World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi! Rájöttem, hogy az mtkit-ben lehet rendezgetni köszi!

Ezt nem értem, hogy-hogy egymás alá? Meik programmal kell ezt a behúzogatást csinálni?

A lötyögõs/leszakadó alkatrészeket egymás alá kell rendezni (behúzni). Szóval az összes alkatrészt a kaszniba. Persze lehet variálni is, pl ha a visszapillantó tükör is szépen mozogjon, akkor azt az ajtó part-jába kell húzni, és az ajtót a kaszniba 😊

Köszi a segítséget próbálkozom vele!

Még van egy érdekes problémám. Ha megcsinálom a parts-okat rendben, minden fasza. Elmentem az lwo-t, király. Megnyitom az Mtkitt-el, ott a kocsi, tökéletes, látom minden részét lehet textúrázni-festeni, a parts-ban látom az alkatréazeket, lehet állítani a lógást leszakadást stb.
Aztán elindítom a WR2-õt és azok az alkatrészek amik a parts-ok között vannak az Mtkit-ben, LÁTHATATLANOK a játékban!

Ez vajon miért lehet?

Rezs
Szia!

A lightwave-ben nyomj F5-öt, azzal jön ki a surface editor. A zmodelerekben ugyanezt Material editornak hívják. Kijelölni zm2-ben csak a Select... fül alatt lévõ valamelyik opcióval lehet. A legalapvetõbb ezek közül a circle. Sajnos normál "gumikeretes" kijelölés, mint a zm1-ben; tudtommal nincsen, bár nekem kínai a zm2. 😊

Alkatrészekre bontást, ahogy én csinálom, az egyszerûbb de egyben bonyolultabb is. Kell hozzá még 1 progi, a Deep exploration. Így a folyamat:
Zmodelerben vagy, kész a model, és darabokban van. Ez export 3ds Deep exploration, itt save as LWO, majd ezt az LWO-T nyisd lightvawe ben. Itt már a jobb felsõ sarkokban meglesznek az alkatrészek.

tehát: (zm1 -z3d-) zm2 -3ds- Deepex -lwo- lightwave

Lightwave-ben jobbfelül kiválasztod az elsõ alkatrészt, majd view fül és alul create part. Beírod a nevet és ok. Aztán bekapcsolod a kövi alkatrészt és annak is create part és így tovább. Amelyik alkatrész a kasznié, és esetleg sok ilyen van -aminek nem kell lötyögnie késõbb- azokat egyszerûen kihagyod, mert amikhez nem nyúlsz azokat egy darabba rakja.

Ez a create part egyébként mûködik a lightwave ben úgy is, ha kijelölöd a pontokat, de nekem ez sose sikerült szépen, ezért maradtam a fenti megoldásnál.

Kicsit bõ lére lett eresztve, de remélem érthetõ. Ha van még kérdés nyugodtan írd ha tudunk segítünk😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Konvertáláshoz használom a Lightwave progit. Van egy 3D modellem kijelölöm a megfelelõ polygonokat és csinálok belõlük egy materialt de nem tudok elõhívni az elkészült materiálokról egy ablakot, listát vagy bármit, amibõl utána válogatni-kijelölni lehetne õket. Enélkül baromi nehéz például alkatrészekre bontani egy autót. Nem tudjátok hogyan mûködik ez? A zmodeler-ben ez az ablak a képernyõ jobb oldalán látható, de ebben a programban meg a polygonok kijelölgetését nem tudom megcsinálni. Ha bármeikben tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.

Lovver ha van egy nyitott editcarod ezt bemásolva és átnevezve tudsz szerkeszteni egy saját editcar-t csak ez macerásabb. Megnyitod a szerkesztõvel és átirod benne a könyvtárnevet és átszerkeszted a futómû-kerék paramétereit, a motor teljesítményt, a pilóta fejének pozícióját esetleg a motorhangot és már megy is. Kissé macerás, de jól megismerhetõ az editor és nem annyira nehéz, eléggé adja magát.

De.
Írsz egy mailt a kocsi gazdájának, hogy kéne egy nyitott editcar.

Valaki nem tud egy programot amivel fel lehet törni az editcart?
Mindkillers
@Opelfan:Megvan! a neve:WR2 Menu Class Changer!

http://www.4shared.com/zip/k7_hn6SD/WR2_Menu_Class_Changer_v_11.html

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
@Opelfan: Valhol belefutottam egy olyan programba ahol egy táblázatban lehet sorba rendezni az autókat,és mindet átírja még a lezárt editcarosokat is. Csak nem találom sehol,kb 1,5 éve tette fel valaki.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Csak azt néztem hogy fent van azt nem hogy van e hozzá belsõ😊
Egyébként pénzért vállalsz autó készítést?
Rezs
Elõbb nézd meg az oldalt, mielõtt ilyeneket kérsz a néptõl😊 Maga a modell fennvan az oldalon, ezt gondolom megtaláltad, de a hozzávaló belsõnézetet nem töltötték föl.
Tehát elég nehéz ugyanolyanra megcsinálni mint a forzában.
(mellesleg nemrossz ötlet némi pénzmag kilátásba helyezése😊 )

