19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#18624 valaki olyan személy vegyen fel skype ra aki ért az autócsináláshoz ( milyen programok kellenek és hogy kell őket használni ) légyszíves segítsetek -
Látom itt mindenki hőgutát kapott :D Ő meg az Adamraga féle GT86: helyzetkép. -
GT86 Adamraga, Superturismo GT felnikkel lesz szerelve. -
Most jelent meg Forza 4 kiegésztőben a Toyota model, Adamraga kiszedte és ő is át lesz téve, épp most külte át javított modelt. DJ Sámán féle verzó, a Subaru STi 2012 GT koncepciója alapján készült, így biztosan nem adja ki senki ebben a formában. -
#18620 Ennek a testvérmodelljérő tudok még a Toyota GT 86 2013-ról 1 modellt csak sajna .maxban :(
-
Még egy újdonság: Subaru BRZ 2012, készítő: DJ Sámán \ Kovács Kálmán ( Angol rallipályákat tett át régebben WR2-be, biztosan emlékeztek rá) A Subaru modelt 100%-ig ő készítette, Blender munka. Kiadás WR2-be úgymond világpremier, mert sehól máshól nincs ez a model. Aktív WR2-es felfüggesztés készítője Adamraga Franciaországból. Vagyis azért még van élet még ha nem is pont itt, de attól még hazai :) -
#18618 Még készítettem hozzá egy rallimodot hogy egyedül is lehessen versenyezni időre és mutatja villogó fény ideális ívet ha be van kapcsolva, hozzá aszfalt és murva felfüggesztés Rally EditCar-t. Aztán egy LOW Offset japó stílusú ültetett editcart, teljesen leültethető a gép vele JDM stílusban, meg egy éjszakai modot: ha a pályán teljes sötétség van: akkor is használható. Így alkalmas InitialD és Wangan Midnight játékokhoz is. Még egy Wangan Midnight C1 autópálya kellene WMMT mod kiadásához, remélem sikerül kiszedni azt is :)
-
Még egy teljesalakos és egy portré Honda Chifusa modról :) -
#18616 Üdv Csucsu :) Hát a multi az bizony döglött. De azért nem állt meg az élet. Íme a motor mod, amivel lekőröztük RBR-t és rFactort is kortársak közül.
Multit én is sajnálom, de inkább azért, mert közlekedés nélkül nem olyan jó. Eben a játékban a közlekedés a legjobb, sima versenyt meg bármelyik másik játék tudja. Tömött autópályán versenyezni lennejó. Amíg nem fejleszti ki valaki a orgalomban multit: én nem váltok játékot :)
-
#18615 Most raktam fel a játékot kb. 3 év után és a multiplayer ki van hallva. -
#18614 Sziasztok valaki meg tudná nekem csinálni a Ford Mondeo TDCI -kombi változatát ??? WR2-höz ? magyon megköszönném ! :) -
Bence00111 #18613 Te még itt? :) Rég láttunk. -
#18612 Na csőváz! -
Norbus96 #18611 kérek valakit hogy a suzuki swift valameikét külgye át nekem akinek meg van nagyon megköszönném [email protected] :)
-
#18610 Bocsi de rfactortól ilyen lámpával vettem át adok majd egy másik változatot 1 idő múlva -
PacsutaTibi #18609 Na jó, de hátha igazából is olyan volt.Lehet találni elég sok képet amiből megcsinálható az a textúra. :)
pl. ez is jó lenne hozzá. -
#18608 Azért cseréltem le mert a régi hátsólámpa textúra nagyon buta volt ez pedig átláthatóbb. -
PacsutaTibi #18607 De nem jó a hátsó lámpa rajta.
A wtcc-s bmwken kétféle hátsó lámpa volt.
Az első verzió: LINK
A második: LINK
A Zengős kocsikon már az új hátsó lámpa van. Ha jól látom a tieden is az a modell, de a korábbinak a textúráját húztad rá.
u.i.: Most görgettem le a lap aljára, ott olyan képet linkeltél ahol rendesen az új textúra van rajta, akkor most minek cserélted le? -
TomAss75 #18606 Sacko98! Szuper lett a BMW, én ugyan egyáltalán nem kedvelem a modern autókat, de ez egy magyar sportörténeti darab. Mindenképpen a gyűjteményben a helye. Köszi! -
#18605 Hogy tudok autót csinálni magamnak ??? valaki elmagyarázná nekem szórol szóra hogy hogyan kell ??? köszönöm -
#18604 Kiadtam Michelisz Norbert BMW-jét amiről elvileg cikket is fognak írni de egyelőre még csak az autó készült el :D
LETÖLTÉS -
#18603 Köszönöm ! :) -
TomAss75 #18602 Ezen az oldalon is van a WR2-höz pár autó és pálya:
http://volvo480-addons.de.tl/World-Racing-2.htm -
#18601 Az én oldalamon van 1 map redrock ridge a neve ha érdekel akkor LINK -
#18600 Pályákat WR2 höz honnan lehet leszedni ???? a games.reveur-on kívül ??
-
#18599 Köszönöm Sacko98 :) :) :) -
#18598 LINK -
#18597 esküszöm nem találom sehol :D XD most vagy vak vagyok vagy nem jó helyen keresem -
#18596 Vagy kattints bejhelentkezés után az én itt feliratomra vagy felül szürke sávra az van írva Members Area és azon belül Mod Downloads (WR2)-re kell kattintani és utána felül [TX] Pro Team - scenarios-ra katt és ott már megtalálod polish roads-ot :D -
#18595 Mégegy kérdés . reggeltem az oldalra ! és ott hol találom meg ??? hol tudom letölteni ??? :0
-
#18594 Nagyon szépen köszönöm !!! nagyon király ez az oldal !!!!! valami gond akad mindenki segít nagyon jó fejek vagytok tiszteletem !!! :) -
#18593 Ha reggelsz itt letöltheted, jó játékot :D -
#18592 Sziasztok. A Polish Roads Pályát valaki el tudná nekem küldeni erre az E-Mailra ??? ---> [email protected] <--- a games.reveur.de-oldalról nem lehet leszedni mert le van zárva és nem tudom hogy lehet feloldani :/ nagyon megköszönném a segítségeteket !! -
#18591 -
Tomca #18590 Sziasztok!
Sok helyen kerestem már a játékot hogy hol lehetne letölteni de nem találtam és hogyha tudtok kérlek küldjetek egy vírusmentes linket.
Előre is köszi. -
#18589 Maserati Quattroportét itt megtalálod, abc sorrendben vannak jó játékot.
-
#18588 Én nézem nem is tudtam h te is nézed ügyes srác Norbi, ja és én Eurosporton nézem :D -
TomAss75 #18587 Jól néz ki. Este közvetítik a futamot az M2-őn, megnézzük! -
#18586 Michelisz project 1 kép ízelítőnek.
-
várjuk szeretettel :D