22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • PyRex
    Szerintem jobban tudja, mint mindenki más a szigeten. Amúgy Danielle a neve :)
  • _Vegeta_
    Delenn (francia no) beszel osszevissza minden baromsagot, asse tudja mit beszel. :DD
  • WTH
    SPOILER

Ez igaz, de a francia nő emlegetett valami fertőzést, ez mellette szól.
  • shevy
    egyáltalán nem biztos hogy fertőzés van a szigeten, nem csak fertőzött terület lehet karantén alatt
    SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Mikor Hurley megnyerte a lottót,akkor a tv riportot készített vele,az megy éppen a tv-ben.
  • R0sc0
    inkább ne azon elmelkdejetek hogy mi lesz hanem a részleteket keressétek az eddigi részekben.

Nézzétek csak a TVét ;)

• rossgeller
    SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!

a nanobotos elmélet a számokra is magyarázatot ad - ezek segítségével kommunikálnak..
  • qper
    hát ja, minden ezekre a számokra épül
  • BADE
    Ha valakinek megvan a 2.évad első része és szokott használni DC-t,az írjon már privit.Előre is köszi!
  • PyRex
    SPOILER!

Mondjuk, hogy a számmisztikára mi ad magyarázatot... azt nem tudom. Ha megnézitek MINDENBEN azok a számok vannak. De frankón, csómó flashback-ben szereplő dolgokban is, ésatöbbi...
  • PyRex
    SPOILER!

Egyértelmű, hogy a kinti van karantén alatt!
    Szerintem esetleg van valami vírus a szigeten, ami miatt hallucinálnak az emberek, lehet, hogy a "szörnyet" is haluzzák. Ez sokmindenre magyarázat lenne.

SPOILER OFF!
  • MolniGee
    SPOILER !

Szerintem meg a kinti terület van karantén alatt, hisz a felirat belül volt! akik kint vannak a szigeten, azok a fertőzöttek, Desmond is azéárt lövi magát, hogy védekezzen a fertőzés elenn!
  • PyRex
    X-Akták vége azért igen durva :D Ráadásul ott is van csomó minden megválaszolatlan...
  • R0sc0
    vagy igen normális lesz és akkor mindenki Happy lesz :)
  • Nyiri
    Jaja... Az X aktakat azert utaltam meg...
    Attól én is félek,hogy nem fogank normális választ adni.
    vagy hogy kurvára nem fogom érteni a végét.
    Feltéve ha vége lesz,de bízzunk benne,hogy nem lesz Dallas-i hosszúságú a sorozat.
  • Nyiri
    Mekkora lenne ha atomnagy flasshek lennenek a filmben aztan semmi... Nincs magyarazat, mert az irok is csak kavarni tudtak de megmagyarazni nem :D

Majd arra fogjak hogy a nezo nem erti
  • Hoz_Hun
    SPOILER

Nem rossz gondolat, hogy valami szert ad be nekik a fazon. Jacknek is adott inni a kulacsából, rögtön megjavult a bokája.
  • WTH
    Nagy kavarás lesz, az biztos.
  • WTH
    SPOILER

> Hát szerintem ebben a részben elég komoly kapcsolat volt a flashback, és a történet között.

Ebben teljesen igazad van. Ha a további flashback-ek is így kapcsolódnak majd a történethez, akkor nem szólok egy szót sem.
  • Csacsi
    Te milyen sorozatot nézel. Lock már az elejétől tud járni.
  • R0sc0
    Akkor kezdett el Lock járni mikor elment a lejárohoz és ott akkor felkacsolta a ficko a reflektrot. Szerintem beadott neki is olyan lötyit amelyet ő is lő magába. Amugy szerintem Jacknak is a felesége azért tudott járni mert valamivel meggygyitotta. (gondolom avvaé a turmixal)
  • Nyiri
    SPOILER

