19572
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Robi546 #18728 Üdv! Valaki tudna segíteni ? Nem akar elindulni,StarForce Protection van,Crack vagy valami van ? Előre is köszi. -
Japánba, Boliviában és Olaszországban ilyen az "út". Keskeny és életveszélyes.
Németeknél olyan mint nálunk. Saját játékon belül is minden arány más és más.
-
@adamq01: "Lost Default Port" hibaüzenet gyártó oldalán írnak róla itt >>
@RMarvin: játékban nem 1 centiméterek számítanak, inkább 50 centik :) Teljes szabadkezed van. Ami nagyon nyomasztó az aszűkút. Ami meg unalmas az a széles sok gyeppel és semmi korláttal. Ha S2 hangulatot szeretnél számold hozzá azt is, hogy most már van kormány is így lehet nehezíteni és szűkíteni az utakat. Dirt pályát azért szélesítettem ki, mert forgalommal így már 10 perc felett van oda-vissza vagyis sokkal hosszabb lett. Nagyobb mint Colinban, de többet is tud. Ergo amit akarsz elérni vele akorára csináld. Íme egy eredeti méretarány: -
RMarvin #18725 esetleg tudsz egy arányt mondani a unit/cm-re? -
Hello!
Miért írja ki, hogy "error lost default port", miután betölti a pályát? -
Ezt a két képet találtam hírtelen. Első CMR DIRT1-es japán pálya, második Cobra11-es pálya. Talán az enyém szűkebb, mint a németeké.
-
Mértékegységnél csak az a fontos arányaiban jó legyen. Fogsz egy ralligépet és kiexportálod LVO-ba. A pályát DeepEx-ben megnyitva utána beolvasod a File \ Merg File menüponton a kocsi LVO-t majd 3D X-Y-Z kijelölése után az autó méretéhez állítod. Autó modeljét kitörlöd, ha úgy érzed reális. Én úgy mérem be álltílában, hogy kocsi + 4 tükör szélesség. De érdemes ráhagyni kicsit, mert nagyobb sebesség miatt ha forgalom is van: nehéz az előzés szűk úton. Lényegében egyszerű, forgalom nélkül másfél autó szélesség gyeppel együtt. -
RMarvin #18721 Nos, az úttextúrák készen vannak :) már csak rá kell húzni az útra őket. Sikerült egy filében tárolni az összeset (mind a 4-et) és mostmár a kész textúrák átmenetei is könnyűszerrel kimenthetőek.
A 3ds-s videóért (0-ról fényképes háttérért) ezer köszönet, nagyon pengén nyomja a srác és jó módszerrel. Asszem újból összerakom az útpályát az abban látottal, mert első nekifutásra az Alma-féle tutorialt használom, de az nem a legjobb módszerrel rajzol. Ha megvan az útpálya, akkor megpróbálom bevarázsolni a játékba, hogy a méreteket meg a lejtéseket leellenőrizzem. A többi pályarész amúgy is csak kiegészítő.
Amiről nem találtam eddig infót, az a mértékegység-arány: azaz 1 unit hány cm-t vagy métert jelent. -
RMarvin #18720 Igazából a problémát ne is elsősorban a textúrák készítése jelenti, hanem a 3d-s modellekre való ráillesztés + az ezzel járó pöcsölések. mit észrevettem az S2-nél, hogy az útpálya minden esetben 3 egymás mellet haladó sávra "osztható". A középsőn van az aszfalt, melyet 2 oldalról havas sávok vesznek közre. Kanyaroknál a egyik oldalsó havas sáv átvált aszfaltra, majd a kanyar után visszavált havas textúrára.
A legcélravezetőbb ha készítek alapszintű textúrákat, majd ezeket később lecseréljük a frankóbban kidolgozottakra. -
Textúrakészítésben tudok segíteni. Én az Oblivion textúráit szoktam használni, de annál újabbakat is ki lehet csomagolni. Sok szép mászkálós játék van modolható.
