22323
-
#1894 Ja... De csak azért volt, hogy fokozzák a hangulatot. :) -
Phat Smoker #1893 nem volt számomra teljesen világos az alábbi jelenet:
SPOILERszerű dolog:
elkezd csipogni aza vízözön előtti számítógép, Desmond megkérdezi Locke-ot, hogy tudja kezelni e ezt a gépet ? mire jön a válasz, hogy persze hogyne (gondoltam vmi komoly feladat vár Locke-ra a számítógépen), csüccs a gép elé, majd Locke -számítógépes ismeretei teljes birtokában- bepötyögi a Desmond által diktált számokat..hát igen,ez az amihez kell a tudás :))
Locke nélkül eddig ki segített vajon e bonyolult művelet végrehajtásában Desmondnak ? :)
vagy az előző segédje biztos olyan gyorsan gépelte be a számokat, hogy nem bírta ellesni, hogyan is kell ezt csinálni :) -
#1892 SPOILER
Ne pislogj a hülye szmájlival please :)), mert NEM írtam, hogy 16 éve van ott... -
Phat Smoker #1891 köszi, tudtam, hogy rosszul emléxem rá :)
remélem nem fog ezért átok ülni rám! :)) -
Cvd #1890 "oceanic 153-as (asszem 153-as)" - SZENTSÉGTÖRÉS!!! 815-ös járat az ember, hát hol maradnak a számok? :)) -
Phat Smoker #1889 hát jah..magyar szinkron félreferdítések elég gázosra sikeredtek sok helyen.
pl. mikor Hurley hallgatja a discmant, idilli képsorok bevágva a zene alá, kifogy a szufla az elemekből, zene leáll...mire Hurley - son of a bitch! :)
magyarul így hangzott: - a francba! :DD
pl. a 'rohadt életbe' sokkal jobb lett volna :)
no mind1..ennyit a magyar fordításról, meg a szinkronról! :)
SPOILER szerűség: ma volt az AXN-n az a rész mikor egy álombéli látomás útján Lock és Boone elindulnak a lezuhant kisrepülő után, Boone bemászik, kipróbálja a rádiót..lehet hogy emlékeim csalnak, de mintha az angolban egy női hang lett volna a túlvégen, ellenben a magyar férfiszinkronnal.
ha jól emlékszem angolul azt mondta a rádióból jövő hang, hogy az oceanic 153-as (asszem 153-as) járatának nem maradtak túlélői...a magyar szinkronban csak ennyit hangzott el egy férfi hang által: -az oceanic 153-as járata?
meg Hurley mikor elindul a francia csaj keresésére, előtte telepakolja a táskáját megtöltött vizes flakonokkal..Charlie megkérdezi ezek hova kellenek ?
mire Hurley az angol verzióban: -nagy darab vagyok, könnyen kiszáradok!
mig a "remek" magyar szinkronban -nagy fiú vagyok, kell a sok folyadék! :))
ennyit a magyar ferdítésekről és a szinkronról, meg aki az eredeti angol hangokhoz szokott hozzá, annak meglehetősen fura lesz a magyar! -
Phat Smoker #1888 csak kell legyen vmi titkos nyílása a helynek..hisz hogyan szerzi be akkor az inzulin (vagy miafene..lehet, hogy esetleg vakcina az ellen, ami miatt karantén alatt van a hely) utánpótlást ?(azt már nem is feszegetem, hogy vajon kiktől és hogyan ?) esetleg 16 éve ott porosodnak már az ampullák ? ááá...mind1 ..sok a kérdés, kevés a válasz :)
megaztán sokkal nagyobb kérdésekkel állunk szemben mint holmi gyógyszerutánpótlás.
a raktárban mind annak a spéci cégnek a termékei állnak aminek logója Desmond ruháján is rajta van!
(mitagadás a kajával is jól spórol már idestova 16 éve :)
-
#1887 Úúúúú te a magyar szinkronnal nézed? Akkor sajnállak... :) Szerintem gagyi és a saját élményedet rontod el vele! De te tudod... -
#1886 címet nem tudok, torrenten nézz körül. Hanyadik rész ment most a tvben? -
#1885 Magyar!
Ha adsz címet megköszönném! -
_Vegeta_ #1884 Jogos. -
#1883 Egyesek ismételten nyomják be a hozzászólásaikat spoiler felirat nélkül,nem értem,hogy miért nem lehet felfogni,hogy van olyan,aki csak a retekklub-on nézi -
#1882 De nem 16 éve van ott - miért, más nem rovátkolhatott ott, csak Desmond? Gondold át újra... -
#1881 de kijárat nincs!!!
mert karantén van ráirva! -
qper #1880 Spoiler!
