22323
-
#1486 a számból vetted ki a szot :O -
#1485 bakker,a spoiler feliratot igazán kirakhatnád!!! -
qper #1484 egy motorcsónakkal vitték vissza a 1x25-ben valtot a szigetre, ergo nem valószínű hogy nem használják azt árufeltöltésre is.
-
Phat Smoker #1483 jah..van egy hipermarket is a közelben! :DD -
qper #1482 gondolom van egy másik bejárat is, ahol rendszeresen visznek le neki ezt-azt-amazt -
Cvd #1481 Nem tudom mi az, de rajta vannak a számok keményen az üvegeken úgyhogy valszeg azok ellen véd.:) -
nimfas #1480
így egyszerűbb :-) -
nimfas #1479
Erről....
http://www.mininova.org/tor/98375
de a magyarok sem gyorsabbak... 1-2 embernek van meg :-( -
Phat Smoker #1478 jameg 16 éve ott dekkolnak a szekrényében az inzulin injeckiók ? (vagy ha nem inzulin akkor meg nemtom mi, de jó sok van belőle)
(ez esetben előrelátó ember és jól betárazott belőle!) -
winnie #1477 szedd részenként, növeld meg a feltöltésedet plusz az, hogy bittorrentről nem sokat mond. melyiktracker-ről? -
nimfas #1476 Hi!
Nem tud vki egy gyors elérést a teljes első sorozat-hoz? 8 Giga körül van, de Bittorent-ről kb 5-10k-val jönne.... mire leér megőszülök!
Priviben is jó,
Előre is köszi
Nimfas -
#1475 kösz már leszedtem a zenéjét -
#1474 Úgyis az lesz a vége hogy, mind felkel a detoxikáló-ban és fejfájás mellett visszagondolnak milyen jót álmodtak. -
_Vegeta_ #1473 Inkabb 2x01 :> -
winnie #1472 nem tudom, de szerdán a 26. -
#1471 hányadik rész volt tegnap? -
_Vegeta_ #1470 Es ha a bunker egy alagut egy masik dimenzioba/parhuzamos univerzumba/stb?
Hasznald mar kicsit a kepzeloerodet. :P -
#1469 Azért mert kis hajóval voltak, attól még lehet, hogy egy nagy hajóval jöttek, mert távol vannak mindentől, és leeresztették a sziget közelében a kis csónakot, mert azzal könnyebb kikötni. :) -
#1468 Mivel a bunker belülről volt bezártva, nem hiszem hogy 16 éve ott van, lehet minden hétvégen elmegy a legközelebbi szigetre bevásárolni a sziget végében lévő motorcsónakjával. Nem lehet a sziget a semmi közepén ha azok a kalózféleségek is olyan kis semmi csónakkal voltak ott. -
Cvd #1467 Akkor nem voltam elég konkrét: a tudomány szerint nincsennek szellemek. Vannak ilyen témában könyvek, amiket mindenféle "sarlatánok" írtak, sőt tegnapelőtt is láttam szelleműzőket a Fókuszban, de ennek semmi köze a tudományhoz. Habár felvetetted, de te sem tusdz tudományos alapokon nyugvó, a szellemek létezését igazoló könyvet mondani ugye?
Vagyis:
1. a tudomány szerint nincsennek szellemek.
2. a sorozatban történtekre a magyarázat tudományos alapokon nyugszik majd.
Rakd össze a kettőt, az talán csak fog menni.
Ráadásul ez a szellemes magyarázat a leggyengébb lenne ami csak elfordulhat. Elvégre akkor repülhetnének a szereplők, lehetne 2 fejük, eshetne piros hó, a világon mindent meg lehetne magyarázni azzal hogy "ja kérem ez nem a valóság". Csak épp ennél azért jóval magasabb színvonalat mutattak eddig is. -
Cvd #1466 A mosógépek is 1-2 éves típusok lehettek, de semmiféleképp sem olyan régiek mint a berendezés és a technika. Mivel minden más a "régebbi" kornak megfelelő, ezért a mosógépek szándékosan újjabbak. Hogy miért azt nem tudni még. De ha új mosógépeket tud szerezni, akkor az élelmiszer sem akadály. -
rossgeller #1465 SPOILER!
szerintem a jack-kel való stadionos beszélgetés jóval később történt mint 16 évvel ezelőtt.. viszont már télleg jó régen ott lehet az ürge, ha bakelitet hallgat! -
#1464 akkor kivulre kellett volna rakni a feliratot,de belulrol volt rafestve,hogy karanten... -
Nyiri #1463 SPOILER
Nekem az a legfurcsabb.. hogy Desmond honnan a picsaba szed 16 eve friss tejet es gyumolcsot... -
#1462 szerintem desmond van karantén alatt -
Hoz_Hun #1461 SPOILER
Szerintem meg Desmond (az ipse a végén a pisztolyal), meg ugyanolyan ottragadt ember lesz, mint a francia csaj. És azért ilyen ellenséges mert a "sziget lakók" karantén "alatt" vannak, ergó fél, hogy elkap valamit.
