19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Exe nem lehet semmiképp. Akkor valami reklámra nyomtál letültés gomb mellett. A nagy téglalap a letültés gomb amire az van írva: vírusellenörzött. Ezt minden letöltő oldalon eljátszák. Pénzért sem kell regelni de szívesen látják a fizetővendéget. 4shared a legbiztonságosabb mostanában :)
  • steweee
    http://kat.ph/world-racing-2-xtreme-edition-by-jan-gti-t302216.html

tárgytalan, már rég lekaptam. de attól függetlenül jó tudni,hogy az ilyen típusú letöltési oldalak is megbízhatóak. mindig azt hittem, hogy az az *.exe amit telepíteni akar az vmi vírus vagy hasonló
  • Clamp
    @Stewee: "illetve a megadott linkkel sem tudom, vagy fogom leszedni, mert ezek mint trójait telepítő oldalak" - emiatt nem kell agódnod. 4Shared oldalon belső vírusellenőrző rendszer működik. Minden file külön ellenőrzésen megy át és zöldel jelzi ha szedhető. Amit tőlem kapsz biztosan ellenőrzött. Ezért jó 4shared oldal.
  • Clamp
    YouTuben fennvan minden szinte ami zene, és ami fennvan annak a címét ide bemásolva teljeset letöltheted. Garantáltan vírusmentes és tracking cookie-t sem hagy maga után. Nem csak youtuberől szedtem vele. Próbáld ki. Ez a progi ->
    És ezek a zenéi

Azt hittem arra a zenére célzól amit autópályaversenyhez ttettem fel. A többi könnyen megszerezhető :)
  • Rezs
    Feltettem ide a wr2 eredeti zenéit wma-ban.
  • steweee
    akárhol keresem név alapján, illetve a megadott linkkel sem tudom, vagy fogom leszedni, mert ezek mint trójait telepítő oldalak. azért köszönöm hogy segíteni próbáltál
  • Clamp
    Ez a Wangan Midnight trance kellene? Van még kettő. Nem tudom melyik, de YouTuben is megtalálod mindet. Ingyenesen leszedhető bárhonnan
  • Clamp
    Végére teljes textúracserében döntöttünk és 2 verzió lesz (egyelőre :) ) Egy alap és egy tuningolt. Több mint 100 levélváltás van már, ha így megy jövő karácsonyra lesz egy autóparkunk :D Bocs a késésért, lassan, de biztosan egyre reálisabb kocsi lesz. Csak győzzük kivárni :)
  • Clamp
    A legfontosabb frissítés: bekerült a Pana házimozi végre :D Sajnos Adamraga találta valami javítanivalót damageben. Ha sikerül megoldania és a readme textet megírnia, akkor lesz kész. Részemről már kiadtam volna :)
  • Clamp
    Az eredeti zenék vagy a trance autópályáshoz?
  • steweee
    vhogy ismét a kezembe került újra. tényleg nosztalgikus perceket okozott, egy pár pályát teljesítettem az elején. ami nagyon nem tetszik, pedig anno megszoktam az a menürendszere. most idegesített, bár tudtam hogy figyelni kell az elején és szokható. a grafikája mai szemmel se rosssz, gondolom ha felmodolnám sokkal jobb is lenne.

a pályák fenomenálisak, rengeteget játszottam vele, az opflash és a heroes 3 után talán ezzel a legtöbbet. igazából volt itt vki korábban, aki feltöltött tárhelyre egy komplett tuningolt verziót, hát már nagyon régen, és én azt kerestem volna a lemezeimen, mert nem találom.

a játék alatt lévő zenék kellenének belőle, mert sokat járok most külföldre, és vezetés alatt jólesne azokat hallgatni.

