World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clamp
@Stewee: "illetve a megadott linkkel sem tudom, vagy fogom leszedni, mert ezek mint trójait telepítõ oldalak" - emiatt nem kell agódnod. 4Shared oldalon belsõ vírusellenõrzõ rendszer mûködik. Minden file külön ellenõrzésen megy át és zöldel jelzi ha szedhetõ. Amit tõlem kapsz biztosan ellenõrzött. Ezért jó 4shared oldal.
Clamp
YouTuben fennvan minden szinte ami zene, és ami fennvan annak a címét ide bemásolva teljeset letöltheted. Garantáltan vírusmentes és tracking cookie-t sem hagy maga után. Nem csak youtuberõl szedtem vele. Próbáld ki. Ez a progi -> http://eu.onlinevideoconverter.com/default.aspx
És ezek a zenéi http://www.youtube.com/results?search_query=world+racing+2+sound+track&oq=world+racing+2+sound+track&gs_l=youtube.3...2921.5234.0.5531.11.8.0.3.3.0.172.1015.2j6.8.0...0.0...1ac.1.3BoyXE7t2NU

Azt hittem arra a zenére célzól amit autópályaversenyhez ttettem fel. A többi könnyen megszerezhetõ 😊
Rezs
Feltettem ide a wr2 eredeti zenéit wma-ban.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

akárhol keresem név alapján, illetve a megadott linkkel sem tudom, vagy fogom leszedni, mert ezek mint trójait telepítõ oldalak. azért köszönöm hogy segíteni próbáltál

Clamp
Ez a Wangan Midnight trance kellene? Van még kettõ. Nem tudom melyik, de YouTuben is megtalálod mindet. Ingyenesen leszedhetõ bárhonnan http://www.4shared.com/archive/ttbzGpwY/Wanga_midnight_Trance.html
Clamp
Végére teljes textúracserében döntöttünk és 2 verzió lesz (egyelõre 😊 ) Egy alap és egy tuningolt. Több mint 100 levélváltás van már, ha így megy jövõ karácsonyra lesz egy autóparkunk 😄 Bocs a késésért, lassan, de biztosan egyre reálisabb kocsi lesz. Csak gyõzzük kivárni 😊
Clamp
A legfontosabb frissítés: bekerült a Pana házimozi végre 😄 Sajnos Adamraga találta valami javítanivalót damageben. Ha sikerül megoldania és a readme textet megírnia, akkor lesz kész. Részemrõl már kiadtam volna 😊
Clamp
Az eredeti zenék vagy a trance autópályáshoz?
vhogy ismét a kezembe került újra. tényleg nosztalgikus perceket okozott, egy pár pályát teljesítettem az elején. ami nagyon nem tetszik, pedig anno megszoktam az a menürendszere. most idegesített, bár tudtam hogy figyelni kell az elején és szokható. a grafikája mai szemmel se rosssz, gondolom ha felmodolnám sokkal jobb is lenne.

a pályák fenomenálisak, rengeteget játszottam vele, az opflash és a heroes 3 után talán ezzel a legtöbbet. igazából volt itt vki korábban, aki feltöltött tárhelyre egy komplett tuningolt verziót, hát már nagyon régen, és én azt kerestem volna a lemezeimen, mert nem találom.

a játék alatt lévõ zenék kellenének belõle, mert sokat járok most külföldre, és vezetés alatt jólesne azokat hallgatni.

tud ebben vki segíteni hogy ki töltötte fel és hogy elérhetõ e még a dolog _?

