19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • harapakacsa
    valaki olyan személy vegyen fel skype ra aki ért az autócsináláshoz ( milyen programok kellenek és hogy kell őket használni ) légyszíves segítsetek
  • Clamp

Látom itt mindenki hőgutát kapott :D Ő meg az Adamraga féle GT86: helyzetkép.
  • Clamp

GT86 Adamraga, Superturismo GT felnikkel lesz szerelve.
  • Clamp

Most jelent meg Forza 4 kiegésztőben a Toyota model, Adamraga kiszedte és ő is át lesz téve, épp most külte át javított modelt. DJ Sámán féle verzó, a Subaru STi 2012 GT koncepciója alapján készült, így biztosan nem adja ki senki ebben a formában.
  • sacko98
    Ennek a testvérmodelljérő tudok még a Toyota GT 86 2013-ról 1 modellt csak sajna .maxban :(
  • Clamp

Még egy újdonság: Subaru BRZ 2012, készítő: DJ Sámán \ Kovács Kálmán ( Angol rallipályákat tett át régebben WR2-be, biztosan emlékeztek rá) A Subaru modelt 100%-ig ő készítette, Blender munka. Kiadás WR2-be úgymond világpremier, mert sehól máshól nincs ez a model. Aktív WR2-es felfüggesztés készítője Adamraga Franciaországból. Vagyis azért még van élet még ha nem is pont itt, de attól még hazai :)
  • Clamp
    Még készítettem hozzá egy rallimodot hogy egyedül is lehessen versenyezni időre és mutatja villogó fény ideális ívet ha be van kapcsolva, hozzá aszfalt és murva felfüggesztés Rally EditCar-t. Aztán egy LOW Offset japó stílusú ültetett editcart, teljesen leültethető a gép vele JDM stílusban, meg egy éjszakai modot: ha a pályán teljes sötétség van: akkor is használható. Így alkalmas InitialD és Wangan Midnight játékokhoz is. Még egy Wangan Midnight C1 autópálya kellene WMMT mod kiadásához, remélem sikerül kiszedni azt is :)

• Clamp

Még egy teljesalakos és egy portré Honda Chifusa modról :)
  • Clamp
    Üdv Csucsu :) Hát a multi az bizony döglött. De azért nem állt meg az élet. Íme a motor mod, amivel lekőröztük RBR-t és rFactort is kortársak közül.

Multit én is sajnálom, de inkább azért, mert közlekedés nélkül nem olyan jó. Eben a játékban a közlekedés a legjobb, sima versenyt meg bármelyik másik játék tudja. Tömött autópályán versenyezni lennejó. Amíg nem fejleszti ki valaki a orgalomban multit: én nem váltok játékot :)
  • Csuhika
    Most raktam fel a játékot kb. 3 év után és a multiplayer ki van hallva.
  • harapakacsa
    Sziasztok valaki meg tudná nekem csinálni a Ford Mondeo TDCI -kombi változatát ??? WR2-höz ? magyon megköszönném ! :)
  • Bence00111
    Te még itt? :) Rég láttunk.
  • Csuhika
    Na csőváz!
  • Norbus96
    kérek valakit hogy a suzuki swift valameikét külgye át nekem akinek meg van nagyon megköszönném [email protected] :)
  • sacko98
    Bocsi de rfactortól ilyen lámpával vettem át adok majd egy másik változatot 1 idő múlva
  • PacsutaTibi
    Na jó, de hátha igazából is olyan volt.Lehet találni elég sok képet amiből megcsinálható az a textúra. :)
    pl. ez is jó lenne hozzá.
  • sacko98
    Azért cseréltem le mert a régi hátsólámpa textúra nagyon buta volt ez pedig átláthatóbb.
  • PacsutaTibi
    De nem jó a hátsó lámpa rajta.
    A wtcc-s bmwken kétféle hátsó lámpa volt.
    Az első verzió: LINK
    A második: LINK

A Zengős kocsikon már az új hátsó lámpa van. Ha jól látom a tieden is az a modell, de a korábbinak a textúráját húztad rá.

u.i.: Most görgettem le a lap aljára, ott olyan képet linkeltél ahol rendesen az új textúra van rajta, akkor most minek cserélted le?
  • TomAss75
    Sacko98! Szuper lett a BMW, én ugyan egyáltalán nem kedvelem a modern autókat, de ez egy magyar sportörténeti darab. Mindenképpen a gyűjteményben a helye. Köszi!
  • harapakacsa
    Hogy tudok autót csinálni magamnak ??? valaki elmagyarázná nekem szórol szóra hogy hogyan kell ??? köszönöm
  • sacko98
    Kiadtam Michelisz Norbert BMW-jét amiről elvileg cikket is fognak írni de egyelőre még csak az autó készült el :D

LETÖLTÉS
  • harapakacsa
    Köszönöm ! :)
  • TomAss75
    Ezen az oldalon is van a WR2-höz pár autó és pálya:
    http://volvo480-addons.de.tl/World-Racing-2.htm
  • sacko98
    Az én oldalamon van 1 map redrock ridge a neve ha érdekel akkor LINK
  • harapakacsa
    Pályákat WR2 höz honnan lehet leszedni ???? a games.reveur-on kívül ??
  • harapakacsa
    Köszönöm Sacko98 :) :) :)
  • sacko98
    LINK
  • harapakacsa
    esküszöm nem találom sehol :D XD most vagy vak vagyok vagy nem jó helyen keresem
  • sacko98
    Vagy kattints bejhelentkezés után az én itt feliratomra vagy felül szürke sávra az van írva Members Area és azon belül Mod Downloads (WR2)-re kell kattintani és utána felül [TX] Pro Team - scenarios-ra katt és ott már megtalálod polish roads-ot :D
  • harapakacsa
    Mégegy kérdés . reggeltem az oldalra ! és ott hol találom meg ??? hol tudom letölteni ??? :0
  • harapakacsa
    Nagyon szépen köszönöm !!! nagyon király ez az oldal !!!!! valami gond akad mindenki segít nagyon jó fejek vagytok tiszteletem !!! :)
  • sacko98
    Ha reggelsz itt letöltheted, jó játékot :D
  • harapakacsa
    Sziasztok. A Polish Roads Pályát valaki el tudná nekem küldeni erre az E-Mailra ??? ---> [email protected] <--- a games.reveur.de-oldalról nem lehet leszedni mert le van zárva és nem tudom hogy lehet feloldani :/ nagyon megköszönném a segítségeteket !!
  • dragon11
  • Tomca
    Sziasztok!
    Sok helyen kerestem már a játékot hogy hol lehetne letölteni de nem találtam és hogyha tudtok kérlek küldjetek egy vírusmentes linket.
    Előre is köszi.
  • sacko98
    Maserati Quattroportét itt megtalálod, abc sorrendben vannak jó játékot.
  • sacko98
    Én nézem nem is tudtam h te is nézed ügyes srác Norbi, ja és én Eurosporton nézem :D
  • TomAss75
    Jól néz ki. Este közvetítik a futamot az M2-őn, megnézzük!
  • sacko98
    Michelisz project 1 kép ízelítőnek.
  • dragon11

várjuk szeretettel :D