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Ilyen még nins WR2-höz csak sima cupra 2006os amit RJ8 csinált.
Ez nagyon jó lenne a 2010es CupraR aki megcsinálja szépen oda adja nyitott editcarral az nekem sok pénzt megér de a belsõ is legyen az ami FORZA3-ba ha korrekten elkészül MÁRCIUS15ig akkor küldöm a pénzt ha adtok címet ha elõbb elkészül mint március15 akkor 3ezer Ft-t fizetek.
Valaki át tudná konvertálni a forzás oldalon található SeatLeonCupraR2010es verziót annak küldök postán 2ezer Ft-t😊
Szerintem a "Custom race class"-t, és a "placement"-et írd át arra amit Norbee írt.

Opelfan
Nem tudom hogy mi szerint szortírozza a progi a kocsikat nem csak ez a kettõ autó van meg tõled, lényeg, ha pl a zsigával játszom akkor kapok ellenfélnek egy B10-es Alpina BMW-t, egy Uno-t, Audi 90-et, meg a Fiat 131-et és ebbe a körbe akarom beletenni az M5-ös BMW-t a másik BMW miatt.

Köszönöm a segítséget!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Sziasztok!
Nemtudja valaki to4m5i e-mail cimét? Annó ígért egy astra orr rácsot nekem. Megadott egy skype elérhetõséget még szeptemberben de sosincs fent 😞
Közben elkezdett épülni egy swift(3 és 5 ajtos is) az rbr-hez is, de szeretném megkérdezni hogy lehetne e arrol szó hogy a belteret(esetleg lámpákat)átkonvertálhassuk a wr2-es kocsiból?

Nem én vettem ki forzából. Van ez az oldal, ide felraktak egy csomó kocsit. Zmodeller-rel meg lehet nyitni õket.

Rezs
Én annakidején úgy állítgattam be az ilyen versenyeket, hogy a "score to open"-t egyformára hoztam.
Ez a zsigulinál is és a 131esnél is "1" de ez kb minden 3. addon autónál ígyvan, úgyhogy nemértem, hogy miért csak ezt a 2-t adja be a versenybe.

többi adat:

Zsiguli:
custom race class:5
Menü class: 367
placement: series

Fiat:
custom race class:5
Menü class: 340
placement: series

Opelfan
Sziasztok! Találtam egy M5-ös BMW-t aminek az editcar-ja nincs lezárva. Van egy majdnem ugyanolyan Alpina is és szeretném megcsinálni úgy, hogy egy versenyen belül mindkettõ ott lehessen, ha jól gondolom ezt a versenyosztály beállításával tudom megcsinálni?! A gond, hogy az Alpina le van zárva gõzöm sincs melyikben van... Lényeg, hogy amikor az Alpinával megyek akkor Norbee Zsigulija és a Fiat 131-ese is megjelenik, tehát gondolom én egy osztályban vannak ezek is a BMW-vel. Kérdésem, hogy Norbee vagy valaki tud nekem segíteni ebben? Az érdekelne, hogy a Fiat 131 vagy a Zsiga melyik versenyosztályban van... már ha egyáltalán jól gondolom azt, hogy ezt kell beállítani.

Köszi a segítséget!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Nagyon szép az R32!
Atikah
Corradot is tudsz kivenni a Forzából?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Kicseréltem a belsõt, és Norbee ötletei alapján szépítgettem ma. Még lesz vele munka, de remélem tetszik. 😊

Nem baj jó a tuned is csak szép és gyors legyen.<#awink>
Majd megpróbálom lecserélni az egész belsõt, ha nem megy, akkor marad a textúra csere 😊

Lovver2010: Szériát nem akarok csinálni.

Mindkillers
@ Bence! Gratulálok a munkádhoz,szép lett! Még a belsõtér textúrát lehetne frissíteni egy kicsit eredeti google-s képekbõl esetleg 😊

@madi96! A WR2 Manager programot használod? Ha nem,töltsd le,tedd be a játék fõkönyvtárába,indítsd el,jelöld ki a profilodat,pipáld ki az összes pályát,klikk a Save&Run WR2 gombra!

Egy normális R32 mindenképp kell amit MARIO13 csinált az nem a legjobb fõleg a belsõ!
Üdv! Mi oka lehet annak, hogy nem mûködik a pálya? Minden a helyén, mégsem látható a pályaválasztásnál.
(Autók mûködnek) Köszi!
Zmodeller használatát tanulgatom, és gondoltam megmutatom, hogy mit csináltam 😊

kép1 kép2

Az a fórumszerû az. Itt le van írva, hogy mért nem a rendes oldal van.

