19570
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    És íme :)
  • Clamp
    Kockahonda :) Megvan a gép és javítva is van 3D ragasztásoknál. Talán valamikor kiadom, belsőnézetet kell még hozzá kreálni. Kis lapos béka :D
  • Clamp
    Van valakinek fényképe a régi HWRMT oldalról??
  • norbexinho
    ok csak azaz hogy nem mindegyiket tudom megnyitni editcar-ba
  • Clamp
    TÍZ ÉVES WORLD RACING játék :)
    Köszönet illeti Hyako-t a játék felpörgetéséért, nélküle nem lett volna itt élet :) Köszönetet érdemel még "thedriver" WR2 témaindításért és a régi -HWRMT- csapatnak a modokért és tutproialokért! Sajnos az oldal elveszett, de így is van egy 10 éves weboldal, befotóztam biztos ami biztos: ez már múzeális :)

Azon ritka országok egyike amienk, akik nyelvén működik az EditCar program. Ez is a lelkes alkotni vágyó moddereknek köszönhetjük!! Krom az orosz programozó munkája nélkül nem lett volna minőségibb a játék, így reménykedjünk benne nem az a sima tucat XBox konzol lett végül belőle amire Synetic-es fiúk kitalálták Németországban. Mert Németes minőség ide németes minőség oda: lényegében orosz játék amit mi ismerünk :)

Minden jót és Uraim és további aktivizálódást kívánok mindenkinek, még ha nem is virtuálisan teszi: SOK SIKERT neki(-k)!!! :D

• Clamp
    Cserélhető, de ha nem illeszkedik a kasztni és a belsőnézet, akkor ha pocsolyába mész akkor kilátszik, meg START-kameránál is látszik, mert kilóg.
    Ha ez nem zavar, akkor megoldható de inkább játsz valami új játékkal ami alapból kész :D
  • norbexinho
    Hello!Azt szeretnem kerdezni,hogy az 1-ik auto belsejet ki lehet cserelni 1 masikeval?
  • Clamp
    Készítettem még egyet, itt már pedálkombinációkat is használtam meg kéziféket is ,de még kell rutin sok mert kemény a kanyarkombináció ezekhez a gépekhez. 4 kerék mehgajtású GT-R volt most a kocsi és hegymenetbe. Kemény azért kormánnyal, ezerszer jobb mint billentyűzettel :)
    Vidi>>

• Clamp
    Erdei sprint teszt új beállításokkal. Kézíféket áttettem és a váltót is átvariáltam így újra kellett tanulnom a pozicíókat. Alapjában olyan, mint eredeti "Time Attacke Touge racing" - Japánban, forgalom nélkül és driftelés CSAK hiba esetén. Azzal csak korrigálni lehet, mert időt veszít :)
    WR2 új beállításokal >>
    És eredeti erdei Truenoval >>

• Clamp
    Lancia Integrale HF \\ Hot Lap :)
  • TomAss75
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenknek!
  • Bence00111
    Boldog Húsvétot! :)
  • biliard10
    cuki :) köszi neked is
  • sacko98
    Boldog húsvétot mindenkinek. Nem volt jobb ötletem :D
  • sovatalevi
    Viszont neked is!
  • Clamp
    Boldog Húsvétot mindenkinek !! :)
  • Clamp
    Néha előfordul, valami mentés probléma lehet. 4-5 százezer pénz körül szokott így kiakadni. Ilyenkor a teljes pénz is elveszik sajna.
    Előszür próbáld meg elmenteni "Save As" menüben a mentéseidet.
    Ha nem indul akkor a mentések mappából töröld ki a régit csinélsz egy "AmEx" néven. Kapsz 300000 pénzt majd ezt továbbmented a régi nevedre és mennie kell. Szerintem az addon mentések miatt lehet. Volt hogy kitöröltem az új pályákat és újra indult :)
  • krisz1999
    Sziasztok lenne egy problémám az hogy a mentést nem akarja bentölteni és lefagy ott a játék pedig van benne teljes mentés autók és pálya is ezért nem tudom hogy miért.

