22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Bandy
    adj egy címet elküldöm :)
  • BADE
    valaki el tudná küldeni mailben a legújabb feliratot a 2.éved 3-ik részéhez?Csak,mert nem működik a feliratok.hu...
  • SKABALABABA
    thanks to all
  • Bandy
    kell hozzá egy kliens program ami értelmezi a leszedett fájlt, amit innentudsz leszedni, telepitsd fel majd ezzel a progival nyisd meg a leszedett fájlt. Aztán már gyün is le a netről a sorozat :)
  • petee
    hát azt egy torrentprogival kell elindítani pl. bitcomet
  • SKABALABABA
    mer innen a torrenspyról ilyen torrent fájlt szedett le és ezt most hogy alakítsam át?
  • fifi
    miva'???
  • Bandy
    ok
  • SKABALABABA
    és ezeket a torrent fájlokat hogytom normálisra csinélni?:D
  • Bandy
    kis off

ha valakinem van felirata a Threshold első két részéhez az dobja már át nekem mailben. :)

/on :D

• petee
    [nem bántja]
  • Bandy
    nem kell bántani, nem mindenki tudja mit honnan lehet.
  • Bandy
    www.feliratok.hu de most épp nem megy az oldal :), de amugy onnan lehet.
  • petee
    azt majd a feliratok.hu -ról,ha hajlandó lesz müködni.De bazz, ne mondd, hogy magadtól nem tudsz erre rájönni?
  • SKABALABABA
    és feliratot hozzájuk?:)
  • Bandy
    torrent :)

Innen
  • petee
    torrent, dc
  • petee
  • shevy
    valaki egy felirat lelőhelyet lőhetne mert már van, csak a feliratok.hu szar
  • SKABALABABA
    hello!honnan tudnék lost részeket letölteni szinkronnal vagy magyar felirattal?
  • Janek81
    I see. Thx az infót :)
    Van még bármi érdekesség az extra mellékleten? Érdemes megkeresni/letölteni?
  • Nyiri
    Neked 27 resz kellett hogy kideruljon ez egy sziget? Akkor tenyleg szukseged lesz a 8 evadra
  • Csacsi
    Spoiler.

Már szinte 100%, hogy ez egy sziget. A kisfilmben is mondják, hogy a sziget ennek a pontjának az elektromágnesességét vizsgálják, ezért épült a bunkert.
  • Bandy
    az nekem is jól jönne :D
  • Montanosz
    mondjatok már légyszíves egy felirat tükrözést mert amit ismertem most nem működik. privibe is jöhet.
  • PyRex
    SPOILER:

sok lehetőség van:

- a francia tyúk fasságokat beszélt és nincsenek "többiek"
    - akik elfogták Jin-éket, azok mind a gépen voltak
    - akik elfogták Jin-éket, azok nem voltak a gépen, kivéve a csajt
    - még csomóan vannaka szigeten - szvsz ez a legvalószínűbb

amúgy a kisfilmben nekem is feltűnt a jegesmedve, de még más dolog is. Mégpedig: a 3-as bunkerről van szó. És a film elején mintha ki lenne írva, hogy 3 of 6. Ami azt jelenti, hogy lennie kell máshol is ilyen kísérleti bunkernek. Ami:

- lehet, hogy a szigeten van, ekkor:

- lehet, hogy ott is vannak emberek, akik beírják a számokat
    - lehet, hogy azok nem "működnek"
    - lehet, hogy más a funkciójuk, de ettől még lehetnek bennük emberkék :)

- lehet, hogy nem is a szigeten vannak a bunkerek...

Tovább megyek: honnan a francból tudják, hogy ez egy sziget? A dilis francia tyúk rajzának hisznek? Nemtom, ha 40 napja lennék egy ilyen helyen, tuti szerveznék egy pár főből álló csapatot, akik a partvonal mentén elkezdenek körbemenni, akármilyen nagy is legyen a sziget...
  • gergod
    spoilerféle

nincs igazad, a francia tyúk azt mondta, hogy a többiek elrabolták a fiát 16 éve ...

