22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Mhosah Myth
    De szerintem ez egy fölösleges kijelentés volt amivel inkább csak piszkálódsz. Ha visszaolvasnál megértenéd miért írtam...

"Mindenki okkal szál fel egy repülőre, a piléóta meg azért mert az a munkája, de ő mgahlt."

Erre az üzenetre azért írtam, hogy okkal kerültek a szigetre mert félreértett Pharao, a nem a repülőre kerültek okkal mondatom azért volt hogy ne legyen újra félreértés...

De mindenesetre a gépre is okkal kerültek mert akkor nem kerültek volna a szigetre csak te is félreértetted amit mondtam.
  • Cvd
    Mondanál pár példát is a változásra? Én nem vettem észre ilyesmit. És ragaszkodjunk a jellembeni változáshoz, ne a "locke tud járni" volumenhez, mert annak semmi köze ehhez.
  • quack
    tenx, én is itt néztem de nekem csak az s2-s feliratok tűnek fel
  • IMYke2.0.0.0
    Nem érződik, de nem kötekedtem. Sima kijelentést tettem.
  • Mhosah Myth
    Most direkt kötsz belém?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a szigetre okkal kerültek, akkor a gépre is - tiszta logika!
  • Mhosah Myth
    a repülőre...
  • Mhosah Myth
    Te teljesen félreértettél barátocskám... Okkal kerültek a szigetre! Nem repülőre...
  • Pharaoh
    Mindenki okkal szál fel egy repülőre, a piléóta meg azért mert az a munkája, de ő mgahlt.
  • Mhosah Myth
    SPOILER!

Szerintem ha megnézitek mindenki okkal került oda... Jack az apja miatt, Sawyer amiatt amit tett, Hurley a lottónyeremény miatt, Locke a lába miatt stb...

SPOILER OFF!
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig változtak - de még mennyire!
  • LA52LO
    Shannonból nem nézném ki hogy valami hatalmas hőstettet hajtana végre. De ugyebár Sawyer-ről is azt gondoltuk hogy kőszíve van és lám-lám tud ő jó is lenni.
  • Cvd
    Akkor jó sokáig ott lesznek még, mert egyikükre sem jellemző hogy különösebben változtak volna.:)
  • BADE
    lehet azért kerültek oda,hogy megváltozzanak
  • Cvd
    Ha nagyot akarnak dobni akkor Shannon lesz a hunyó. Mindenki másnak van valami különlegessége, vagy történt már vele valami meglepő a múltban vagy a szigeten, egyedül Shannon lóg ki. Semmi érdekeset nem mutattak róla, semmi extrát nem tud, egy egyszerű, sablonos, szőke butuska hisztérika. Innen robbanna nagyot ha kiderülne hogy ő a kulcs.:)
  • LA52LO
    Innen biztosan le tudod szedni:
    http://supersub.dy.hu/
    Az első évad összes felirata egy ZIP-ben van.
    Csak beírod a keresőbe hogy "LOST" és már csemegézhetsz is ;)
  • LA52LO
    HDTV-LOL részeid vannak?
  • quack
    honnan tudnék letölteni feliratokat? (most spec a 1x08 és a 09 kéne)
  • LA52LO
    SPOILER!

Szerintem a végkifejletben Walt szerepe lesz meghatározó. Ugye nála kötünk ki mindig mikor a jegesmedve téma kerül szóba, meg ugye ott volt a jelenet, mikor Locke-nak mondta hogy ne nyissák ki az ajtót (pedig nem is tudott az ajtó létezéséről). Relytélyes gyerek ez a Walt. De emlékezzünk csak vissza a 14. részben mikor Walt nevelőapja felkeresi Mike-ot, hogy vegye vissza a gyereket, akkor azt mondja neki, hogy: "Van valami vele." "Néha, amikor ott van, dolgok történnek." "Ő más valahogy." Szóval ez a Walt fog még alakítani valami fontosat!
  • Janek81
    Nos, a repülő nem szállhtott fel 10-15 emberrel, talán a többi túlélő csak szerencsés volt, hogy olyan mellett vagy közelében ült, akinek élve kellett a szigetre kerülni... :)
  • Janek81
    Talán ezeknek semmi jelentőségük nincs, csak direkt azért kerültek bele ezek a "szálak", hogy a néző ezen agyaljon, közben elterelődik a lényegről a figyelmünk :) Csak kérdés, hogy akkor mi a lényeg...? :)
  • Montanosz
    szerintem véletlenek sorozata ami történik, már csak azért mert kissé eleve elrendeltnek tűnik hogy ezek az emberek a szigeten és kivűl állandóan egymásba botlanak, ha más nem de a repülőtér wc-jében biztos)))
    korea nőciről is lehetett tudni a lelkisége alapján hogy nem hagyja el a férjét hiába a kisértés....meg ha rendelésre érkeztek a szigetre mi van a másik 30 emberrel akiket csak futólag mutatnak. akkor nekik is lenne sorsdöntő szerepük
  • Mhosah Myth
    SPOILER

Egy régebbi részben Walt egy újságot olvasott ami egy jegesmedvéről szólt. Szerintem a gyerekkel lesz valami kapcsolatos. Ha emlékeztek Waltnak egy visszaemlékezésben valami madarakról kellett tanulnia és amikor Brian nem figyelt oda mérges volt és egy madár nekirepült az ablaknak és meghalt. Szerintem a jegesmedve is így került a szigetre mint ahogy a madár az erkélyre...
    Szerintetek?

SPOILER OFF!
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem zombi.
  • Szolnokboy
    spoiler

a többiek nem zombik az tuti
  • Pharaoh
    szerinted ha amerikában még nem volt, akkor épp kínában leadják?
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan - saját szórakozásod rontanád el, ha most megtudnád...

• Sephi
    FELADOM! :D Majd meglatom.
  • IMYke2.0.0.0
    Az előzőket láttad már?
  • kokesz92
    Japánul vagy kínail vagy oroszul vagy vmilyen nyelven nem lehet még tölteni a 2. szezont? :D én hülye megnléztem a 2. szezon 1. 2 részét és muszály látnoma többit is :D
  • winnie
    irc-n is ezerrel van. használ keresőt
  • gergod
    Láttam az előzetest. Bár bunyózni fognak, lehet nem fognak sokat csevegni. Bár úgy lenne, hogy kiderülne :)
  • IMYke2.0.0.0
    Link nincs. A Peer 2 Peer hálózatok egyikéről tudod csak beszerezni.

• Pharaoh
    Torrent, DC, edonkey, stb
  • nunu99
    Tényleg????
    De honnan?
    Szerintem normálisn irtam!
    Csak egy Linket szeretnék ahhonan lelehet tölteni
  • PyRex
    Szia! Az internetről!
  • nunu99
    Sziasztok honnan leghet letölteni a Lost-ot?
  • kokesz92
    ha nézted a 2x02 rész végén ott volt h a következő Szerdán. És ott voltak a bukós genyók meg a hajósok. jó a hajósok nem biztos :D , de az ki fog derülni h kik azok... a 'TÖBBIEK'... (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁXHSDHS, ez egy sikoly akart lenni ^^)
  • gergod
    Ehh így 27 rész után van egy sanda gyanúm, hogy nem :)
  • kokesz92
    lehet :), de sztem a 2x03 ból ki fog derül mi micsoda (talán csak a 'nagy dínó' ^^ nem)