Ethan kezeslábasa erősen hasonlított Desmondéhoz. Továbbá a bunkerben ugye emeletes ágy van, tehát nem csak Desmond élt ott. -
#1879 Nekem a sorrend:
1. Sayid (ő már a legelején tetszett az akcentusa miatt, meg az egész karaktere megfogott... :))
2. Locke
3. Sawyer
4. Hurley
5. Kate
6. Jack -
#1878 sok ideje van ott, lásd a strigulákat, de hogy mennyi ideje, az gondolom ki fog derülni. tuti köze lesz a számokhoz :)))) -
philcollins #1877 Tényleg!
Csak néhány éve lehet ott, ámbár elég sok strigula volt a "barlangjának" a falán... -
#1876 Bocs, de Desmond nem 16 éve van ott - Jack flashbackje eléggé árulkodó...
-
#1875 melyik előzőben? Magyar előzőben, vagy amerikai előzőben? És miért nem szerzed meg a netről? -
#1874 Gyerkek, ha ennyire kenitek meg szeretitek plz mondjátok már el mi volt az előző részben! -
philcollins #1873 Elhagyatott sziget létére eléggé forgalmas egy hely a Lost helyszíne:-)
Gondoltam, összeszedem az eddig megismert lakókat:
- A repülőgép szerencsétlenség túlélői (Jack és tsai, 47-en) ott vannak,
- Ugye ott van még Desmond, legalább már 16 éve a föld alatt (valszleg az ő adója sugározta a számokat),
- Dannielle Rouesssau (a "francia tyúk") és volt tsai, akik 16 éve szenvedtek hajótörést,
- A többiek ("the others"), akik a s2ep02 végén feltünnek néhány másodpercre valamint a motorcsónakosok (akik vszleg szintén közéjük tartoznak)
- Ethan (valszleg ő is a "többiek" csoportba tartozott, béke poraira)
Desmond úgy tűnik, senkiről se tud a szigeten, ámbár vár valakit ("Te vagy?" kérdezi a s2ep02-ben).
Dannielle nem tudott a repülőgép szerencsétlenségről, de hallott (suttogásokat) a "többiekről", de nem tudott Desmondról.
A "többiek" tudnak Dannielle-röl, hiszen elvitték a fiát (Alexet), tudnak a repülőgép szerencsétlenségről (Ethan által)
Kezdek elveszni a részletekben.. -
WTH #1872 Úgy látszik, a két majom (Bún és Csárli) volt jó időben, jó helyen... -
_Vegeta_ #1871 Charlie kiba nagy karakter. Nallam favorit a drogos csavo. A szinesz is szimpatikus. Jo oreg Trufa. :)
Nyiri: szentem aranyosak. :) -
thiefpaper #1870 Az a kölyök három évvel idősebb. :) -
Szolnokboy #1869 de miért nem velem ?? miért nem velem jött össze ? nemértem... -
WTH #1868 Én régebben azt olvastam, hogy a Kate a Boone -nal jött össze...
Sayid meg szerintem is jó arc. -
WTH #1867 Locke tényleg jó - és fontos is. Amolyan kulcsember. -
Szolnokboy #1866 baazeeeeeg , nem hiszem el.... -
#1865 Azt nem értem, hogy az ilyen ápolatlan hajra / szakállra miért buknak a jó csajok? :) -
#1864 Barom vagyok, nem Charlie, hanem Jack játszott az ötösfogatban, de Charlie névvel, na :) -
Nyiri #1863 Full nem illik jo no melle ez a kolyok :)
-
Szolnokboy #1862 nemá tényleg ??? tudsz egy linket adni ? -
Nyiri #1861 Nalam a favorit lista
Locke, Jack, Sayid, Hurley, Kate (bar neha atom onzo), Sawyer (eleinte utaltam de jo arc lett), Boone (nem kellett volna meghalnia :(
Azt hittem a Koreaiakbol is kihoznak valami jobbat, de nem. :(
Bar lehet ez valtozni fog. -
#1860 szvsz Locke és Sayid a 2 best :) Ja, meg Desmond :) -
#1859 jaja, gáz :) -
Nyiri #1858 Charlie tenyleg szar karakter. Legalabbis szamomra. Azota meg meg inkabb irital miota kiderult hogy osszejott a forgatason Kate-t jatszo csajjal... -
#1857 Ok, de te sem. :) -
#1856 Hiszed vagy sem, egy egész doktorit ideírhattam volna a téma alapján - egyetlen mondat alapján ne vonj le messzemenő következtetéseket az "általánosítás" témakörében!
-
#1855 Ebben tévedsz... Nálam jobban kevés ember ismeri a filmeket - egy televízióban (is) dolgozom 3,5 éve és ezidő alatt kb. 1500 filmet és 100-150 sorozatot néztem kötelezően végig, hidd el, hogy tudom, hogy mivel mit akarnak elérni a nézőnél. Vannak olyanok, akiknek Michael szimpi. Vagy pl. csomóan utálják Locke-ot. Nekem ő a favorit karakterem. Tehát nem lehet általánosítani...