19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Adamraga új PIAA Pacific NAC Ferrarija, matricázásban ő a legjobb nálunk.
    Legalább 12 Giga cuccot tett át WR2-be. Összes formaegyes, motorsport és Australian Supercars csomagot. Rallicrossban is egyeduralkodó és segít mindenben ha kérdezed. Jófej a francia:)

A játékban:

És eredetiben :)
  • Clamp
    Koce lagújabb munkája: Audi RS3 2011
    o-. ambient és mox lámpás - szerintem nagyon jól sikerült neki :)

• Clamp
    Vissza a ralligépekhez: EVO WRC/murva/drift -> Oroszország :)

• Clamp
    Rézküllős a valóságban. Bármit készítek a végén találok hozzá igazit is és íme :)

• Clamp

Ledsoros FT86-GT86 és még persze Subaru is. 2012-ben minden japán autó ugyanolyan :)
  • Clamp

Új Toyota GT-86 féklámpa -> ambient & mox technika ötvözete
  • Clamp

BMW M1 Nürburgring tesztvideó HD >>
  • Clamp
    Köszi a majd 130 Hakusan pályaletöltést ^-^
  • Bence00111
    VW Beetle

Letöltés

• TomAss75
    Köszi!
    Imádom a klasszikus Range és Land Rover-eket!
  • Bence00111
    Range Rover Classic

Letöltés
  • Clamp
    Még egy eredeti Japánban

• Clamp
    DIREKT link itt --> egykerekező Honda CBR >> http://www.youtube.com/watch?v=LYHtEXFl3GU <<
  • Clamp
    A Honda CBR motor-mod egy komolyabb kormánnyal tökéletesen múködikegyébként. Komoly mod nem csak csinos a csaj rajta. Linkelek egy Logitech G27-est LukaszKrysiak vidót is, bizonyítéknak hogy minőségi WR2 űjítás. Teszteléshez nem veszek másikat, de akit érdekel hogy mozog a motor élethűbben: íme egy vidi >> YouTube chanel: http://www.youtube.com/watch?v=LYHtEXFl3GU

• sacko98
    Szép kocsi, sajna most suliban vok infó órán :D
  • Rezs
    Szépkis bömös! A moci is érdekes :)
  • Clamp
    Rézküllős BBS felni :)
  • Clamp
    Elég gazdag játék a mienk: mindenünk van már ami egy normális játékban illik. Nürburgring és M1 belsőnézettel pl, ami csak a legjobbaknak. Így is lehet jó játékot csinálni: utólag civilekkel :D Köszi Adamraga!
    És egy valődi, amit egyetlen játk sem pótolhat :)
  • Clamp

GT-R történelem :)

BMW M1 - új vip

Adamraga GT86 és SuperturismoGT felni -> drift

• Clamp
    Honda CBR 600 RR tesztkör, Hakusan pálya Nissan Silvia S15 ellen. Motor -vs- Driftgép!!! Video itt >>

• Clamp
    Kawasaki ZX6-R Ninja Hakusan pályán WR2, egykerekező editcar próbaköre volt. Video itt >>
  • Rezs
    én meg szoktam nézni a széphangú autó letöltött .rar-ában, hogy milyen hangfile-okat tartalmaz.
  • TomAss75
    Ha tudod mllyen motor file-t használ a lezárt editcar-os, mert mellékelve van hozzá, akkor a mások autó editcar-jában állítsd be a Megjelenítés-nél a Motor hanhgminta, és Kipufogó hangminta beállításnál a motorhang számát. pl: m_ms_668_2000 az a motorhang és a 668 a száma amit be kell írni, m_ap_668_2000 ez a kipufogó aminek szinténa 668 at kell beaállítani.
    A lényeges a Hangszín és a Hangerő rublika, amit nem fogsz tudni a zárt editcar miatt, de ezt hallásra belőheted magadnak. 1000 fölötti hangszínt is megadhatsz neki azt hiszem. A számtól függően lesz magasabb-mélyebb a hang.
  • Lovver2010
    Sziasztok tudnátok segíteni van autó aminek a hangja tetszik és szeretném egy másikhoz használni de az editcar le van zárva annál aminek van a jó hangja viszont külön vannak hozzá hangfájlok is hogy tudom megcsinálni a nyitott editcaros kocsimnál ugyan azt a hangot (motorhang)
  • Rezs
    Látom zajlik itt az élet:) Én még mindig a zsigulinál tartok:
  • sacko98
    Ilyen lesz a damage VW Foxon még alakulgat nem tudom mikkorra várható a gép aki ért 3ds maxv 2013-hoz pls jelezzen :D