tud ebben vki segíteni hogy ki töltötte fel és hogy elérhető e még a dolog _?
  • Clamp
    Futófelület menetirány kerekenként és első-hátső gumiszélesség különbség is megoldva. Belsőnézetben motorháztetőt is sikerült. 99,5%-on végre, holnap premier.
  • Clamp
    Lamborghini Avantador karácsonyra - Koce Bulgáriából küldi mindenkinek :)
    Letöltés itt >>
  • Bence00111
    Az ültetés Norbee-nál is jó. A vinyleket én sem értem még. Az ablak sárga lesz, mert valamiért sárga lett a diffuse a materialnál.
    Ha sikerül rájönni, hogy mi a baj a matricákkal akkor lesz egy javítás. Ültetés probléma passz. :(
  • Clamp
    Néhány újítás:
    - new Toyota logo size by Adamraga
    - new sounds by Adamraga
    - new wheel textures fitted by Clamp
    - new driver colour style by Clamp
    - new brakelights size and colours (real) by Clamp
    - new BRZ style air intake by Clamp

Beszélnem kell Adamragaval hátsó kerék beállítások miatt. Szinte minden kész de nem adjuk ki félkészen :)
  • Clamp
    Eredetileg 3:51-es időt futottam elsőre. Enyém ennél jóval hosszabb.
    Dirt Japan tesztvideó >>

• Clamp
    @RMarvin: ne kicsinyítsd le szerintem, 2:55 egy normális idő. Nekem is hoszabb lett köridő, mint DIRT-ben. Ha túl rövid az sem jó, mert hamar megunják a játékosok. Ha gyorsítani szeretnéd: tapadással is meg lehet oldani, nem kell feltétlenül kisebb legyen a pálya, hogy gyorsabb legyen.
  • TomAss75
    Bence, lenne két kérdésem a Golf-al kapcsolatban.
    Kipróbáltam és nálam nem ül olyan szép alacsonyan mint a képeiden,
    inkább magas mint egy Syncro.
    Illetve a matricák sem működnek. Mtkit-el minden oké, de a játékban
    nem rakja fel matricákat.
    Ezek csak nálam jelentkeznek?
  • TomAss75
    Nekem is kedvencem. Szeretem az autó formáját, arányait.
    A verseny változata meg elképesztően dögösen néz ki.
    Egy tuning-drift verzió igen jól mutatna, lehetne vele csapatni Akinán!
  • Rezs
    Jó lett a Datsun! Megfogott a kocsi valamikor csinálok egy tuning verziót:)
  • RMarvin
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Ey kicsit most megálltam az S2 pálya építésében. A tesztek során kiderült, hogy kicsit elrontottam az arányokat: az S2-ben 1:35 alatt lehetett lenyomni a pályát, itt most nem sikerült 2:55 alá menni, azaz durván 2x hosszabb lett. Scale-el ugyan meg lehetne oldani, de az út is keskenyebb lesz 50%-al. Most kezdhetném elölről az egészet, s ez egy kicsit elvette a kedvemet. A végén még én is megpróbálkozok a hackeléssel :(((
  • Rezs
    Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
  • Clamp
    Boldog Karácsonyt mindenkinek !! :) Elkészült végre a Subaru BRZ - Toyota GT86 WR2-es törés, aktív felfüggesztés és japán belsőnézet. Boldog Karácsonyt kívánunk: Adamraga & Clamp :) Letöltés videó alatt lesz. Most rohannom kell. Minden jót Uraim !!
  • TomAss75
    Boldog Karácsonyt!

