22323
-
#1365 NEM LÁTHATATLAN! -
#1364 lesz -
qper #1363 csak pár óra múlva lesz -
Phat Smoker #1362 szerintem a 2. évad 1.része volt -
bcsaba73 #1361 ki tudja hanyadik rész volt a mai? -
Phat Smoker #1360 spoiler: najó elárulom..a föld alatti kamrába vannak bezárva a dinoszauruszok! :))
-
qper #1359 valszeg itt lesz az igazság -
Phat Smoker #1358 lehet benne vmi! -
#1357 spoiler:
Szerintem meg a Földben van valami ami magyarázatot ad, Lockot is behúzza majdnem valami, be is akar menni, csak megmentik. Meg a fákra is lehet ez a magyarázat mert a földben gyökereznek, és az a titkos ajtó is a földbe megy le
szerintem -
Cvd #1356 Namost a fák kiszakadására lenne egy másik magyarázatom a láthatatlanság mellett, de sajnos már nem lehet olyan könnyedén spoilerezni mint anno tavasszal, ezért nem fejteném ki.:) -
Cvd #1355 Az nem igaz hogy láthatatlan, csak változik a kinézete/alakja.
-
qper #1354 annyit hozzátennék a 370-körüli hsz-edhez, hogy nem a manipulátorait láttuk a füstben, hanem szvsz a kontúrjait. nekem az jött le, hogy egész egyszerűen láthatatlan ez a valami, hiszen amikor üldözi majd húzza maga után Locke-ot lehet látni (vagyis nem látni) hogy a fák szemmel láthatóan "maguktól" szakadnak ki gyökerestől.
Abban egyetértek, hogy a "szörny" meg nem mutatása egyértelnűen a sorozat nyújtása, és én kezdem azt hinni hogy maguk az írók sem tudják hogy pontosan mi is az, és miként fogják ezt az egészet befejezni. -
qper #1353 Nem derül ki a filmből konkrétan hogy mi az. Egyedül Danielle utal rá, hogy a sziget biztonsági rendszere. Viszont annyi kiderül, hogy bármi legyen az, láthatalan (szó szerint). -
Cvd #1352 Akkor hunyorogva olvass vissza itt a fórumban úgy a 370-es hozzászólás környékére.:) De úgy hogy nem láttad a "szörnyet" az adott részben, nem sokat fog mondani neked a dolog. -
#1351 Hát én "nem szeretném tudni, hogy mi az", de azért hunyorogva meglesném ha valaki leírná Jaj, remélem nem dínó, de ha netán mégis valami hasonló, akkor könyörgök hiteles legyen!!!!!!!! Mert mint már említettem, a legelőször mutatott "jegesmedve" NAGYONGAGYI volt
Szal MIVANOTT????? ET???? -
_Vegeta_ #1350 Ez jo duma. :D -
bandia #1349 Kösz, ez jó 5let;) -
qper #1348 hehe, holnap ilyenkor remélem már csordoglni fog lefelé a 2. évad első része :)
-
Cvd #1347 Erre nem tudok mást mondani mint korunk nagy koponyái az pl. az időutazásra vagy a földönkívüli életre: elméletileg lehetséges! :) -
_Vegeta_ #1346 En ugydontottem varok 5-6epizodot es majd 1be nezem meg. Vajon sikerul majd? -
winnie #1345 szerintem nézd meg az első évadot és majd a másodikat nézd hétről-hétre, vagy kerüld a topikot, mert sok mindent lelőhetnek neked:) -
#1344 spoiler!
nem az! -
bandia #1343 Én még nem néztemn meg az első évadot, megvárom míg szépen leadják, mert ha letölteném, egy nap lenne az egész:)
Na meg a családi mozinak is annyi volna:) De ha az egy dino, az elég gáz, ezt eddíg is sejtettem, de nem lenne vmi fantáziadús. Mondjuk nem is lényeg mi az, úgysem az a legfontosabb... -
Cvd #1342 Fake bizony, a Prison Break első epizódja fut ilyen néven, szóval senki se ugorjon neki. -
Cvd #1341 Gyerekek, hogy lehet kint a 2x01 már, hacsak este fogják nyomni az ABC-n? Fakegyanús? -
#1340 Egészseggedre! vagy nem tüsszentettél? -
#1339 SEASON TWO!!!! -
Phat Smoker #1338 előbb utóbb kiderül :) -
#1337 áhhh.. hülyeség. -
Phat Smoker #1336 úgyrémlik hogy a lost dvd extrái között magyarázzák a készítők, ha kikockázzuk azt a bizonyos jelenetet, láthatjuk,hogy egy dinoszaurusz szerűség ólálkodik a fűszálak között! -
#1335 -:- -
#1334 Elvis az
Elvis él!
ja az I. évad 34.részében fogják is mutatni -
#1333 Ehheheh, 1 nap és kezdődick a 2. évaaaad! :) -
#1332 Hűűűűűűűűűűha!!!! Mi lehet az.... Remélem nem lesz gagyi a dolog, mert az elején látható jegesmedve, hááát elég kamu volt :) Kössz a segítséget! Pá -
_Vegeta_ #1331 Ott a pont. :D -
#1330 nem jegesmedve, sokkal-sokkal izgalmasabb. -
#1329 Az első évad uccsó (dupla) részében kiderül, vagyis, hogy mi az, az nem, de végülis "látható" lesz... :) -
#1328 Jaj de titokzatosak vagytok!!! A jegesmedvéből van kettő? Vagy most mivan????
Szét izgulom itt az agyam :P :D -
Lantee #1327 Mert nem AZ döngeti a fákat, amiből kettő is van...eddig. :P -
Lantee #1326 Nem is igaz! :P