19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
TomAss75 #18904 Na sikerült elkészíteni az 1971-es Pontiac Le Mans-t.
Driver SF modell jó részletes törésmodellel, belsőnézettel.
Hiányzik a dirt-scratch, és a sofőr keze nem mozog kölső nézetben.
Mivel a belső nézet kezei Norbee munkái így ezt a file-t jelszavazatam, a többi nyitott lehet piszkálni.
Ha Norbee-nak nincs ellenvetése a kezek felhasználása miatt, akkor felteszem data-ra és tölthető lesz.
Köszönöm a segítséget az elkészítéshez. -
TomAss75 #18903 Norbee Dodge kormányából kitöröltem a kormányt, beillesztettem az én kormányomat, és igy meg tökéletesen működik. Norbee kezei+az én kormányom.
Vesszek meg ha értem miért.
Pedig a kezek megléte nem feltétel, a nélkül is működnie kellene. -
TomAss75 #18902 Ez pedig MTKit-ben
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/5/26/a1_2013_5_26_v0oh6xvl7o_tn.png] -
TomAss75 #18901 Így néz ki
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/5/26/a1_2013_5_26_rw0pxmwiok_tn.jpg] -
TomAss75 #18900 Én mindent kipróbáltam de sajna nem működik.
Nem értem hogy mi lehet a probléma, ránézésre semmiben sem különbözik az én kormányom, például Norbee Bluesmobile-os kormányától, mégsem jó.
A markolat nem forog csak a küllők és így csak torzítja a kormányt jobbra balra forgatásnál. -
#18899 Nekem is az a soundtrack tetszik. Wangan Midnight trace stílus. Belevaló zene autópályás száguldáshoz.
Kormányt ki kel lapítani. Ha térben mélysége van, akkor a végponton lasz a fix a többi csavarodik. Gyári kormánynál is működik vagy ha versenykormány: akkor mindent le kell vágni rögzítésnél és működuk
-
mester1987 #18898 Nem tudom ki hogy látja, de a Soundrack-jei viszik nálam még mindig a pálmát. Főleg az első és a negyedik. -
TomAss75 #18897 Sziasztok!
Szép lesz a Normandia!
Én éppen agy 1971-es Pontiac Le Mans-t konvertálok Driver SF-ból, de van egy kis problémám.
A belső nézetben (CPIT)a kormányt nem tekeri hanem csak csavarja a program (a markolat nem forog csak a köllők csavarodnak meg).
Erre mi lehet a megoldás, hogy normálisan forogjon? -
#18896 Én meg befejezem a Normandia pályát. Hangok, menü, húlló levelek és még egy eredeti Normandia zászló is lesz elrejtve rajta. Krom által átküldött alapok tiszzteletbentartása mellett azért picit szépítek rajta persze. Muzeáli trackekre is szükség van, már a mienk is az :)
-
#18895 Már megoldódott a problem!:D -
#18894 Sziasztok!Remélem tudtok segíteni.Még új vok ebben a játékban.Az a problémám, hogy miután feláll a játék a főmenüig utánna új profilt próbálnék létrehozni, de nem tudok mert a billentyűzet nem reagál, vagy nem tudom.Egyedül a jobbra és balra nyílra reagál.Köszi! -
#18893 Nem sok időm van mostanában modolni. Ezt az éjszakai motoros modot is csak tesztelésként hoztam össze. Új kormány jól szuperál motormoddal. Csak tesztvideó kis monitorral, majd ha lesz időm összerakniakkor szebb is lesz majd.