Opelfan
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy elárulja hol találom meg a tx-pro team oldalát? Német IP címem van, szerintem nem úgy keres a google mint magyar címmel, örökké valami .net-es végzõdést dob ki de az nem az az oldal amit én keresek. Valami .co.uk vagy xk.akármi, valami ehhez hasonló végzõdés van benne, egyszerûen nem találom sehol... lényeg, hogy nem egy fórumszerû valami, hanem a fõoldalon már a megjelent kocsik vannak. Valaki nem tudja hogy érem el az oldalt?

Köszi!

Az elsõ ha jól tudom, akkor bele van integrálva a GPU-ba, szóval azt nem lehet letölteni. Másik kettõt próbáld meg feltelepíteni.

Ezek közül mind fent van a gépeden? A letöltési oldalon írja, hogy kell hozzá.
System Requirements:
+ GPU with at least Vertexshader 1.1 and Pixelshader 2.0
+ .net Framework 4.0 from www.microsoft.com
+ SlimDx End User Runtime March 2011 for .net 4.0 from SlimDx.org

Rezs
Szia! Az mtkit elõtt érdemes a Deep Exploration progival rendezgetni a dolgokat. (méretezés, forgatás, axis rendbetétel) 😊 Ha alkatrészeket is akarsz külön, akkor kell a lightvawe hozzá.

Sziasztok! Szeretnék pályát gyártani. Leszedtem a SceneryEditor V0.8-at, de kicsomagolás uán egyáltalán nem reagálnak az exe-filék az indításra. Tudna valaki segíteni?

Üdvözlök mindenkit. Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, mert szeretnék néhány új autót létrehozni ehhez a játékhoz. Már sikerült is átalakítanom egy autót ehhez a játékhoz, viszont minden lépésnél akad egy számomra érthetetlen baki, amit késobb vagy megfejtek, vagy nem.
Ami megnehezíti számomra az átalakítást, az a következo: Átméretezem az autót 3DMAX-ban, a megfelelo koordinátára helyezem, beimportáloma 3ds-t MTKit-be, és láss csodát, az autó órral lefele áll, méghozzá tukörben. Visszalépek MAX-ba, elfordítom és megtükrözöm az autót, így már a játékban is úgy áll ahogy állnia kell. Mivel, még volt dolgoznivalóm az autón, úgy gondoltam, hogy megspórolom az autó forgatásához szúkséges számításokat, így a játékba behelyezett autót konvertáltam vissza 3ds-be. 3DMAX-ban is megfelelo pózban állt az autó, elvégeztem az alakítást, és amikor megint behúztam MTKit-be az új 3ds-t, újból irányt váltott az autó, ezúttal egy új irányba nézett. Elképzelésem szerint, a tengelyeket zavarja össze, ezt lehet uralni?
Ettol függetlenül sikerült játszható autót összevarázsolnom, és örülök, hogy a tudásomhoz képest milyen könnyu becsempészni új autót a játékba, csak fárasztó volt kiszámítani az autó és a kerekek helyzetét-irányát. Egy COB-ot kell még összdobjak, lámpákat, és meglesz. Utána jöhet a belso, majd további autók 😊
Két hete.A szervert megtámadták. Nem tudom mikor lesz megint elérhetõ.

hezi
A HWRMT már egy hete nem elérhetõ.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Probléma megoldva: kellett még néhány bónusz-meccset nyomni a Road Master c. futamon.

Üdv! Van egy kis problémám a játék karrier-részével. Ott tartok, hogy 84% (eddig minden megvan, csak aranyéremmel) viszont a következõ futamot nem oldja fel, mert ahhoz 85% kell. Végignéztem a listát, s nem maradt befejezetlen/nem teljesített futam. Az "Old Times" c. futamnak kéne következnie. Ilyenkor mi van?

bency
Hali!

Újra felcsaptam a gépre a játékot,és néztem a games.reveurt de a legjobb modokat nem lehet leszedni,txpro oldala nem megy,vagy nem tudom ha van e új,nem tudjátok hol találok még modokat?

:) Semmi okosság :P

sacko98
Tisztelet a kivétel 😄

Rezs
Nem volt senkinek építõ ötlete ebben a kérdésben. A szokásos újratelepítés, meg ilyenek gondolom megvoltak. Esetleg próbáld rendszergazdaként futtatni, vagy vedd meg az eredetit, wr2bõl a törtverziók sose mûködnek rendesen.

nem segítene valaki???????
Sziasztok!Valaki tud wr2-be vw t3?
Aerolive! Ha olvasod még a fórumot, akkor nézd meg a privát üzeneteidet! Küldtem privit!

sziasztok,van egy problémám,mikor elinditom a játékot,azt irja ki hogy INTERNAL ERROR WHEN ACCESSING ONE OF THE APPLICATIONS LIBRARIES.CONTACT YOUR CUSTOMER SUPPORT.ERROR CODE 1275,mi lehet itt a probléma?
Boldog Új Évet Kívánok!

B.Ú.É.K!
Jó lett a Swift😊

Rezs

B.Ú.É.K!Mindenkibe!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!