22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gergod
    Spoiler

Viszont akkor a cápa is azért van, ha megpróbálna valaki elmenekülni a szigetről fertőzötten, ne tudjon. Amolyan határőrség.

Ezek a bunkósbotos csávók elég zombinak tűntek nekem, viszont a csónakosok értelmensek voltak. Lehet 4 frakció van a szigeten? Jackék, Desmond, zombik, csónakosok????
  • Montanosz
    egyik sem!
  • Sephi
    Na a fene megtudgya. Akkor valami oslakos aki osszeszkavalt valamit. Vagy jol belotek oket valami droggal hogy halucinajanak.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyik sem.

• Sephi
    OOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUU.

Most felcsigaztal jol! :D

Akkor egy orias medve vagy valami mutans!
  • Pharaoh
    Az eéső évad utolsó részében majd kiderűl,m hogy mi az ,de eddig nem találtad el.
  • Pharaoh
    Szerdánként van az USA-ban új rész, ügy csütörtökön szokott jönni a netre
  • Sephi
    Fene megerti. Jelenleg az otodik reszt neztem meg es hat azok a mozgo fak es az a nagy "valami" arra utal hogy szerintem egy tulmeretezett dinorol lehet szo. Vagy valami allati nagy robot valamirol. Nem tudom elkepzelni.

Szerintetek mi lehet?

En igaz csak az elejen jarok de megvagyok rola gyozodve hogy valami orult pasas direkt ugy intezte a dolgokat hogy ezek a szigetre kerujenek es azzal szorakozik hogy oket basztatja. Tuti. Vagy valami ketonai tesztrol lehet szo.

Majd kiderul.

Amugy nem ertem mia fenenek egettek el az egesz repulodarabot a halottakert? Az nem lett volna jo menhely a vihar elott vagy mi?
  • kokesz92
    mikor lesz tölthető a 2. Szezon többi része? tudnom kell kik azok a többiek! :D
  • _Vegeta_
    Nallam a csaj no#1! :D Persze a sor is jo. ;)
  • Kou
    Téényleg :D
    Jó megvan a sima hd meg hr hd rip is de ez most új volt :)
    Köszi :)
  • PyRex
    mondasz valamit.
  • PyRex
    SPOILER!

naná!! kockázd ki, a farokúszója előtt van ugyanaz a jel, mint a kajákon Desmondnál, meg a falon, stb...
  • Kou
    a cápán te láttál jelet? O_O
  • Pharaoh
    Spoiler:

Szerintem mikor a pityegéskor be kellett a számsort ütni, az egy önmegsemmisítő deaktiválás volt. Volt már hasonló filmebn(Végtelen határok), hogy rendszeres időközönként deaktiválni kellett ,így biztosítva azt, hogy ha a felügyelővel valami történne semmisüljön meg minden.
  • PyRex
    SPOILER:

Szerintem is valami biológiai kísérlet - vagy hasonló - lesz, bár, hogy ehhez hogy jön a számmisztika, azt nem tudom :)
  • HRaVeN1
    SPOILER!!

Én sztem az fog az egészből kisülni, hogy vmelyik ország kísérletezett vmivel (a cápán is ugyanaz a jel van, mint a bunkerben több helyen), és mellékhatásként az emberek megváltoztak, vagy megőrültek. Desmond pedig felügyeli a tevékenységet a szigeten.
  • PyRex
    SPOILER:

lehet, de mintha azt mondta volna, hogy azok meghaltak.
    De az tény, hogy a csaj és Desmond is fertőzésről beszélt, ráadásul a karantén felirat belül volt, tehát a sziget van karantén alatt meg ugye Desmond megkérdezte, hogy hányan kapták meg közülük a betegséget, vagy mit...
  • rossgeller
    SPOILER!

esetleg lehetséges hogy a s02e02 legvégén látható 5 ember Rousseau 16 éve eltűnt 5 társa?

