19580
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Kis nosztalgia: EVO C-west Colin McRae Dirt Japán pályával. Ha jól láttam jön már az új colin is. Remélem azt is sikerül megcsapolni pályaügyileg :)
  • Clamp
    Peugeot sorozatból már csak egy hiányzik. A középső model kellene. Kevésbé befutott, mint testvérei, de ha már a többi is tőlem van: Illene összehozni :)
  • Clamp
    Tamiya 206 WRC modellek 1:24 Szépek és részletesek nagyon. Nagyon precíz :)

• Clamp
    206 WRC perspektívikus szerkezeti rajz. Ha nem engedné SG be a linket: majd pótolom másikkal, de szép munka mindenesetre :)
  • Clamp
    Még egy ralli Subaru. Borgon meg lassan 58000 a nézettségem. Egy éve készült a topic. Egy éva alatt egész tűrhető ilyen régi játéknál. Remélem lesz valami hasonló amiben pályát is lehet modolni.
  • Clamp
  • Clamp
    Kerékfestés 206 WRC-hez. Már csak futófelületet és ablakokat kell finomítani és jöhet a következő RBR gép :)
  • Clamp
    Megújult a BORG SITE, automatikus FB-s videolinkelés kicsit bezavart, összességében jó ötlet, de signature-ben videót kitette nagyba így eléggé szétnyomja a topikot a sok B-Boy dancer... :)
    Borg WR2 modding új címe:
  • Clamp
    Kagyló üléseket kerestem hozzá, mert az eredetinél hiányzott. Kerékfelfestések kellenek még és Richard Burns felfestésre cserélem a franciát. A játék tiszteletére meg a pilótáéra aki már nincs közöttünk.
  • Bence00111
    Toyota Trueno
    Köszönet Norbee-nak az ajtók kivágásáért, és az ambientes lámpák materialozásáért!

Letöltés
  • Clamp
    Még két kép javított textúrákkal. Még lesz vele munka

• Clamp
    SG leszedte a második kép miatt az elsőt is. Beiedt a tűzpiros oroszlánól :)
    Pótlás:
  • Clamp
    Panazzi 206 WRC, kicsit újjáépítve. Régi model tele volt hibával, de a festése kitűnő volt. Belső nézet minőség lesz külsőbn is így jobban fest. Norbi keréktuningával lesz szerelve. Már tartalék kerék is cserélve van benne :)

• Clamp
    OMSI játék WR2-ben :)
  • TomAss75
    Sziasztok!

Elkészültem én is a 73-as Chevy El Camino-val. Két változatban a normál SS és a Nevem Earl sorozat főszereplőjének Earl Hickey-nek a kocsija.
    Köszönöm a segítséget!
    Innen tölthető:
    http://data.hu/get/6620576/Chevy_El_Camino_SS_1973_v2.0_TomAss.rar
    http://data.hu/get/6620581/73_El_Camino_Earl.rar

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/6/5/a1_2013_6_5_x30wsar0m7_tn.jpg]
  • Clamp
    Még egy kép és a letöltés link. Lemaradt az URL előbb :)
    Lető >>
  • Clamp
    Kamion és busz belsőnézet mod. Tutorial és a tesztbusz a csomagban lesz. Automata váltó és kéziváltó editcar mod is van benne. Automata környezetbarát módon használja abuszt, kéziváltós meg ahogy VT Transman-osok szokták :D C11 busz Norbi alapjaival és textúráival van. Belső nézethez nem volt elérhetőség a készítőkhöz, de mind magyarok. Readme fileben olvasható nevük. 100%-ig magyar mod, és legtöbb mod is magyar WR2-höz :)
    Letöltés >> http://www.4shared.com/archive/xrMibchQ/Truck_and_bus_steering_wheel_m.html
  • Bence00111
    Befejeztem végre az Aston Martin DB5-öt.

Letöltés
  • Clamp
    Nekem csak a tuningolt van meg, neki lehet megvan raktáron. Fordulatszámmérő és Km óra is a helyére került. Már csak Sámántól várok egy C11-es ablaktörlőt. Remélem ki tudja vágni valahogy. C11-es modellek nagyon érzékenyek valamiért. Rendre behalnak exportáláskor.
    Készítettem egy városi tesztet. Nem rúgtam fel senkit, bár olyan nehéz: bármit simán fellökne :)
    MAN 233 video >>
  • biliard10
    a norbi féle man 223 hol elérhetö?
  • Clamp
    Sikerült megtalálnom végül, nem volt egyszerű. Minden letöltő link behalt már. Működik vele, 3D kormány sem csavarodik extrém fordulásnál sem és a képen is látszik hogy annyira fekszik a kormány, hogy már rövidül perspektvikusan :) Annyira minőségi a model, hogy csak a belső nézetet teszem át. Majd percre pontosan megegyezett méretre a Cobra 11-es busszal, így marad Norbi találmánya és kap egy eredeti belsőnézetet. Nekem úgy is csak az a lényeg, hogy a kormány-mod legyen kiadva. Kemény ez a buszos drift :)

