19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Adamraga átépítette fékeket. Én meg a belsőnézetet, már tényleg kész csak két maximalista nekiáll modolni abból kevés példány lesz kiadva, de annál több marad raktáron :) Holnapra remélem mindketten kiadnánk már :)
  • Clamp
    World Racing 2 club: " InitialD & Wangan Midnight style " - megvan a 150-dik tagunk. Éljen Éljen!! :D
  • Clamp
    Utolsó simítások FT86-on. Fékek az FT86 concept II. mintájára lesznek, így optikailag nyújtják a kocsi tengelytávját. Íg a legközelebb fog állni a Frankfuri Autószalonon bemutatott verzióhoz. BRZ 2012 "Tokyo Autoszalon" koncepció és a frankfurti keveréke. Mindenben a formatervező eredeti ötlete lett beépítva :)
  • Clamp
    Mióta is vagy SG tag ?
  • ETS2Player
    A te autóid honnan tudom letölteni ?

Am koce jó fej nem ilyen kis irigy csicska geci.
  • Clamp
    Ez az autópálya már poligonlimit határon van pl, ha befásítom Oblivion növényzettel: bizony megsorozza a méretét is nem csak látványban lesz több :)

http://fc01.deviantart.net/fs44/f/2009/147/2/b/CT_autobahn_beta_by_tiberio_san.jpg
  • Clamp
    @ETS2Player: mindenkinek joga van félteni amit létrehozott. Ami viszont hülyeség: ezt ha el is lopnák max szórakozásra használhatják. Tőlem lopnak és lophatnak nyugodtan. Adamaraga és Koces is mindent nyitva hagya. Aki kicsinyes az kicsinyes is marad mindenben az élet minden területén. Be is halna a játék ha rajtuk mulna...

@Mester1987: Legtöbbet a pályák foglalják meg a forgalomautók is rendes autó méretüek. Vannak még az addon kerekek és matricák meg Oblivion modos erdő pl sok. Minden fa szinte más textúrát kaphat. Vinyleknél is ha 2048 x 2048-as alapra készül és maszkolva is van, azért rendesen megdobja a kocsi csomag méretét :)
  • mester1987
    No comment

Ezek autók meg festések?
  • ETS2Player
    Utálom azokat akik nem képesek kiadni egyes kocsikat meg lezárják az editcart sok kis faszfej
  • ETS2Player
    Nekem 55GB volt eddig a legnagyobb WR2 de jó lenne ez a 100gigás cuccos am a te kocsijaid honnan lehet letölteni ?
  • Clamp
    Megoldható lenne, én évek óta nem töltök le semmit szinte, inkább csak feltöltök és így 100 giga a játék mérete :) Tömörítve fel lehetne tölteni torrenten szedhető formában az egész játékot minden moddal. Kérdés hogy a készítők egy része megengedné-e vagy sem. Sok a bolond aki sírba akarja vinni magávál a kocsiait... :D
  • mester1987
    Jó látni, hogy a topik még él. Milyen modok vannak a játékhoz?
    Nincs véletlenül valami számottevőbb mod csomag, ami többmindenre kiterjed?
  • Clamp
    Közben készül a Toyota TRD autópályabajnok fékrendszere is. 320-ról nem könnyű megállni alap fékekkel :)

http://therightwrongdotnet.files.wordpress.com/2012/10/img_5586.jpg
  • Clamp
    Ami fura, hogy WR1-ben még lehetett forgatni belsőnézetben a fejedet pedig nem volt forgalom így nem volt rá nagy szükség, WR2-ben meg nem, pedig életveszélyes kanyarban :D Másik az ami gányolás a visszapillantók rFactorosan kellenének nálunk is. Itt nem csak versenytársak, hanem a forgalom is ott van még amire figyelni kéne. Nem megoldhatatlan csak lusták a synetikesek. Dolgozni még pénzért sem szeretnek :D
  • ETS2Player
    Én akár fizetnék is ha valaki megcsinálná hogy lehessen kuplungot és 6 sebességes kézi váltót használni a játékba csúcs lenne..
  • Clamp
  • Clamp
    Az ufók által irányított RC kocsi :D
    [imgghttp://www3.picturepush.com/photo/a/3122536/img/NFS-WORLD-BETA/Nincs-m%C3%A9g-k%C3%A9sz!.jpg[/img]
    http://www3.picturepush.com/photo/a/3122536/img/NFS-WORLD-BETA/Nincs-m%C3%A9g-k%C3%A9sz!.jpg
  • Clamp
    @Steweee: ez a belsőnézet hiány és a grafika szétfejlesztése butává teszi a forgalommal is multizható játékokat. NFS World pl.: olyan, mintha a kocsi tetején állna és onnan hajtaná a lovakat. Persze akinek a látvány fontos annak a belső nézet mindent élményt tönkretesz :)