Clamp
Futófelület menetirány kerekenként és elsõ-hátsõ gumiszélesség különbség is megoldva. Belsõnézetben motorháztetõt is sikerült. 99,5%-on végre, holnap premier.
Clamp
Lamborghini Avantador karácsonyra - Koce Bulgáriából küldi mindenkinek 😊
Letöltés itt >> http://www.theborggaming.net/community/showthread.php?16448-WR2-CONV-REL-Lamborgini-Aventador&p=226151&viewfull=1#post226151
Az ültetés Norbee-nál is jó. A vinyleket én sem értem még. Az ablak sárga lesz, mert valamiért sárga lett a diffuse a materialnál.
Ha sikerül rájönni, hogy mi a baj a matricákkal akkor lesz egy javítás. Ültetés probléma passz. 😞

Clamp
Néhány újítás:
- new Toyota logo size by Adamraga
- new sounds by Adamraga
- new wheel textures fitted by Clamp
- new driver colour style by Clamp
- new brakelights size and colours (real) by Clamp
- new BRZ style air intake by Clamp

Beszélnem kell Adamragaval hátsó kerék beállítások miatt. Szinte minden kész de nem adjuk ki félkészen 😊
Clamp
Eredetileg 3:51-es idõt futottam elsõre. Enyém ennél jóval hosszabb.
Dirt Japan tesztvideó >>http://www.youtube.com/watch?v=9H5xpmv_aRE

Clamp
@RMarvin: ne kicsinyítsd le szerintem, 2:55 egy normális idõ. Nekem is hoszabb lett köridõ, mint DIRT-ben. Ha túl rövid az sem jó, mert hamar megunják a játékosok. Ha gyorsítani szeretnéd: tapadással is meg lehet oldani, nem kell feltétlenül kisebb legyen a pálya, hogy gyorsabb legyen.
Bence, lenne két kérdésem a Golf-al kapcsolatban.
Kipróbáltam és nálam nem ül olyan szép alacsonyan mint a képeiden,
inkább magas mint egy Syncro.
Illetve a matricák sem mûködnek. Mtkit-el minden oké, de a játékban
nem rakja fel matricákat.
Ezek csak nálam jelentkeznek?

Nekem is kedvencem. Szeretem az autó formáját, arányait.
A verseny változata meg elképesztõen dögösen néz ki.
Egy tuning-drift verzió igen jól mutatna, lehetne vele csapatni Akinán!

Rezs
Jó lett a Datsun! Megfogott a kocsi valamikor csinálok egy tuning verziót😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ey kicsit most megálltam az S2 pálya építésében. A tesztek során kiderült, hogy kicsit elrontottam az arányokat: az S2-ben 1:35 alatt lehetett lenyomni a pályát, itt most nem sikerült 2:55 alá menni, azaz durván 2x hosszabb lett. Scale-el ugyan meg lehetne oldani, de az út is keskenyebb lesz 50%-al. Most kezdhetném elölrõl az egészet, s ez egy kicsit elvette a kedvemet. A végén még én is megpróbálkozok a hackeléssel 😞((

Rezs
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Clamp
Boldog Karácsonyt mindenkinek !! 😊 Elkészült végre a Subaru BRZ - Toyota GT86 WR2-es törés, aktív felfüggesztés és japán belsõnézet. Boldog Karácsonyt kívánunk: Adamraga & Clamp 😊 Letöltés videó alatt lesz. Most rohannom kell. Minden jót Uraim !!
Boldog Karácsonyt!

http://data.hu/get/5984487/Datsun_510_Japan_1970_v1.0_TomAss.rar

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Sok-sok köszönet Norbee kollégának a segítségéért!
Letöltés

Clamp
Bocs, én 2 nap múlva leszek csak normál gépnél. Örülök hogy sikerült egyedül is megoldanod, mert idegen géprõl én is csak átlagos fórumozó vagyok 😊
Vissza minden: SIKERÜLT!

Melyikõtök lenne olyan jó, hogy megpróbálja beüzemelni az eddig elkészült pályát a játékba? Kérnék egy e-mail címet priviben. Köszi a segítséget elõre is.

Clamp
Kiexportálod az egyik kocsit, és beállítod méretet és orrát irányba. Aztán a vezetõ illesztésnél kiexportálod a kocsit és a drivert és kettõt ezzel illeszted helyére. Pályát is ezzel érdemes arányaiban nagyítani - kicsinyíteni beolvasás elõtt. Ez olyan, mint PhotoShopban a BMP file, amit ha nem olvastatok be WR2 progival és mentem ki újra: akkor nem fogadja el a formáumot. Kiküszöbölheted, de akkor levelezned kell programozókkal. Aztán UV-t is lehet meg többszörözni is meg tükrözni is. Én szeretem
Konkrétan mire jó a "Deep Exploration"?