Honda CBR éjszakai mod >>
-
#18892 És az ötletadó: Osaka Kanjo Racers ->
Kocsik és pálya és forgalom meg éjszakai mod és adott, pár vidit készítek, legaláb látszik mire lett volna képes a játék nem német kezekben XD
-
#18891 Update :)
-
#18890 Osaka Kanjo Racers vinyl, Fidaza helyett. Így formára is jobban üli az utat :)
-
#18889 nem engedte be SG. helyette, taláne engedi ezt
-
#18888 Ahogy elnézem cserélnem kell a Fidaza matricát, nem illik már rá. Plusz egy igazi :)
-
#18887 Hátsó fejtámlák és antenna meg audió tuning. Természetesen korhű :)
-
#18886 És íme :)
-
#18885 Kockahonda :) Megvan a gép és javítva is van 3D ragasztásoknál. Talán valamikor kiadom, belsőnézetet kell még hozzá kreálni. Kis lapos béka :D
-
#18884 Van valakinek fényképe a régi HWRMT oldalról?? -
norbexinho #18883 ok csak azaz hogy nem mindegyiket tudom megnyitni editcar-ba -
#18882 TÍZ ÉVES WORLD RACING játék :)
Köszönet illeti Hyako-t a játék felpörgetéséért, nélküle nem lett volna itt élet :) Köszönetet érdemel még "thedriver" WR2 témaindításért és a régi -HWRMT- csapatnak a modokért és tutproialokért! Sajnos az oldal elveszett, de így is van egy 10 éves weboldal, befotóztam biztos ami biztos: ez már múzeális :)
Azon ritka országok egyike amienk, akik nyelvén működik az EditCar program. Ez is a lelkes alkotni vágyó moddereknek köszönhetjük!! Krom az orosz programozó munkája nélkül nem lett volna minőségibb a játék, így reménykedjünk benne nem az a sima tucat XBox konzol lett végül belőle amire Synetic-es fiúk kitalálták Németországban. Mert Németes minőség ide németes minőség oda: lényegében orosz játék amit mi ismerünk :)
Minden jót és Uraim és további aktivizálódást kívánok mindenkinek, még ha nem is virtuálisan teszi: SOK SIKERT neki(-k)!!! :D
-
#18881 Cserélhető, de ha nem illeszkedik a kasztni és a belsőnézet, akkor ha pocsolyába mész akkor kilátszik, meg START-kameránál is látszik, mert kilóg.
Ha ez nem zavar, akkor megoldható de inkább játsz valami új játékkal ami alapból kész :D
-
norbexinho #18880 Hello!Azt szeretnem kerdezni,hogy az 1-ik auto belsejet ki lehet cserelni 1 masikeval? -
#18879 Készítettem még egyet, itt már pedálkombinációkat is használtam meg kéziféket is ,de még kell rutin sok mert kemény a kanyarkombináció ezekhez a gépekhez. 4 kerék mehgajtású GT-R volt most a kocsi és hegymenetbe. Kemény azért kormánnyal, ezerszer jobb mint billentyűzettel :)
Vidi>>
-
#18878 Erdei sprint teszt új beállításokkal. Kézíféket áttettem és a váltót is átvariáltam így újra kellett tanulnom a pozicíókat. Alapjában olyan, mint eredeti "Time Attacke Touge racing" - Japánban, forgalom nélkül és driftelés CSAK hiba esetén. Azzal csak korrigálni lehet, mert időt veszít :)
WR2 új beállításokal >>
És eredeti erdei Truenoval >>
-
#18877 Lancia Integrale HF \\ Hot Lap :)
-
TomAss75 #18876 Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenknek! -
Bence00111 #18875 Boldog Húsvétot! :)
-
#18874 cuki :) köszi neked is -
#18873 Boldog húsvétot mindenkinek. Nem volt jobb ötletem :D
-
#18872 Viszont neked is! -
#18871 Boldog Húsvétot mindenkinek !! :)
-
#18870 Néha előfordul, valami mentés probléma lehet. 4-5 százezer pénz körül szokott így kiakadni. Ilyenkor a teljes pénz is elveszik sajna.
Előszür próbáld meg elmenteni "Save As" menüben a mentéseidet.
Ha nem indul akkor a mentések mappából töröld ki a régit csinélsz egy "AmEx" néven. Kapsz 300000 pénzt majd ezt továbbmented a régi nevedre és mennie kell. Szerintem az addon mentések miatt lehet. Volt hogy kitöröltem az új pályákat és újra indult :)
-
krisz1999 #18869 Sziasztok lenne egy problémám az hogy a mentést nem akarja bentölteni és lefagy ott a játék pedig van benne teljes mentés autók és pálya is ezért nem tudom hogy miért.
Előre is köszönöm.
Krisz1999
-
#18868 Nekem sosem volt ilyen problémám, de örülök hogy a tippem működőképes :)
Igen, WR2 párhuzamosan feltehető mindhárom demo, ezt elfelejtettem írni. Néha nekem is kellett ez-az ha el.asztam valamit, minden modolva van már játékon sérülésfiletől guminyomokig. Ez a legjobb a játékban: ha saját... :D -
#18867 Helló! Hagyd fent az eredetit,és tedd fel máshová a demo-t. Ha a demoban működik a replay akkor másold a főkönyvtárba a replay mappát. Nekem is ez volt a gond,a gyári játékban nincs replay a tört vezóban pedig igen. Ha nem megy keresd Rezs vezérünket,nekem is Ő segített annak idején. -
#18866 Mindenek előtt tölts le egy DEMO verziót és próbáld ki azzal is, mert a boltba kerülő példányok közt sok féle van. Codeck probléma is lehet akár, ezért érdemes Demoval megpróbálni.
Demo itt >> -
Totoo #18865 Sziasztok az lenne a problémám hogy nem működik a replayem, nem tudom visszanézni hogy mentem mi lehet a baj?(a játék eredeti)