19580
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Oks,ma hoztak a jogsim,ugy hogy csak keso este leszek.Elnezest :D -
Kösz az ajánlást, de nem szeretem a kamionokat! -
helló vagyok skype on bocsi csak rengeteg dolgom volt :/ ha vagy akkor gyere skype ra én fent vagyok !! rád várok !
-
German Truck Simulator.
:D ez eleg jo ;)
Vagy Scania Truck Driving Simulator. -
Azért az egy ezer éves játék.. nekem valami komolyabb grafika kell.:) -
Skypen mikor leszel fent?:D -
kamionos ????? Árukat kell szállítani szabájokat be kell tartani ha piroson átmész jön a rendőr megbüntet trafipax ok vannak elhejezve tankolni kell STB. Pl.: King Of The Road -
Hát.. inkább ilyen free roamos dolog érdekelne, ami életszerű.. előzni kell, stb.
Nem versenyzős érdekelne.:S
City car driving jó még, de nincs hozzá normális törés.. -
Felvettelek skypen ;) -
Ajánlom az rFactor-t :) -
Nem tudok ehhez hasonlóan jó, de sokkal szebb grafikával bíró szimulátort ?
Ami ilyen jól modolható, stb. ?
TDUk kilőve.. azok nem ennyire jók.. -
Szuper!!! (Y)
Skype nevem.:szekely.gabi5
MSN.:[email protected]
valamikre vegyél fel és akkor megbeszéljük hogy kinek mikor jó :) ! rendben van ? :) -
En tudok csinalni szervert.Csak meg kellene beszelni,hogy mikor. -
Kösz Bence00111.:) Viszont Nekem a Maserati Quattroporte nagyon hiányzik.. valakinek nincs meg? Esetleg valahogy meg tudnád Nekem szerezni ?:S
Köszönöm előre is.:) -
http://www.facebook.com/gabor.szekely.12?ref=tn_tnmn ha van Facebook od akkor jelölj be légyszíves és akkor majd holnap megbeszéljük hogy mit hogyan kell :) köszi mindent
Csáó Jó8 -
mert akkor szólnák haveromnak és csinálna egy servert :)
-
a fenébe :/ pedig jó lett volna :) és szervert hogy tudok csinálni ? -
Bence00111 #18558 Sajnos mostanában nem tudok szervert csinálni, a router beállításokkal kéne játszanom, csak nincs hozzá türelmem. -
te nem tudsz csinálni hogy megnézzem hogy mégis milyen mert már 5 éve ezzel szerencsétlenkedek
-
Bence00111 #18556 @harapakacsa: Szerintem egyszerűen csak nincs szerver. Nem olyan népszerű mint mondjuk a GTA:SaMp. Össze kell beszélni a haverokkal, és valaki csinál szervert, a többiek pedig csatlakoznak.
@Dragon: Az a Merci szerintem vagy ez vagy ez. De szerintem a Koce féle addonnal jársz a legjobban. Az pedig itt van
-
Mecsináltam de egyszerüen nem akar beadn egyetlen egy servert sem miért lehet ez ?
-
Köszönöm!:)
S a bannerban található elegáns Mercit hol találom ?:) -
áhh elrontotam bocsi a dupláért
-
Elölröl
Hátulrol
belölröl -
Bence00111 #18551 @Dragon: Maserati modok voltak, csak tomwin csinált sokat, és azokat leszedték már. Még kettő van itt.
@harapakacsa: Nem kell leszedned hozzá semmit, a játék főkönyvtárában van egy MP Lounge 2 nevű exe fájl. Az a multi. Be kell írnod egy nevet, majd fent kiválasztanod, hogy interneten akarsz játszani, vagy LAN-on. -
Sziasztok :) ! Segítsetek nekem légyíves ... a WR2-ben hogy tudok MultiPlayer-ban játszani ??? mit kell leszednem hozzá hogy jó legyen ??? Kérlek segítsetek !!! -
Picit fura kérdés, de Maserati modok nincsenek ? -
Lovver2010 #18548 Autók
Nem tudom ismeritek e ezt az oldalt de elég jó autók vannak rajta ami gr-en nincs. -
Na még1:
Ehhez a játékhoz egyszerűen nincs hasonló sem XD -
Milyen autóról van szó? Kérünk képet:) -
Privátban küldtem linkeket róla. HWRMT átmenetileg nem üzemel, Bence kolega megfeszített munkája ellenére sem működik, úgyhogy újabb felhívás:
Ha valaki ért a honlapkészítéshez bármilyen szinten, jelezze, aki segít kérhet autót a játékba:) -
Norbus96 #18544 Üdv. mindenkinek én mindíg soron követtem a suzukik állását tűkön ülve vártam hogy mikor lehet letölteni HWRMT-ről és meg is tettem teljesen fel volt modolva a játékom de kék halálos lett a gépem és minden adatom oda lett kérem akinek megvan a sedan és a ferdehátú swift a
[email protected] -ra kérem küldje el előre is köszönöm Norbee voltam -
Tudtok ehhez hasonló jó játékot mondani ?:) -
ezallat magamat értem :) -
Üdv van itt olyan aki szivesen csinálna 1 "bénának aki nem ért hozzá" 1 kocsit? -
Kösz szépen a segítséget! 
Egyből jobban néz ki:
-
Bence00111 #18539 Nekem is csak a régi van meg. Ezt próbáld ki azért: link -
Te (vagy akárki más) nem tudod átküldeni nekem ezt az új verziót? Nekem a PolishRoads2006s2 nevű verzió van meg, másikat eddig még nem találtam... -
Bence00111 #18537 Ez egy újabb verzió ebből a pályából. Le kell töltened a teljes pályát. Hogy honnan, azt nem tudom, txpro asszem nem üzemel. -
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a polish roads-on hogyan kell lecserélni az út textúráját és a növényzetet ilyenre?
Most alapból így néz ki: