19580
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Most raktam fel a játékot kb. 3 év után és a multiplayer ki van hallva. -
Sziasztok valaki meg tudná nekem csinálni a Ford Mondeo TDCI -kombi változatát ??? WR2-höz ? magyon megköszönném ! :) -
Bence00111 #18613 Te még itt? :) Rég láttunk. -
Na csőváz! -
Norbus96 #18611 kérek valakit hogy a suzuki swift valameikét külgye át nekem akinek meg van nagyon megköszönném [email protected] :)
-
Bocsi de rfactortól ilyen lámpával vettem át adok majd egy másik változatot 1 idő múlva -
PacsutaTibi #18609 Na jó, de hátha igazából is olyan volt.Lehet találni elég sok képet amiből megcsinálható az a textúra. :)
pl. ez is jó lenne hozzá. -
Azért cseréltem le mert a régi hátsólámpa textúra nagyon buta volt ez pedig átláthatóbb. -
PacsutaTibi #18607 De nem jó a hátsó lámpa rajta.
A wtcc-s bmwken kétféle hátsó lámpa volt.
Az első verzió: LINK
A második: LINK
A Zengős kocsikon már az új hátsó lámpa van. Ha jól látom a tieden is az a modell, de a korábbinak a textúráját húztad rá.
u.i.: Most görgettem le a lap aljára, ott olyan képet linkeltél ahol rendesen az új textúra van rajta, akkor most minek cserélted le?
-
TomAss75 #18606 Sacko98! Szuper lett a BMW, én ugyan egyáltalán nem kedvelem a modern autókat, de ez egy magyar sportörténeti darab. Mindenképpen a gyűjteményben a helye. Köszi! -
Hogy tudok autót csinálni magamnak ??? valaki elmagyarázná nekem szórol szóra hogy hogyan kell ??? köszönöm 

-
Kiadtam Michelisz Norbert BMW-jét amiről elvileg cikket is fognak írni de egyelőre még csak az autó készült el :D
LETÖLTÉS -
Köszönöm ! :) -
TomAss75 #18602 Ezen az oldalon is van a WR2-höz pár autó és pálya:
http://volvo480-addons.de.tl/World-Racing-2.htm -
Az én oldalamon van 1 map redrock ridge a neve ha érdekel akkor LINK -
Pályákat WR2 höz honnan lehet leszedni ???? a games.reveur-on kívül ??
-
Köszönöm Sacko98 :) :) :) -
LINK -
esküszöm nem találom sehol :D XD most vagy vak vagyok vagy nem jó helyen keresem -
Vagy kattints bejhelentkezés után az én itt feliratomra vagy felül szürke sávra az van írva Members Area és azon belül Mod Downloads (WR2)-re kell kattintani és utána felül [TX] Pro Team - scenarios-ra katt és ott már megtalálod polish roads-ot :D -
Mégegy kérdés . reggeltem az oldalra ! és ott hol találom meg ??? hol tudom letölteni ??? :0
-
Nagyon szépen köszönöm !!! nagyon király ez az oldal !!!!! valami gond akad mindenki segít nagyon jó fejek vagytok tiszteletem !!! :) -
Ha reggelsz itt letöltheted, jó játékot :D -
Sziasztok. A Polish Roads Pályát valaki el tudná nekem küldeni erre az E-Mailra ??? ---> [email protected] <--- a games.reveur.de-oldalról nem lehet leszedni mert le van zárva és nem tudom hogy lehet feloldani :/ nagyon megköszönném a segítségeteket !! -

-
Tomca #18590 Sziasztok!
Sok helyen kerestem már a játékot hogy hol lehetne letölteni de nem találtam és hogyha tudtok kérlek küldjetek egy vírusmentes linket.
Előre is köszi. -
Maserati Quattroportét itt megtalálod, abc sorrendben vannak jó játékot.
-
Én nézem nem is tudtam h te is nézed ügyes srác Norbi, ja és én Eurosporton nézem :D -
TomAss75 #18587 Jól néz ki. Este közvetítik a futamot az M2-őn, megnézzük! -
Michelisz project 1 kép ízelítőnek.
-

várjuk szeretettel :D -
Elkezdtem Szerkeszteni 1 hupontos oldalt bárkinek van valami kérése pl. dragon11 kérte a Maserati Quattroportét az én oda fel tudom tölteni mert megvan :D
AZ OLDAL -
TomAss75 #18583 A Montreal-on nekem is megakadt a szemem, meg Chevy is van ami nekem tetszik. Biztosan megpróbálkozom vele én is előbb-utóbb. -

-
Nekem sincs jelszavam de egyébként is túl sok poly valamit alkotok Alfa Montrealon és utána nekem elég forzából 
-
TomAss75 #18580 Megnéztem az ajánlott oldaladat Sacko98 és reg-eltem is rá.
Kértem jelszót a tömörített állományokhoz, de simán lerázott a csávó.
Neked van jelszavad hozzájuk? -
Sziasztok újra akcióba kezdtem mindenki mm2 riváról csórja a forza 4-es modelleket nekem van egy jobb oldalam ahonnan szintúgy lehet forza 4-es modelleket szerezni, de többet :D
http://forum.cgpersia.com/f16/3d-cars-forza-4-different-formats-50294/ -
dbb #18578 Üdv, új vagyok itt és lenne pár kérdésem
leszedtem egy world Racing 2 Full Dvd(multi) verziót tudom hogy nem warez topik de ezzel a kérdéssel be is fejezem.
járt hozzá egy sfcure03_x64 nevü program visszaolvastam és gondolom ez az a program ami kell az elindításához.
feltelepítettem a programot win7 re minden ok lenne de amikor indítanám kiirja hogy újrakéne indítanom a gépet hogy megvédje(protect) újraindítom de aztán nem tölti be a windowst sem most is rendszer visszaállítással hoztam életbe.Viszaolvastam de sajna nem megy sehogysem.
Valaki letudná írni nekem lépésről lépésre??Előre is Köszönöm
ui:privátba is ha itt nem pálya -
WR2 nagyon kikészít gamelés közben elkezd lagzani vmi starforce updatet kéne nyomni, de most nincs rajta semmiféle ilyen u-h hiába updatelnék segítsetek pls 
-
Semmi :D jó vezetést !! :D