http://data.hu/get/5984487/Datsun_510_Japan_1970_v1.0_TomAss.rar
  • Bence00111
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Sok-sok köszönet Norbee kollégának a segítségéért!
    Letöltés
  • Clamp
    Bocs, én 2 nap múlva leszek csak normál gépnél. Örülök hogy sikerült egyedül is megoldanod, mert idegen gépről én is csak átlagos fórumozó vagyok :)
  • RMarvin
    Vissza minden: SIKERÜLT!
  • RMarvin
    Melyikőtök lenne olyan jó, hogy megpróbálja beüzemelni az eddig elkészült pályát a játékba? Kérnék egy e-mail címet priviben. Köszi a segítséget előre is.
  • Clamp
    Kiexportálod az egyik kocsit, és beállítod méretet és orrát irányba. Aztán a vezető illesztésnél kiexportálod a kocsit és a drivert és kettőt ezzel illeszted helyére. Pályát is ezzel érdemes arányaiban nagyítani - kicsinyíteni beolvasás előtt. Ez olyan, mint PhotoShopban a BMP file, amit ha nem olvastatok be WR2 progival és mentem ki újra: akkor nem fogadja el a formáumot. Kiküszöbölheted, de akkor levelezned kell programozókkal. Aztán UV-t is lehet meg többszörözni is meg tükrözni is. Én szeretem
  • RMarvin
    Konkrétan mire jó a "Deep Exploration"?
  • Clamp
    @AtiWRC: azt a képet csak poénból tettem be: WR2 pályán kicsórták ezt a részletet. Bár sok helyen előfordulhatna, de pont így a kanyarba ritkán :) Obiecteket ki lehet exportálni külön. Jobbclick és export és export textures. Utólag a kigyűjtött obiecteket könnyebb betenni, mikor pályán vannak akkor exportálod ki, utólag reménytelen szétszedni a góglyót annyira tömör. Ezerszer rosszabb, mint J2HIN-ből összelegózni a gépet, mert annyival nagyobb.

Plusz egy Skyline speeding alagútban forgalommal
  • atiwrc
    #18716-ra godoltam az cmr3-4 ránézésre, esetleg 2005, ha ezeket a pályákat be lehetne varázsolni maxba, az jó lenne.

Dirtekkel az a gond hogy óriási macera valódi helyükre rakni az origoba helyezett objektumokat.
  • Clamp
    DeepExploration nálam még soha nem hibázott. Arra van belőve minden beállítás, mert a gyártó is azzal szerkeszti. Ha ilyen spec dolgokat szeretnél, akkor gyártó oldalán érdeklődj. Biztosan tudnak segíteni >>
  • RMarvin
    Van esetleg valakinek egy használható lwo pluginja, hogy ne kelljen még1 programot közbeiktatni a konvertálás miatt? Nekem eddig működött a milkshape, de most már, hogy több textúra van a pályán, képtelen rendes lwo exportra.
  • Clamp
    Esetleg kérdezd meg ebben a topikban. Most modellez egy angol pályát. Biztosan képben van, bár ha nem érte még el akkor lehet mégse. Vagy esetleg Kromnak írj privet. Ilyen kérdésekre szivesen válaszol.

UK map >>

• Clamp
    Kocsinál 64.000.- ezer körül plusz belsőnézetbe rejtve 200.000- körül.
    . Pályánál 40 km2 a limit és 700.000.- polycount Adamraga topicban olvastam. Ő tette át Nürburgringet. Azt nem tudom hogy ezt az OIEBCT-ekkel együtt méri-e vagy a beolvasot pálya önmagában ennyi. Nekem a dirt pálya KB felét le kellett vágnom hogy beférjen és így érte el a 40 négyzetkilómétert.
  • RMarvin
    Mekkora a polygon-limit?
  • Clamp
    Közepéről is egy kis szakasz. Itt állnak alapból a Toyota Hiace mentők Dirtben aki emlékszik még rá.
  • Clamp
    Lehet a paloták és obiectek tévesztettek meg: azok Gridből vannak japán pályáról. Japán mentőautó viszont eredeti és ezen a pályán volt csak nem működött villogó és lámpa rajta. Közlekedés meg sehól sem volt. Ralliban nem is kell, de ez egy Street-Race game alapból :)
  • Clamp
    Nem tudom mi a furcsa. És milyen Colin3 pályakép? Ez amit látsz 4-es. Colin DIRT Japán 4-es pálya a 6-ból. Valamit elnézhettél. Mióta modding van azóta teszek fel képeket ezekből a gamekből. Azárt mondom, hogy állhatsz is neki áttenni mert lehetséges :) Nálunk poligonszám limit van, vagyis ami nehéz az a beillesztés, így hogy a panoráma nem kamu (más játékokkal ellentétben) hanem 3D: dúrván megdolgoztatja a procit. Bármelyiket ki tudom nyitni, de képet csak erről láthattál nálunk. Game Modders Club-ban van 3 is :D