22323
-
#2177 Sajnos így van... -
#2176 eredeti hangok jobbak legendás magyar szinkron a multé :( -
#2175 ja és nemtom mikor fogják egymást magyarul tegezni... mert ugye az eredetiben az angol nyelv miatt olyan rész nincs, hogy "na akkor tegeződjünk" :)))
tehát akkor majd egyszer csak átváltanak? Pl. 2. évadnál?? Szánalmas... -
Szolnokboy #2174 nem a hangokkal van a gond ugyanis ha belegondolsz nem sok olyan szinkronszínész van m.o-on aki ilyen hosszú szinkronizálást vállal, jól is csinálja és még passzol is az eredeti színész karakteréhez esetleg hasonlit a hangja.Ezt azoknak a szemszögéből kell nézni akik nem látták eredeti nyelven, nekik mindegyik szinkronhang tökéletes :D
Viszont az hogy félrefordítások 100ai vannak benne meg magázzák egymást 2 hét együttlét után meg gagyi a szöveg, nem passzol stb. nah arról már a szinkronrendezö tehet. -
#2173 Szar a szinkronrendező... rossz hangokat választott. -
#2172 szinkronnal csalodás :(( -
#2171 ott nincs, de multkor se onnan volt meg, azért kérdem:D -
#2170 feliratok.hu, ha ott van, akkor már mindenki tud majd :D
-
#2169 feliratot tud vki??
természetesen magyart -
WTH #2168 Teljesen igazad van. -
#2167 A történetet úgyis nyitva fogják hagyni a második(harmadik, negyedik, stb) évad végén is. Akkor meg nem mind1? :) -
#2166 köszi! :) -
#2165 :D
Fene a pofajukat. Szerintem ez a legjobb sorozat eddig. Talan az Oz volt jobb. -
#2164 Nemtom, én leszedtem az első évadot anno és 1,5 nap alatt néztem végig :) Nem sokat aludtam :))))))))))) -
#2163 Eldontottem. Most toltom a masodik evad negy reszet. Nem birom ki.
24-nel volt olyan hogy 8 resz neztem meg egymas utan.
En nem tudom elkepzelni hogy az akinek nincs gepe van letolthetesi lehetosege hogy birja ki minden heten kivarni a penteket :D -
#2162 SPOILER:
Nem jegesmedve, nem szörny, nem dinoszaurusz, nem valami hatalmas robot.
Egy fekete füstszerű valami ugye. Hogy pontosan mi, azt persze nem lehet tudni, de aki megnézni a 2. évad első 4 részét, annak már lesz róla elképzelése... -
Nyiri #2161 A mumus :)
Ne legy kivancsi vard meg azt a par honapot es megnezheted. -
#2160 Hat vaze te lehet kibirod hogy egy hetet varj egy reszre de en nem birom ki.
Akarmilyen sorozat volt addig nem fogtam bele amig az osszes resz meg nem volt esetleg evad.
Tehat ebbe sem kivannek belefogni amig nincs meg a masodik evadbol a 25 resz.
Bar ki tudgya.
SPILER!!!!1
Jah es meg valami. Az ami huzdossa a fakat az egy szellem akkor? Az a fekete mitomen micsoda? Az ami Locke-et lerangassa a godorbe? -
#2159 és mi nem az? -
#2158 SPOILER:
Látszik az a valami, tehát azt már lehet tudni, hogy MI NEM AZ :) -
#2157 "Azon kívül miért mondod, hogy semmi nem derült ki: látszik, hogy mi az, ami locke-ot is lehúzza és a fákat is döntögeti..."
Miaz? -
#2156 jah, már négy rész lement a 2. évadból :) Ráadásul én úgy vettem észre, hogy sokkal joban haladnak a történettel. Szal' Torrentre (vagy DC-re) Fel! -
#2155 milyen félévig?? Nem baj, hogy a 2. évadból már 4 rész lement? :)
SPOILER:
Azon kívül miért mondod, hogy semmi nem derült ki: látszik, hogy mi az, ami locke-ot is lehúzza és a fákat is döntögeti... -
#2154 SPILER!!!!!!1
Baxa meg!
Most fejeztem be az elso evadot es kbsztul meg birt utni hogy nem derul ki semmi. Atya eg amig leadjak a kovetkezo evad osszes 25 reszet addig meg fogok orulni. Es en meg igy hetente nem birok ki csak egy reszt.
Azert volt jo a 24 mert annak az osszes resze meg volt es nem maradtam satuba. Most felevig varhatok hogy kiderujon mi van ott lent.
ARGH
-
#2153 nemtom én ezt viszonylag értettem. -
#2152 én még nem, mert nincs felirat:) -
#2151 Most értem haza, szerintem mostanra már megnézte mindenki :) -
#2150 felirat mikor lesz? -
Cvd #2149 Komolytalan vagy vazzeg. Egyrészt hogyan nem lehet kibírni mér 3-4 órát? Másrészt megnézni nincs 40 perced, de arra van hogy itt lesd hogy mit írnak?:)
-
#2148 nagy vonalakban, spoiler felirattal nyomjad már mi volt...
[csak este ér rá megnézni] -
WTH #2147 Mi a fene!
Ennyire zsír? Angol felirat van legalább? -
Cvd #2146 A hely megbízható volt, a gond azzal van hogy még a harmadik epizódot dobták ki 4-es számozással, már akkor is bekavart. Most meg készülnöm kellett volna, csak azt hittem, hogy egy hét alatt már sikerült eltüntetni. Ott volt biztos mellette hogy az a 3. rész, csak nem figyeltem. Node közben a lejjebb is javasolt BH-ról már jön a jó.:) -
#2145 megbízható helyről szedd le sztem... -
#2144 hát igen, valaki elmebeteg 1 napja feltette a 3. rész 4.-nek elnevezve... Bi***menről szedd le... ott a "rendes" 4. rész van fent... -
Cvd #2143 Hogy b*sszák meg ezt a kavarást a számozással a 3. résznél. Hazajöttem reggel hatkor 12 óta gályázás után, belőttem a letöltést, most felkelek, magam elé tolom a nagy csupor kávét, na mondom akkor nézzük. Az első pár perc után anyázok hogy már sokadszorra kell ugyanazta jelenetet megnéznem (Desmond-Locke-John és a stukkerek), amikor szörnyű gyanú ébred bennem. Beletekerek, hát sikerült megint letölteni a 4. epizód néven futó harmadikat.:)) -
#2142 SPOILER!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGGGH! Mindenki azonnal nézze meg a 4. részt - hát beszarás ez a sorozat, hihetetlen jóóóóó, nem bírok magammal :))))) -
Kingsley #2141 nagy hiba... -
#2140 nem z, hanem s...
-
#2139 thx. evangeline lilly for madame prezident :D -
Phat Smoker #2138 de a szomszédlány fiának az egyik ismerősének a hugának a rokona is megerősítette a hírt...szal tuti, hogy így van! :))
amúgy tudhat vmit a nőknél ez a Dominic M. , Evangeline Lilly a férjét dobta miatta! :)