Clamp
@AtiWRC: azt a képet csak poénból tettem be: WR2 pályán kicsórták ezt a részletet. Bár sok helyen elõfordulhatna, de pont így a kanyarba ritkán 😊 Obiecteket ki lehet exportálni külön. Jobbclick és export és export textures. Utólag a kigyûjtött obiecteket könnyebb betenni, mikor pályán vannak akkor exportálod ki, utólag reménytelen szétszedni a góglyót annyira tömör. Ezerszer rosszabb, mint J2HIN-bõl összelegózni a gépet, mert annyival nagyobb.

Plusz egy Skyline speeding alagútban forgalommal
#18716-ra godoltam az cmr3-4 ránézésre, esetleg 2005, ha ezeket a pályákat be lehetne varázsolni maxba, az jó lenne.

Dirtekkel az a gond hogy óriási macera valódi helyükre rakni az origoba helyezett objektumokat.

Clamp
DeepExploration nálam még soha nem hibázott. Arra van belõve minden beállítás, mert a gyártó is azzal szerkeszti. Ha ilyen spec dolgokat szeretnél, akkor gyártó oldalán érdeklõdj. Biztosan tudnak segíteni >> http://synetic.de/flash_frameset.php
Van esetleg valakinek egy használható lwo pluginja, hogy ne kelljen még1 programot közbeiktatni a konvertálás miatt? Nekem eddig mûködött a milkshape, de most már, hogy több textúra van a pályán, képtelen rendes lwo exportra.

Clamp
Esetleg kérdezd meg ebben a topikban. Most modellez egy angol pályát. Biztosan képben van, bár ha nem érte még el akkor lehet mégse. Vagy esetleg Kromnak írj privet. Ilyen kérdésekre szivesen válaszol.

UK map >>http://games.reveur.de/board/showthread.php?tid=7783&page=4

Clamp
Kocsinál 64.000.- ezer körül plusz belsõnézetbe rejtve 200.000- körül.
. Pályánál 40 km2 a limit és 700.000.- polycount Adamraga topicban olvastam. Õ tette át Nürburgringet. Azt nem tudom hogy ezt az OIEBCT-ekkel együtt méri-e vagy a beolvasot pálya önmagában ennyi. Nekem a dirt pálya KB felét le kellett vágnom hogy beférjen és így érte el a 40 négyzetkilómétert.
Mekkora a polygon-limit?

Clamp
Közepérõl is egy kis szakasz. Itt állnak alapból a Toyota Hiace mentõk Dirtben aki emlékszik még rá.
Clamp
Lehet a paloták és obiectek tévesztettek meg: azok Gridbõl vannak japán pályáról. Japán mentõautó viszont eredeti és ezen a pályán volt csak nem mûködött villogó és lámpa rajta. Közlekedés meg sehól sem volt. Ralliban nem is kell, de ez egy Street-Race game alapból 😊
Clamp
Nem tudom mi a furcsa. És milyen Colin3 pályakép? Ez amit látsz 4-es. Colin DIRT Japán 4-es pálya a 6-ból. Valamit elnézhettél. Mióta modding van azóta teszek fel képeket ezekbõl a gamekbõl. Azárt mondom, hogy állhatsz is neki áttenni mert lehetséges 😊 Nálunk poligonszám limit van, vagyis ami nehéz az a beillesztés, így hogy a panoráma nem kamu (más játékokkal ellentétben) hanem 3D: dúrván megdolgoztatja a procit. Bármelyiket ki tudom nyitni, de képet csak errõl láthattál nálunk. Game Modders Club-ban van 3 is 😄
Hát igen, a dxripper nem vesz ki egy egész pályát, még ott se ahol nincs az általad említett kupola technika. Ezért furcsáltam hogy colin3-4bõl mutogattok képeket, a dirt1,2,3 pályái nyithatoak, de rengeteg objektum az origoba kerül amit pepecs munka helyre, rakni még egy egyszerübb dupla ss pályánál is sokat tudja szivatni az embert 😞
RMarvin: nem lopni akarunk csak jó pályákat nem arcade gamebe is kiszeretnénk próbálni 😉. Ha meg már gyártunk valamit akkor meg minek modellezek ujra egy cmr pályát mikor vannak legendás magyar rallyszakaszaink, amit kis utánna járással meg lehet valósághûre csinálni.