Akik elfogták jinéket azok nem a "többiek" valszeg egy 3. frakció mondjuk a gép hátsó szekciója, amit a csaj is mondott.
  • Cvd
    Amikor az elkezdték forgatni az első évadot, akkor még úgy volt hogy Jack-et is megöli a "szörny" közvetlenül a pilóta után. Aztán az írók úgy döntöttek hogy inkább életben hagyják. Egész komoyl szerepet hoztak össze neki azóta. Szvsz ehhez az infóhoz utott hozzá valamelyik szennymagazin, és kapásból dramatizálnak rajta. Többek között az első évad extra DVD-jén is említik a dolgot érdekességként.
  • Kingsley
    SPOILER féle...

hááát...szerintem azok a "többiek" (akikbe sztem semmi rejtély nincs) mind a gépen voltak...
  • Janek81
    SPOILER

Én nem sejtettem, hogy Jin ilyen jól vágja az angolt, mindenesetre lesz mit megmagyaráznia a zasszonynak... :)

Azok a bizonyos "többiek" valszeg nem voltak a 815-ös járaton, úgy kerülhettek a szigetre, mint Desmond meg a "francia tyúk", és még ki tudja hányan... Azért elég népes kis szigetecske lesz ebből a végére :)

A filmben, amit Locke és Jack nézett, ismét feltűntek a jegesmacik...
    Ideje lenne már, hogy kapjunk válaszokat is. Minden rész új kérdéseket vet fel, de eddig válasz semmire nincsen. Talán mégis csak reális az a lentebbi infó, minszerint 8 évadot terveznek...? :)

Az alábbi nem kifejezetten SPOILER, de mindenki saját felelősségére olvasson tovább :)

Néhány napja a tévében volt egy reklám, valami bulvármagazin reklámja... Címoldalon volt a Lost (konkrétan Jack), és mintha olyasmit mondtak volna, hogy a sorozat írója megölte Jacket... Ez nyílván nem a valóságban történt, kvázi azt sugallta, hogy Jack ki lesz írva a sorozatból...? Tud erről valaki valamit? Szvsz Jack igen fontos figuája a sorozatnak, igen jó indok és történet kellene, amivel ki lehet írni... :)
  • PyRex
    erről van szó.
  • _Vegeta_
    Ertelmes ember eleve tudja h hulyeseg mivel most a 2.evadot csinaljak. -.-
  • Mhosah Myth
    Nem az rtl kavar... Egy riport volt Matthew Fox-al (Jack) és ő mondta :S :))
    Habár a sajtó mindent elferdít :DD
  • Hoz_Hun
    Azért kiváncsi vagyok az RTL-nél ki jósólta ezt meg.
  • _Vegeta_
    Hulyesegeket nem kell elhinni. :)
  • Hoz_Hun
    Ok értem, hogy van hivatalos fordító, de az s2 első rész péntekre megvolt. Az nagyon korekt, jó fordítás volt. Ha hirtelen itt lenne mind a két fordító munkálya akkor persze az övét választanám. Csak az a helyzet, hogy nincs itt, jelenleg ez a nem hivatalos áll rendelkezésre (amit szintén köszönök a magam nevében, mert a munka az munka) így ezzel nézem meg.
    Ennek pusztán időbeliség az oka.
  • petee
    ezt nem hiszem elhová húzhatják ezt a sorozatot?:)
  • Dynamic
    Valószínűleg megint valami kavarás lehetett, mint múltkor a Prison Breaknél, hogy megcsinálta valaki előbb a feliratot mint a hivatalos fordító, ezért nem rakták fel, majd csak a "hivatalos" után.
  • Mhosah Myth
    A szines tvr hétben valami olyasmit olvastam hogy 8 évig fog tartani még a forgatás
    Most forgatják épp a 3.-ik évadot...
  • petee
    már nem:)