Erre egy racionalis magyarazat van eddig. nanobotok. Azok a fekete felhok is amiket lock emlit katenek mielott lemennek a godorbe.
  • Hoz_Hun
    Ha már a racionális magyarázatoknál tartunk, mivel magyarázzák meg hogy Lock hirtelen járni tud. Még ha a zuhanástól hirtelen hejre jön, akkor sem lenne képes járni, mert az izmai nem bírnák el. És mire újra megtanulna járni kimaradt volna sorozatból. Szóval azt nem tudom, hogy fogják kimagyarázni.
  • Nyiri
    Ha ez igy van akkor az utolso resz 3 oras lesz es 251256156156136 db visszatekintes hogy megmagyarazzak a filmet :D
  • Csacsi
    Elméletileg igen. Ha megnézed Shannon nevét, akkor az Shannon Rutherford, és a pasas aki meghal az szintét Rztherford. Szóval sokan feltételezik, hogy az Shannon apja, aki meghalt.
  • qper
    én erre nem emlékszem
  • qper
    Spoiler

Én sem hiszek nagyon a tudományos magyarázatban, hiszen a számmisztika eszméletlenül körbelengi az egész sorozatot. A Hurley által megjátszott lottószámok (ami ugye a karantén bejáratának oldalfalán is rajta van) nagyon sok más számmal kapcsolódik (sok példa közül az egyik pl. Jack és Michelle Rodriguez székszáma a gépen, a túlélők száma, tényleg baromi sok van de most pl. ezek jutottak az eszembe). Én attól tartok egy kicsit hogy nyújtják majd a sorozatot mint a rétestésztát, és a végén baromi sok olyan talány marad amire nem kapunk semmiféle magyarázatot (sok olyan sorozat illetve film volt már ahol az alkotók hagytak sok olyan elvarratlan szálat, amit egyszerűen vagy elfelejtettek vagy képtelenek voltak megmagyarázni a nézőnek)

• Nyiri
    SPOILER!

Aki meghal az Shannon apja?
  • Csacsi
    SPOILER ON:

Hát szerintem ebben a részben elég komoly kapcsolat volt a flashback, és a történet között. Ott van mindjárt Shannon apja, aki meghal 8:15-kor. És ott van Desmond is. Szóval szerintem éppen ez a lényeg..a sok flashbackben elesz benne a megoldás, és a kpacsolat a szereplők között

SPOILER OFF
  • WTH
    > Továbbra is él az a tény hogy tudományos oldalról racionális magyarázatot adnak mindenre, ameddig meg nem cáfolják.

(Spoiler) Érdekes lenne a racionális magyarázat. Nekem már a "Walt különleges képességei" okosság is sok egy kicsit. (Spoiler end)

> Ezt a "meghaltak és már szellemek" elméletet már a legelején megalkotta jópár ember, de ez még mindig nem tudományos magyarázat, vagyis nem állhat meg.

És, őszintén szólva, igen kiábrándító magyarázat lenne ennyi (és ami még várható...) kavarás után.

Egyébként jó volt az új epizód, tetszett, bár kicsit bíztam benne, hogy a flashback-ezésnek vége lesz, ez nem jött be...
  • Rafaelo
    dc hubokon föntvan
  • Mayday
    Sziasztok,
    A felesegem lemaradt a legutobbi reszrol. Azt kerdeznem, hogy elerheto-e valahol a neten (ugy vettem eszre a hundupe oldalon, hogy jonnek ki a lement reszek tvripben).
    Nem vagyok kepben, hogy ilyen tv-ben mar leadott dolgokra jelenleg milyen torvenyek vannak, szabadon terjesztheto-e, vannak ezen is jogdijak, egy ilyen reszt az internetrol levadaszni mar wareznak minosul?
  • qper
    tényleg

• _Vegeta_
    Jolvan bakker, de SPOILER!
  • _Vegeta_
  • DJviolin
    Azzal a csávóval találkozott Jack futás közben, aki be van zárva a bunkerbe. Ergo nincs a bunkerben a faszi 16 éve, hanem kb. 2-3 éve. Mikor beszélt Jack-kel, megemlítette, hogy világkörüli útra indul. Valószínűleg így került a szigetre is. Azért lehetett a karantén felirat és a számsor a bunkeren, mert valszeg ez a faszi is a köver csóka meg a francia nő sorsára jutott, tehát megátkozta a számsor. Rájöttek a társai és bezárták őtet oda. Ez az én elméletem.
  • qper
    nocsak! bökj rá az ez előtti hsz-ra ahol spoilerkedtem.
  • _Vegeta_
    Nem eloszor figyelmeztetunk!
  • qper
    ne haragzdjatok, tényleg elfelejtettem a spoilerveszélyt :(

sorry