22323
-
#1653 Na en ma kaptam meg az full elso evadott szal hurra :D
Tenyleg annyira jo amennyire dicserik? Erdekesebb a 24-nel? -
#1652 Ugyanezt írtam be lejjebb.... :) (#1619) -
nimfas #1651 http://www.bitmetv.org/signup.php innen nem tudom tölteni... 20000 a user limit....
Ha meghívsz akkor esetleg menne :-)
THX -
winnie #1650 vajon? feliratok.hu? -
#1649 LOST s02ep02
SPOILER
34:25 mp, jól nézzétek meg azt a cápát!! .D -
#1648 Akik szenvednek a letöltéssel: www.mininova.org
Innen töltöm én is, teljesen jó sebességgel (100-200K) -
#1647 Hol lehet az angol feliratot megtalálni?? -
#1646 Innen is gyorsan jönnek a cuccok. -
#1645 Innen próbáltátok már (bottorrent)?
A "Lost Season 1 DVDrips COMPLETE" jó minőség, ezt szedtem le én is. -
#1644 Én adnék, de csak 30GB feltöltésenként hívhatok meg egy embert és most 21-nél tartok... -
#1643 Ááááááájjjjjajajj!!!
ISTEN MENTS hogy megnézd szinkronnal... Az egyszerűen szörnyű!!!
Nem jön vissza a szinészek játéka...
Pl. a magyarba Sayidnak nincs is Iraki akcentusa...
Sawyer sztem gagyi angolba tök jó szövegeket nyom mondjuk ehhez érteni kell angolul... (De ha nem érted akkor is sokkal jobb!)
Nameg Hurley hangja teljesen kész angolba... Mindig csak azt mondja hogy: "Héé dude...." -
Nekem egyedül a doki (Jack) hangja tetszik magyarba... -
#1642 azt dcről próbáld meg, hátha találsz t1/t3-ast -
qper #1641 azért mert azt már nem seedeli senki :( -
kraven81 #1640 kircsi van már angol felirat:) -
qper #1638 és ugye így már tiszta sor a mackók szerepe is :D -
qper #1637 SPOILER!!
Az alábbi kép egy a 2. szériából származó flashbackből van, ami megmagyarázza mitől zuhant le a repülőgép!
-
qper #1635 én szívesen felírom és átadom az eddigi Lost részeket (S02e02-ig) ha kapok érte cserébe The 4400 eddigi össszest. -
#1634 Valami nem-torrentes letöltése nincs a sorozatnak? (melóhelyről nem megy torrent:-() -
kokesz92 #1633 Ftp ről valahonnan nem lehet szedni? mert ez a torrent megőrjít h 1kb val jön kb -
#1632 ha teheted inkább ne szinkronnal nézd,mert az valami iszonyat! -
gnom #1631 amikor megjelenik az angol onnantol kb 1 nap. ne felejtsd el te is megkoszonni MovieLvr-nek!! -
DJviolin #1630 Kira a 2X02-dik rész. Csak az a baj, hogy nem értem. Nem tudjátok, hogy már heggesztik-e a feliratot? -
#1629 lol, elvakultak :) -
_Vegeta_ #1628 Tudom mien enis azzal neztem meg eloszor. Lostra fasza minoseg kell olyan gyonyoru szep ződ a táj. :D -
Szolnokboy #1627 hát az én verzióm alapból nem undorító ugyanolyan mint a többi (hdtv-lol verzió) egy kicsit pixeles lett utána de nem zavaró annyira -
_Vegeta_ #1626 Az undorito minoseg megundoritobb lett, csodas. :DDD
Te nem vagy ennyire "vájtszemű"? -
Szolnokboy #1625 szinkront sehonnan nemlehet legjobb tudomásom szerint feliratot pedig
innen -
#1624 A magyar szinkront honnan lehet letölteni?
Vagy a magyar feliratot lelehet-e szedni valahonnan? -
Szolnokboy #1623 én most tömöritettem be az utolsó részt 450 megára. WinAvi-t használtam aviból aviba konvertáltam csak a felbontást vettem le 16-16-tal. Sajnos a minöség romlott, de nem vészes. valamit valamiért ugye... -
#1622 Hogy a "fegyvert fog" helyett hogyan írtam "fegyvert god"-ot, azt nemtom :) -
_Vegeta_ #1621 Leszedem mar enis bammeg. :DD -
#1620 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! S02E02 nagyon üt! :))))))) Mik lesznek még itt, te jó ég :) -
#1619 SORRY! :)
!!! SPOILER (S02E02) !!!
A cápán a farokúszója előtt van valami jel... :) -
#1618 Miért felejtettem el, hogy már a második rész is lehet a spoiler filirat alatt...a francba :((
Lehet így kéne SPOLIER (S2E2) :D -
#1617 SPOILER!
Na leszedtem a 2. évad 2. részt is! Hát basszus ezt szépen megkavarták: ugye az első rész ott ért véget, hogy már Locke és Jack is lent van a bunkerban és fegyvert god Desmond John-ra. Erre basszus a 2. részben mutatják meg, hogy mi történt John-nal, amikor lement a bunkerba... Grr, már flashback az egész film :))) -
_Vegeta_ #1616 Nekem mivel hrhdtv is van rendesen az osszes lost csak 3dvdre megy ki. :) -
béricsi #1615 én elég bonyolultan, biztos nem úgy kell.
fogtam valamelyik progit (már nem emléxem, talán dr divx), nyomtam egy tömörítést vele, de aztán a hang teljesen elcsúszott,
utána a hangot (VBR bitrátás) átkonvertáltam constansra (CBR), visszatettem rá, akkor már jó volt :)
A felirathoz nem kellett nyúlni, az ugyanolyan jó maradt hozzá.
Van egyszerűbb tömörítés is biztos, ha találsz valahol valami leírást, linkeld be, mert kéne még egy-két sorozatnál tömöríteni.
kösz -
#1614 pontosan hogyan tömörítetted?
-
béricsi #1613 nem fog kiférni a 25 rész két DVDre..
kiírtam az első 12-t, és találomra kiválasztottam egyet (mondjuk a 20-as részt), amit letömörítettem 270 megára (így még teljesen élvezhető a kép).
aztán kifért :) -
#1612 Remélem hamar elkészül a felirat!