19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#18704 @ RMarvin: A grafikus felület tényleg külön tanulást igényel. Azt nem értem mért ragadtak meg annál. Folyamatosan fejlesztik, változtathattak volna, de úgy tűnik ezzel tartják távol a csupán kreatívokat. Kockáknak készült a program. Le a kalappal azelőtt, aki megtanulja, pl: Sámán :)
Kértem tőle anyagokat, küldött tutorialokat - alapokhoz itt találsz: - szalagkorlát gyorsállításhoz meg itt: Blender Array tutorial: +YTube >>
Amit még találtam 3DS-Max pályaépítő tutorial videókat. Egyik kedvenc erdei driftpályám: Irohazaka, van benne híd és alagút is és jó hosszú. Videó >> - Másik egy alap versenypályaépítő fénykép után nulláról -> . Nagyobb szabadság van, mint Alma pályaépítőben, az csak sablonokkal dolgozik.
@ Zolii: WR2 alapból nem ilyen. Ha lesz WR3 az is Krom nevű orosz programozónak lesz köszönhető. Belsőnézetet és mindent ő csinált houuá nem a németek. Kellenek a lelkes "amatörök", nélkülük nincs rendes játék :)
-
#18703 Nem lesz World Racing 3 játék? Kicsit már elavult game! :( Mondjuk csak a textúrákat kéne kicserélni, és kész a WR3 játék! :D -
RMarvin #18702 Értem és köszi. A Blenderrel elég hadilábon állok. Már többször próbáltam nekigyűkrőzni más fejlesztések kapcsán, de az a felület engem egyszerűen taszít. Tudom, sokan szarásig védik arra hivatkozva, hogy a hagyományos menürendszerekbe begyepesedetteknek jelent ez egyedül gondot, de ez gyakorlatilag egy plusz probléma, amivel a fejlesztőnek még szenvednie kell. De alárom, sok választás nincsen, mivel a low-polys modellerek ideje úgy tűnik végleg lejárt, pedig a Milkshape abban császár volt, legalábbis nálam.
Tehát ha jól értem van egy Sámán-féle plugin a Blendehez? -
#18701 Jaaj neee :D Inkább Blender-el állj neki pályaépítésnek, az a program nagyon gagyi. Sámán féle pályamod eredeti játék minőségű pálya készítésére alkalmas és ingyenes. Jobban jársz ha megtanulod Blendert: azzal mindent lehet modellezni és animációt is készíthetsz meg filmet is. Ezt Sámán építette " szer akkora mint eredeti >> -
Bence00111 #18700 Ha az Alma féle Scenario Editorra gondolsz,akkor le kell hozzá szedni a SlimDx-et Innen .
(End User Runtime/ Install .Net 4.0) -
#18699 Jó kérdés. Win8-on sem próbáltam még meg Vistán sem. Próbáld meg a WR2 STKit v2.3.6-os verziót. Az a legfrissebb. Vagy írj Krom-nak levelet hibaüzenet fotóval. A microsoft nemhiszem, hogy frissítéseket gyártana WR2 compatibilitáshoz. -
RMarvin #18698 Bocs, szóval a "Scenario Editor"-t töltöttem le. -
RMarvin #18697 Sziasztok! Letöltöttem a Cenrio Editort, de az istennek se akar elindulni (win7 64bit). Kicsomagoltam külön könyvtárba, aztán a játék könyvtárába is, de mindig csak azt kapom, hogy a "Scenario Editor működése leállt. A program helyes működése hiba miatt megszakadt"...stb. Próbáltam más kompatibilitási módokat is, de semmi. Van akinek sikerült már elindítani?
Előre is köszi! -
#18696 a kerék a legjobb:) -
#18695 Királyság! Mekkorákat játszottam vele.. :) -
TomAss75 #18694 Sziasztok!
Szép ez a FIAT nem A Profi-ban volt vele egy autós üldözéses jelenet? -
#18693 Nekem minden Krom progi behalt egy hete. Újratettem gépet teljesen. Valami új program 2011 utáni ..assza el. Vagy vidi szerkesztő vagy "Erdell of Scrolls". Kéne szolni Kromnak tegyen rendet. Erre a 131-re emlékszel még? Belmondo klasszikus
-
#18692 Emlékszem el is csesztem mert nem neveztem át _C-re maradt a b csak azzal meg neked volt szárnyas verzsön.
Nem működik az Mtkitem de sztem a kormányt is úgy csináltam h 2 kéz van csak az egyik átlátszó.