@ETS2Player: nem hiszem hogy gondot okozna nekik a programozás. Egy teljes nulláról épített boltban is kapható stratégiai játékot csináltak, de lehet hogy már 2-őt is. Ahogy néztem csak pozitív bírálatot kapott, youtuben is.
  • ETS2Player
    Azt nem tudná megcsinálni Krom hogy lehessen kuplungolni és 6 sebességes kézi váltót használni ?
  • steweee
    igen, azért az meglepő, hogy egy ilyen régebbi játékban ott figyel a belsőnézet, egy csomó mostaniban meg nincs csak motorháztető látvány.... :(
  • Clamp
    @Dragon: forgalomban versenyzés van, de csak összekötött gépeknél vagy egy billentyűzeten, ha jól tudom. Németektől jobbat ne várj, esetleg Krom oroszországból ha megcsinálja. Ha lenne rá pénzem: tuti megfizetnég hogy megprogramozza. Az összes szerkesztőprogit meg besőnézetet is neki köszönhetjük. Vagyis: Krom = WR2 :)
  • ETS2Player
    Valaki ne tudna csinálni a játékhoz Seat Leon Cupra R-t a legújabb verziót ami forza 4-be is van.
  • dragon11
    srácok! ez ngyon jó játék..:) ha moddolt, természetesen.

azt szeretném megkérdezni, hogy az online multiplayer rész hogy is van? vlki elmagyarázná ?

mert ha moddolt map / autó és fasza forgalom van akkor rohadt bejövős :)

KÖSZI.
  • Clamp
    100. tag -Game Modders Club- ban. És egészen véletlenül Magyar volt. Éljen - éljen!!! :D
  • ricsygt
    Az biztos, hogy akkor még tudtak autó csinálni :)
  • steweee
    iszonyat nehéz kicsomagolni a wr2Xtreme.rar fájlt. pontosabban nem is sikerült nekem. kell hozzá jelszó esetleg ?
  • Clamp
    Nagy klasszikus a VR4 formaterv, itt még nagyon tudtak formatervezni Mitsubishinél :)
  • ricsygt
    Ha lesz rá időm szerintem nekilátok. Amit megszeretnék valósítani az egy 1992-es Mitsubishi Galant VR-4. Saját autóm is majdnem egy ilyen galant csak az nem VR-4es.
  • Clamp
    Ezzel egyet kell értenem. Nagy bajban a japán autóipar a sok csótány formaterv miatt. Ez az első ami európai szemnek készült, jó vonalai vannak. Csak szerencse hogy bekerült WR2-b. Ha nincs DJ Saman blenderrel készült modelje akkor sose lett volna ilyen mod :) Írta is Borgon. Ami a modolást vagy a modelezést illeti: ha kitartó vagy és fórumozol, olvasol: akkor megvalósíthatod amit szeretnél. Persze több szem többet lát - az ilyen kis hibák elkerülése miatt jobb csapatban dolgozni.
  • ricsygt
    új autókból csak ez a Toyota GT86 tetszik, szóval én alig vártam hogy kijöjjön és legalább így wr2-ben tudjak vele menni :D Sajnos és ehhez a modellezéshez nem értek, pedig lenne egy kocsi amit szívesen megcsinálnék.
  • Clamp
    Ő lenne a GT86 európai piacra. Elől látszik is a rendszám helye: műanyagalap szériafelszerelés. Kicsi hiba de bosszantó. Hamarabb adta ki még nem mondtam neki. GT86 Vidi ->
  • Clamp
    Nem, az a mellékterméke. Van belőle 4-5 darab. Egyet kiadott Adamraga a sok verzióból. Van még ködlámpa nélkül és 3 féle orral és más belsőnézettel néhány elfekvőben. Egyet felejtett csak el kicserélni: az a rendszám, mert Toyota GT86 europai brit piacra készül, FT86 Japán és ázsiai piacra, de már így marad :) Eredetileg DJ Saman féle BRZ model lett volna áttéve. Végül lett minden más. TRD is kész, csak most másba kezdtem. Pályát akarok kiszedni és áttenni egy csomaggal Autópáyla forgalmat ujra kell tanulnim :)

Ilyesmi kellene legyen európai piacra:
  • ricsygt
    http://games.reveur.de/en/worldracing-2/addons/fans/car/single/2002/Toyota-GT-86--Scion-FRS-.html
    Ez már gondolom a ti kész munkátok :)
  • Bence00111
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Akkor én is megmutizom a tervem a jövő évre :)

Land Rover Series 1 (Lesz...) Saját modellezés.
  • TomAss75
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Nagyon komoly aszfaltszaggatók vannak itt előkészületben az új évre!
    Van mire várni. :)
  • Clamp
    Adamraga átküldte a javítótt dupla-dupla kipufogókat is. Már csak az ajtó alatti küszöböt kell belőni és egy raklap egyedi textúrát keresni és kész. Így búcsúztatjuk az idei évet: félkészen de nagy tervekkel >>>WR2 mods for Eternity :D
  • Rezs
    Boldog Újévet kívánok Mindenkinek!

• Clamp
    És íme az új örr :) Boldog Új Évet mindenkinek!!
  • Clamp
    + egy eredeti. Orra nem a legjobb TRD-nek, de a cserével finomabb lesz. RDX hagyományörző design ingább, vagyis szép.

http://naritadogfight.files.wordpress.com/2012/03/dsc00839.jpg
  • Clamp
    Közben alakul a toyota, alapmodel gyakorlatilag kész. 3D ledsor és ködlámpa a helyén. TRD autópálya mod 320-as végsebességgel meg mos készül. Textúrákkal még vannak problémák, de lassan lecserélem mindet így egyre reálisabb :)