World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be,de nem lehet fixen úgy menni! "L" betû-vel...
legalábbis nekem nem sikerült! 😊
Sziasztok wr2-be be lehet kapcsolni a fenyszorokat?
sacko98
Egyik álmom Michelisz kocsiját rendesen megcsináni, és még a fórum is picit beállt 1-2 kép ízelítõnek!

Tükröt kéne matricázni 😊

Rezs

Toltam egy kört a Suzukival😊 Gondoltam teszek egy képet, éledjen a topic😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

ok
sacko98
Nálam picit megállt az élet, de most új optikai internet van ami 68 Mbit/sec-et tud, de új videókártyát meg + 2GB ram-ot még nem tudtam szerezni, remélem minél hamarabb egy-két jó projectet ki tudok majd adni 😄

a 311 cdi Van Cargo-n kivul
Es Mercedes sprinter van?
gondoltam hogy nincs kiadva de aze kosz
Rezs
Ez a pack és ez a multivan van fenn GR-en ez a lefalazott hátsóablakos sztem csak egy próbálkozás volt valószínûleg nem adták ki.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Sziasztok!Valaki nm tudja hogy hol tom letolteni ezt:http://imageshack.us/photo/my-images/507/scrshot0007.jpg/
sacko98
Itt van Michelisz Norbert Seatja, ezzel versenyzett 2010-ben nem saját skin meg semmi, de én elvégeztem rajta 1-2 dolgot, hogy gyönyörû legyen a belsõ skin meg ilyenek, ha valakinek kellene írjon rám 😄

12346
Kár vele veszõdni😄 A gyári a legpengébb ebbõl is😊

Rezs
Köszi😊 Készül belõle 2 tuning verzió is. Az egyiket én faragom, a másikat Bence kicsit át is modellezi😊

sacko98
Norbee szép kis gép<#taps><#taps>

Jól néz ki, most mindenki rommá törheti apa kocsiját!

12346
Na, ez jó lehet. Az 5 ajtós is jóféle munka lett😊

Rezs

Swift Sedan HWRMT-n.
Firss és ropogós jó töltögetést! 😊

Köszi ezt nem is tudtam!

Rezs
Leszedtem a corvette-et nagyon pöpec kis autó lett belõle😊
A hátsó lököst sajnos nem tudjuk alkatrésznek venni, mert jelszavas a mox.
Egyébként a lámpáknál megtudod adni (a nitronak is), hogy melyik alkatrészhez kapcsolódjon a parent part-al. Az alkatrészek fülön meg kell nézni a lökös ID-ét, és a megfelelõ lámpához beírni.
Így addig világít/mûködik amíg az alkatrész el nem kezd lifegni.

Nos az enyém ilyen lett:

http://data.hu/get/5119461/Chevrolet_Corvette_1960_v1.2_TomAss.rar

-low poly belsõ nézet
-damage modell - külsõ tükör,elsõ lökhárító, csomagtartó, motorháztetõ
(mivel a kipufogó a hátsó lökösben van kivezetve ezt nem tettem leszakadó darabnak, de a parts listában külön van szedve ha gondoljátok simán megadható hogy leszakadjon, bár ekkor szerintem a nitro lángot törölni érdemes, mert kipufogó nélkül hülyén néz ki.)
-editcar (ezt mindíg a kocsi eredeti motorteljesítményéhez, gyorsulásához és váltóáttételeihez próbálom beállítani,-bár a legizmosabb motort szoktam választani az adott évjáratból- csak a végáttételnél szoktam eltérni az eredetitõl hogy a végsebesség stimmeljen)

Kérlek rakjátok ki a HWRMT-re is.
Köszönöm!

sacko98
Itt a Chevrolet Corvette C1 Lengyel verziója, remélem a tied jobb lesz ez picit lomha, a króm meg kiszúrja a szemem 😄

A játék fõkönyvtárába raktad a managert? Elmentetted managerban amit állítottál?
Esetleg utolsó ötletként nézd meg,hogy nem írásvédett-e a Frontend, és a WR2-Saves mappád.

sovatalevi
Megint Goondom van 😄 A jatek megy minden oke.Csak a wr2 manager nem megy,be pipalom a palyat,de nem rakja be.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Arról 😊

Rezs
multiról folyik a téma?

Majd mehetünk valamikor. Csak jöhetnének még páran 😊

sovatalevi
Sikerült megoldani. 😊 Esetleg egy multit valamikor?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Azt irj a h Could not create Direct3D device.

Eddig xp-vel ment.

Kéne futnia. Esetleg próbáld meg kompatibilitási módban Win Xp-re állítani, esetleg rendszergazdaként futtatni.

sovatalevi
Win 7-en miért nem fut a játék?

sacko98
1 kis újdonság az errefelé járóknak, ez egy 1999-es Mazda 626 gf, magyarul az utolsó szériás 626. Belül és kívül is szép, motaorral, erre majd wr2-es törést akarok.

Köszi! Már szedem is le. 😊

sacko98
Elkészült az 1956-os Chevrolet Bel Air Nomad, eredeti modell: Robin'7t4.
Koszolódik, karcolódik, a belsõ nézetét légyszi ne kritizáljátok, Május 1. mindenhol munkaszünet, de én nem lazsáltam a mai napon sem.
LETÖLTÉS
Köszönet: Bence00111, Norbee, Robin'7t4.

Veszett, hirtelen alig ismertem fel!

Rezs
Eldobom a agyamat😊

Csak, hogy valami nem amerikai is legyen:

"Optimális" 😊

Rezs
Szépségesek😊

sacko98
Picasáról könnyû, megnyitás új lapon copy és kép beszúrása 😛

A képfeltöltés még mindig rosszul megy nekem. 😊

[/url][/img]

Nagyon jól alakul a gép, de az a rózsaszín köröm enyhén durva a srácon. 😊
Ha már amcsi klasszikusok nálam is készül egy:

sacko98
Nem nagyon megy a fórum, megpróbálom picit beindítani 😛

Rezs
Grat hozzá😊

sacko98
Köszi szépen a Revolutionben való segítséget már 1000-en megnézték és majdnem 180-an le is töltötték 😄

sacko98
2 db stigem van 😉

Opelfan
Mindkillers

Köszi szépen a segítséget, már régen jártam itt, de visszaolvasgattam. Megpróbálom ezzel a progival.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Igen. Neten is, és osztott képernyõn is 😊