SPOILER OFF
  • Nyiri
    Most neztem meg a s02e02-t es a kovetkezo resz atomsiraly lesz.
  • fifi
    mondtam én anno, hogy a jegesmedve témának még jelentése lesz!
  • Nyiri
    SPOILER

Eszrevettetek hogy a 02ben mikor kiskoraban Walttol elbucsuzik az apja akkor mit ad neki? Jegesmedvet :) Nem lehet veletlen.
  • fifi
    a felirat megvan, de mi más érdekesség van rajta?

[eddig az első részben kereste, azért nem találta]
  • Edward2
    Akit érdekel a szám cime: Mama Cass Elliot- Make your own kind of music!
  • thiefpaper
    Jaja, a Veronicához jól is jönne. legalább többen megismernék ezt a szenzációs sorozatot (ami most nálam a #1).
  • Edward2
    vki mondja meg mi az a zene ami a karanténban szol. nagyon kéne :)
  • Adam II
    NA NE
  • qper
    a kaják sem az orosz jelleget erősítik :)
  • Cvd
    Ne a cápán nézd hanem az elektromos szekrényen 08:33-nál. Ott tökéletesen kivehető minden. A szövegen kívül más érdekesség is van rajta:)
  • fifi
    honnan olvastad ki?
    én nemtom kivenni
  • _Vegeta_
    Inkabb valami olyasmire pazarolna az energiait amihez nem keszul felirat. Pl veronica mars...
  • fifi
    ennel most annyira semmi értelme...
    könnyen lehet, hogy elvész az állandó fordító... és ki garantálja, hogy lép a helyébe valaki?
    mert ha nem, akkor minden sekélyebb angoltudású egy ideig szopik...
    tehát nem kell itt a forradalom...
  • Cvd
    SPOILER

Annyit pontosítanék hogy a jelben a felirat nem orosz, nem ciril betűs. DHARMA van beleírva, ha ciril betűs lenne nem tudnám elolvasni.:) Azonfelül az AK valóban orosz, viszont a szekrényben ahonnan elővette jópár amcsi fegyver is volt, azonfelül az összes berendezési tárgy (legalábbis a gépek, amikről ezt meg lehet állapítani) amerikai. Ezek alapján én nem jelenteném ki hogy oroszok is kavarnak a háttérben.
  • winnie
    ??? az epizódot nyilván csütörtökön néztem meg.

amit belinkeltél azt már 80-100 hozzászólással hamarabb leírták és, ha figyelmesen olvasol, akkor azt is tudod, hogy minek a jeléről van szó
  • DJviolin
    SPOILER!

Előbb mit szúrtam ki. Úgyanaz a jel van a cápán, mint a bunkeres faszi mellényén, és a bunker falán. A bunker falán lévő jelen még felirat is volt középütt, ami ciril betűs volt (orosz). A faszi kezében Kalacsnyikov volt. Asszem kezd összeállni bennem a kép, hogy megint melyik nemzet kavarja (kavarta) a port. :-))

http://www.kepfeltoltes.hu/051001/lost_capa.jpg
  • DJviolin
    Hamarabb megnézheted űgy a filmet, hogy érted, nem? Egyébként meg nem kell letöltened. Kiváncsi vagyok, hogy letöltötted-e, és már javában nézed a filmet?
  • fifi
    lásd Hellraiser/per pillanat/
  • winnie
    baromi extra nagy tenksz, ezzel max annyit ér el, hogy a lost is elveszti az állandó feliratozóját és megint visszasüllyedünk a kőkorba, vagyis a gagyi feliratok idejébe és oda, amikor állandó feliratkészítő híján valamikor 10 felirat készül egy epizódból, valamikor meg 3 hétig egy sem, mert épp senkinek nincs kedve...
  • Nyiri
    Nincs is szorny... ezt mondtak a keszitok :D
  • fifi
    nyugodj meg, az utolsó részben látható lesz a rémséges szörny...