22323
-
#1774 De szerintem ez egy fölösleges kijelentés volt amivel inkább csak piszkálódsz. Ha visszaolvasnál megértenéd miért írtam...
"Mindenki okkal szál fel egy repülőre, a piléóta meg azért mert az a munkája, de ő mgahlt."
Erre az üzenetre azért írtam, hogy okkal kerültek a szigetre mert félreértett Pharao, a nem a repülőre kerültek okkal mondatom azért volt hogy ne legyen újra félreértés...
De mindenesetre a gépre is okkal kerültek mert akkor nem kerültek volna a szigetre csak te is félreértetted amit mondtam. -
Cvd #1773 Mondanál pár példát is a változásra? Én nem vettem észre ilyesmit. És ragaszkodjunk a jellembeni változáshoz, ne a "locke tud járni" volumenhez, mert annak semmi köze ehhez. -
#1772 tenx, én is itt néztem de nekem csak az s2-s feliratok tűnek fel -
#1771 Nem érződik, de nem kötekedtem. Sima kijelentést tettem. -
#1770 Most direkt kötsz belém? -
#1769 Ha a szigetre okkal kerültek, akkor a gépre is - tiszta logika! -
#1768 a repülőre... -
#1767 Te teljesen félreértettél barátocskám... Okkal kerültek a szigetre! Nem repülőre... -
#1766 Mindenki okkal szál fel egy repülőre, a piléóta meg azért mert az a munkája, de ő mgahlt. -
#1765 SPOILER!
Szerintem ha megnézitek mindenki okkal került oda... Jack az apja miatt, Sawyer amiatt amit tett, Hurley a lottónyeremény miatt, Locke a lába miatt stb...
SPOILER OFF! -
#1764 Pedig változtak - de még mennyire! -
LA52LO #1763 Shannonból nem nézném ki hogy valami hatalmas hőstettet hajtana végre. De ugyebár Sawyer-ről is azt gondoltuk hogy kőszíve van és lám-lám tud ő jó is lenni. -
Cvd #1762 Akkor jó sokáig ott lesznek még, mert egyikükre sem jellemző hogy különösebben változtak volna.:) -
#1761 lehet azért kerültek oda,hogy megváltozzanak -
Cvd #1760 Ha nagyot akarnak dobni akkor Shannon lesz a hunyó. Mindenki másnak van valami különlegessége, vagy történt már vele valami meglepő a múltban vagy a szigeten, egyedül Shannon lóg ki. Semmi érdekeset nem mutattak róla, semmi extrát nem tud, egy egyszerű, sablonos, szőke butuska hisztérika. Innen robbanna nagyot ha kiderülne hogy ő a kulcs.:) -
LA52LO #1759 Innen biztosan le tudod szedni:
http://supersub.dy.hu/
Az első évad összes felirata egy ZIP-ben van.
Csak beírod a keresőbe hogy "LOST" és már csemegézhetsz is ;) -
LA52LO #1758 HDTV-LOL részeid vannak? -
#1757 honnan tudnék letölteni feliratokat? (most spec a 1x08 és a 09 kéne) -
LA52LO #1756 SPOILER!
Szerintem a végkifejletben Walt szerepe lesz meghatározó. Ugye nála kötünk ki mindig mikor a jegesmedve téma kerül szóba, meg ugye ott volt a jelenet, mikor Locke-nak mondta hogy ne nyissák ki az ajtót (pedig nem is tudott az ajtó létezéséről). Relytélyes gyerek ez a Walt. De emlékezzünk csak vissza a 14. részben mikor Walt nevelőapja felkeresi Mike-ot, hogy vegye vissza a gyereket, akkor azt mondja neki, hogy: "Van valami vele." "Néha, amikor ott van, dolgok történnek." "Ő más valahogy." Szóval ez a Walt fog még alakítani valami fontosat! -
Janek81 #1755 Nos, a repülő nem szállhtott fel 10-15 emberrel, talán a többi túlélő csak szerencsés volt, hogy olyan mellett vagy közelében ült, akinek élve kellett a szigetre kerülni... :) -
Janek81 #1754 Talán ezeknek semmi jelentőségük nincs, csak direkt azért kerültek bele ezek a "szálak", hogy a néző ezen agyaljon, közben elterelődik a lényegről a figyelmünk :) Csak kérdés, hogy akkor mi a lényeg...? :) -
#1753 szerintem véletlenek sorozata ami történik, már csak azért mert kissé eleve elrendeltnek tűnik hogy ezek az emberek a szigeten és kivűl állandóan egymásba botlanak, ha más nem de a repülőtér wc-jében biztos)))
korea nőciről is lehetett tudni a lelkisége alapján hogy nem hagyja el a férjét hiába a kisértés....meg ha rendelésre érkeztek a szigetre mi van a másik 30 emberrel akiket csak futólag mutatnak. akkor nekik is lenne sorsdöntő szerepük -
#1752 SPOILER
Egy régebbi részben Walt egy újságot olvasott ami egy jegesmedvéről szólt. Szerintem a gyerekkel lesz valami kapcsolatos. Ha emlékeztek Waltnak egy visszaemlékezésben valami madarakról kellett tanulnia és amikor Brian nem figyelt oda mérges volt és egy madár nekirepült az ablaknak és meghalt. Szerintem a jegesmedve is így került a szigetre mint ahogy a madár az erkélyre...
Szerintetek?
SPOILER OFF! -
#1751 Senki sem zombi.
-
Szolnokboy #1750 spoiler
a többiek nem zombik az tuti -
#1749 szerinted ha amerikában még nem volt, akkor épp kínában leadják? -
#1748 Pontosan - saját szórakozásod rontanád el, ha most megtudnád...
-
#1747 FELADOM! :D Majd meglatom. -
#1746 Az előzőket láttad már?
-
kokesz92 #1745 Japánul vagy kínail vagy oroszul vagy vmilyen nyelven nem lehet még tölteni a 2. szezont? :D én hülye megnléztem a 2. szezon 1. 2 részét és muszály látnoma többit is :D -
winnie #1744 irc-n is ezerrel van. használ keresőt -
#1743 Láttam az előzetest. Bár bunyózni fognak, lehet nem fognak sokat csevegni. Bár úgy lenne, hogy kiderülne :) -
#1742 Link nincs. A Peer 2 Peer hálózatok egyikéről tudod csak beszerezni.
-
#1741 Torrent, DC, edonkey, stb -
nunu99 #1740 Tényleg????
De honnan?
Szerintem normálisn irtam!
Csak egy Linket szeretnék ahhonan lelehet tölteni -
#1739 Szia! Az internetről! -
nunu99 #1738 Sziasztok honnan leghet letölteni a Lost-ot? -
kokesz92 #1737 ha nézted a 2x02 rész végén ott volt h a következő Szerdán. És ott voltak a bukós genyók meg a hajósok. jó a hajósok nem biztos :D , de az ki fog derülni h kik azok... a 'TÖBBIEK'... (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁXHSDHS, ez egy sikoly akart lenni ^^) -
#1736 Ehh így 27 rész után van egy sanda gyanúm, hogy nem :) -
kokesz92 #1735 lehet :), de sztem a 2x03 ból ki fog derül mi micsoda (talán csak a 'nagy dínó' ^^ nem)