61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • arty
    ha a kocsim a szakadék szélén áll, akkor nem egyes-padló kombót nyomok ... (orbán)
  • who am I 7
    2 millió millió?miért így kell magadniuk?

"2 041 017,1 millió forint összegben fizetett vissza forint államkötvényeket a belföldi és külföldi hitelezőknek," vannak adatok...bár érdekes, h a gdp-hez így sok köze nincs, de csak azért mert nem másztam bele még..na mind1, ehhez késő van.

A másikmeg, szerintem az embere, amikor már negatív dolgokat tapasztalnak meg egy hivatalos (állam pl.) forrás okán, akkor bizony képesek inkább egy noname bloggernek hinni.Szerintem ez tök normális.Vázolom a szitut, görögörszág leadja a cekket, egy noname ember azt írja, hogy hazugság..és te azt mondod, hogy hé?nem az államnak (mind1mitírokide), hanem annak a nonamenek hisze?hát hülye vagy? és lás "csodát" bedőlt az állam...Szóval, én úgy mondanám, hogy inkább legyen az ember körültekintő és mérlegeljen...ahol nem voltál ott, arról nincs igazi infód sajnos..ígyhát dönteni kell, és a negatív hatások bizony elbizonytalanítják az embert.
  • Hegi90
  • Hegi90
    Kire szavaznának a határon túliak?
  • Bronx South
    Az nem ártana ha mindenki kiszedné a pénzét a bankból mert akkor összeomlana az egész, mostani bankrendszer. Remélem megélem azt a napot !
  • desigo
    Hírbizottságot hoz létre a közmédia

"Létrehoztak egy Hírbizottságot, amelyben közmédiások felügyelik a saját tartalmaikat. 45 nap múlva a saját feladatkörüket is kitalálhatják."
  • Vlala #60097
    Merazaszemétuniómármegintbeleszól.

Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj.
  • Vlala #60096
    Háromigenes népszavazás, EP-beli "very hazafias" szereplés, a kormány ellehetetlenítése a többségi ellenzékkel, tüntetések szítása és bonyolítása, "megrendelt" sztrájkhullám, meg ott vannak még az önkormányzatok, amik valljuk be, szintén nm voltak szentek az előző időszakban (kedvenc polgármesterünk az én pénzemen ment tüntetni a Kossuth térre Gyurcsány ellen - no comment, de lásd még a Narancsvidék c. kiadványt)... Konstruktív elleenzék a javából, és itt nem áll meg az, hogy kurvából lesz a legjobb feleség.

És én ezt négy éve ugatom, baccátokmeg.
  • Vlala #60095
    Pénzért bárki bármit megtesz, Te is jobban teszed ha mentesz...

Minden pénzt ki a bankból, amíg a Nagyvezír rá nem teszi a kezét!
  • Garfield
    Ja, ennek kapcsán akkor olvassuk újra az #59884-et.
  • Garfield
    Ha ezalatt a 23%-kal megnőtt államadósságot érted, akkor igen.
  • Garfield
    Szóval ha jól értem a logikádat, ha a férj elkaszinózik egy milliós összeget, és a feleség személyi hitelt vesz fel a kifizetésre, akkor a feleség a köcsög, meg adósságba veri mindkettőjüket?

2000 után a magyar gazdaság az első alaposabb gyomrost a Medgyessy-féle 100 napos programmal kapta. Ez a kevésbé hangzatos, a Magyar Köztársaság 2001. és 2002. évi költségvetéséről szóló 2000. évi CXXXIII. törvény módosításáról szóló 2002. évi XXIII. törvényt jelenti.
    Szavazás eredménye:
    339 igen
    0 nem
    17 tartózkodott.

Ennyit az eladósódás elleni tiltakozásról. Vagy inkább a populizmusról?
  • Garfield
    Nos, ez a logika kísértetiesen emlékeztet a 2002-es választások utáni FIDESZ kommunikációra, amikor is kitalálták, hogy elcsalták a választásokat, és felszólították az új kormányt, hogy bizonyítsa be, hogy nem csaltak. Nem ám az, hogy a csalásért kiabálók bizonyítanak, ááá, dehogy. Állítunk valamit, és bizonyítsd be, hogy nem igaz. Ügyes, csak ezúttal nem jött be

Tsol helyett:

A 2010. évi adósságszolgálat adatait a már említett, a a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló 2011. évi CXXXIII. törvény melléklete tartalmazza. Te azt állítod, hogy fals számok szerepelnek benne. Akkor megkérnélek, hogy bizonyítsd be, hogy eme zárszámadásról szóló törvény megfelelő számadatai hamisak, és lehetőség szerint mutasd meg, melyek a valódi adatok. Miután ez megtörtént, jön Tsol és ha hamisnak látja a bizonyítékaidat, majd megcáfolja azokat, rendben?
  • Garfield

(Ez most nem rólad, hanem erről a szemléletről szól.)

24 órán belül ez a második hozzászólás, mely hajszálpontosan ugyanazon logika szerint épül fel.

