22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • fifi
    látva a hitelesnek nem éppen mondtható forrást, ezek után Lilly lehet leszbikus is... :DDDD
  • Phat Smoker
    most olvastam a 'story' c. kulturális,ismeretterjesztő lapban, hogy Dominic Monaghan (Charlie) + Evangeline Lilly (Kate) 1 párt alkotnak és a Lost forgatásán szerettek egymásba :)

...közérdekű bejelentésünket hallották!
  • Phat Smoker
    jó a logód!
    a valóságban is megkéne játszani ezeket a számokat! :))
  • EmThor
    most néztem végig tcm verziót, semmi baj nincs vele, szedjétek nyugodtan!
  • fifi
    elsőre nukeolták, de állítólag semmi gond vele...
  • Janek81
    Ja, legalább három, ha a HR verziót is belevesszük, akkor úgy valahogy :) De hátha ezt sikerült eltalálni elsőre... :) Meg is fogadtam a legutóbbi kavarás miatt, hogy várok vele 1-2 napot, de nem bírtam ki :)
  • Morpheus
    Na és vajon ebből hány verzió lesz?:) A 3-asból is kijött vagy négy ha jól emlékszem.:)
  • Janek81
    Már tölthető a S02E04
    (Lost.S02E04.HDTV.XviD-TCM.torrent - Torrent added: Thu, 13 Oct 2005 00:27:57 +0200)
  • qper
    hehe, Boone épp most szerepel a CSI: Miami-ban :D
  • EmThor
    5 óra 8 perc múlva kezdik vetíteni ^^
  • Nyiri
    A heten lesz lost?
  • IMYke2.0.0.0
    Na majd meglátod a ...
  • Sephi
    Mar a vegen. Mar csak a 24-25 resz van ami egyben van es tobb mint egy ora. Az ejszaka nem altam neki. Majd ma este... jaj de izgulok vaze bar mar latom hogy csak ujjab szivas jon es derul ki semmi :P

Megszolal "Security System". Ha az nem egy allat dino akkor nem tudom mi lehet mert ugy hangzik na.
  • EmThor
    szívesen.

órát lost-tv.com-ról nem mertem még leszedni, roszz tapasztalataim vannak spyware meg keylogger dolgokkal :/
  • shaba23 #2123
    köszi:)
  • EmThor
  • shaba23 #2121
    amit lentebb belinkeltél
  • EmThor
    milyen háttérkép kell! dharma-logós vagy anélküli [többi ugyanaz, izéke ott van középen csak nincs előtte a logó]
  • shaba23 #2119
    ehh...most nézem, valaki tényleg nagyon függő lett:)
  • shaba23 #2118
    nekem az is elég, ha a háttérképed linkjét megadod, az óra meg a többi nem kell:)
  • EmThor
    lost-tv.com

"Download the Dharma Initiative Countdown Clock!

Want to see what it's like to input the numbers ever 108 minutes? Download the Dharma Initiative Countdown Clock for Windows and try it for yourself! Kalrac wrote this program that simulates the clock of The Swan. Every 108 minutes, the user has to input the correct restart code. Get it right, and the world is safe for another 108 minutes. Fail to input to the code and... well, it's up to you to try it out. The program needs the .Net Framework to run. Most Windows XP machines should have that. If not, it can be downloaded here from Microsoft. Download the Dharma Initiative Countdown Clock for Windows.
    (11:05 AM)"

azért reméljük h spyware vagy keylogger nincs benne! :P
  • EmThor
    konfabulator, a keretprogi! -> itt

amúgy ramzabáló a drága! de procit nem eszik. 1 widget [óra, időjárás, stb] 4-9mb ramot eszik

widgetgallery.com, innen lehet válogatni!
    visszaszámláló
    itt

gomb: the pusher itt
  • qper
    sajna nem találom :(

tudnál adni egy direkt linket a letöltéshez?
  • EmThor
    konfabulator.com, INGYENES. cant wait widget, the pusher widget
  • qper
    inkább azt mondd meg nékem lécci, hogy ezt a hátteret/képernyővédőt, ami visszaszámlál a köv. Lost epizódig, honnan lehet letölteni? :)
  • qper
    ne viccelj már, ebben semmi spoiler nincsen :)
  • shevy
    ha valaki bettené azt a videót amin Walt kutyája beszél, na az spoileres lenne, de ez a kép nem, itt fogalma sincs az rtlklubot nézőnek hogy miaz
  • shevy
    már nem azért de aki nem látta a képet fogalma sincs hogy mi az, úgyhogy szerintem nem is kéne spoilernek tekinteni, el sem tudja képzelni hogy mi lehet az
  • EmThor
    spoileres, ne haragudjatok... :(
  • qper
    mit akarsz a #2101-en moderáltatni?
  • EmThor
    #2101 moderálásra vár...
  • Mhosah Myth
    Láthatta... De mivel ott van a topiccím után, hogy TV esetleg van olyan aki ott nézi vagy még nem volt lehetősége, hogy megnézhesse mert nem tudta letölteni. De mondom nekem mind1... Nem kötekedésből mondtam!!!

Sephi pl. még a 20.-ik résznél tart...
  • Nyiri
    Ez mar nem spoiler. Mindenki lathatta csutortokon.
  • Mhosah Myth
    A spoiler feliratot sztem kirakhatnád meg linkelve kéne az ilyeneket de ha ez nem zavar senkit akkor maradhat, csak mert én már láttam. Aki még nem látta a 3.-ik részt az nem tudja...
  • Mhosah Myth
    Ez mi? :)
    Egy játék?
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a rohadt "gy" betűt használhatnád...!
  • EmThor
    függő vaok :)

• IMYke2.0.0.0
    Igen.

• WTH
    (Spoiler) Vagy csak a kedves felesége álmodja az egészet...
  • WTH
    Az előzetesek alapján valahogy minden rész jobbnak igérkezik, legalábbis nekem.