• Clamp
    Találtam egy jó kis Credo buszt, de majd teljesen ki kellett üresíteni ülést, hangszórót stb. hogy beférjen mtKit2-be. Megnézem majd azt az oldalt is, bár engem egy sima belsőnézet érdekel csupán bemutató a mod-hoz. Norbi féle MAN 223 egész jó lenne. Valami hasonló karaktert keresek
  • Bence00111
    Itt nézelődj esetleg.
  • Clamp
    Egy ilyen alacsony padlós busz modelt tud esetleg valaki? Nekem csak a belső nézet újítás lenne fontos, de mint motor modnál is egy egész Honda CBR-t kellett áttegyek, most is kellene egy donor 3D busz. Ikarusz is lehet, de alacsonypadlós nagyon bejön. Köszi!
  • Clamp
    Új buszt szeretnék kamion kormány MOD-hoz, többieknek nem volt fontos a belsőnézet, de szerintem nagyon jó dolog 2 méterrel a kerék előtt kormányozni egy monstrumot :)

• TomAss75
    Sziasztok!

1971 Pontiac LeMans innen tölthető:
    http://data.hu/get/6585501/Pontiac_Le_Mans_1971_v2.0_TomAss.rar

Engem nem zavar ha nincs kéz a kormányon, és mivel belső nézetben nem mozog a nézőpont, tényleg mindegy, hogyha a kormány nem valódi 3D-s objekt csak egy texturázott lap.Jó ötlet.
    Van néhány busz WR2-höz. Pischti Roburja és Skoda-ja a kedvencem, igazi 60-as évek!
  • Clamp
    Ez a kéz nélküli kormány egész jó ötlet. Készítettem kamionhoz való fektetett nagykormányt 60-70° szöget zár be. Csak teszt de kemény vezetni busszal. Akinán végigmentem 86-os óbudai MAN NL-223 busszal. Még Norbi kezdte el ezer éve, lassan be is fejezzük. Persze egy jobb modellel szebbet is lehet.
    Videó itt >>
  • Rezs
    Természetesen részemről nyugodtan felhasználhatod egyébként az a kéz is driver sfből származik és Bencének köszönhetjük.
  • Clamp
    Nem szükséges hozzá kezeket tenni. Én tettem egy próbát és működik Norbi féle textúrázott négyzettel is. Bár kezekkel jobban szeretem de így sem rosz

• TomAss75
    Bocs a rohadt képet nem tudom feltölteni kérlek töröljétek a hozzászólást.
  • TomAss75
    Itt a kép az autóról
  • TomAss75
    Na sikerült elkészíteni az 1971-es Pontiac Le Mans-t.

Driver SF modell jó részletes törésmodellel, belsőnézettel.
    Hiányzik a dirt-scratch, és a sofőr keze nem mozog kölső nézetben.
    Mivel a belső nézet kezei Norbee munkái így ezt a file-t jelszavazatam, a többi nyitott lehet piszkálni.
    Ha Norbee-nak nincs ellenvetése a kezek felhasználása miatt, akkor felteszem data-ra és tölthető lesz.

Köszönöm a segítséget az elkészítéshez.
  • TomAss75
    Norbee Dodge kormányából kitöröltem a kormányt, beillesztettem az én kormányomat, és igy meg tökéletesen működik. Norbee kezei+az én kormányom.
    Vesszek meg ha értem miért.
    Pedig a kezek megléte nem feltétel, a nélkül is működnie kellene.
  • TomAss75
    Ez pedig MTKit-ben
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/5/26/a1_2013_5_26_v0oh6xvl7o_tn.png]
  • TomAss75
    Így néz ki

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/5/26/a1_2013_5_26_rw0pxmwiok_tn.jpg]
  • TomAss75
    Én mindent kipróbáltam de sajna nem működik.
    Nem értem hogy mi lehet a probléma, ránézésre semmiben sem különbözik az én kormányom, például Norbee Bluesmobile-os kormányától, mégsem jó.
    A markolat nem forog csak a küllők és így csak torzítja a kormányt jobbra balra forgatásnál.
  • Clamp
    Nekem is az a soundtrack tetszik. Wangan Midnight trace stílus. Belevaló zene autópályás száguldáshoz.

Kormányt ki kel lapítani. Ha térben mélysége van, akkor a végponton lasz a fix a többi csavarodik. Gyári kormánynál is működik vagy ha versenykormány: akkor mindent le kell vágni rögzítésnél és működuk

• mester1987
    Nem tudom ki hogy látja, de a Soundrack-jei viszik nálam még mindig a pálmát. Főleg az első és a negyedik.
  • TomAss75
    Sziasztok!
    Szép lesz a Normandia!
    Én éppen agy 1971-es Pontiac Le Mans-t konvertálok Driver SF-ból, de van egy kis problémám.
    A belső nézetben (CPIT)a kormányt nem tekeri hanem csak csavarja a program (a markolat nem forog csak a köllők csavarodnak meg).
    Erre mi lehet a megoldás, hogy normálisan forogjon?
  • Clamp
    Én meg befejezem a Normandia pályát. Hangok, menü, húlló levelek és még egy eredeti Normandia zászló is lesz elrejtve rajta. Krom által átküldött alapok tiszzteletbentartása mellett azért picit szépítek rajta persze. Muzeáli trackekre is szükség van, már a mienk is az :)