World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clamp
Igen, vagy Borg oldalon, vagy youtubon legnézettebb videóm alatt, de talán Google is kidobja ha rákeresel. Én nem tudok linkelni egy hónapig, helyi SG törvények tiltják az ilyet. Profilomból el lehet érni a blogot.
Smicy2
A rally mod letölthetõ valahonnan?

Charade GTti

Clamp

Két hónap után Borg topik nézettsége. A nyaralás idõt kivontam nyitás után, mert ott nem volt számgépem, vagyis nem osztottam meg semmi letölthetõt. Jó sport 😊
Clamp

EVO WRC csomag 90%-on. Cserélni kellett spoilereket hibák miatt.
CMR EVO Dirt1 és DIRT2 mix.

@Pinter007: ^-^
Köszi szépen!

Clamp
Lehet hogy angol is van, de ami lényeg ebben az oroszban benne van. Nem kell tudni a nyelvet, mert video tutorial. Csak azért van lepontozva, mert angol keresésre is kidobja és ez egyeseket megzavar, hogy oroszul van a Windows de hát aki "egyszerû" az egyszerû is marad... Így küldöm, mert csak így engedi SG (progrmok: TDXworkshop GTAból textúra kiszedéshez, Zmodeler 2.2.1, Zmodeler 1 , DeepExploration 3.5, mtKit2, PTXtools) ~ egyebeket majd ha sikerült GTA-ból
Tutorial video YouTube >> "watch?v=n8TiQnXyhF8"
harapakacsa
valami bevezetõ videót tudnál linkelni ?
meg a programok nevét meg tudnád nekem adni meg hogy mi mire való és akkor ki stabilizálom ...

Clamp

Kicsit támadó mongúz feje lett ennek a GT86-nak, érdekes formaterv 😊
Clamp
@Pinter: WR2 MCC névre hallgat ez a progi: minden lezárt gépbe be lehet jutni vele és olyan menüsorrendet és versenysorrendet készíthetsz vele amilyet csak szeretnél. Külön és együtt is rámenthetõ és belõle nyithatóak a gépek mappái is. Márka szerinti rendezés segédeszköz >> games.reveur.de >> WR2 MCC v1.1 << (direkt linket nem engedi beszúrni SG, keress rá a névre Googleben)

@18: ez alatt mit értesz pontosan? Games.Reveur.de oldalon van egy csomó segédanyag hozzá. Vagy GTA-ból -> WR2-be tutorialokat keresd ki Googlben és YouTubon. Abban benne vannak az alapok.
Sziasztok!
Rengeteg kocsim van már a WR2-ben és szeretném õket rendezni. Ez lehetséges valahogy? Értem ez alatt pédául hogy mikor a kocsit választom ki akkor egy oszlopban egy gyártó legyen. Például egy oszlop a Mercedes és akkor abban a típusok. Mert nekem most össze vissza vannak :S Tudtok esetleg segíteni? Esetleg az addon mappában kéne átírni valamit?

harapakacsa
szekely.gabi5

harapakacsa
valaki olyan személy vegyen fel skype ra aki ért az autócsináláshoz ( milyen programok kellenek és hogy kell õket használni ) légyszíves segítsetek

Clamp

Látom itt mindenki hõgutát kapott 😄 Õ meg az Adamraga féle GT86: helyzetkép.
Clamp

GT86 Adamraga, Superturismo GT felnikkel lesz szerelve.
Clamp

Most jelent meg Forza 4 kiegésztõben a Toyota model, Adamraga kiszedte és õ is át lesz téve, épp most külte át javított modelt. DJ Sámán féle verzó, a Subaru STi 2012 GT koncepciója alapján készült, így biztosan nem adja ki senki ebben a formában.
sacko98
Ennek a testvérmodelljérõ tudok még a Toyota GT 86 2013-ról 1 modellt csak sajna .maxban 😞

Clamp

Még egy újdonság: Subaru BRZ 2012, készítõ: DJ Sámán \ Kovács Kálmán ( Angol rallipályákat tett át régebben WR2-be, biztosan emlékeztek rá) A Subaru modelt 100%-ig õ készítette, Blender munka. Kiadás WR2-be úgymond világpremier, mert sehól máshól nincs ez a model. Aktív WR2-es felfüggesztés készítõje Adamraga Franciaországból. Vagyis azért még van élet még ha nem is pont itt, de attól még hazai 😊
Clamp
Még készítettem hozzá egy rallimodot hogy egyedül is lehessen versenyezni idõre és mutatja villogó fény ideális ívet ha be van kapcsolva, hozzá aszfalt és murva felfüggesztés Rally EditCar-t. Aztán egy LOW Offset japó stílusú ültetett editcart, teljesen leültethetõ a gép vele JDM stílusban, meg egy éjszakai modot: ha a pályán teljes sötétség van: akkor is használható. Így alkalmas InitialD és Wangan Midnight játékokhoz is. Még egy Wangan Midnight C1 autópálya kellene WMMT mod kiadásához, remélem sikerül kiszedni azt is 😊

Clamp

Még egy teljesalakos és egy portré Honda Chifusa modról 😊
Clamp
Üdv Csucsu 😊 Hát a multi az bizony döglött. De azért nem állt meg az élet. Íme a motor mod, amivel lekõröztük RBR-t és rFactort is kortársak közül.

