World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyi srácok,ezzel a Crack verziókkal kapcsolatos témával kapcsolatban az merült fel bennem,hogy mi van akkor ha az eredetibõl csinálok egy cd képet (iso) és azt felteszem valahová. Azt elvileg ha bárki letölti és felteszi mennie kell. Ugyan a felhasználói kézikönyv azt írja hogy másolásvédett és hogy a lemeznek a játék során a meghajtóban kell lennie,de nekem az eredeti sosem kérte még a lemezt...
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Norbee! Grat a Swifthez,nagyon jó lett 😄 Az én kocsim alapján készült változat elkészült,vagy még félkész? Azt még nagyon várom 😊
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Más: valamelyik addonnak van swift_tun mappája? Én nemismerem az összes stiftet, ha van ilyen szóljatok, átnevezem az újat.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Nem hiszem, hogy érdemben ilyen kérdésre itt kapsz választ...
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Újra elõkaptam a gammát, de a kedvenc mapom, a Plish Roads törölve lett a games.reveur-ról.
Órákig kerestem a neten, de nem találtam meg, és az lenne a kérdésem, hogy valakinek nincs-e meg véletlenül, és ha megvan nem-e tudná odaadni nekem.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Boldog Karácsonyt és Nexia nem kellene HWRMT-re nekem mind2 fajta megvan 😊
Még egy kérdés. Múltkor valamikor belinkelt ide valaki egy 2005-ös swift-et is, ami szintén addons\autos\Swift könyvtárba csomagolódik ki. Ugyanazokat a swift_xxx* fájlokat is használja, és ha ezt is bemásolom az autos mappába más könyvtárnéven (pl. autos\ujswift), akkor is a játékban a régi swift van bennt 2x, csak a másodiknál (ami az új swift lenne) el vannak csúszva a kocsi kerekei.
Létezik erre valami megoldás, hogy mindkettõt lehessen használni?
Boldog Karácsonyt és boldog új évet!
Nekem nem jó a belsõ nézzétek meg mi lehet a gond.
Norbee: Kösz szépen. Ász vagy 😊 BK
Amúgy be kellene nézni HWRMT-re, mert mintha járt volna ott a Jézuska!

Publikus lesz majd? Kb. mikorra várható hogy elkészül?
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Üdv 😊
Felkerült a HWRMT-re az American Racing Vector felni.
[/url][/img]
Kellemes Ünnepeket!
Készülõfélben 1 kis Mini pickup szerûség amit Honda T360-nak hívnak, de Norbee Fiatja is állat <#vigyor>#vigyor>