World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesto
Heló! Ezzel a játékkal lehet osztott képernyõn és/vagy neten multizni?

Köszi az infót!
Rezs
Széplett a Shelby Grat hozzá!

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
a GTA-VC-hez készített ENBseries-t lehet vele használni, de legfõképp a fényekkel operál, sajnos a mélységélesség és a motion blur (ami a leginkább életszerûvé teszi a játékokat) nincs benne.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Valami grafikai "ráncfellvart" mód nincsen ehhez a jó öreg game-hez?
Látom sok kis verda van hozzá.
sacko98
TomAss75, tdu 2-ben gyönyörû belsõ jár az ilyen Shelbyhez és szép kívülrõl is, ha nem gyõztelek meg itt egy kép.

Felrakva.

Elkészült a Shelby innen tölthetõ:
http://data.hu/get/4994177/Shelby_Daytona_427_1965_v1.3_TomAss.rar
Kérlek benneteket hogy a HWRMT-re tegyétek már fel legyetek szívesek, mert én ha megszakadok sem értem hogyan tudok oda feltölteni. 😞
Köszi!

NFS Shift 2 modell, igy a motortere is szépen kidolgozott, nem csak egy textura mint a Forza modelleké.

sacko98

"Picit" késett freddydaimler a Monacoval HWRMT nem 1-gyel, hanem 3-mal büszkélkedhet 😄

sacko98
Szép kocsi tdu 2-es a modell?

[/url][/img]

Én is faragok vmit:

Úgy néz ki lesz némi damage modellje, forgó kormány, és LOW poly cocpit nézete.

Hiánypótló klasszikus!

Rezs
Ezis dejó😊

Rendben, szívesen megcsinálom az editcar-t!

sacko98
Ha akarod segíthetsz editcarban ha már bejön neked a bel air nomad 😄

sacko98
A Scion Xd nagyon szép modell és belsõ meg reális editcar meg még sok sok dolog kell hozzá.

Nyugi a hátulja is egybevan még...

sacko98
Várható autóim között megjelenésben egy Scion Xd is, rájöttem a csínjára hogy lehet szépen convertálni forzából, ja és persze videt készítek majd a Ladámról 😄

@Sacko: Szép lett. Csak így tovább! 😊 Wr1-hez van Bel Air Sedan, annak mintha lenne belsõnézete. Nézd meg, hátha jó.

@halaszfi: nem letölthetõ.

Sacko98! Én nagyon ráizgultam erre a Nomad-ra, szuper mint Robin minden autója. Alig várom a konverziódat. Az NFS Most Wanted-et csak Robin autóival nyomom imádom a nagy amcsi bálnákat (Buick Wildcat, Chrysler Newport...)

Érdekelne,hogy ez a busz letölthetõ-e?

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

sacko98

sacko98
Én Alfás vagyok, magyarul picit türelmetlen és megszálott az alfák iránt, szeretnék 1 spider Veloce Cabriolet-et rosso red színben hibátlan 😄

Szépen megcsináltad csak maga az autó nem jön be😊
Ja és chippelni valóságban nem lehet mivel nincs benne computer😊 szóval nincs mit átírni.
sacko98
Elkészült a Lada Revolution, 4 Vinyllel ebbõl egy eredeti, a többi az én mûvem.
Koszolódik, karcolódik, a belsõ nézete szerintem gyönyörû, elsõ autónak nem rossz.
LETÖLTÉS
Köszönet: Bence00111, Norbee, Lada Racing Club.

Rezs
Nekem nagyon bejön szériában is, bár lehet h beledobálnám a c6os motorját (nem citroen) meg futómûvét😊
Kiváncsi volnék a gyári sor6oson milyen lenne a csippelés:😊

Rezs
Szerinted is jobb egy chevrolé tico matiz lanos mi? Nekem is azok a kedvenc autóim😊 egy jó vw lupo... XD

sacko98
Köszi a bíztatást, de ízlések és pofonok, nekem bejön enyhe chiptuninggal 😄

Ez az amerikai autó elég gáz ilyen kár idõt pazarolni ingyen se kéne😊
sacko98
Chevrolet Bel Air Nomad megérkezett Robin'7t4-tõl a belsõ nem elég megnyerõ, de a kocsi igen 😄
A kulisszák mögött:

sacko98
Norbee megcsináltam belsõt de még félig van kész 1 kép ízelítõnek 😄

sacko98
Találtam 1 Opel Omega A-t, szép modell, motorral együtt 94ezer poly, akinek kell, itt megtalálható.

Valamelyik mappa írásvédett szerintem. Nézd meg a Frontend mappát, hátha az.

Sziasztok!
tegnap letöltöttem a wolrd racing 2-t most telepítettem, elakartam indítani, és errort ír.. "internal error when accessing one of the application's libraries. Contact your customer support. Error code 1314."
mi lehet vajon a probléma oka??
segítségeteket elõre is köszönöm!

sacko98
Köszi szépen Norbee

Rezs

Íme LWO-ban.
És a tex BMP-ben.
Volt kedvem pöcsölni vele😊 aztán szép legyen a belsõXD

sacko98
2 skinem van, de az egyik nem mûködik, valaki tudna segíteni saját kreálmány Coca Colás Skin, egy kis ízelítõ 😊

sacko98
Sziasztok, Norbi vagy valaki tudna nekem a Revolutionba egy ehez hasonló kormányt csinálni, elõre is köszönök mindent, hogy hozzájárultok a belsõ nézetéhez a Revonak 😄

Van Hozzá Opel Astra F?
Rezs

A matrica is lrc-s <#vigyor>
Jól néz ki csak így tovább!

sacko98
Norbee a Revolutionnal megint ekezdtem foglalkozni, kapott egy texet meg egy új felnit, ami szerintem túl vékony rá 😊

sacko98
Nem egy már nem létezõ orosz GTA-s fórumról.

Rezs
Engem érdekel😊 Honnan van? LRC-bõl sikerült kiépíteni?

sacko98
Ha valakit érdekel itt egy Lada Revolution nem akarom annyira kiadni, meg megcsinálni, de ha valakinek kell priviben odaadhatom 😊

Rezs
küldd majd át a textúrát és készítek új felületet hozzá, ha gondolod. Egyébként a TexturesPC/Vinyls mappába betettem a kaszni template-jét. Ha simán oda berajzolod akkor az is látható lesz, ekkor az eredeti matricát kell átlátszóvá tenni, és a kasznira ráhívni az új textúrát.

Köszi a választ, próbálkozom vele, de úgy látom ez meghaladja a képességeimet. A Zmodeler-hez egyáltalán nem értek, a Lightwave-ben még nem jöttem rá a dolog nyitjára.

Rezs
Én Zmodelerben szoktam texturázni, olyan mint a modellezés( move scale rotate parancsok kellenek hozzá) Ahoz, hogy mûködjön a dolog az egyik ablakot UVmapper-re kell állítani, kijelölni a face-eket, és surface... mapping... assignUV és katt a face-ekre. Itt elõhozza az objektumot a UVmapper ablakban alatta a texturával. A texturán mozgatva a pontokat változik a kép.

még2:
Zmodeler2
LightWave

El tudnátok mondani néhány szóval hogyan és milyen programmal tudnék texturázni?
Konkrétan a police monaco matricáinak a méretén-helyén változtattam a lightwave-ben, de így már rosszul rakja rá a képet tartalmazó ptx-et.
Tunátok erre megoldást?