19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • sacko98
    Elkezdtem Szerkeszteni 1 hupontos oldalt bárkinek van valami kérése pl. dragon11 kérte a Maserati Quattroportét az én oda fel tudom tölteni mert megvan :D
    AZ OLDAL
  • TomAss75
    A Montreal-on nekem is megakadt a szemem, meg Chevy is van ami nekem tetszik. Biztosan megpróbálkozom vele én is előbb-utóbb.
  • dragon11
  • sacko98
    Nekem sincs jelszavam de egyébként is túl sok poly valamit alkotok Alfa Montrealon és utána nekem elég forzából
  • TomAss75
    Megnéztem az ajánlott oldaladat Sacko98 és reg-eltem is rá.
    Kértem jelszót a tömörített állományokhoz, de simán lerázott a csávó.
    Neked van jelszavad hozzájuk?
  • sacko98
    Sziasztok újra akcióba kezdtem mindenki mm2 riváról csórja a forza 4-es modelleket nekem van egy jobb oldalam ahonnan szintúgy lehet forza 4-es modelleket szerezni, de többet :D
    http://forum.cgpersia.com/f16/3d-cars-forza-4-different-formats-50294/
  • dbb
    Üdv, új vagyok itt és lenne pár kérdésem
    leszedtem egy world Racing 2 Full Dvd(multi) verziót tudom hogy nem warez topik de ezzel a kérdéssel be is fejezem.
    járt hozzá egy sfcure03_x64 nevü program visszaolvastam és gondolom ez az a program ami kell az elindításához.
    feltelepítettem a programot win7 re minden ok lenne de amikor indítanám kiirja hogy újrakéne indítanom a gépet hogy megvédje(protect) újraindítom de aztán nem tölti be a windowst sem most is rendszer visszaállítással hoztam életbe.Viszaolvastam de sajna nem megy sehogysem.
    Valaki letudná írni nekem lépésről lépésre??Előre is Köszönöm
    ui:privátba is ha itt nem pálya
  • sacko98
    WR2 nagyon kikészít gamelés közben elkezd lagzani vmi starforce updatet kéne nyomni, de most nincs rajta semmiféle ilyen u-h hiába updatelnék segítsetek pls
  • harapakacsa
    Semmi :D jó vezetést !! :D
  • sovatalevi
    Oks,ma hoztak a jogsim,ugy hogy csak keso este leszek.Elnezest :D
  • dragon11
    Kösz az ajánlást, de nem szeretem a kamionokat!
  • harapakacsa
    helló vagyok skype on bocsi csak rengeteg dolgom volt :/ ha vagy akkor gyere skype ra én fent vagyok !! rád várok !
  • sovatalevi
    German Truck Simulator.

:D ez eleg jo ;)

Vagy Scania Truck Driving Simulator.
  • dragon11
    Azért az egy ezer éves játék.. nekem valami komolyabb grafika kell.:)
  • sovatalevi
    Skypen mikor leszel fent?:D
  • harapakacsa
    kamionos ????? Árukat kell szállítani szabájokat be kell tartani ha piroson átmész jön a rendőr megbüntet trafipax ok vannak elhejezve tankolni kell STB. Pl.: King Of The Road
  • dragon11
    Hát.. inkább ilyen free roamos dolog érdekelne, ami életszerű.. előzni kell, stb.

Nem versenyzős érdekelne.:S

City car driving jó még, de nincs hozzá normális törés..
  • sovatalevi
    Felvettelek skypen ;)
  • harapakacsa
    Ajánlom az rFactor-t :)
  • dragon11
    Nem tudok ehhez hasonlóan jó, de sokkal szebb grafikával bíró szimulátort ?
    Ami ilyen jól modolható, stb. ?

TDUk kilőve.. azok nem ennyire jók..
  • harapakacsa
    Szuper!!! (Y)
    Skype nevem.:szekely.gabi5
    MSN.:[email protected]

valamikre vegyél fel és akkor megbeszéljük hogy kinek mikor jó :) ! rendben van ? :)
  • sovatalevi
    En tudok csinalni szervert.Csak meg kellene beszelni,hogy mikor.
  • dragon11
    Kösz Bence00111.:) Viszont Nekem a Maserati Quattroporte nagyon hiányzik.. valakinek nincs meg? Esetleg valahogy meg tudnád Nekem szerezni ?:S

Köszönöm előre is.:)
  • harapakacsa
    http://www.facebook.com/gabor.szekely.12?ref=tn_tnmn ha van Facebook od akkor jelölj be légyszíves és akkor majd holnap megbeszéljük hogy mit hogyan kell :) köszi mindent
    Csáó Jó8
  • harapakacsa
    mert akkor szólnák haveromnak és csinálna egy servert :)
  • harapakacsa
    a fenébe :/ pedig jó lett volna :) és szervert hogy tudok csinálni ?
  • Bence00111
    Sajnos mostanában nem tudok szervert csinálni, a router beállításokkal kéne játszanom, csak nincs hozzá türelmem.
  • harapakacsa
    te nem tudsz csinálni hogy megnézzem hogy mégis milyen mert már 5 éve ezzel szerencsétlenkedek
  • Bence00111
    @harapakacsa: Szerintem egyszerűen csak nincs szerver. Nem olyan népszerű mint mondjuk a GTA:SaMp. Össze kell beszélni a haverokkal, és valaki csinál szervert, a többiek pedig csatlakoznak.

@Dragon: Az a Merci szerintem vagy ez vagy ez. De szerintem a Koce féle addonnal jársz a legjobban. Az pedig itt van
  • harapakacsa
    Mecsináltam de egyszerüen nem akar beadn egyetlen egy servert sem miért lehet ez ?
  • dragon11
    Köszönöm!:)

S a bannerban található elegáns Mercit hol találom ?:)
  • biliard10
    áhh elrontotam bocsi a dupláért
  • biliard10

Elölröl

Hátulrol

belölröl
  • Bence00111
    @Dragon: Maserati modok voltak, csak tomwin csinált sokat, és azokat leszedték már. Még kettő van itt.

@harapakacsa: Nem kell leszedned hozzá semmit, a játék főkönyvtárában van egy MP Lounge 2 nevű exe fájl. Az a multi. Be kell írnod egy nevet, majd fent kiválasztanod, hogy interneten akarsz játszani, vagy LAN-on.
  • harapakacsa
    Sziasztok :) ! Segítsetek nekem légyíves ... a WR2-ben hogy tudok MultiPlayer-ban játszani ??? mit kell leszednem hozzá hogy jó legyen ??? Kérlek segítsetek !!!
  • dragon11
    Picit fura kérdés, de Maserati modok nincsenek ?
  • Lovver2010
    Autók

Nem tudom ismeritek e ezt az oldalt de elég jó autók vannak rajta ami gr-en nincs.
  • Rezs
    Na még1:
    Ehhez a játékhoz egyszerűen nincs hasonló sem XD
  • Rezs
    Milyen autóról van szó? Kérünk képet:)
  • Rezs
    Privátban küldtem linkeket róla. HWRMT átmenetileg nem üzemel, Bence kolega megfeszített munkája ellenére sem működik, úgyhogy újabb felhívás:
    Ha valaki ért a honlapkészítéshez bármilyen szinten, jelezze, aki segít kérhet autót a játékba:)