22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • PyRex
    NEM LÁTHATATLAN!
  • fifi
    lesz
  • qper
    csak pár óra múlva lesz
  • Phat Smoker
    szerintem a 2. évad 1.része volt
  • bcsaba73
    ki tudja hanyadik rész volt a mai?
  • Phat Smoker
    spoiler: najó elárulom..a föld alatti kamrába vannak bezárva a dinoszauruszok! :))
  • qper
    valszeg itt lesz az igazság
  • Phat Smoker
    lehet benne vmi!
  • shevy
    spoiler:
    Szerintem meg a Földben van valami ami magyarázatot ad, Lockot is behúzza majdnem valami, be is akar menni, csak megmentik. Meg a fákra is lehet ez a magyarázat mert a földben gyökereznek, és az a titkos ajtó is a földbe megy le
    szerintem
  • Cvd
    Namost a fák kiszakadására lenne egy másik magyarázatom a láthatatlanság mellett, de sajnos már nem lehet olyan könnyedén spoilerezni mint anno tavasszal, ezért nem fejteném ki.:)
  • Cvd
    Az nem igaz hogy láthatatlan, csak változik a kinézete/alakja.
  • qper
    annyit hozzátennék a 370-körüli hsz-edhez, hogy nem a manipulátorait láttuk a füstben, hanem szvsz a kontúrjait. nekem az jött le, hogy egész egyszerűen láthatatlan ez a valami, hiszen amikor üldözi majd húzza maga után Locke-ot lehet látni (vagyis nem látni) hogy a fák szemmel láthatóan "maguktól" szakadnak ki gyökerestől.

Abban egyetértek, hogy a "szörny" meg nem mutatása egyértelnűen a sorozat nyújtása, és én kezdem azt hinni hogy maguk az írók sem tudják hogy pontosan mi is az, és miként fogják ezt az egészet befejezni.
  • qper
    Nem derül ki a filmből konkrétan hogy mi az. Egyedül Danielle utal rá, hogy a sziget biztonsági rendszere. Viszont annyi kiderül, hogy bármi legyen az, láthatalan (szó szerint).
  • Cvd
    Akkor hunyorogva olvass vissza itt a fórumban úgy a 370-es hozzászólás környékére.:) De úgy hogy nem láttad a "szörnyet" az adott részben, nem sokat fog mondani neked a dolog.
  • Vendy
    Hát én "nem szeretném tudni, hogy mi az", de azért hunyorogva meglesném ha valaki leírná Jaj, remélem nem dínó, de ha netán mégis valami hasonló, akkor könyörgök hiteles legyen!!!!!!!! Mert mint már említettem, a legelőször mutatott "jegesmedve" NAGYONGAGYI volt
    Szal MIVANOTT????? ET????
  • _Vegeta_
    Ez jo duma. :D
  • bandia
    Kösz, ez jó 5let;)
  • qper
    hehe, holnap ilyenkor remélem már csordoglni fog lefelé a 2. évad első része :)

• Cvd
    Erre nem tudok mást mondani mint korunk nagy koponyái az pl. az időutazásra vagy a földönkívüli életre: elméletileg lehetséges! :)
  • _Vegeta_
    En ugydontottem varok 5-6epizodot es majd 1be nezem meg. Vajon sikerul majd?
  • winnie
    szerintem nézd meg az első évadot és majd a másodikat nézd hétről-hétre, vagy kerüld a topikot, mert sok mindent lelőhetnek neked:)
  • Montanosz
    spoiler!

nem az!
  • bandia
    Én még nem néztemn meg az első évadot, megvárom míg szépen leadják, mert ha letölteném, egy nap lenne az egész:)
    Na meg a családi mozinak is annyi volna:) De ha az egy dino, az elég gáz, ezt eddíg is sejtettem, de nem lenne vmi fantáziadús. Mondjuk nem is lényeg mi az, úgysem az a legfontosabb...
  • Cvd
    Fake bizony, a Prison Break első epizódja fut ilyen néven, szóval senki se ugorjon neki.
  • Cvd
    Gyerekek, hogy lehet kint a 2x01 már, hacsak este fogják nyomni az ABC-n? Fakegyanús?
  • Montanosz
    Egészseggedre! vagy nem tüsszentettél?
    SEASON TWO!!!!
  • Phat Smoker
    előbb utóbb kiderül :)
  • R0sc0
    áhhh.. hülyeség.
  • Phat Smoker
    úgyrémlik hogy a lost dvd extrái között magyarázzák a készítők, ha kikockázzuk azt a bizonyos jelenetet, láthatjuk,hogy egy dinoszaurusz szerűség ólálkodik a fűszálak között!
  • Rafaelo
    -:-
  • fifi
    Elvis az
    Elvis él!

ja az I. évad 34.részében fogják is mutatni
  • PyRex
    Ehheheh, 1 nap és kezdődick a 2. évaaaad! :)
  • Vendy
    Hűűűűűűűűűűha!!!! Mi lehet az.... Remélem nem lesz gagyi a dolog, mert az elején látható jegesmedve, hááát elég kamu volt :) Kössz a segítséget! Pá
  • _Vegeta_
    Ott a pont. :D
  • Montanosz
    nem jegesmedve, sokkal-sokkal izgalmasabb.
  • PyRex
    Az első évad uccsó (dupla) részében kiderül, vagyis, hogy mi az, az nem, de végülis "látható" lesz... :)
  • Vendy
    Jaj de titokzatosak vagytok!!! A jegesmedvéből van kettő? Vagy most mivan????
    Szét izgulom itt az agyam :P :D
  • Lantee
    Mert nem AZ döngeti a fákat, amiből kettő is van...eddig. :P
  • Lantee
    Nem is igaz! :P