22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • PyRex
    Ehh, nekem 5120 lenne :( már lent lenne a fele :)
  • fifi
    nekem korl. nélkül van annyi :DDDD
  • Szolnokboy
    zárt torrentröl töltessz ?
  • Szolnokboy
    közben elolvastam rendesen amit irtál :P sry.
  • PyRex
    Jah, már jön is, csak kár, hogy közben a chello lekorlátozott 512kbit-re :)))))
  • Szolnokboy
    nem az a gond hanem az hogy: az elsö lemezre simán ráfér 12 rész, de a másodikra már nem mert ugye az utolsó másfál órás és 700 mega tehát már a pirosban van a csík, és engem az érdekelne hogy valaki kiirta e már mert én félek hogy elszarja a dvdt ámbátor lehet hogy annyira túl tudja irni de nem akarok kockáztatni.
  • fifi
    kint van a 02/2
    nem fake
  • _Vegeta_
    Nehogymár emiatt nyavajogj. Legfeljebb nem 2dvdn lesznek a reszek azt isten aldjon! :)
  • Szolnokboy
    2 dvdre irtad 12-12 részt ? (mármint az uccsó ugy dupla annyi és már a pirosban van)
  • Csacsi
    Nekem könnyű volt, mert haverom Virtualdubbal rárakta a részekre a feliratot, aztán már nero vision expressel könnyű volt. Viszont vki megmondhatná, hogy virtualdubbal, hogy lehet rárakni a feliratot :))
  • Szolnokboy
    valakinek sikerült már kiirni az elsö évadot dvdre ? mertha igen, akkor mondja már el h hogy csinálta ! köszi
  • Csacsi
    nekem már jön :)
  • Szolnokboy
    kiadták a hdtv-lol verziót a torrenten ! lehet töltögetni
  • Láma!
    jah, bocs, és azt hittem, hogy csüt este lesz, és ugy ok lett volna.
    bocsi
  • qper

az időeltolódás a keleti part és Bp között cca. 7 óra azaz ma este megy le a Lost a 8/7c-n
  • Láma!
    inkább ugy mondanám, hogy több mint egy nap mulva.
    tudod, az idöeltolódás:)))
  • Mhosah Myth
    De lehet kilopták valahonnan
  • qper
    mivelhogy a 2. rész csak pár óra múlva megy le a tengeren túl 100% hogy az.
  • Láma!
    jokis topik, kár hogy csak most vettem észre.
  • Mhosah Myth
    Aki látta a 2. évad 1 részét attól kérdezem...
    SPOILER

Most tulajdonképpen a végén az a fószer volt lent a karanténban akivel Jack együtt futott a stadionban. Szerintetek, hogy került oda miért ilyesmi :)) A 2.-ik részből semmit ne mondjatok (tudom hogy még nem látta senki de akkor se :))

SPOILER
  • Janek81
    http://btjunkie.org/torrent?do=stat&id=100154147
    Sztetek fake?
  • Janek81
    A főnököt oktatod helyesírásra? :) Nem félted a pozíciódat? :)
  • fifi
    igenis főnök!!!

ja és: piszkítASZ
  • Janek81
    Ja, off. És ugyanezt saját magadnak is írd le, ugyanis nem én tettem fel a képeket, #1581-ben meg már úgy írod, mintha én lettem volna ("pláne nem tőled"). Szal, előbb saját portát tedd rendbe, mielőtt a máséra piszkítol. Ennyi. Bye
  • fifi
    OFF:
    ne beszélj nekem többesszámban, én nem anyáztam nem kreténeztem...
  • Janek81
    Rendben, értem én ezt, de miért kell egyből elküldeni az édes anyukájába? Miért nem lehet közölni vele, hogy figyelj, ezt nem kellett volna, légyszíves ilyet többet itt ne... Vagy a kreténezés, bzdmegozás, gyíkozás (hagy ne soroljam) belefér a ti kibszottul kifinomult normátokba? No Comment. Részemről téma lezárva.
  • fifi
    azért mert ezek kimondatlan alapvető filmes topik normák...
    ezt magyarázhatod ide-oda, a spoiler az spoiler marad. és ezeket van aki nem akarja megtudni, pláne nem tőled/majd a filmből/...

peace!
  • Janek81
    Olvastam a topic elejétnek első pár oldalát, meg az utolsó pár oldalát. Nem nagyon kért itt meg senki senkit semmire, csak leírta mindenki a véleményét, teóriáját, meg ami épp eszébe jutott. Fogadok, ha az egyik cimborád szúrta volna be a képeket, más lett volna a reakciód neked is, meg a barátaidnak is. Akkor valszeg le lett volna rendezve pár "jó csaj, várom már ezt a részt" típusú nyálcsorgatással. Nem állok egyik oldalon sem, nem védek senkit, de amit egyesek itt művelnek, az már túlmegy bizonyos határokon. Lásd pl én is, leírtam a véleményemet, senkit nem sértettem meg vele, mégis helyből le lettem kreténezve, meg lebazdmegoztak. Bár ezen már meg sem lepődök, elvégre magyarok vagyunk, máshoz nem értünk, csak egymás ok nélküli baszogatásához.
  • Phat Smoker
    no és ki kért meg rá, hogy közöld az új szereplő kilétét ?
  • Janek81
    Mint ahogy abban is írtam, amire válaszoltál, majd azt én eldöntöm, ha megengeded...
  • fifi
    jól van Janika, mostm ár elég lesz...
  • BADE
    "mert aki ezt a topicot látogatja az már rég látta mindet.."
    ezt honnan veszed?Szerintem kb. fele-fele az arány.
    Hiába írtad ki,hogy spoiler a képek mindenkinél megjelentek,lehetetlen volt nem észre venni!Ezekkel a képekkel nem derül ki a történet,de olyan dolgot tudok ezzel,amire nem is számítottam volna,így majd nem lesz számomra(számunkra) meglepetés.
    SPOILER!
    Egyébként sem új szereplő,mivel már lehetett látni 2X.részben.
  • Cvd
    "..ja és kérlek mond egy olyan embert aki még az 1. évad közepénél jár!..." - #1419 pl., hogy csak egy topiclátogatót mondjak. Mellesleg nem azzal volt többeknek gondja hogy az új szereplőről raktál fel spoileres képeket (elvégre láttuk már régebben, és köztudott hogy fog is még szerepelni), hanem az volt a gond hogy régi szereplők sorsárol árulkodott több kép. Úgyhogy igen, nekik mostmár "tudjuk" a történetüket, ez pedig elég súlyosan spoiler volt.
  • R0sc0
    ja mert kitörölték... "lelövöm a poént"...
    szerintem nem löttem le ezzel semmien pont.. És lesz egy uj szereplo akkor mi van?? és láttál róla egy képet... HUUU akkor már tudom a történetetét is.

egyébként odairtam hogy spojler..
    szal tényleg nem tudom min akatatok fel.. ja és kérlek mond egy olyan embert aki még az 1. évad közepénél jár! mert aki ezt a topicot látogatja az már rég látta mindet..

^^
    jaj bocs hogy lelöttem a poént.
  • Montanosz
    milyen képek? én nem látok 1et sem...képeket akarok!
    Ez nagyon jó kép!!!
  • _Vegeta_
    Valoszinuleg mar reggel 5-6korul kijon. :]
  • Csacsi
    igen biztosan lesz.
  • Rafaelo
    :D
  • Phat Smoker
    meg a lányokon nem volt bugyi :D