22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • R0sc0
    valaki ad egy torrent linket egy javított változathoz?
  • EmThor
    semmi csak vki hátha még nem tart itt engem nem zavar :)
  • R0sc0
    áhh az EndLessre még nincs feltöltve valami normalis verzio
  • Cvd
    Kitömöríted a javítást, kapsz egy könyvtárat (benne a Nandub nevű progival meg fix.bat nevű file-lal. Oda bemásolod az .avi-t, duplakkkel elindítod a fix.bat-ot. Na mindent jól csináltál akkor elindul a Nandub és megcsinálja a melót. Ha nincs mellette az avi akkor feldob egy hibaüzenetet hogy nem találja. Akkor is feldobja ha nem a megfelelő avi-val akarod megjátszani mert azoknak más a pontos neve. Ezesetben viszont hiába is futtatnád le még akkor is ha a kellő névre nevezed át.
  • Csacsi
    duplaclick? :)
    Lost.S02E03.REPACK.HDTV.XviD-TMC (de erre rá kell ereszteni a tcm-lost.repack.203.syncfix-luc file-ban lévő .bat file-t.)

Hogy kell ráereszteni a .bat file-t???
  • Cvd
    Természetesen igen. De nézzük csak, vajon a hozzászólásom melyik része miatt kellett volna használnom? A sorozathoz kötődő részével kapcsolatban aligha, hisz kábé a ötödik hozzászólás az enyém a konkrét témában, előttem sem használták a spoiler jelölést, akkor mégsem szóltál. Marad tehát a másik fele, ami a 16 évvel ezelőtti számtech színvonalról szólt. De ha neked ez spoileres, akkor fogj pár könyvet vagy a netet a témában és pótold be a tudást..
  • winnie
    az umd nem jó, csúszik a hang.

ez a 3 a jó:

Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TMC
    Lost.S02E03.HDTV.XviD.REPACKED.SYNCFIXED-TCM
    Lost.S02E03.REPACK.HDTV.XviD-TMC (de erre rá kell ereszteni a tcm-lost.repack.203.syncfix-luc file-ban lévő .bat file-t.)
  • gergod
    köszönöm
  • R0sc0
    nem de ha találok akkor beirom ;)
  • gergod
    HR verziót még nem láttál belőle? Én azt keresem, de 3 oldalon sem találok
  • R0sc0
    Lost.S02E03.HDTV.XviD.REPACKED.SYNCFIXED-TCM
    erről olvastam hogy ki van javitva a hang, BuThun ezt lehet tölteni,

Lost S02E03 PROPER HDTV AC3.5.1 XviD-UMD én pedig ezt töltöm, és az is jó hangilag. (5.1) :))
  • Szolnokboy
    melyiket név szerint ?? mert van belöle egy csomó
  • EmThor
    spoilert ismered?! >:[
  • R0sc0
    Ez szar relase!!
    csuszik a hang!! de nagyon!
    a REPACKot keressétek!
  • Cvd
    Hát, ha valóban 16 éve van a szigeten Desmond akkor nem annyira meglepő a kérdés. Elvégre 16 éve még csak az ismerte a számítógépeket aki dolgozott velük (ráadásul nevetségesen kevés volt még a mostani helyzethez lépest), vagy otthon játszogatott a C64-esével. No multimédia, no grafikus felület (PC-n), no internet, Java-s telefonokat megszégyenítő szintű játékok jellemezték ama sötét középkort. Az emberek 5-10%-a értett a géphez maximum. Mondjuk attól bepötyögni a hülye is be tudta volna a számokat.:)
  • brucelee
    Nekem a HDTV.XviD-TCM változat jön le az milyen valaki tudja????
  • fifi
    kijött a SyncFixed verzió...
  • Phat Smoker
    ja azt láttam énis..kicsit mátrixos beütése volt a dolognak (..wake up neo! :)
    megválaszolom magamnak a kérdést..tehát szerintem nem is a számok bepötyögése végett kérdezte meg Desmond Locke-tól, hogy ért e a sz.géphez, hanem csak amolyan mihez tartás végett (pl. nehogy feltörje a rendszert :)
  • Cvd
    Ezt láttam már reggel, de mondom nyilvánvalóan fake. Főleg hogy mellette már szerepeltek olyanok is mint pl. LOST 04x02-es rész. Na mondom én ezt nem eszem meg.:)
  • EmThor
    LOST SPOILER

:D :D :D
  • IMYke2.0.0.0
    Házi munkával bárki kijavíthatja.
  • EmThor
    LOST repack TCM 2*03, 30. perc után kicsit csúszik a hang, fél másodperc, nem zavaró!!

10/10 eddigi legjobb rész, talán 1. évadot tekintve is!
  • Csacsi
    Lost.S02E04.HDTV.XviD-TCM

Ezt kell tölteni. Ez a 3. rész, csak elírták az epizód számot, de ha megnézed a másik nfo file-t nforceon, meg ezt az info filet, akkor rá lehet jönni, hogy ugyanaz lesz mert SPOILER mindkettő azt írja, hogy Lock rész lesz.
    Szerintem készítők is lassan elvesznek a részletekben.
  • _Vegeta_
    trivialis. -.-
  • IMYke2.0.0.0
  • BADE
    hát ja elég egyértelmű volt
  • qper
    evidens :)
  • IMYke2.0.0.0
    Attól tarthatott, ha akkor ő teszi meg, amikor Lock ott van, az öreg hátulról leüti vagy ilyesmi - ezért parancsolt rá, hogy írja be a kopasz főhős... így tudta kontrollálni annak mozgását a fegyver támogatásával.

• qper
    Spoiler!

A 2x01-ben rögtön Desmond rögtön az elején felkel, és bepötyögi a számokat.
  • gergod
    várd meg a hr.hdtv ripet
  • Szolnokboy
    Kijött az e3 csak az a baj hogy nem LOL verzió hanem valami más és a kommentekben az irják a torrenten hogy sux (out of sync), van egy repack verzió is de az sem jó :S sztem várjunk még amig kedves LOL barátunk is kinyomja bár volt egy hozzászólás

Where is the Lost.S02E03.HDTV-XviD-LOL ?

LOL will not release this episode. Do not download this torrent, the sound is out of sync. Try downloading the repack here http://thepiratebay.org/details.php?id=3392800

szóval most nem tudom mi van :SSS

• misi9
    Valaki tudna segíteni? A sorozat részeinek magyar címét keresem, de sehol nem találtam meg.
  • Phat Smoker
    "..Lock-ra fogta végig ha megnézed.." ha nem nézem meg, nem fogja rá végig ? :DD
    de miért kérdezte meg, hogy ért-e a számítógépekhez ?
    milyen szakértelemre van szükség néhány szám bepötyögéségez ?
  • Barpi
    Azért kérdezte, mert Ő nem akarta letenni a fegyvert. Lock-ra fogta végig ha megnézed. Valszeg félt, hogy rátámad amig ír. A 2 évad 3 részének ismertetője alapján szerintem van mitöl rettegnie.
  • Phat Smoker
    SPOILER
    jah..és erre jött az angol verzióban, hogy ..annak a járatnak, nem maradtak túlélői!.. míg szinkronosan ennyi hangzott el a rádióbol: ..az oceanic 815-ös járat ?..
  • thiefpaper
    Vááá, ez fehér akart lenni, basszus! sorry, 1000x-er azoktól, akik még nem látták azt a részt!
  • Phat Smoker
    hát..én tövig rágtam a körmömet! :))
  • thiefpaper
    SPOILER (az ocean 815-höz)
    Ráadásul, mint ha azt mondta volna a hang a túloldalon, hogy "mi vagyunk az oceanic air 815 túlélői". Szóval voltak, és lesznek még itt furcsasagok. Várom a holnapi részt, bár a legutóbbi kettő nem nyűgözött le túlzottan.