• TomAss75
    Sziasztok!
    Tegnap konvertáltam egy ilyet, Toyota Celica Supra (1984):
    [IMG][/IMG]
    Forza 3 modell, van Damage modell és sofőr, de nincs belső nézete.
    Ha valakit érdekel innen töltheti:
    http://data.hu/get/5532401/84_Celica.rar
    Minden nyitott rajta, ha ven kedvetek lehet farigcsálni.
  • Smicy2
    Köszönöm
  • Clamp

Nem volt idő lecserélni talán :)
  • Clamp
    Igen, vagy Borg oldalon, vagy youtubon legnézettebb videóm alatt, de talán Google is kidobja ha rákeresel. Én nem tudok linkelni egy hónapig, helyi SG törvények tiltják az ilyet. Profilomból el lehet érni a blogot.
  • Smicy2
    A rally mod letölthető valahonnan?
  • Clamp

Két hónap után Borg topik nézettsége. A nyaralás időt kivontam nyitás után, mert ott nem volt számgépem, vagyis nem osztottam meg semmi letölthetőt. Jó sport :)
  • Clamp

EVO WRC csomag 90%-on. Cserélni kellett spoilereket hibák miatt.
    CMR EVO Dirt1 és DIRT2 mix.

@Pinter007: ^-^
  • pinter007
    Köszi szépen!
  • Clamp
    Lehet hogy angol is van, de ami lényeg ebben az oroszban benne van. Nem kell tudni a nyelvet, mert video tutorial. Csak azért van lepontozva, mert angol keresésre is kidobja és ez egyeseket megzavar, hogy oroszul van a Windows de hát aki "egyszerű" az egyszerű is marad... Így küldöm, mert csak így engedi SG (progrmok: TDXworkshop GTAból textúra kiszedéshez, Zmodeler 2.2.1, Zmodeler 1 , DeepExploration 3.5, mtKit2, PTXtools) ~ egyebeket majd ha sikerült GTA-ból
    Tutorial video YouTube >> "watch?v=n8TiQnXyhF8"
  • harapakacsa
    valami bevezető videót tudnál linkelni ?
    meg a programok nevét meg tudnád nekem adni meg hogy mi mire való és akkor ki stabilizálom ...
  • Clamp

Kicsit támadó mongúz feje lett ennek a GT86-nak, érdekes formaterv :)
  • Clamp
    @Pinter: WR2 MCC névre hallgat ez a progi: minden lezárt gépbe be lehet jutni vele és olyan menüsorrendet és versenysorrendet készíthetsz vele amilyet csak szeretnél. Külön és együtt is rámenthető és belőle nyithatóak a gépek mappái is. Márka szerinti rendezés segédeszköz >> games.reveur.de >> WR2 MCC v1.1 << (direkt linket nem engedi beszúrni SG, keress rá a névre Googleben)

@18: ez alatt mit értesz pontosan? Games.Reveur.de oldalon van egy csomó segédanyag hozzá. Vagy GTA-ból -> WR2-be tutorialokat keresd ki Googlben és YouTubon. Abban benne vannak az alapok.
  • pinter007
    Sziasztok!
    Rengeteg kocsim van már a WR2-ben és szeretném őket rendezni. Ez lehetséges valahogy? Értem ez alatt pédául hogy mikor a kocsit választom ki akkor egy oszlopban egy gyártó legyen. Például egy oszlop a Mercedes és akkor abban a típusok. Mert nekem most össze vissza vannak :S Tudtok esetleg segíteni? Esetleg az addon mappában kéne átírni valamit?
  • harapakacsa
    szekely.gabi5