(Bence szólt h szednem kell .net framwork-öt attól javult meg múltkor is) -
#18691 Ez a verzió, pl felni: tesztekből lett összerakva. Küldtél át néha nem végleges verziókat. Ezeket félretettem, és mindenből a kedvencem került bele. Ilyen a dupla visszapillantó, a fekete közepű krómperemes acélfelni és a krómütközős kasztni. Sajna már nincs meg mind. Átnevezgettem BA3-A B C D stb nevkre a verziókat. Lehet neked még megvannak. Nálam már csak 2-3 van a nem kiadottakból. -
#18690 jók ezek a kis órák a műszerfalon -
#18689 Mégse, ezen nincs nyitva ablak :)
-
#18688 Ha az én tuningold galytörős lada modomról lopták, akkor nem csináltak semmit, mert alapból rejtve volt :) -
#18687 Letöltöm megnézem de sztem csak átlátszóvá tették a materialt -
#18686 Ami a legviccesebb, hogy az ablakba könyökölő cigis kéz az első material mtKit-ben. Az is valami, ha lopnak az embertől. Azt jelenti: tényleg jól sikerült, ha már az oroszok is tőled lopják. -
#18685 nem nemszoktak:) -
#18684 international Game Modders Club header V2 -> Maffia modok kivételével. Az lemaradt :)
-
#18683 WMMT 3DX style WRX -expressway-
Még szerencse, hogy Facebookon van egy Club, mert azt hinném még senki nem modol már :) Csatlakozzatok ti is. GTA-sok meg minden játék belefér. Nehéz összeveszni :Ð
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/338/6/1/hks_endless___wrx_sti_2004_wmmt_3dx_style_by_tiberio_san-d5n25fn.jpg -
#18682 Kértek engedélyt oroszok Lada belsőnézethez?
http://cs411219.userapi.com/v411219780/38f4/nRX3Mm5mMVI.jpg -
#18681 Szóval Ő. :)
-
#18680 Megvan végre a WRX STi SST14 logo a Subaru Wagon seggére. Már csak belsőnézetet kell kicsiszolni és kész :)
-
#18679 EditCar nevü programot leszeded és ha nyitva van a letöltött kocsi EditCar fileje, akkor magyar nyelvet választva - motorfékhang - néven és - motorhang magasság magas fordulaton - menüpontokban lehet változtatni. Átírod és ment. m_saug és m_last nevű filek. Én meg szoktam nyitni winampal válogatáshoz. Röviden ennyi. Átírod és mentés -
ETS2Player #18678 Mit kell editcarba írni hogy legyen turbó fütyülés ? -
#18677 NoriYaro FT86- FR.S- BRZ- GT86 vagyis toyota minden változata egyben. Subarunak legjobb a kopoltyúja talán :)
-
#18676 Lassan küldhetem Adamraga-hoz belsőnézetet illeszteni. Olyan részletes a model, hogy a driver modelbe lesz elrejtve a kocsi fele így a buta német játékprogramozók is megkapják ami nekik jár, meg mi is a minőséget :) Forza gumitextúrákat kell még szemétbe dobnom aztán mehet Franciaországba rehabilitálódni :D
-
#18675 Köszi a tesztelést Picar! Úgy tűnik neked engedi. Na teszek egy próbát régi karácsonyival >>
-
#18674 -
#18673 -
#18672 Hát ez tényleg döglött. Köszi a tesztet ^^ -
#18671 -
#18670 link 1-> http://i280.photobucket.com/albums/kk188/jbyoung10/IMG_0287.jpg
és link 2 -> http://i280.photobucket.com/albums/kk188/jbyoung10/IMG_0287.jpg
Bocs fiúk: nem engedi be a japán oldalt... -
-
#18668 Toyota GT86 SuperturizmoGT felnikkel
alul meg ami alapján készült :)
-
#18667 Látszólag halott a játék, valójában van itt még élet és tartalék: 10 ezerről 16ezerre nőtt a látogatotság Borgon és 7 ezer felé emelkedett Akina Oblivionos vidi. Kis orosz barátunk meg ontja a driftgépeket sorba :) Ruszki Modok >>
A mostani és a szeptemberi statisztika befotózva.
41aeimi oldalán láttam Harugahara pályamodot. Már biztosan ismeritek: 41aeimi modelezte STi caravant és GT-R NISMO-t is tőle kértem el alapokat. Ügyes a japán srác. Pálya nagyon formás, nagyon szép ívei vannak. Linkelek egy belsőnézetes vidit is (ha még nem halt ki a magyar, bár külföldiek is járnak erre szal majd lefordítják ha akarják kínaira :D
Harughara vidi 41aeimi:
-
#18666 BMW M-Powa Adamraga: WR2-es sebzés és aktív felfüggesztés. Felnit leszámítva nagyon szép. Abban Mindkiller féle csillag a legkirályabb azóta is :)
-
#18665 Érdekes újítás a Mercedestől: nagyon hasonlított a közepén a forma valamire amit már láttam. Legnagyobb versenytársa szemeit örökölte talán? Vagy a tervezőt hívták át ráncfelvarrásra, az is elképzelhető :) Az új SL 500 mindenesetre 2 kocsi az egyben. A hangja már BMW lett most már csak ez maradt és nem kell 2 kocsit venni. Egyben megkapja mindkettőt a vevő. és íme:
A káposztagyalú hűtőrács szerencsére eltűnt, az M5-ös BMW cicaszem viszont megjelent. Éljen a fejlődés :)