Clamp
Nem tudom mennyire vagy járatos a DIRT moddingban, de azt tedd hozzá ha ezt a pályát szeretnéd újramodellezni: 800-1000 külön material van csak az úton. Minden kanyarban más és más, leveles, kavicsos, külön úthibák, pocsolyák, csatornafedelek, lefolyók, felfestés és minden megdobja a kocsit. Rengeteg idõ áttenni, megmodellezni meg próbáld ki. Van benne egyhegy és kb 40 négyzetkilóméter 😊
Ejnye! 😄 Meshsmooth azé lesz benne?

Kérdés: tudnál segíteni a pálya beüzemelésében? Ha újra összeáll a pályaútvonal, átküldeném WR2-integrálásra.

Clamp
Ha ez lopás, akkor DIRT pályát eddig csak én loptam ki világviszonylatban (földön kívûl lehet van rá precedens 😄 )
Clamp
@RMarvin: Ebben ha jól látom a talajhoz igazodik az legyártott útszakasz. Próbáld ki talán segít: http://www.youtube.com/watch?v=Z32jPfsrk9I

@AtiWRC : Minden DIRT nyitható, attól függ milyen játékba tennéd át. WR2-be csak egybe lehet betenni, ezért ha szét tudod vágni és újra összeilleszteni játékban, mint rFactorban, akkor könnyen megoldható. Ami viszont elveszik az a szalagkorlátok és minden, ami a játékban sérül ütközés esetén. Ezekben a játékokban kupolatechnikával olvassa be: csak az a terület aktív, ami körnezetedben van. Az égbolt is mint egy esernyõ követi a kocsit. EA NFS-ben is ez a megjelenés van. Kapszulában utazol 😊 Képet 3DRipperDX-el készítettem régebben ->
Azt lopásnak hívják. Kultúráltabb dolog újra elkészíteni õket.

Beszéltek itt sok gamerõl, õsrégiekrõl meg colin3-4rõl is, de kitudjátok abbol venni a pályákat maxba vagy más modellezõbe?

Kérdés: megrajzoltam az új útvonalat. Készítettem egy plane-t, amit ráillesztettem az út-spline-ra a pathDeform-al. Ez eddig ok, csakhogy az út tekeredik a hossztengelye mentén. Hogyan tudom vízszintesbe állítani minden részét? Remélem nem kell vertexenként végigmenni rajta, mert akkor tarkónhugyozom magam.

Clamp
@RMarvin : Poligonszám csökkentést a mésik tutorialban mutatta, az Irohazaka modellen 3DSMax-ban, felbontása nemtom mennyire jó videónak. Esetleg látszik hogyan csinálta. >> http://www.youtube.com/watch?v=9nLzdWgRH28 Ha mérete miatt belefér játékba akkor hagyd így szerintem. Méretarányt utólag is lehet állítani. Vagy hófalak közt akarod hogy menjen a verseny? Semmi hibázás? 😊

@RicsyGT : Toyota FT86 lényegében már kész van. Textúrákkal van probléma, Adamraga szerintem túl nagyra csinálta a belsõnézetet. Vissza kell küldenem kontrollra. Karácsonyra szerintem kész lesz. A fej textúráját készítettem el hozzá, ez hiányzott már csak.
[/img]

Kell hogy legyen egy objectnek is a pályán. Az lehet fa, bokor, parkoló autó stb.