Persze én is csak találgatok :). -
#1460 erről beszélek... -
Cvd #1459 A tudományos magyarázatba sokminden belefér. Pl. olyan dolgok/technológiák, amik jelenleg csak elméletben léteznek, vagy még csak kutatólaborokban kísérleteznek vele. Vagyis azzal hogy tudományos magyarázatot adnak, még nyugodtan alkalmazhatnak olyan ötleteket amik a való életben még nem léteznek, ezt csavaros történetvezetéssel ötvözve máris megvan a rejtélyes sztori. Pl. a nanotechnológiás elmélettel a mai napig mindent meg lehet magyarázni, és az a technika márcsak pár évtized. Vannak emberek akik szerint létezik szellemvilág, de a tudomány szerint nem, és a sorozat szempontjából csak az utóbbi számít. Ilyen alapon akkor már az is lehetséges hogy isten szórakozik a túlélőkkel, hisz éppen annyira bizonyított a létezése mint a szellemvilágé... -
#1458 na de vki szerint bizonyított a szellemlét, vki szerint nem...
mi van ha a rendezők pont a létezést bizonyító könyvet olvasták???
ezt most csak jelképesen mondom te is tudod...
az ott nem lévő embereket parton látni, fákat kitépő láthatatlan dolgot, stb-...stb...stb... a szó szoros értelmében véve RACIONÁLISAN megmagyarázni meredek lesz... -
Cvd #1457 Ugyanaz vazzeg.:) Semmiféle szellem nem kavarhat seholse semmikor, mert olyan nincs és kész. Érted már? -
#1456 és ha emberünk halt meg, és Jack él??? -
Cvd #1455 Továbbra is él az a tény hogy tudományos oldalról racionális magyarázatot adnak mindenre, ameddig meg nem cáfolják. Ezt a "meghaltak és már szellemek" elméletet már a legelején megalkotta jópár ember, de ez még mindig nem tudományos magyarázat, vagyis nem állhat meg. Csak hogy konkrétan rávilágítsak a hibára, a fickó akivel Jack találkozott a stadionban miért fog rájuk fegyvert a végén? Hisz az elméleted szerint már tudja hogy Jack meghalt és csak szellem, akkor meg nem sokat ér ha azzal fenyegeti hogy rálő és megöli nem?:) -
#1454 "az alkotók hangsúlyozzák hogy mindenre tudnak majd racionális magyarázatot adni"
na az nehéz lesz...
ez az évadnyitó rész viszont nagyon f@sza... -
Darkoo #1453 Ez még nem derült ki...
De egyébként ismerőseimmel alkottunk egy elméletet...amit elég sokan vallanak!
Spoiler!!!
Bevezetésképpen...
Gondolom sokan láttátok már a Másvilág című filmet Nicole Kidmannal.Ahol végén kiderült,hogy ők nem is élők,hanem holt lelkek.Aki látta érti miről beszélek:) Szóval valószínű ,hogy holt lelkel a sorozat szereplői,ezét látta Jack pl az apját, meg a suttogások esetleg a valóvilágból az emberek hangjai..Esetleg Walt is már egy szellem. Egy kisebb fajta utalás erre a filmben,mikor Jack találkozott a fickóval a stadionban, az meg mondta neki ,hogy találkoznak egy másik életben... -
#1452 Jah valoszinu az lesz. De Sawyert meglötték nem? -
qper #1451 Tudsz fogadni mailben kb. 3,5 megát? Ha adsz egy mailt átküldöm. -
qper #1450 tényleg The mamas & papas, nem Carpenters
-
qper #1449 közben utánanéztem a dolognak, az előadó stimmel, az együttes a The Carpenters
köszi még1x! -
Darkoo #1448 Nemhiszem...Szerintem vissza úsztak a szigetre:) -
#1447 meghaltak ^^
:)