22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Rafaelo
    nem gey hanem egy bocsi
  • EmThor
    Spoiler

Walt már maga egy para, sokat tud, túl sokat. és mi van a többiekkel vajon? és kik voltak a hajón? és hol vannak most? és rousseau? merthogy ők is egy adást fogtak a szigetről, azért jöttek ide, hogy megnézzék. és mi ez a kinyírták egymást az emberei? bár lehet jobban meg van kattanva mint gondolnánk... mosogép helyes, 2 volt, először haverral azt hittük rousseau 16 éves gyereke az, aki mégsem halt meg... na majd jövő hét :)
  • Rafaelo
    gey topik spoilerrel bőven elég :)
  • Cvd
    Szvsz nem rosz ötlet a két topic, csak nem ilyen formában szedtem volna szét hanem az "uptodate" és az RTL-en nézők topicjára. Így most az a gond hogy az RTL-en nézők is agyalhatnak, akkor hová írjanak? Meg lehet hogy kellene csinálnii lmérést hogy hány olyan fórumozó olvassa a topicot aki csak az RTL-en nézi, és nem is tervezi záros határidőn belül a netről felhozni magát a második évadhoz. Lehet hogy nincs is ilyen, így akkor felesleges a két topic.:)
  • Cvd
    Spoiler

A karantén felirat azért is lehetett belül, mert kinti sziget van karantén alatt. Régebben többen is élhettek a bunkerban (vagy akár most is lehet ott még valaki), 2 ágy van minimum, 2 mosógép, pingpongütő, ésatöbbi). Érdekes hogy amivel lövi magát, azon az üvegen is a számsor szerepel. Walt pedig beszél mikor megjelenik, csak nem pontosan lehet érteni. Arra már rájöttek szemfüles rajongók hogy visszafelé beszél angolul, most azon megy a vita hogy mit mond, mert a gyenge minőség miatt két ellentétes vélemény van: 1. "Ne nyomd meg a gombot. A gomb rossz!" 2. "Nyomd meg a gombot. Nincs rossz gomb." Jack pedig éppen egy gombot akar megnyomni a végén mikor Locke és az új fickó leállítja. Esetleg lehet a fickó a felhőre felügyelő technikus aki időről időre "szabályozza" a felhőt (éppen arra kel fel), Walt pedig talán valahogy a felhő oldalán áll és nem tetszik neki a szabályozás. De abban egyetértünk hogy 1 válaszra 10 új kérdés jut.:)
  • Rafaelo
    kedves tőled de a töbiektől fogsz kapni érte :D
  • PyRex
    Nyitottam másik topicot, hogy ne kelljen SPOILEREZNI! :)
  • EmThor
    SPOILER

na igen, lehet hogy mindenki be lett szervezve, DE a "hatch"-nek miért a belső oldalán volt a karantén felirat? lehetett volna felül is, hogy ami belül van, az a karantén... vagy én képzelek túl sokat? de ahogy ígérték, hogy minden normálisan meg lesz magyarázva, eddig teljesül, azaz az éteri fény lentről reflektor+sok tükör... viszont 1 új válaszra 10 kérdés jut. Mit keresett Walt a szigeten? Shannon bizti nem képzelődött... :)
  • Cvd
    A cím elég találó (Genetikia tükör teória magyarul), abból az alaphelyzetből indul ki, hogy a földön minden embernek megvan a genetikailag tökéletesen egyező "párja". A pároknak egymáshoz való viszonyával foglalkozik matematikai oldalról, és "végeredményként" állította össze a jól ismert számsort. Röviden ennyi, ha esetleg van rá igény angolul nem beszélők részéről akkor holnap lefordíthatom az egészet, durván egy oldalnyi szöveg. Abban egyébként nem foglalnék állást hogy igaza van-e a teóriának vagy sem, de szinte biztos hogy innen vettek ötletet a sorozathoz, mert túl sok az egybeesés. Már ha valóban létezik a teória, mert eléggé lenyomozhatatlan. Állítólag nem jelent meg csak franciául könyvben, neten rákeresve angolul pl. semmi nyoma. Akár az is lehet hogy a készítők dobták be az egészet hogy legyen min csámcsogni, és az egész kamu.:)
  • PyRex
    Hmm, az ABC Lost: Plot fórumában elég érdekes dolgokat írnak csomóan :))))
  • PyRex
    Jaja ez engem is érdekelne :)
  • fifi
    mégpedig???
  • Cvd
    Tényleg akit érdekel, okos teóriákat lehet találni az ABC idevágó fórumán. Most olvastam a genetic mirror theory-ról, amit egy Roussau nevű francia matematikus alkotott 1988-ban. Már a név és az évszám is elég érdekes, ráadásul a jól ismert számokról szól. Ha tényleg létezik ez az elmélet akkor sokmindent megmagyaráz.
  • Cvd
    Hogy micsoda arra csak elméletek vannak. Ha meg az érdekel hogy hogy néz ki akkor nézd meg az első évad végét, ott látni először. Pontosabb mintha csak leírnánk.
  • PyRex
    Jajah igazad van, ez volt a másik lehetőség, amire gondoltam :)
  • Cvd
    Spoiler!

Simán csak mint a "haver" megfelelőjeként használta a flashbackben is meg a végén is. Magyarban is szokás így használni, angolban meg még elterjedtebb. Elvégre ha tényleg testvérek lennének, akkor a flashbackben a letesózás után miért beszélnek idegenekként? Jack ott még biztosan nem ismerte a fickót, habár lehet hogy a fickó már ismerte és szándékosan futottak össze. Jack meglepetése meg annak szólt a végén hogy felismerte a fickót régről.

