22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Szolnokboy
    holnap már lesz a 2. rész a torrenten ?
  • Rafaelo
    megmég ketten asszem elég lazák voltak
  • Phat Smoker
    nade ilyet! :))
  • Rafaelo
    a Lock rágozott :D
  • Csacsi
    De másnap, Torrenten :DD
  • _Vegeta_
    Hogyne lehetne, csak menny ki az usaba. :D
  • _Vegeta_
    Valami modinak szoljatok mar h torolje ezeket a ge*i kepeket. Amikor idejovok mindig eszembejut mit lattam. :|

#1558: 1db es van HRHD! ma este lessz a 2. asszem. Ugye winnie? :]
  • BADE
    gondolom nem nagyon lehet fogni az adást
  • Csacsi
    1 rész volt eddig, meg egy összefoglaló rész. Ma lesz a következő azaz a második rész. :)
  • BADE
    Az ABC-n a 2-ik évadból hány rész ment le?Vagy nem is náluk kezdődött el először?
  • PyRex
    mind testileg, mind lelkileg szegény vagyok. a spoilerteket meg a nagy többség NEM szereti, azért is tartjuk be, ha olyanokat írunk...
  • PyRex
    okok :)
  • gnom
    magadrol is kiallitottal egy szegenysegi bizonyitvanyt :(

en spec kifejezetten szeretem a spoileres dolgokat :) aki nem latta meg az elso evadot, az huzzon bele, mert ez csak egyre rosszabb lesz :)
  • Janek81
    Mert mi lesz, megversz? :) Majd én eldöntöm, ok? :)
  • PyRex
    Jobb is, ha nem.
  • Janek81
    NC
  • Janek81
  • PyRex
    Öcsém te egy igazi nagy kretén vagy... AZT NEM FOGOD FEL, HOGY SOKAN MÉG AZ ELSŐ ÉVAD FELéNÉL SEM TARTANAK???????
  • Janek81
    SPOILER

Már akkor tudtam, hogy túlélik és visszakerlünek a szigetre, amikor elkezdték az első tutajt építeni, gondolom te is sejtetted. Ebben számomra semmi meglepetés nincs, nem lett lelőve a világon semmi... És azt is sejteni lehetett, hogy lesznek még ismertebb epizód szereplők, valahol a topic elején már ez is le lett lőve, és az első évad közepe környékén már találkozhattunk is egyel John Locke kapcsán. Szal, ha a képek neked bármit is lelőttek, akkor nem egy sorozatot nézünk.
  • WTH
    Banyek, tényleg URL-t kellene megadni és nem betenni a képeket!

SPOILER!!!

Pontosan az van, amit írtak előtttem, hogy nem volt az olyan egyértelmű, hogy túlélik a kalandot a tutajon. Most így már igen...
  • Nyiri
    Tenyleg atom spoileres kepek. Gondolkodhatnal bazzmeg...
  • PyRex
    Hát ez neked nem érdekesség?

SPOILER!

Egyből látszik rajta, hogy mind3-an túlélték a hajókalandot, azon kívül feltűnik egy új szereplő is. PONT A LOSTBAN NEM KÉNE ILYEN POÉNOKAT LELŐNI! Mert pontosan ettől Lost a Lost...
  • Janek81
    Nem értem, miért kell igy kiakadni néhány képtől... Ha valaki azok alapján leírja a képen látható cselekményt, és az pontosan egyezni is fog a valós (sorozatbéli) cselekménnyel, akkor azt mondom, jogos, de így... Én is megszállottja vagyok a sorozatnak, mint itt sokan, de egyáltalán nem zavar, hogy láttam a képeket, pedig ölni tudnék, mikor előre lelőnek valami érdekeset...
  • PyRex
    Valaki mod törölje már azokat a kib. képeket...!!!
  • qper
    én azért szeretek úgy show-t nézni hogy közben gondolkodom annak tartalmán és cselekményén.
  • BADE
    Komolyan mondom beszarok!Ezt direkt csinálod vagy ennyire gyík vagy,hogy szépen fejezzem ki magam???
    Sokan még az első évadot sem nézték meg,te meg már a másodikból linkelgetsz be képeket!
  • PyRex
    Ilyet legközelebb ne... Elég nagy parasztság volt... :(
  • PyRex
    ja? ok :)
  • _Vegeta_
    Na ezt en nem akartam latni. Kosszi.
  • Dynamic
    Mondjuk mehetett volna url megadással.Ekkora képeket, hogy lehet nem észrevenni aki esetleg nem akarja?Ráadásul a fikányi spoiler felirat nem sokat segít.
  • R0sc0
    Emmmy díjátadás:

• _Vegeta_
    Szerintem.. pittudomén.
    [nem gyart elmeleteket csak elvezi a show-t]
  • qper
    Szpojler:

Sz.tem nincs itt semmi vírus. A faszi lehet hogy vitaminkoktélokat nyom be magának, hisz totál elszigetelve él a napvilágtól. és mitől pont itt zuhant volna le a gép? Vagy az is vírust kapott volna ?:D

• _Vegeta_
    Fanatikusoknak le kell tolteni. :]
  • _Vegeta_
    "Babylon 5" (1994) TV Series .... Delenn
    "Lost" playing "Dannielle Rousseau" in episode: "Exodus: Part 2" (episode # 1.24) 25 May 2005

Mira Furlan nekem szerepelhet akarmibe, mindig a gyonyoru mosolyu delenn lesz.

Es en hatarozottan allitom h a lostba csak egy sirankozo nyanya.
  • béricsi
    na mégegyszer: a speciál rész csak egy összefoglaló rész volt úgy a 20. rész környékén, nem kell letölteni, hisz a régebbi részekből egy egyveleg.
    Viszont az Exodus 1-2-3-at töltsd le mindenképp, hisz az a vége.
    Uccsó 3 rész az Exodus, viszont sok helyen 2 résznek tartják nyílván, mert a 2-3-at egybe adták le, mint azt gnom is írta.
  • Szolnokboy
    akkor töltsem le azt is vagy anélkül is teljes a történet ?
  • Cvd
    Apró elrejtett poén szigorúan szakértőknek: A Danielle-t játszó szinésző játszotta anno Delenn-t a Babylon 5 szériában.:)
  • gnom
    exodus (utolso resz) 3 reszes volt. ami annyit jelentett hoyg eloszor leadtak az elsot, majd egy het mulva egyben a 2-3. reszet.
  • Szolnokboy
    lenne egy kérdésem lehet h már volt, ha igen nézzétek el nekem ! Mi az a special rész meg az exodus 3 ? azt tom h az exodus 1-2 az uccsó rész de mi a 3 ?