-
RMarvin #18718 Köszi, majd küldök képeket. Tegnap elkészítettem az útvonalat, most egy kis textúrázás következik. Az Screamer2-ből a havas finn pályát pakolom át. Bár az alaprajz kész, de a függőleges irány csak ráérzés alapján megy (illetve kimentett videókkal)
Ha valaki szeret textúrákat készíteni, bátran jelentkezzen! -
Rossz "címre" küldtem az üzenetet :) WR3 hoz minden alap meglenne, de ez van: ha nincsenek oroszok, WR2 sem volna ilyen. Csak valami tucat játék lenne a sűlyesztőben. Marvinnek meg sok sikert az építéshez. Én meg vigyázok, hogy sörözés előtt írjak fórumra.. :) -
Colin McRae pályák közül is rengeteg szép van. Abból is lehetne. Meg GTA-ból is lehetne. Sok sikert és bármilyen eredményt várunk itt WR2 topicban. Éljenek az építők!! ^^
-
ETS2Player #18715 Milyen jó lenne ha lenne WR3 gyönyörű grafikával rengetek autóval VW Audi Seat Skoda típusokkal. Belső nézettel ami nagyon szép és lehetne használni benne kuplungot illetve a G25-höz tartozó 6-os váltót. De nekem az is elég lenne ha WR2-be lehetne valahogy használni a kuplungot meg a 6-os váltót. -
RMarvin #18714 Elképzelhetetlennek tartom, hogy meg lehessen nyitni. Biztos maxxal csinálták anno, vagy az elődjével. Odáig eljutottam, hogy megvan a nyomvonal. Terepmodellezést még sosem csináltam, kíváncsi vagyok rá. -
Zmodeler 1 érzékeli és meg is nyitja a filet. Sajnos nem látszik semmi utána. Valami hasonló rallipálya nincs, mint ami S2-ben van? Mostanában tényleg a könnyűségre teszik a hangsúlyt. Tele van egyenes szakaszokka, mint TDU. Dögunalom az egész :) -
RMarvin #18712 Nem tudom mivel nyitható, mivel .dat formátumban vannak. Ahogy elnéztem, a textúrák is a fileban vannak, de még nem jöttem rá mi lehet a forrás 3d formátum. Vannak a pályán működő, azaz forgó szélmalmok, illetve animált szarvasok.
Asszem a legtisztább ügy a nulláról való építés. a 3d-s szerkesztést megoldom, de a textúrázástól erősen fázok, azt a részt egyszerűen gyűlölöm. -
Ha jól értem akkor ezeket a pályákat nulláról újra szeretnéd építeni? Leszedtem a játékot. KB akkora, mint WR2 demo :) Nem rosz. Sok sikert hozzá építéshez ^-^ -
+ 1 havas :)
-
Van benne téli is, megoldható. WR1-es Alpok pálya pl havas és vannak rallipályák havasak. +vidi > http://www.youtube.com/watch?v=wjBlMTePi2g
Próbáltad kiszedni a pályákat Screamer 2-ből vagy 1-ből? Mivel nyitható? -
RMarvin #18708 Nekem is feltűnt már megjelenéskor (hiába, öreg róa vagyok már:)), de a 2. rész egyszerűen mindent vitt. Ezt követte a Screamer (2) Rally ami szintén gyönyörű pályákat hozott. Aki nem próbálta, semmiképp se hagyja ki DosBox alatt elindul.
Feltűnt még 1 apró dolog nekem: anno '96-97-ben sikerült az összes bajnokságot megnyernem. Most idestova fél éve "bajlódok" velük, de az uccsó bajnokságokat még mindig nem sikerült megnyernem se az S2-ben, se az S2R-ben. A játék ugyanaz, a vezetési rutinomnak javulnia kellett 15 év alatt. Az egyetlen elképzelhető magyarázat az, hogy a mai autós játékok könnyebbek.
Nekem az a kedvenc pályám, hiányoltam is a havas feelinget a WR2-ből.
-
Ez a játék Wangan Midnight alapja is lehetne: vann benne Tokyo autópálya verseny is. Jó ez a driftelős kanyarodás nagy sebességen. Tényleg érdemes lenne átmenteni a pályáit :)
Vidi >>
-
Ez a Screamer 2 játék ha jól látom a World Racing német játék ötledadója is lehetett. Nagyon szép pályák vannak benne és jó nehezek is egyben. Remélem sikerül kiszedned. Tetszik hogy tele van kanyarral és össze vissza dobálja a kocsit :) >> -
RMarvin #18705 Upsz, 1000köszönet. Ha nem kőbe vésett a Blender, akkor valszeg nekiugrok a 3dsmax-al, mert ha előbb utóbb elkészül a házi pályaszerkesztő a kedvenc játékomhoz (Hidden & Dangerous 2) akkor jó ha már benne van a kezemben a 3dsmax-os pályaszerkesztés.
Igazából az a célom, hogy a '96-os Screamer 2 és Rally pályáiból átpakoljak néhányat a WR2-be. -
@ RMarvin: A grafikus felület tényleg külön tanulást igényel. Azt nem értem mért ragadtak meg annál. Folyamatosan fejlesztik, változtathattak volna, de úgy tűnik ezzel tartják távol a csupán kreatívokat. Kockáknak készült a program. Le a kalappal azelőtt, aki megtanulja, pl: Sámán :)
Kértem tőle anyagokat, küldött tutorialokat - alapokhoz itt találsz: - szalagkorlát gyorsállításhoz meg itt: Blender Array tutorial: +YTube >>
Amit még találtam 3DS-Max pályaépítő tutorial videókat. Egyik kedvenc erdei driftpályám: Irohazaka, van benne híd és alagút is és jó hosszú. Videó >> - Másik egy alap versenypályaépítő fénykép után nulláról -> . Nagyobb szabadság van, mint Alma pályaépítőben, az csak sablonokkal dolgozik.
@ Zolii: WR2 alapból nem ilyen. Ha lesz WR3 az is Krom nevű orosz programozónak lesz köszönhető. Belsőnézetet és mindent ő csinált houuá nem a németek. Kellenek a lelkes "amatörök", nélkülük nincs rendes játék :)
-
Nem lesz World Racing 3 játék? Kicsit már elavult game! :( Mondjuk csak a textúrákat kéne kicserélni, és kész a WR3 játék! :D -
RMarvin #18702 Értem és köszi. A Blenderrel elég hadilábon állok. Már többször próbáltam nekigyűkrőzni más fejlesztések kapcsán, de az a felület engem egyszerűen taszít. Tudom, sokan szarásig védik arra hivatkozva, hogy a hagyományos menürendszerekbe begyepesedetteknek jelent ez egyedül gondot, de ez gyakorlatilag egy plusz probléma, amivel a fejlesztőnek még szenvednie kell. De alárom, sok választás nincsen, mivel a low-polys modellerek ideje úgy tűnik végleg lejárt, pedig a Milkshape abban császár volt, legalábbis nálam.
Tehát ha jól értem van egy Sámán-féle plugin a Blendehez? -
Jaaj neee :D Inkább Blender-el állj neki pályaépítésnek, az a program nagyon gagyi. Sámán féle pályamod eredeti játék minőségű pálya készítésére alkalmas és ingyenes. Jobban jársz ha megtanulod Blendert: azzal mindent lehet modellezni és animációt is készíthetsz meg filmet is. Ezt Sámán építette " szer akkora mint eredeti >> -
Bence00111 #18700 Ha az Alma féle Scenario Editorra gondolsz,akkor le kell hozzá szedni a SlimDx-et Innen .
(End User Runtime/ Install .Net 4.0) -
Jó kérdés. Win8-on sem próbáltam még meg Vistán sem. Próbáld meg a WR2 STKit v2.3.6-os verziót. Az a legfrissebb. Vagy írj Krom-nak levelet hibaüzenet fotóval. A microsoft nemhiszem, hogy frissítéseket gyártana WR2 compatibilitáshoz. -
RMarvin #18698 Bocs, szóval a "Scenario Editor"-t töltöttem le. -
RMarvin #18697 Sziasztok! Letöltöttem a Cenrio Editort, de az istennek se akar elindulni (win7 64bit). Kicsomagoltam külön könyvtárba, aztán a játék könyvtárába is, de mindig csak azt kapom, hogy a "Scenario Editor működése leállt. A program helyes működése hiba miatt megszakadt"...stb. Próbáltam más kompatibilitási módokat is, de semmi. Van akinek sikerült már elindítani?
Előre is köszi! -
a kerék a legjobb:) -
Királyság! Mekkorákat játszottam vele.. :) -
TomAss75 #18694 Sziasztok!
Szép ez a FIAT nem A Profi-ban volt vele egy autós üldözéses jelenet? -
Nekem minden Krom progi behalt egy hete. Újratettem gépet teljesen. Valami új program 2011 utáni ..assza el. Vagy vidi szerkesztő vagy "Erdell of Scrolls". Kéne szolni Kromnak tegyen rendet. Erre a 131-re emlékszel még? Belmondo klasszikus
-
Emlékszem el is csesztem mert nem neveztem át _C-re maradt a b csak azzal meg neked volt szárnyas verzsön.
Nem működik az Mtkitem de sztem a kormányt is úgy csináltam h 2 kéz van csak az egyik átlátszó.
(Bence szólt h szednem kell .net framwork-öt attól javult meg múltkor is) -
Ez a verzió, pl felni: tesztekből lett összerakva. Küldtél át néha nem végleges verziókat. Ezeket félretettem, és mindenből a kedvencem került bele. Ilyen a dupla visszapillantó, a fekete közepű krómperemes acélfelni és a krómütközős kasztni. Sajna már nincs meg mind. Átnevezgettem BA3-A B C D stb nevkre a verziókat. Lehet neked még megvannak. Nálam már csak 2-3 van a nem kiadottakból. -
jók ezek a kis órák a műszerfalon -
Mégse, ezen nincs nyitva ablak :)