Előre is köszönöm.
    Krisz1999
  • Clamp
    Nekem sosem volt ilyen problémám, de örülök hogy a tippem működőképes :)
    Igen, WR2 párhuzamosan feltehető mindhárom demo, ezt elfelejtettem írni. Néha nekem is kellett ez-az ha el.asztam valamit, minden modolva van már játékon sérülésfiletől guminyomokig. Ez a legjobb a játékban: ha saját... :D
  • Mindkillers
    Helló! Hagyd fent az eredetit,és tedd fel máshová a demo-t. Ha a demoban működik a replay akkor másold a főkönyvtárba a replay mappát. Nekem is ez volt a gond,a gyári játékban nincs replay a tört vezóban pedig igen. Ha nem megy keresd Rezs vezérünket,nekem is Ő segített annak idején.
  • Clamp
    Mindenek előtt tölts le egy DEMO verziót és próbáld ki azzal is, mert a boltba kerülő példányok közt sok féle van. Codeck probléma is lehet akár, ezért érdemes Demoval megpróbálni.
    Demo itt >>
  • Totoo
    Sziasztok az lenne a problémám hogy nem működik a replayem, nem tudom visszanézni hogy mentem mi lehet a baj?(a játék eredeti)
  • Clamp
    @Norbi: egy csomó Lada modell minden évjáratban tölthető ha érdekel. Regisztrálni kell oroszul ha jól értettem, de megéri :)
    >>
  • Clamp
    Következő is készülget. Textúrákat és fákat kell eredeti NFS Porsche alapra cserélni. Tanulmányozom Normandiát és kicsit reálisabbra csinálom eredeti cuccokból természetesen. Nehezebb lesz rövidíteni az már biztos :)
  • Rezs
    Jön lefele a pálya:)
    A videó alapján nagyon jó:) szomorú ez a multi dolog jólenne ez a pálya multira is:)
  • Clamp
    Industrial Zone teszt video [HD] és letöltés itt >>
  • Clamp
    Elkészült az NFS Porsche Unleashed éjszakai gyárnegyed pálya
    - Köszönet Krom-nak, Adamraga-nak és Kostadine Petrovnak a segítségért!!
    Letöltés:

• Clamp
    Normandia menü - Krom kisbusz előzi a versenygépet :D
    Cobra 11 semmire nem ment Krom segítsége nélkül. Belső nézet
    olyan puszta, még a KM órán sincs mutató... Ki se szabadott volna adni így
  • sacko98
    Adamraga autóit fürkészve találtam rá erre a kis WTCC-s szépségre, amit kicsit frissítettem az idei Cruze-al versenyzők mintájára.
    Az eredeti kocsit itt találjátok: LINK

LINK
  • Clamp
    És a hajnali pálya után egy őszi húlló leveles újítás.
    Éjszakai mod után még van mit dolgozni játékon.
    Enynire félkészen kiadni is csak Synetic tud játékot... :)
  • Clamp
  • Clamp
    Milano pálya - WIP
    Székesegyházat lehet cserélnem kell, mert kettő is van játékban, de a többi úgy tűnik működik :)

• Clamp
    Pályaszerkesztő hangtérkép. Dupla lett, mert az új HD vidiről szedett hangokat mellé tettem. Kicsit kaotikusnak tűnhet, de működik.
  • Clamp
    Mi meg köszönjük a letöltéseket :) Gran Turismo után WR2-ben először a FT86 - GT86 - TRD tuning pack. Lengyelek most ébredtek. Közeleg a tavasz... XD
  • Bence00111
    Ford E-150

Letöltés :)
  • Clamp
    Osaka Kanjo Racers :)
  • Clamp
    @Norbi: az a képfeltöltés oldal elég rövidéletű. HWRMT-n is minden képetd eltűnt. Bármi mással jobban jársz, pl 4shared is tartós. Nem kéne így "kidobni" a történelmet. Valami maradjon már fórumon is kepfeltoltes kiírás helyett.
    Plusz egy kép Normandia verseny végén
  • Clamp
    Végre megvan a hang is meg a vonatos rész is. Készült hozzá egy teljesen új nemm full éjszakai, hanem városi éjjeli égbolt. Előző hegyekben volt. Ott a csillagokon kívül nem sokat lehetett látni, ahogy erdei utakon szokás. A felhőkbe csempésztem bele a csillagokat :) Szégyen vagy nem: első és második teljes éjszakai modot is nem a németektől, hanem a magyaroktól kapta a játék :D Áve!
  • Clamp
    Készítettem egy Streetdancer BoomBox-os kis menyecskét a pályára zenével. Ha F&F style: akkor már legyen kerek :)
  • Rezs