World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Íiijjááá,Norbee,ez nagyon kemény 😄

Figyi srácok,ezzel a Crack verziókkal kapcsolatos témával kapcsolatban az merült fel bennem,hogy mi van akkor ha az eredetibõl csinálok egy cd képet (iso) és azt felteszem valahová. Azt elvileg ha bárki letölti és felteszi mennie kell. Ugyan a felhasználói kézikönyv azt írja hogy másolásvédett és hogy a lemeznek a játék során a meghajtóban kell lennie,de nekem az eredeti sosem kérte még a lemezt...

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Sziasztok.Megtaláltam az Itwins féle verziót ami-t seedeltek is...Az a gondom hogy nem megy.Felraktam a régi fajta DT-vel,De utána letöltöttem az újat.Abba bemountolom.De hol csak a satrt menüre teszi ki Protect.exe-t és lefagy vagy azt írja nem egyezik a Serialom a CD vel lévõvel...Máskor meg elkezdi csekkolni de a felénél lefagy.A starforcet úgy csináltam hogy letöltöttem ezt :sfdrvup evvel updateltem a starforce drivert.Restart.LEtöltöttem a sfcure-t install.bat restart.Bemountolom a játékot,Nightmare node off Start.bat és nem megy.Le van húzva a DVD.Az alaplapom SIS chipsettes..
A távoli épületek már a ködbe vesznek 😊

Rezs
Ne aggódj, elkezdtem azt is😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Mindkillers
Utólag is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Norbee! Grat a Swifthez,nagyon jó lett 😄 Az én kocsim alapján készült változat elkészült,vagy még félkész? Azt még nagyon várom 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szerintem nincs swift_tun mappás kocsi 😊

Rezs
Ottvagyok😊
Más: valamelyik addonnak van swift_tun mappája? Én nemismerem az összes stiftet, ha van ilyen szóljatok, átnevezem az újat.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Feljössz valamikor msn-re?

Rezs
Én is megvettem annakidején 1800-2000Ft-ért már nem emlékszem pontosan, de egy rakás dolog hiányzott belõle. Replay ilyenek nem mûködtek, de a törtverzióból összeraktam 1 mûködõt😊

Opelfan
Azért a faszariságnak is vannak határai, én anno 2000Ft-ért vettem meg és meg vagyok gyõzõdve arról, hogy megérte mert legalább nincs vele semmi ehhez hasonló gond.

Nem hiszem, hogy érdemben ilyen kérdésre itt kapsz választ...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Sziasztok,Régebben játszottam a World Racing 2-vel.Akkor mentek az AddOnok de most nem mennek,Elfelejtettem melyiket kell letölteni,A CIFE-verziót senki sem seedeli,A dopeman-es verzióhoz azt írják nem mennek benne,LEtöltöttem egy Multi5-ös verziót az pedig ne rakja fel a 1.3.3 patchet megakad a Mp lounge 2 nél,Minden cracket kipróbáltam amelyik felismeri az AddOn kocsikat az beragad a betöltésnél/Nem game-nél,Amelyik meg nem ragad be az csak a pályákat ismeri fel....Nem tudtok adni egy mûködõ linket?Az sem lenne gond ha le kellene húznom a DVD lejátszót...Elõre is köszönöm.
Txpro.

Sziasztok,
Újra elõkaptam a gammát, de a kedvenc mapom, a Plish Roads törölve lett a games.reveur-ról.
Órákig kerestem a neten, de nem találtam meg, és az lenne a kérdésem, hogy valakinek nincs-e meg véletlenül, és ha megvan nem-e tudná odaadni nekem.

valaki nem tud csinálni az új fajta Octavia RS-hez belsõnézetet ?
sacko98
sry

sacko98
Tegnapi ténykedésem 😄

Opelfan
Boldog karácsonyt! Köszönjük a Swiftet Norbee! Végre egy igazi hungarikum 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Editcar/Azonosításban van egy olyan rész, hogy Fõkönyvtár és fájlnév, és ott is át kell írni "ujswift"-re.

