22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • North
    Az a jelenet nekem is nagyon tetszett, jó ötlet volt azzal zárni az évadot.
  • PyRex
    SPOILER:

lehet, hogy csak flashback-ben beszéltetik angolul... :)
  • Phat Smoker
    SPOILER szerűség

az előzetesek alapján a 4. rész jónak igérkezik, többek közt Jin is mexólal angolul :)
    SPOILER

De az utolósó részben is király az a rész amikor mindenkit mutatnak a gépre szállás közben.
  • WTH
    > 20-as resz kicsit megutott szentimentalisan

Az engem is. Nagyon jól megcsinálták.
    Bár az artériák tudnám inkább ajánlani :)
  • PyRex
    láál, ne vedd el a kedvét :)
    Készítheted a borotvapengét:)
  • qper
    kérdéseidre részben választ kapsz, ha nézed tovább a sorozatot //(feltéve persze, ha letöltöd a mádosik széria eddigi részeit :)//
  • PyRex
    szerintem a találgatás helyett nézd végig :)
  • Sephi
    Na ezaz. A 19-nek ugy van vege hogy Locke fenyt lat a hatch allat de a 20-asba semmit nem mutat hogy mit latott.

Es es jo lenne tudni mi van bent meg hogy mijaza nagy allat szorny vagymi.

DE HA EZ NEM DERUL KI AKKOR NE IRJATOK MERT FELVAGOM AZ EREIMET TUSTENT!!!1
  • thiefpaper
    Szerintem azt, hogy mivel lesz vége az első évadnak. :-)
  • PyRex
    csak azt hiszi, hogy megtudja :)
  • Mhosah Myth
    Mit tudsz meg hamarosan?
  • Sephi
    Fene a pofajukat. a 19 es 20-as resz kicsit megutott szentimentalisan. Naon durva hogy egyszer tragikus-> erdekes (Locke atbaszasa majd a feny a bunkernel) majd a kovetkezoben tragi-> happy (Boo meghalasa es a baba szuletese).

Es mar hamarosan vege.... hamarosan vegre megtudom :D
  • WTH
    Hogyhogy mik? Oda van nyilazva, a linkek után!
  • North
    Most aztán ellepték a feliratok.hu-t a lost-fordítások. Melyiket ajánljátok? Én a fordítást 3-at néztem ki magamnak: az elejébe beleolvsa az "others" "többiek"nek van írva, ahogy eddig is, míg a többibe "azok"-nak.
  • fifi
    ezek mik?
  • PyRex
    looooooooooooooooooooooool, amúgy én is gondoltam ilyesmire. Ezzel végülis a nem megmagyarázható dolgok is meg vannak magyarázva, mert ugye az álomban minden megtörténhet :) Na akkor tényleg agyvérzést kapnék, ha ez lenne :)))
  • Láma!
    jah, és amikor felébred, ott fekszik mellett helen, a faterja meg a muterja pedig a szomszédban lakik, és mindenki boldog:D
  • Láma!
    szerintem a 8. évad utolsó részéban derül majd ki, hogy Locke álmodta az egészet!!!
    na akkor kapna mindenki agyvérzést:DDDD
  • Cvd
    Épp a legjobbkor említed a sztárt, este fogja a Farkasok szövetsége c. remekmű színvonalát emelni a TV-ben.:)
  • Csacsi
    Ebben a sorozatban semmiben sem lehet biztos az ember, és én csak az előte lévő hozzászólásra válaszoltam, ahol PyRex azt feszegeti, hogy vajon tényleg egy szigeten vannak-e.

Bár ha tudják érdekesen csavarni, tekerni a dolgot, akkor én szívesen végignézek akár 8 évadot is...bár kétlem, hogy addig tudnák tartani az érdekéőst, és csavarni a dolgot :D
  • Kou
    Spoiler:
    http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/44/445/445691/lostnarvik_2Xcopy.jpg <-- from last ep of LOST,
    http://gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/44/445/445691/NarvikXRXdhusXXXtorvet.jpg <-- from narvik, norway :P
  • fifi
    Mar Dacastos is fog később nyomulni???

tudod, hogy ő most az ász a keleti harcművészetekben... :DDDD
  • Cvd
    Én ripben szedtem le, nem tudom hogy az a teljes tartalom volt-e. Van pár kimaradt jelenet (semmi érdekes), casting felvételek a későbbi szereplőkkel (ez tetszett), a szokásos forgatási napló, rövid interjúk a színészekkel/írókkal (ezek átlagosak, néha egy-két eldobott érdekesség, azonfelül semmi extra), és a személyes kedvencem: valami közönségtalálkozós felvétel a színészekkel/írókkal. No aki szereti Hurley stílusát és érti az angolt (asszem nincs magyar felirat az extrákhoz) annak kötelező. Amit ott művel ahhoz képest a sorozatbeli beszólásai semmik. De a többi színész is közbe-közbe szúrogat.:)
  • petee
    gondolom őt váltotta movielvr... reméljük a köv. srác is jó munkákat fog végezni.
  • LA52LO
    MovieLvr abbahagyja??? De kár volna! Szerintem nagyon jó fordításai voltak. És mit lehet tudni Greg03-ról? Ő csinálta az 1.évad nagyon sok fordítását. Azok is nagyon el voltak találva.
  • BADE
    Ez inkább valószínű:

Fordítót keres:
    Lost (2x04-től)
  • petee
    Jó fordítás az is,csak egy helyen van sztem hiba, amikor Jin mondja hogy "Többiek",ebbe a fordításba "Azok" van.De nézhető.Én úgy olvastam,lehet hogy kamu hogy movielvr nem fordít többet.
  • LA52LO
    MovieLvr csinálja a hivatalos feliratot? Hogyhogy most új arcok csinálták a fordítást? Ráadásul úgy nézem nem is lett tökéletes -JAVÍTÁSRA SZORUL- Megvárom MovieLvr mester munkájának gyümölcsét, azzal nem szokott gond lenni. Nem szeretném elveszíteni az új rész adta élményt azzal hogy hibás felirattal nézem. Addig inkább meg sem nézem. Pedig már nagyon érdekel!!!
  • hapi
    ja megy!!

Egész délelőtt nem ment,ahogy beírtam ide elindult. :)
  • Bandy
    lele persze thx :)
  • petee
    most már le tudod szedni a feliratokról,nem?:)
  • Bandy
    zsir megy tényleg :D
  • BADE
    nálam ez már megy:
    http://home.of.donsystem.hu/
  • Bandy
    aha nekem :)
  • hapi
    Seson 2 első három részéhez kéne felirat!
    Viszont nem megy a felirat.hu.
    Valaki szánjon má meg priviben!
    Az első kettő a HDTV LOL xvid verzió
    a harmadik meg:
    HR HDTV AC3 5.1 xvid CTU
  • petee
    off
    neked kell a threshold felirat?
    on
  • BADE
    [email protected]
    Köszi!