full libsi vagy szoci anti Fidesz blogot... Azok valahogy elfogadottak itt... -
Tsol #59985 Én is láttam, nem tűnt konteónak. -
#59984 Arról nem is beszélve, hogy a filmben nem kisemberek szerepelnek, részben a válság szereplői, a film a megbízásukból készült hogy a magadfajtákhoz hasonlók is lássák mit csinálnak a zsidók, és tudatosítsák, bekaphatod ! Nem tudsz tenni semmit ! Mi vagyunk az Isten !