hezi
Ezt próbáltam, az összes fájlt, amiben szerepelt a "swift" átneveztem "ujswift"-re, de nem az eredmény ugyanaz maradt.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

sacko98
Át kell nevezni az összes fájlt hogy úgy kezdõdjön ujswift_....mox/mtl/cob<#nyes>
Boldog Karácsonyt és Nexia nem kellene HWRMT-re nekem mind2 fajta megvan 😊

hezi
Kösz szépen 😊
Még egy kérdés. Múltkor valamikor belinkelt ide valaki egy 2005-ös swift-et is, ami szintén addons\autos\Swift könyvtárba csomagolódik ki. Ugyanazokat a swift_xxx* fájlokat is használja, és ha ezt is bemásolom az autos mappába más könyvtárnéven (pl. autos\ujswift), akkor is a játékban a régi swift van bennt 2x, csak a másodiknál (ami az új swift lenne) el vannak csúszva a kocsi kerekei.
Létezik erre valami megoldás, hogy mindkettõt lehessen használni?

Köszi Norbee semmi gond a profik is hibáznak!
Boldog Karácsonyt és boldog új évet!
Rezs
A hozzászólás írásánál van egy "kép beszúrása" gomb. Használjátok sokkal jobb, mint kijelölgetni a linket és külön megnyitni.

Rezs
Javítottam a linket, és a rarban is cseréltem a texturákat. Bocs a kellemetlenségekért és jó játékot mindenkinek!

A belsõnézet textúrák .tga-ban vannak. Azokból kell .ptx-et csinálni, és jó lesz.

hezi
Nekem is így jelenik meg a belsõ nézet.

http://kephost.hu/share-0D22_4EF6C144.html

Nekem nem jó a belsõ nézzétek meg mi lehet a gond.
hezi
Hibás a link az oldalon. Így jó: hwrmt.uphero.com/wp-content/uploads/Swift.rar

Norbee: Kösz szépen. Ász vagy 😊 BK

Nekem nem jó a link ki ír valami angol szöveget!
Neked is BoldogKarácsonyt Norbee már töltöm is le köszi!
Rezs

Felkerült a Swift HWRMTre!
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Mivel lehet, hogy a következõ 2 napban nem tudok feljönni SG-re, ezért most kívánnék mindenkinek Békés,Boldog Karácsonyt és kellemes pihenést.
Amúgy be kellene nézni HWRMT-re, mert mintha járt volna ott a Jézuska!

Az Swift GTi lámpa, nem Geo Metro.
Király, ilyenünk van. 😄

Publikus lesz majd? Kb. mikorra várható hogy elkészül?
Norbee-jé sokkal szögletesebb.
sacko98

Itt egy Stift és norbee kocsiján is pont ugyanez van szépen kidolgozva 😄

Opelfan
Tetszik, bár kicsit oválisnak tûnik nekem a ford.számmérõ meg a km óra, de engem mondjuk nem zavar, csak lenne már meg 😊. Norbee remélem megadod a lehetõséget, hogy realizáljam a menetteljesítményét mint anno a Niváét 😊. A sport verziónak úgy látom Geo Metro lámpája van. Szépek, de tényleg!

Rezs
Itt azt írják, hogy 1411 autó van. Érdemes tehát körülnézni.
Itt pedig a magyar addon autók és egyebek vannak.

Imrusssss
Sziasztok! Tudtok mondani nekem egy linket amibe telis tele kocsikkal vannak tele? Nem igazán van kedvem egyenként berakosgatni

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Nyugodtan gúnyolódhatsz nem kell 350el mennie de majd meglátom milyen ha Norbee oda adja oda ha nem nem lehet elkérem ha kész..
És szinte biztos, hogy nem fog menni 350-nel. Majd kell kérned nyitott editcart...

Igazi kocsin nem ilyen szögletes..
Mi baj a kilincsekkel?

szép csak a kilincsek furák a simának a motorja 1.3 63lovas lesz?
Rezs
Még beta verzióban van 1-2 kis finommítás, aztán újrakonvertálás és aztán készül el😊

Opelfan
Sziasztok! Néhány hónappal ezelõtt láttam itt képeket félkész Suzuki Swift 2-rõl (mármint a magyar 1-es Swiftrõl). Ez készen van már, kiadta valaki?

Üdv 😊

Sziasztok!
Felkerült a HWRMT-re az American Racing Vector felni.

[/url][/img]

Kellemes Ünnepeket!

sacko98

Készülõfélben 1 kis Mini pickup szerûség amit Honda T360-nak hívnak, de Norbee Fiatja is állat <#vigyor>

Msn? Küldök privit.

Rezs

Nagyon ki van halva a fórum gondoltam egy kis képpel lendítek a dolgon😊