Van egy jelenség, vagy problémafelvetés, mely kapcsán felmerül egy kérdés. Semmi titkos nincs benne, nyilvános információk garmadája van mindenfelé. Erre jön valaki, aki telibeszarja ezeket az információkat - azt nem tudom, hogy lusta volt utánakeresni, vagy nettó ostobaságról van szó -, viszont agy nélkül jön teljesen légbőlkapott dolgokkal, és nem hajlandó összevetni a hivatalosakkal. Nagy valószínűség szerint, a hozzáértés totális hiánya miatt képtelen lenne megvédeni az álláspontját a hivatalossal szemben, ergo meg sem próbálja.

Lásd még #59876-ot előzményekkel.

Skacok, tényleg ennyire szórakoztató alternatív valóságokat kreálni?
  • Garfield
    Nem kell túl nagy kutakodás: 2011. évi CXXXIII. törvény a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetésének végrehajtásáról
  • who am I 7
    Ilyen az ember természete :) nagy része nem rendelkezik túl nagy társadalmi intelligenciával.Persze, lassan fejlődőképes csak addigra lehet jön az armageddon meg brúsz :D
  • Bronx South
    Hollywood mivel az "ők" kezében van, rejtve, de mégis az ember pofája előtt mutatja be hogyan működik a világ. Legyen az politika, közigazgatás, alvilág, bármi, azt Hollywood bemutatta. A világban semmi se titok, minden ott van előttünk, az emberek megosztottsága az, ami a hályogot képezi, az intelligenciák közti különbség, és az öntudat rögeszmés határai...
  • NYUZGA
  • NYUZGA
    Nincs demokrácia, csak a választás lehetőségét adják meg. Választhatsz a zsíros, vagy a vajas kenyér közt. Ennyi.
  • NYUZGA
    Ez igaz az összes vezető politikusra. Amíg tudják hülyíteni a népet addig kellenek, de utána csere.
  • NYUZGA
    Egy használati tárgy, amelyet addig használnak amíg le nem jár a szavatossága.
  • set36dyrf
    de nem ők voltak a gyeplőközelben, ennyi. felesleges rögeszmét demonstrálni, hitelfelvételre szerintem nem nyomkodták az igeneket, vagy ha igen akkor a másik kormány lejáratása miatt hogy tudjanak mutogatni. de ez már a magyar pártpolitika szegénysége, (vagy a zsidó tőke?)
  • NYUZGA
    Egy team felügyeli a politikát. Orbán egy senki.
  • NYUZGA
    Szinte semmit sem lehet cáfolni ha nem vagyunk ott, márpedig nem lehetünk ott mindenhol. :)
  • set36dyrf
    erre én is képes vagyok csak 2002-2010 -es verzióban. kérdés melyik e a fontosabb, a piramis csúcsa vagy amire az épül
  • arty
    nomeg a memóriám is működik: a fidesz is nyomkodta bőszen az igeneket a 14. havi nyugdijra és a tandij ellen, ergo az a 8 év masszivan az övéké is
  • arty
    Én veled ellentétben képes vagyok számokat kikeresni a neten.

hint: gdp arányos államadósság 2010 árprilis vs 2012 január ;-)
  • Tsol
    Ha egy infó kijön, akkor azt kell cáfolnom hogy nem hamis?

További szép estét.
  • set36dyrf
    te szintén, akkor most kinek van igaza? fiftififti
  • Shep
    Hát biztos velem a van a baj de nálam Fábry kb 8 éve unalomba fullasztotta saját magát. Annyira nem vicces, hogy azt el nem tudom mondani. Mindig ugyanazok a poénok amivel nem lenne baj ha legalább jók lennének de nem azok.
  • NYUZGA
    Cáfolj meg.
  • Tsol
    Mármint neked hinni.
  • arty
    Leírtad, hogy nem vagy képben, igen.
  • arty
    Jól megy a köztévének: fábri 18 misit kap adásonként
  • set36dyrf
    ezek a semmitmondó tőmondatok nálam felejtősek, a többi hszem inkább le se reagáld...
  • arty
    Propagandacélokból.

Be is nyaltad, ahogy kell :)
  • arty
    jah, rohatt állatvédők! az állatkinzás JÓ, ha HAZAI, tecikérteni?

neked gondolom "teccik"
  • arty
    imf az isten? ezt miből szűrted le?

nem. itt egyeseknek a racionalitás az isten: tehát hogy az 5%-os hitel jobb, mint a 10%-os hitel.
    így oké? :)
  • NYUZGA
    Alapvetően nem pénzel van baj, hanem az emberi gyarlósággal és az kiküszöbölhetetlen

• who am I 7
    igaznak igaz :D ezt nem vonom kétségbe...de mivel ezt megemlítette(tudja merre hányméter), akkor azért titkon ő is álmodna egy 50-60 milliós kis támogatás jóváírásáról :D Azért valjukbe, nem egyszerű az ilyeneket megállni..ez a fránya pénz mindenek felett