22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • WTH
    Logikus, amit mondasz; de nincs infóm arról, hogy Michael -t a nézők többsége utálná; lehet, hogy sokan olvadoznak, hogy micsoda apa-fiú kapcsolat, bla-bla.
  • IMYke2.0.0.0
    A forg.írók is ezt akarták - légy dühös a fekára, hogy lásd a fehér jó cselekedetét és a feka lelkének vívódását / fejlődését. Nálad elérték a céljukat.

• PyRex
    semmi bajom a fekákkal, de Michael olyan értetlen, önző seggfej, főleg amikor elviszik Waltot és amit utána Sawyerrel csinál... Hülye barom :)
  • IMYke2.0.0.0
    S akkor még nem jutott eszedbe a LoTR trilógia...
  • WTH
    Nem azér'! Szerepelt pár részben (szerintem azokon már a retek-klub is túl van) egy Rose nevű, kedves, korosodó hölgy; ő is feka, mégsincs vele gáz!
  • PyRex
    LOOOOOOOOOOOOL! :))))))

Charlie ugyanilyen néven játszott az ötösfogat c. filmsorozatban is - nekem csak emiatt furcsa :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek a szereplők kellenek, hogy lásd a többi szereplő másságát - sarkítva:
    - fehéret sem veszed észre a fekete nélkül
    - a Jót nem látod akkor, ha nincs a Rossz kontrasztja

Minden sorozatba tesznek - legalább - egy utálható karaktert, hogy a főszereplő(k) jósága, bátorsága [s a többi] előtérbe kerülhessen!

• WTH
    SPOILER

Továbbmegyek. Walt sem szimpi nekem; számomra a vele kapcsolatos "rejtélyek" inkább baromságok; hogy jegesmedve van a képregényében, meg nekimegy a madár az ablaknak, meg transzban azt mondja Locke -nak, hogy don't open it; természetesen lehet, hogy mindezekre majd klafa magyarázat lesz, akkor megváltoztatom az álláspontom; de egyelőre azt mondom, nekem nem hiányozna M. és W., ha benne sem lennének a sorozatban. Az más kérdés, hogy a kutya (Vincent) aranyos...

Még valami: Charlie -t sem bírom, egyszerűen idegesít, a legjobb az lett volna, ha meghal - Ethan rajta volt az ügyön, de végül nem jött össze neki...
  • Láma!
    utáljátok mer feka mi?:DDDD
  • PyRex
    ja nekem sem szimpi szegény... :D
  • WTH
    Én akkor most nem is évadoznék.

Állítólag (külföldi fórumokon olvastam) az s02e03 fontos rész lesz, olyan értelemben, hogy tisztul majd a kép; ez persze lehet, hogy hülyeség, de én nem bánnám, őszintén szólva (enyhe spoiler) az s02e01 és 02 elég karcsú volt, nem sok minden történt; ráadásul nem csípem ezt a Michael -t, főleg a hülye flash-back -jeit, ahogy "küzd" a fiáért. Uncsi.
  • PyRex
    Részedről end, részemről is, de majd csak akkor mondjuk, hogy lesznek további évadok, amikor látjuk is azok epizódjait, ok? Na ennyit erről.
  • _Vegeta_
    Ha nem lesz vilagvege vagy az abc nevu csatorna nem szunik meg 1-2ev alatt, akkor lesznek tovabbi evadok. Tema end. :D
  • Francis80
    Tényleg nem unjátok még ezt az évad témát?
    [csak kérdezi]
  • PyRex
    Mi az, hogy "tuti lesz még x évad"? Ez mekkora hülyeség már... Semmi nem biztos, csak ami megtörtént. Még az sem :)))
  • _Vegeta_
    A 4400 kicsit bugyutacska, foleg a lost mellett. :)
    Szentem..
  • Rafaelo
  • Rafaelo
    szerintem elég ha szimpatikus szinészeket raknak be az elég a nézettség fentartáshoz pl dallas
  • winnie
    azért érdemes beszélni róla, mert sokan azt hiszik, hogy ez egy lezárt sztori, aminek májusban vége lesz. jobb tudni, hogy az ember mire számíthat
  • winnie
    szerintem sem lesz több széria, talán 3 igen,

nem győzöm hangsúlyozni. ilyen nincs, hogy egy sorozatot leállítanak az alkotói. (jó, 10 évad után, mint a jóbarátokat)

amikor valaki készít egy sorozatot, akkor eleve úgy nyújtja be a szinopszist, hogy megvannak a tervei a következő évekre. erről szól a műfaj. ha sikeres vagy, akkor évekig tudod csinálni.

a lost-ból, ekkor nézettségből látni, hogy 3-4. évad tuti lesz. ugyanaz, hogy mondjuk a helyszínelőkből tuti lesz még 6 évaD, vagy a desperate housewives sem menekül még minimum 3-4 plusz évadtól.

kérdés meddig viselik el az emberek megoldás nélkül. ha pedig lesz, és állítólag semmi természetfeletti: megoldás után meg mit néznénk, újabb csapat hajótörését?

