19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#18584 Elkezdtem Szerkeszteni 1 hupontos oldalt bárkinek van valami kérése pl. dragon11 kérte a Maserati Quattroportét az én oda fel tudom tölteni mert megvan :D
AZ OLDAL -
TomAss75 #18583 A Montreal-on nekem is megakadt a szemem, meg Chevy is van ami nekem tetszik. Biztosan megpróbálkozom vele én is előbb-utóbb. -
#18582 -
#18581 Nekem sincs jelszavam de egyébként is túl sok poly valamit alkotok Alfa Montrealon és utána nekem elég forzából -
TomAss75 #18580 Megnéztem az ajánlott oldaladat Sacko98 és reg-eltem is rá.
Kértem jelszót a tömörített állományokhoz, de simán lerázott a csávó.
Neked van jelszavad hozzájuk? -
#18579 Sziasztok újra akcióba kezdtem mindenki mm2 riváról csórja a forza 4-es modelleket nekem van egy jobb oldalam ahonnan szintúgy lehet forza 4-es modelleket szerezni, de többet :D
http://forum.cgpersia.com/f16/3d-cars-forza-4-different-formats-50294/ -
dbb #18578 Üdv, új vagyok itt és lenne pár kérdésem
leszedtem egy world Racing 2 Full Dvd(multi) verziót tudom hogy nem warez topik de ezzel a kérdéssel be is fejezem.
járt hozzá egy sfcure03_x64 nevü program visszaolvastam és gondolom ez az a program ami kell az elindításához.
feltelepítettem a programot win7 re minden ok lenne de amikor indítanám kiirja hogy újrakéne indítanom a gépet hogy megvédje(protect) újraindítom de aztán nem tölti be a windowst sem most is rendszer visszaállítással hoztam életbe.Viszaolvastam de sajna nem megy sehogysem.
Valaki letudná írni nekem lépésről lépésre??Előre is Köszönöm
ui:privátba is ha itt nem pálya -
#18577 WR2 nagyon kikészít gamelés közben elkezd lagzani vmi starforce updatet kéne nyomni, de most nincs rajta semmiféle ilyen u-h hiába updatelnék segítsetek pls -
#18576 Semmi :D jó vezetést !! :D -
#18575 Oks,ma hoztak a jogsim,ugy hogy csak keso este leszek.Elnezest :D -
#18574 Kösz az ajánlást, de nem szeretem a kamionokat! -
#18573 helló vagyok skype on bocsi csak rengeteg dolgom volt :/ ha vagy akkor gyere skype ra én fent vagyok !! rád várok !
-
#18572 German Truck Simulator.
:D ez eleg jo ;)
Vagy Scania Truck Driving Simulator. -
#18571 Azért az egy ezer éves játék.. nekem valami komolyabb grafika kell.:) -
#18570 Skypen mikor leszel fent?:D -
#18569 kamionos ????? Árukat kell szállítani szabájokat be kell tartani ha piroson átmész jön a rendőr megbüntet trafipax ok vannak elhejezve tankolni kell STB. Pl.: King Of The Road -
#18568 Hát.. inkább ilyen free roamos dolog érdekelne, ami életszerű.. előzni kell, stb.
Nem versenyzős érdekelne.:S
City car driving jó még, de nincs hozzá normális törés.. -
#18567 Felvettelek skypen ;) -
#18566 Ajánlom az rFactor-t :) -
#18565 Nem tudok ehhez hasonlóan jó, de sokkal szebb grafikával bíró szimulátort ?
Ami ilyen jól modolható, stb. ?
TDUk kilőve.. azok nem ennyire jók.. -
#18564 Szuper!!! (Y)
Skype nevem.:szekely.gabi5
MSN.:[email protected]
valamikre vegyél fel és akkor megbeszéljük hogy kinek mikor jó :) ! rendben van ? :) -
#18563 En tudok csinalni szervert.Csak meg kellene beszelni,hogy mikor. -
#18562 Kösz Bence00111.:) Viszont Nekem a Maserati Quattroporte nagyon hiányzik.. valakinek nincs meg? Esetleg valahogy meg tudnád Nekem szerezni ?:S
Köszönöm előre is.:) -
#18561 http://www.facebook.com/gabor.szekely.12?ref=tn_tnmn ha van Facebook od akkor jelölj be légyszíves és akkor majd holnap megbeszéljük hogy mit hogyan kell :) köszi mindent
Csáó Jó8 -
#18560 mert akkor szólnák haveromnak és csinálna egy servert :)
-
#18559 a fenébe :/ pedig jó lett volna :) és szervert hogy tudok csinálni ? -
Bence00111 #18558 Sajnos mostanában nem tudok szervert csinálni, a router beállításokkal kéne játszanom, csak nincs hozzá türelmem. -
#18557 te nem tudsz csinálni hogy megnézzem hogy mégis milyen mert már 5 éve ezzel szerencsétlenkedek
-
Bence00111 #18556 @harapakacsa: Szerintem egyszerűen csak nincs szerver. Nem olyan népszerű mint mondjuk a GTA:SaMp. Össze kell beszélni a haverokkal, és valaki csinál szervert, a többiek pedig csatlakoznak.
@Dragon: Az a Merci szerintem vagy ez vagy ez. De szerintem a Koce féle addonnal jársz a legjobban. Az pedig itt van
-
#18555 Mecsináltam de egyszerüen nem akar beadn egyetlen egy servert sem miért lehet ez ?
-
#18554 Köszönöm!:)
S a bannerban található elegáns Mercit hol találom ?:) -
#18553 áhh elrontotam bocsi a dupláért
-
Elölröl
Hátulrol
belölröl -
Bence00111 #18551 @Dragon: Maserati modok voltak, csak tomwin csinált sokat, és azokat leszedték már. Még kettő van itt.
@harapakacsa: Nem kell leszedned hozzá semmit, a játék főkönyvtárában van egy MP Lounge 2 nevű exe fájl. Az a multi. Be kell írnod egy nevet, majd fent kiválasztanod, hogy interneten akarsz játszani, vagy LAN-on. -
#18550 Sziasztok :) ! Segítsetek nekem légyíves ... a WR2-ben hogy tudok MultiPlayer-ban játszani ??? mit kell leszednem hozzá hogy jó legyen ??? Kérlek segítsetek !!! -
#18549 Picit fura kérdés, de Maserati modok nincsenek ? -
Lovver2010 #18548 Autók
Nem tudom ismeritek e ezt az oldalt de elég jó autók vannak rajta ami gr-en nincs. -
#18547 Na még1:
Ehhez a játékhoz egyszerűen nincs hasonló sem XD -
#18546 Milyen autóról van szó? Kérünk képet:) -
#18545 Privátban küldtem linkeket róla. HWRMT átmenetileg nem üzemel, Bence kolega megfeszített munkája ellenére sem működik, úgyhogy újabb felhívás:
Ha valaki ért a honlapkészítéshez bármilyen szinten, jelezze, aki segít kérhet autót a játékba:)