Multit én is sajnálom, de inkább azért, mert közlekedés nélkül nem olyan jó. Eben a játékban a közlekedés a legjobb, sima versenyt meg bármelyik másik játék tudja. Tömött autópályán versenyezni lennejó. Amíg nem fejleszti ki valaki a orgalomban multit: én nem váltok játékot 😊
Csuhika
Most raktam fel a játékot kb. 3 év után és a multiplayer ki van hallva.
harapakacsa
Sziasztok valaki meg tudná nekem csinálni a Ford Mondeo TDCI -kombi változatát ??? WR2-höz ? magyon megköszönném ! 😊

Te még itt? 😊 Rég láttunk.

Csuhika
Na csõváz!
kérek valakit hogy a suzuki swift valameikét külgye át nekem akinek meg van nagyon megköszönném [email protected] 😊
sacko98
Bocsi de rfactortól ilyen lámpával vettem át adok majd egy másik változatot 1 idõ múlva

Na jó, de hátha igazából is olyan volt.Lehet találni elég sok képet amibõl megcsinálható az a textúra. 😊
pl. ez is jó lenne hozzá.

sacko98
Azért cseréltem le mert a régi hátsólámpa textúra nagyon buta volt ez pedig átláthatóbb.

De nem jó a hátsó lámpa rajta.
A wtcc-s bmwken kétféle hátsó lámpa volt.
Az elsõ verzió: LINK
A második: LINK

A Zengõs kocsikon már az új hátsó lámpa van. Ha jól látom a tieden is az a modell, de a korábbinak a textúráját húztad rá.

u.i.: Most görgettem le a lap aljára, ott olyan képet linkeltél ahol rendesen az új textúra van rajta, akkor most minek cserélted le?<#nemtudom>

Sacko98! Szuper lett a BMW, én ugyan egyáltalán nem kedvelem a modern autókat, de ez egy magyar sportörténeti darab. Mindenképpen a gyûjteményben a helye. Köszi!

harapakacsa
Hogy tudok autót csinálni magamnak ??? valaki elmagyarázná nekem szórol szóra hogy hogyan kell ??? köszönöm <#smile><#smile><#smile>

sacko98
Kiadtam Michelisz Norbert BMW-jét amirõl elvileg cikket is fognak írni de egyelõre még csak az autó készült el 😄

LETÖLTÉS

harapakacsa
Köszönöm ! 😊

Ezen az oldalon is van a WR2-höz pár autó és pálya:
http://volvo480-addons.de.tl/World-Racing-2.htm

sacko98
Az én oldalamon van 1 map redrock ridge a neve ha érdekel akkor LINK

harapakacsa
Pályákat WR2 höz honnan lehet leszedni ???? a games.reveur-on kívül ??

harapakacsa
Köszönöm Sacko98 😊 😊 😊

sacko98
harapakacsa
esküszöm nem találom sehol 😄 XD most vagy vak vagyok vagy nem jó helyen keresem

sacko98
Vagy kattints bejhelentkezés után az én itt feliratomra vagy felül szürke sávra az van írva Members Area és azon belül Mod Downloads (WR2)-re kell kattintani és utána felül Pro Team - scenarios-ra katt és ott már megtalálod polish roads-ot 😄

harapakacsa
Mégegy kérdés . reggeltem az oldalra ! és ott hol találom meg ??? hol tudom letölteni ??? :0

harapakacsa
Nagyon szépen köszönöm !!! nagyon király ez az oldal !!!!! valami gond akad mindenki segít nagyon jó fejek vagytok tiszteletem !!! 😊

sacko98
Ha reggelsz itt letöltheted, jó játékot 😄

harapakacsa
Sziasztok. A Polish Roads Pályát valaki el tudná nekem küldeni erre az E-Mailra ??? ---> [email protected] <--- a games.reveur.de-oldalról nem lehet leszedni mert le van zárva és nem tudom hogy lehet feloldani :/ nagyon megköszönném a segítségeteket !!

dragon11
<#worship><#eljen>

Sziasztok!
Sok helyen kerestem már a játékot hogy hol lehetne letölteni de nem találtam és hogyha tudtok kérlek küldjetek egy vírusmentes linket.
Elõre is köszi.
sacko98
Maserati Quattroportét itt megtalálod, abc sorrendben vannak jó játékot.

sacko98
Én nézem nem is tudtam h te is nézed ügyes srác Norbi, ja és én Eurosporton nézem 😄

Jól néz ki. Este közvetítik a futamot az M2-õn, megnézzük!

sacko98
Michelisz project 1 kép ízelítõnek.