1. lesznek válaszok, amik felvetnek új kérdéseket.
    2. minden sorozatnak neki lehet menni másik irányból, új filozófiával (ld. prison break)
    3. az a rosszabb, ha megválaszolnak minden kérdést (ld. twin peaks - kiderült a válasz, azonnal meghalt a sorozat vs. x-akták nem derült ki a válasz, 9 évig élt a sorozat és az alkotók lőtték le)

nálam már így is átvette a vezetést a 4400, és ha sokáig húzzák-halasszák, talán nézőket vesztene a csatorna.

ez törvényszerű. minden sorozat veszíti folyamatosan a nézőket. viszont, mint írtam sokkal több néző elmenne, ha valami megoldódna.

meg aztán a lényeg. mindenki maga dönt, hogy meddig néz egy sorozatot.
  • Láma!
    gyerekek!!
    észrevettétek, hogy kb 2 oldalon át csak arrol megy az eszmecsere, amiröl senki senki sem tud semmit, ráadásul igy elöre nem is lényeges??még csak a 2. évad 2. részénél vagyunk, ti meg már 4. évadoztok. hol van az még?!
    na szal csak azt akartam ezzel, hogy inkább a sorozatrol beszéljünk, és ne az élettartamárol!
  • winnie
    Szerintem is lesz 3. évad, de egy ilyet túl sokáig azért nem lehet húzni.

dehogynem lehet húzni. új kérdések, új válaszok. az alkotók már rég lenyilatkozták, hogy eddig 4-5 évadra vannak terveik, de nyilván tovább is, ha kell
  • Rafaelo
    legyen csak két évados de akkor szupi mint a carnevale vándorcirkusz
  • Montanosz
    szerintem sem lesz több széria, talán 3 igen, de azért előbb-utóbb valamiféle magyarázatot be kell építeniük, hiszen épp attól különbözik a többi sorozattól hogy rejtélyek több szálon futnak egymás mellett, idáig magyarázatlanul. kérdés meddig viselik el az emberek megoldás nélkül. ha pedig lesz, és állítólag semmi természetfeletti: megoldás után meg mit néznénk, újabb csapat hajótörését?
    nálam már így is átvette a vezetést a 4400, és ha sokáig húzzák-halasszák, talán nézőket vesztene a csatorna.
  • PyRex
    Szerintem is lesz 3. évad, de egy ilyet túl sokáig azért nem lehet húzni. Mert hiába történik mindig újabb rejtély, ha egyszer Földi idővel számolva még 3 év múlva is ott lesznek a szigeten, akkor ugye már sokan el fognak gondolkozni, hogy nem unalmas-e. Szerintem :)
  • _Vegeta_
    Tutko lesz 3.evad, bar nem szeretek feltetelezesekbe bocsatkozni. Sorozatokat nem terveznek h hany szezon lesz amig nezik megy es kesz. Kivetel b5 de ott is betettek egy plusz evadot mert annyira nezett volt, meg ugye a jobaratok aminek a stabja megunta a munkat. :D
  • PyRex
    ajd kiderül, majd akkor buktam, ha a 3. évad első részét nézzük. Én amúgy remélem, hogy bukom...
  • gergod
    Akkor már az UHD-DVD (ultra HD-DVD) is akciós mért nem olyat vettél
  • winnie
    szerintem úgy lenne jó ha két szezon lenne, ha tovább nyújtanák, szerintem nem lenne ennyire, túl sok felesleges dolog lenne

egy sorozatot sosem terveznek ilyen rövid időre - de szerencsére megvan a választás lehetősége. ha valamikortól nem tetszik, akkor abbahagyod a nézését.
  • winnie
    Én nekem van egy olyan sejtésem, hogy 3. szezon SEM lesz, de NE legyen igazam...

ezt máris buktad. akkora nézettséggel nyitott, hogy lehetetlen, hogy nee legyen 3. évad
  • _Vegeta_
    En kb 6-7szezont saccolok, ha marad a nezettseg. Marpedig nemhiszem h esni fog. :]
  • _Vegeta_
    Idiota.. 2050bol hoztam egy szemelyi szamitogepet, ami visszafele kompatibilis a winfossal. Van benne minden ami kell. Lenyeg a lenyeg lejacca a hddvdket gyonyoru kepminoseggel.
  • shevy
    szerintem úgy lenne jó ha két szezon lenne, ha tovább nyújtanák, szerintem nem lenne ennyire, túl sok felesleges dolog lenne
  • Narancs
    Srácok!
    El tudná nekem mondani valaki, hogy előző részben mi volt?
  • PyRex
    Én nekem van egy olyan sejtésem, hogy 3. szezon SEM lesz, de NE legyen igazam...
  • Mhosah Myth
    Nem lesz 6 szezon csak 10... Veheted a béltépőt! :))
  • Francis80
    Ajjaj, ha hozott 6 szezon hd-dvd-t akkor gondolom lejátszót is hozott hozzá...
    Amúgy kinyúltam ezen a titkos-jövős-akármis elmélkedésen itt az utóbbi néhány hozzászólásban.
    Ki is belezném magam ha télleg 6 szezon-t csinálnának.
  • Cvd
    Hogy-hogy? Hát Köbüki küld lejátszót fénypostán, csak az ablakot kell kinyitni.:)
  • Cvd
    Node akkor hogy teljes legyen a kép, számoljuk bele a 10 évad Dallast amiről most ismerték el a készítők hogy a Lost hivatalos előzetese. Aki nagyon odafigyelt anno az észre is vette az összefüggéseket.:)
  • PyRex
    és min játszod le? láma :)))))))