22323
-
Nyiri #2337 Ez igy van. -
Bandy #2336 :D :D -
#2335 a jóbarátokra - állítólag - nem a közönség únt rá, hanem maga a stáb :) -
winnie #2334 jóbarátoknál ez egy jó taktika, szerintem a lostnál nem, mert ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...?
fordítva van. ha egy sorozatra ráunnak - befejezik. egyszer minden soroztra ráunnak. -
#2333 ok, de nekem meg a trailerek pont emiatt tetszenek :)) -
WTH #2332 > állítólag folyamatosan írják és addig, amíg van rá érdeklődés
Gondolom, azért az alapok, a "váz" már megvan nekik. Hogy mégis mi ez az egész marhaság.
> ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...?
Ezen a fórumon is és máshol is, egy csomó embernek teljesen OK így, ahogy van. Szóval veszítenek nézőket, de kérdés, mennyit. Én azt tippelem, hogy simán lesz még néhány szezon.
Más. Általában megnézem a trailer-eket. Nagyon cselesek: feszültek, figyelemfelkeltőek, aztán az epizód megnézése után kiderül, hogy azért annyi minden nem történt... Kis túlzással, a lényegi történések néha benne vannak az egyperces trailer-ben... Vagy itt ez a Jin-es hülyeség. (Spoiler) Nagy találgatás, hogy hú, beszél angolul, aszta, biztos tud mindent, blabla, aztán ugye mi lett belőle. -
_Vegeta_ #2331
Jáú, csak nemtudtam hogy reagaljak. :] -
#2330 Ne vegyél be minden maszlagot! -
#2329 Erről már hallottam,hogy amerikában folytatódik a sztori.
Egyébként izgi a mai rész címe :And found -
#2328 spoiler:
nem tudom, én mindig arra gondolok, hogy a forgatókönyvírók azt mondják: ebben semmilyen megmagyarázhatatlan és természetfeletti dolog nincsen, mindenre lesz logikus és kézzelfogható magyarázat. Mondjuk a "megmagyarázhatatlan" dolgokat is meg lehet úgy magyarázni, hogy mittudomén: egy balul elsült kísérlet végterméke, stb. De így azért tényleg be vannak határolva, ha már kiderült csomó minden, akkor mivel tudják majd ott tartani a nézőket a tv előtt? Bár gondolom megoldják :) -
gallik #2327 Igen! Túl sokáig nem lehet húzni!
Bár az X-akták is megélt pár részt.De mondjuk ezt nem lehet hozzá hasonlítani, itt egy szigeten vannak elzárva, így be vannak határolva a lehetőségek.Bár ki tudja, lehet, hogy megmenekülnek, és Amerikában folytatódik a történetük :) -
#2326 Hirtelen megjelenik egy Lincoln-osztályú tengeralattjáró és felveszi őket, majd kiteszi a brancsot New York partjainál.
-
#2325 állítólag folyamatosan írják és addig, amíg van rá érdeklődés. csak míg egy jóbarátoknál ez egy jó taktika, szerintem a lostnál nem, mert ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...? -
#2324 NEM SPOILER!
Olyat lehet tudni, hogy a sorozatra van betervezve, hogy mondjuk 3 evad, es vege, vagy ezeket addig csinaljak, amig el lehet adni? Meg alapbol ki van minden talalva, van VEGIG forgatokonyv, vagy folyamatosan irjak az egeszet? -
gallik #2323 SPOILER
Lehet!
Annyira irreális ez a nyomkodgatás, hogy éppen ez benne a lényeg.
Hogy legyen min agyalni :) Reméljük megkapjuk majd a választ! -
Janek81 #2322 SPOILER
Van egy kis "oktató film", amit megnéztek, ott mondja el a kutatás vezetője (vagy ki), hogy mit kell csinálni. Gondolom meg van nekik mondva, hogy ha átadod a helyed, magyarázd el, hogy mit kell csinálni, nézesd meg vele (velük) a filmet... Desmond ezt meg is tette - és lelépett :)
Lehet, hogy nem lesz semmiféle robbanás meg semmi ilyesmi, csak próbára teszik őket, hogy meddig nyomkodják anélkül, hogy tudnák, miért is teszik azt - ahogy Cvd fejtegette lentebb. Ezekre csak a későbbi részek fognak választ adni - remélhetőleg :) -
#2321 SPOILER
De az is lehet, hogy ennek a kozpontja, mondjuk egy masik sziget, vagy a sivatag kozepe, vagy mittudomen, ahonnan ezt iranyitottak, ahol a videofelvetel keszult, mar eppenseggel megsemmisult. (Pl. nem nyomtak meg a sajat gombjukat, elszabadult valami, vagy mittudomen.) Igy a szigeten senki nem tudja, mar az okokat, mert elvesztek, elvesztek az emberek, akik az egeszet iranyitottak, es meg az utolso ember is, aki Desmondnak megmutatta. Tehat, AMIERT a gombot nyomogatjak, az meg aktiv dolog lehet, de AKIK keszitettek, kitalaltak, stb, lehet, hogy mar nincsenek! Es igy egy vegtelen folyamat lesz/lett belole. -
gallik #2320 SPOILER
De, ha ez resetelgetés ennyire fontos, hogy a világ sorsa múlhat, akkor csak felügyelni kell vhogy! Bárkire nem bízhatnak ilyan "fontos melót" :)Ha az operátorral történik vmi, akkor küldeni kell egy másik embert!Nem pedig Desmond veszi át csak úgy! Vagy vki más! Mi van, ha senki nem veszi át, mert egyszerűen nincs kedve.Felrobban a bázis, mert nem volt reset? -
Janek81 #2319 Hopp, elkéstem, de nagyjából ilyesmi lehet a háttérben :) -
Janek81 #2318 SPOILER
Valszeg kell bele az emberi tényező. Mert ugye egy gép kis tulzással a végtelenségig futhat, mást nem vesz figyelembe, csak végzi a dolgát. Talán épp azért kell embernek csinálni, mert valami olyan dolog áll a háttérben, hogy ha pl már nincs ember, aki túlélte a szigetet, akkor történik valami, hogy az a valami (amit az ebmerek nem éltek túl) ne szabadulhasson el a szigetről. Bár kérdés, hogy így, hogy vannak emberek a szigeten, miért ne szabadulhatna el az a valami. