22323
-
#1976 emmostjöttkinem? -
Kou #1975 Lost.S02E03.HDTV.XviD.PROPER-LOL <= ezt lehagytad:P
-
#1974 olvass vissza, már kb. 5x le lett írva :D:D -
kraven81 #1973 Tudja valaki mi a szám címe amit Desmond hallgat a 2x01ben az elején? és ki az elöadó? -
#1972 Már lehet ma kész lesz :) -
béricsi #1971 kb hétvége felé -
#1970 magyar felirat miko várhato hozzá?
a legujabb részhez -
#1969 szvsz nem a felbontástól függ, hanem a bitrate-től. Láttam már 1920x1080-as filmet ami simán ment nálam (3200+ barton), de volt olyan 1280x720-as, aminek jóval 10 Megabit/sec felett volt volt a bitrate-je és szarrá akadta magát :) -
_Vegeta_ #1968 Akkor mas a problema, de nem azert mert nem valos aranyban jeleniti meg. Nekem megy siman. Ha van fenn vmien codeckpack akkor azt torold.
Ami kell: ffdshow xvid ha nagyon akarod divxlegujabb de nemfontos. 1080as hdtv-t vlcvel jaccom le 720ast mpcvel. Nekem megy jol pedig rosszabb gepem van mint neked. Picivel. -
#1967 NAGYON NAGY SPOILER, CSAK AZ OLVASSA, AKI LÁTTA A 2. ÉVAD 3. RÉSZT:
na, hát most sem lettem sokkal okosabb, bár legalább értettem a nagy részét. de az fura, hogy Desmond nem nagyon volt kiváncsi, hogy 3 évig nyomogatta úgy azt a qrva gombot, hogy pontosan azt sem tudta, miért.
Most végülis mi ez a bunker? Egy cég kísérleti laborja, amely elektromágnesességgel is foglalkozik (talán a "szörny"-nek lehet köze hozzá - lehet, hogy az védi a labort?), meg parapszichológiával is (látomások, suttogások az erdőben, fura...). De még mindig nem teljesen világos, mi történik, ha nem nyomják meg a gombot??
Amúgy az iránytű nyilván emiatt nem működött rendesen, sőt, szvsz a gép is az elektromágnesesség miatt zuhant le, gondolom a műszerek elcsesződtek.
Vajon akik valaha is fogták az adást a számokkal, ők a Desmond által is kiküldött jelet fogták, vagy a francia csaj által kiküldött jelet? :)
Others: na ők megintcsak furák. Ugye most 2 dolog lehet:
- lehet, hogy ők is mind a gépen voltak... bár ezt nem hiszem, viszont a csaj tuti a gépen volt, mert az egyik flashbackben Jack-kel beszélt is ugye...
- ha nem voltak a gépen, akkor a csajt miért fogadták be, és a többiekkel miért bántak így?
- van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem ők rabolták el Walt-ot... Mert ugye ha ők voltak és van hajójuk is, akkor mit keresnek még a szigeten...
Na egyre tönn dolog lesz itt :)
Ja a legvégén meg Jin angol bezséde - LOL. Valahogy ezt éreztem, hogy ő is beszéli, frankón megéreztem :))) -
#1966 Áááá, van angol felirat, nyami, na akkor nekiugrom mégeccer... :) -
#1965 Valaki nem tud legalább egy nyomorult angol feliratot? az alapján érteném de így a szöveget nem nagyon sajna, pedig eddig nem voltak gondjaim vele. És pont ez a legizgalmasabb rész, grr :))) -
#1964 Nah mindegy, előbb monitort szerzek, ami képes 19xx*1080 as felbontásra :) -
#1963 acemega codec pakkot csak akkor, ha minden kötél szakad!!!!!!
mplayer-t használjátok, nem kell neki külön kodec pack, minden kiterjesztésü filet lejátszik, söt! akkor is lejátsz a filet, ha nincs meg végig, sal miközben szeded, már nézheted is. jah, és teljesen magyar fejlesztés. -
#1962 Spoiler:
Jin-en? Esküszöm én éreztem, hogy ő is tud ... :))))))
Spoiler 2:
sajnos nekem ez a rész alig volt érthető :( várom az angol feliratot, vagy esetleg a magyart :) -
gnom #1961 spoiler!
a 3. epizod utolso mondata? azt hittem leesek a szekrol :) -
#1960 lehet codecprobléma.
vagy a gordian codec pacot javaslom vagy a Ace mage codec packot.
(vagy a virtuális memoriát is nagyobbra állithatod)
Nekem ilyet a Powerdvd csinált hogy idonként beakadt, aztán volt egy windows reinstal,, és utánna mukodott. Esetleg fos windows miatt.
:) -
winnie #1959 ha beírod a google-be, hogy torrent, akkor az első 10 találat között 3 torrent oldal is van, ha azt, hogy bittorrent, akkor rájössz, hogy bittorrent.lap.hu a cím, de gondoltam ez egyértelmű... -
#1958 3GHz 1 GBram végülis lehet, hogy gyenge bár a windows techdemo nem akadt :(
Azonkívül akkor 100%lenne a prociterhelés. Arra gyanakszom, hogy mivel nem tudja valós arányban megjeleníteni, ezért átméretezésnél szarakszik. Bár 10mp enként akad a hang egy kicsit. :( -
_Vegeta_ #1957 Mondjuk gyenge a geped. A full hdtv sav nagyon nagy erot igenyel. :( -
#1956 ühüm. vlc működik, bár néha megakad a hang az mitől lehet? Procihasználat olyan 30-40% körül van. -
levi121212 #1955 Nem vagyok hülye, google nemigen ad használható találatot, neked közvetlen link kéne.... a torrent.lap.hu meg nem létezik -
_Vegeta_ #1954 mpc, vlc, stb. -
winnie #1953 no offense, de mióta netezel?
1. van egy kereső. google.com. beírod, hogy torrent, máris kidob 1-2 címet.
2. van a stattlap. beírod, hogy torrent.lap.hu és máris megnézheted, hogy milyen oldalak léteznek. -
#1952 Sorry kicsit off:
Nem tudjátok, hogy .ts filet milyen playerrel lehet lejátszani, le lehet-e játszani? Ez egy HD videó, 40perc 4 GB mivel lehet lejátszani, vagy át kell konvertálni avivá gk-val? -
levi121212 #1951 Engem a magyar torrentes oldalak címe érdekelne.....
Ha tudnám, nem kérdezném... -
Cvd #1950 Ez a verzió már eleve ki van javítva, vagyis ugyanaz mintha a rosszat otthon javítanád a fixxel, csak már megcsinálták neked. -
LA52LO #1949 Szóval ez egy olyan verzió amit nem kell javítani, hozzáadni, stb. csak letöltöm és már nézhetem is? Akkor ezzel minden rendben?
Biztosan nem lesz LOL verzió? Szomorú lennék, eddig minden részem LOL-ban van meg. -
kokesz92 #1948 luc.owns.tcm.lost.repack.203.syncfixed.avi
ez jó -
LA52LO #1947 Ez a 2x03-as TCM-es rész nekem így egy kicsit bonyolultnak tűnik. Olyan esetleg nincs fent hogy ne kelljen semmilyen repack-ot meg utólagos javítást rátenni, csak símán letöltöm ezt az adott részt egyben, és már kapásból jó is. Nem igazán komálom az ilyen utólagos buherálásokat... -
DJviolin #1946 Ok. Én is ugyanezt mondtam multkor az s02e02 feliratnál. Ennyi. -
winnie #1945 ezt most úgy írod, mintha a lol mindig mindenből csinálna rip-et - most a tcm volt a gyorsabb. ennyi. -
#1944 Folyamatosan egyre jobb részek vannak. Nem hittem, hogy lehet fokozni, de lehet. Olyan szar, most megint 1 hét :)) -
winnie #1943 leírtad a választ...
mindegyik magyar torrentes oldalon fent vannak a szinkronos epizódok. -
winnie #1942 szerintem a 2x02 jobb volt. -
levi121212 #1941 Sziasztok!
Nem tudjátok, honnan lehetne DC-n kívül szinkronos epizódokat letölteni. Segítsetek légyszi! (torrent is ok). -
WTH #1940 > 10/10 eddigi legjobb rész, talán 1. évadot tekintve is!
Ezek szerint azért történik is benne valami... -
béricsi #1939 HR-még nincs?
Lost.S02E03.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CTU
A LOL féle felvétel, amelyhez a feliratot szokta Movielr csinálni, még nem jött ki?
Amelyik release csapat a gyorsabb, és jó release-t csinál, az jön ki netre, most a TCM volt a gyorsabb (igaz, hogy hibázott), de itt a javított változat:
Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TCM
MovieLvr is ahhoz csinál feliratot, ami kijön :) -
DJviolin #1936 A LOL féle felvétel, amelyhez a feliratot szokta Movielr csinálni, még nem jött ki? -
_Vegeta_ #1935 HR-még nincs?