• Zacsy
    a szörny valójában micsoda? hogy nézki?
  • PyRex
    Spoiler!

De izé ez az őrült, aki orvos is volt, az eccer lebrotherezte Jack-et, nem? Vagy én értettem félre? Vagy ez csak egy olyan beszólás, mint "haver", vagy "tesó" vagy ilyesmi? Mert nekem az kavart be, hogy most a legújabb rész végén Jack hitetlenkedve ránéz az ürgére aki pisztolyt tart John fejéhez és megszólal: "You..!?" - tehát szerintem meg épphogy Jack felismerte az ürgét. Csak azt nem vágom, hogy amikor mondta neki, hogy brother (az egyik flashbackben) akkor azt most hogy kell érteni...
  • Cvd
    Spoiler!

Nem hinném, legalábbis Jack nem ismeri fel. Annyit árul csak el magáról hogy ő is orvos volt régebben. Mondjuk később nyugodtan kiderülhet akkor is ha még az írók se tervezik. Elvégre pl. az első évad forgatásának kezdetekor még úgy volt hogy Jack meghal rögtön az elején. A "szörny" kapta volna el azután hogy a pilótát is elintézte.
  • PyRex
    Spoiler!

Kezdek arra tippelni, hogy ez az őrült egy komoly valóságshow-t csinál élőben, vagy nemtom :)

Amúgy ez az ürge nem Jack testvére?
  • Cvd
    Tényleg nagyon jó lett. Utólag azt mondom hogy jobb lett volna a főcímig látható jelenetet betenni az első évad végére. Azzal sem lőttek volna le sokmindent, de én pl. elégedettebb lettem volna úgy.

Spoiler!

Elképzelhetőnek tartom hogy az idei flashbackek lényege az lesz hogy hogyan lettek "beszervezve" a bunkerlakó által. A dokinak szvsz a stadionban adott be valamit a vízben amiből ő nem ivott. A bunker műszaki fejlettsége is megfelel kábé a 16 évvel ezelőtti színvonalnak, amikor a furcsaságok kezdődtek a szigeten (habár a mosógépet a legelején jóval modernebbnek tippelném). Valszeg valami elborut tudósféle lehet az ürge aki a szigetre vonult el kisérletezgetni. Viszont bármit is alkotott, rendesen parázik is tőle.:)

• PyRex
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. 2. évad 1. része dedurva, te jó ég... Mik lesznek még itt :)))
  • Cvd
    Nálam meg áramszünet volt reggel 8 óta mostanáig, és még le is kell szedni. Lesz egy óra mire nekiállhatok nézni.
  • MolniGee
    Én belenéztem...3 perc után kerestem az állam az asztal altt
    Haláli jól meg van csinálva !
  • winnie
    a felirat biztos, hogy nem készül, majd ha kijön az angol akkor. 1-2-3 nap.

a főcímig nem beszélnek benne, szóval aki kíváncsi az nézzen bele.
  • winnie
    fizetős torrentsite? ilyenről sem hallottam:) ott van a filelist, a torrentbytes, bitmetv, pár magyar - de egyszerűbb, ha elmész egy torrent site-okat gyűjtő oldalra és válogatsz
  • Csacsi
    Volt ilyen is...Nekem mindkettő jön már lefele max sebességgel...remélem a felirat is készül :DD
  • MolniGee
    Nem úgy bolt hogy két résszel kezdenek? Egy összefoglalóval meg egy új résszel?
    LostFanSite
  • _Vegeta_
    Spoiler felirat!
  • Rafaelo
    engem is érdekelne :D
  • Csacsi
    tudsz reges helyet mondani, akár privátban, ahol nem kell fizetni? Előre is köszi.
  • winnie
    nem publik helyen max-szal jön (260k-val): 1607/380 vagy 60/30
  • winnie
    regges helyen próbáld. persze, hogy csak csordogál, hisz a publik helyeken pl. 185/6184 a lost - csak annak jön gyorsan, akinek elég nagy az upload-ja, vagy azonnal rákapcsolódott, vagy vár, amíg 1:2 arány lesz a torrent
  • Csacsi
    Nekem is csordogál már lefelé olyan 9-4 k között. Nem tud vki vmilyen gyorsabb helyet?
  • Rafaelo
    reggel nézted? :DD
  • sanzik
    Na legalabb ugy kezdodott es az elso resz a 2. evadbol,hogy kiderul mi van lent abban amit talaltak. Azt hittem el fogjak huzni ezt is.
    Nem tudtam megnezni belole csak 20 percet mert mennem kell melozni,de nehez volt abbahagyni :)
  • Cvd
    Pontosan. Spoiler!

Szvsz meg akkor sem láthatatlan mikor a fákat döntögeti, csak a repkedő portól/földtől nem látni mert beleolvad. A fákat esetleg azért tépegeti kifelé mert kicsit erőszakosan jön kifelé a földből. És esetleg azért mindig fák közelében, mert a földben máshogy mondjuk nehezen tájékozódik, a fák gyökerei viszont mindig mutatják hogy merre van a felszín. De ez csak elmélet, egy halom magyarázata lehet még.
  • PyRex
    pontosabban enm az, hogy mi, csak hogy hogyan néz ki....
  • PyRex
    Basszus az utolsó részben látszik valami a fák között (észre is veszik), mielőtt elkezdi üldözni őket a "valami", sötét színe van és... najó nem folytatom, mert esetleg valaki még nem látta.... És amikor ledobják a dinamitot a lyukba, utána is látszik, hogy mi "megy el"...
  • qper
    te láttad esetleg?