22323
-
#2137 látva a hitelesnek nem éppen mondtható forrást, ezek után Lilly lehet leszbikus is... :DDDD -
Phat Smoker #2136 most olvastam a 'story' c. kulturális,ismeretterjesztő lapban, hogy Dominic Monaghan (Charlie) + Evangeline Lilly (Kate) 1 párt alkotnak és a Lost forgatásán szerettek egymásba :)
...közérdekű bejelentésünket hallották!
-
Phat Smoker #2135 jó a logód!
a valóságban is megkéne játszani ezeket a számokat! :)) -
#2134 most néztem végig tcm verziót, semmi baj nincs vele, szedjétek nyugodtan! -
#2133 elsőre nukeolták, de állítólag semmi gond vele... -
Janek81 #2132 Ja, legalább három, ha a HR verziót is belevesszük, akkor úgy valahogy :) De hátha ezt sikerült eltalálni elsőre... :) Meg is fogadtam a legutóbbi kavarás miatt, hogy várok vele 1-2 napot, de nem bírtam ki :) -
#2131 Na és vajon ebből hány verzió lesz?:) A 3-asból is kijött vagy négy ha jól emlékszem.:) -
Janek81 #2130 Már tölthető a S02E04
(Lost.S02E04.HDTV.XviD-TCM.torrent - Torrent added: Thu, 13 Oct 2005 00:27:57 +0200) -
qper #2129 hehe, Boone épp most szerepel a CSI: Miami-ban :D -
#2128 5 óra 8 perc múlva kezdik vetíteni ^^ -
Nyiri #2127 A heten lesz lost? -
#2126 Na majd meglátod a ... -
#2125 Mar a vegen. Mar csak a 24-25 resz van ami egyben van es tobb mint egy ora. Az ejszaka nem altam neki. Majd ma este... jaj de izgulok vaze bar mar latom hogy csak ujjab szivas jon es derul ki semmi :P
Megszolal "Security System". Ha az nem egy allat dino akkor nem tudom mi lehet mert ugy hangzik na. -
#2124 szívesen.
órát lost-tv.com-ról nem mertem még leszedni, roszz tapasztalataim vannak spyware meg keylogger dolgokkal :/ -
#2123 köszi:) -
#2122 -
#2121 amit lentebb belinkeltél -
#2120 milyen háttérkép kell! dharma-logós vagy anélküli [többi ugyanaz, izéke ott van középen csak nincs előtte a logó] -
#2119 ehh...most nézem, valaki tényleg nagyon függő lett:)
-
#2118 nekem az is elég, ha a háttérképed linkjét megadod, az óra meg a többi nem kell:) -
#2117 lost-tv.com
"Download the Dharma Initiative Countdown Clock!
Want to see what it's like to input the numbers ever 108 minutes? Download the Dharma Initiative Countdown Clock for Windows and try it for yourself! Kalrac wrote this program that simulates the clock of The Swan. Every 108 minutes, the user has to input the correct restart code. Get it right, and the world is safe for another 108 minutes. Fail to input to the code and... well, it's up to you to try it out. The program needs the .Net Framework to run. Most Windows XP machines should have that. If not, it can be downloaded here from Microsoft. Download the Dharma Initiative Countdown Clock for Windows.
(11:05 AM)"
azért reméljük h spyware vagy keylogger nincs benne! :P -
#2116 konfabulator, a keretprogi! -> itt
amúgy ramzabáló a drága! de procit nem eszik. 1 widget [óra, időjárás, stb] 4-9mb ramot eszik
widgetgallery.com, innen lehet válogatni!
visszaszámláló
itt
gomb: the pusher itt -
qper #2115 sajna nem találom :(
tudnál adni egy direkt linket a letöltéshez? -
#2114 konfabulator.com, INGYENES. cant wait widget, the pusher widget -
qper #2113 inkább azt mondd meg nékem lécci, hogy ezt a hátteret/képernyővédőt, ami visszaszámlál a köv. Lost epizódig, honnan lehet letölteni? :) -
qper #2112 ne viccelj már, ebben semmi spoiler nincsen :) -
#2111 ha valaki bettené azt a videót amin Walt kutyája beszél, na az spoileres lenne, de ez a kép nem, itt fogalma sincs az rtlklubot nézőnek hogy miaz -
#2110 már nem azért de aki nem látta a képet fogalma sincs hogy mi az, úgyhogy szerintem nem is kéne spoilernek tekinteni, el sem tudja képzelni hogy mi lehet az -
#2109 spoileres, ne haragudjatok... :( -
qper #2108 mit akarsz a #2101-en moderáltatni? -
#2107 #2101 moderálásra vár... -
#2106 Láthatta... De mivel ott van a topiccím után, hogy TV esetleg van olyan aki ott nézi vagy még nem volt lehetősége, hogy megnézhesse mert nem tudta letölteni. De mondom nekem mind1... Nem kötekedésből mondtam!!!
Sephi pl. még a 20.-ik résznél tart... -
Nyiri #2105 Ez mar nem spoiler. Mindenki lathatta csutortokon. -
#2104 A spoiler feliratot sztem kirakhatnád meg linkelve kéne az ilyeneket de ha ez nem zavar senkit akkor maradhat, csak mert én már láttam. Aki még nem látta a 3.-ik részt az nem tudja... -
#2103 Ez mi? :)
Egy játék? -
#2102 Azért a rohadt "gy" betűt használhatnád...! -
#2101 függő vaok :)
-
#2100 Igen.
-
WTH #2098 (Spoiler) Vagy csak a kedves felesége álmodja az egészet... -
WTH #2097 Az előzetesek alapján valahogy minden rész jobbnak igérkezik, legalábbis nekem.