19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    @Norbi: egy csomó Lada modell minden évjáratban tölthető ha érdekel. Regisztrálni kell oroszul ha jól értettem, de megéri :)
    >>
  • Clamp
    Következő is készülget. Textúrákat és fákat kell eredeti NFS Porsche alapra cserélni. Tanulmányozom Normandiát és kicsit reálisabbra csinálom eredeti cuccokból természetesen. Nehezebb lesz rövidíteni az már biztos :)
  • Rezs
    Jön lefele a pálya:)
    A videó alapján nagyon jó:) szomorú ez a multi dolog jólenne ez a pálya multira is:)
  • Clamp
    Industrial Zone teszt video [HD] és letöltés itt >>
  • Clamp
    Elkészült az NFS Porsche Unleashed éjszakai gyárnegyed pálya
    - Köszönet Krom-nak, Adamraga-nak és Kostadine Petrovnak a segítségért!!
    Letöltés:

• Clamp
    Normandia menü - Krom kisbusz előzi a versenygépet :D
    Cobra 11 semmire nem ment Krom segítsége nélkül. Belső nézet
    olyan puszta, még a KM órán sincs mutató... Ki se szabadott volna adni így
  • sacko98
    Adamraga autóit fürkészve találtam rá erre a kis WTCC-s szépségre, amit kicsit frissítettem az idei Cruze-al versenyzők mintájára.
    Az eredeti kocsit itt találjátok: LINK

LINK
  • Clamp
    És a hajnali pálya után egy őszi húlló leveles újítás.
    Éjszakai mod után még van mit dolgozni játékon.
    Enynire félkészen kiadni is csak Synetic tud játékot... :)
  • Clamp
  • Clamp
    Milano pálya - WIP
    Székesegyházat lehet cserélnem kell, mert kettő is van játékban, de a többi úgy tűnik működik :)

• Clamp
    Pályaszerkesztő hangtérkép. Dupla lett, mert az új HD vidiről szedett hangokat mellé tettem. Kicsit kaotikusnak tűnhet, de működik.
  • Clamp
    Mi meg köszönjük a letöltéseket :) Gran Turismo után WR2-ben először a FT86 - GT86 - TRD tuning pack. Lengyelek most ébredtek. Közeleg a tavasz... XD
  • Bence00111
    Ford E-150

Letöltés :)
  • Clamp
    Osaka Kanjo Racers :)
  • Clamp
    @Norbi: az a képfeltöltés oldal elég rövidéletű. HWRMT-n is minden képetd eltűnt. Bármi mással jobban jársz, pl 4shared is tartós. Nem kéne így "kidobni" a történelmet. Valami maradjon már fórumon is kepfeltoltes kiírás helyett.
    Plusz egy kép Normandia verseny végén
  • Clamp
    Végre megvan a hang is meg a vonatos rész is. Készült hozzá egy teljesen új nemm full éjszakai, hanem városi éjjeli égbolt. Előző hegyekben volt. Ott a csillagokon kívül nem sokat lehetett látni, ahogy erdei utakon szokás. A felhőkbe csempésztem bele a csillagokat :) Szégyen vagy nem: első és második teljes éjszakai modot is nem a németektől, hanem a magyaroktól kapta a játék :D Áve!
  • Clamp
    Készítettem egy Streetdancer BoomBox-os kis menyecskét a pályára zenével. Ha F&F style: akkor már legyen kerek :)
  • Rezs

• Clamp
    Teleport térkép pályához. Lassan kész lesz, 99%
  • Clamp
    Helikopterek és a hajó pályaszerkesztőben. Még a civilt lehet kibővítem, de egyébként többi 100%. Rendörhelikopter világítása éjszakai modból van, újítás :)
  • Clamp
    Amennyit átküld: annyit megcsinálok. Igazából csak programozóknak nyitható a dolog így nem akarom eröltetni hogy többet és többet. Autópálya és Industrial a kedvencem. Ez a kettő biztosan lesz. De NFSU autópályát is elfogadnám ha hozzámvágnák :)
  • Rezs
    azaz Korzika:) azt nagyon szerettem. És swartzwald? Az is szép pálya.
  • Clamp
    Autópálya és Korzika lesz még esetleg. Én mindet megcsinálnám. Autópályából dupla lesz és összekapcsolt végekkel ha minden jól megy. Sikerült beolvasnom és annyira bonyolult dupla vonalvezetésű. Észre sem lehet venni hogy olyan hosszú. Nagyon kemény kanyarok vannak benne. Remélem sikerül szebbre csinálni. >>
  • Rezs
    helyes:)
    többi pálya is lesz? A factory driverben kellet tolni egy hegyes pályán talán svájc? Az még egy igencsak szép pálya.

• Clamp
    Normandiában meg szigorúan CLS-merci :D
  • Rezs
    industrial zone! ez mekkora:)
    szigorúan 911RS-el:)
  • Clamp
    NFS Porsche Unleashed pálya WR2-ben: 98%
  • Clamp
    ·Drift Tengoku· - japán magazin és C-west Altecca driftmod WR2-höz. Kicsit összekombináltam :)
  • Clamp
    Jó ötlet a zenecsere. Egy kommentbe max kettőt tegyünk, hogy ne legyen annyira zsúfolt. Ha túl sok van akkor hosszú idő meghallgatni.

- Ilyen autósok közül nekem Trance van autópályáshoz, Fast and Furious stílusú HipHop: Low-car stílusú undergroundos és InitialD driftre EuroBeat. Kezd te, végülis a te ötleted volt. Szerintem is érdemes megosztani legjobbakat :)
  • steweee
    megtalátam a zenéket az egyik lemezemre kimentve. érdekel vkit név/cím szerint ?

iszonyatosan pont autózáshoz valók, szivesen cserélgetnék itt zenecímeket ha van érdeklődés. egy ideje gyújtöm őket
  • Clamp
    XNALara HQ >> Misaki Asō Silvia S15 C-west menu mod
    ((Karakter Fatal Frame 4-ből van kiszedve))
    Nagyított kiadás :)
  • Clamp
    Gran Turismo 5-ben és WR2 ben van már Toyota FT86. Azt is mondhatnánk, hogy a többiek vannak lemaradva, de így sokkal költőibb :D

• Clamp
    Work Euroline DH - CLS AMG >low offset. Autópálya teszt :)
  • Clamp
    Ajánló: -Street Legal Mods- topik, Gom-Team. Szép kis verdák vannak, negyon igényesek :)>>
  • Clamp
    Elvitték és leültették :D
  • Rezs
    Szép! Bár ezt a Fiatot elvitte a KGB:)
  • Clamp
    Kis nosztalgia: JDM Fiat :)
  • Clamp
    Még két kép: FT86 Nürburgring és GT86 Hitman Hakusan touge. FRS és BRZ képek még lehetnek ha befejezzük őket :)

• Clamp
    Még egy kép ős HWRMT tag tiszteletére: Shuto Koushoku Trial streetrace filmből készült a driver. Ha nem csinál Kemszi topikot a sorozatnak, én sem ismertem volna meg. Nagy szerencse, mert filmtörténelem. Fast & Furious filmek alapja :D
  • Clamp
    Első tölthető verzió kész. Még szeretnék egy XNA.Lara menü modot hozzá, de újra kell telepítenim WIN-t hozzá. Van még Hitman GT86 UK Adamragatol akit érdekel itt letölthető :) Szép napot ^^
    >>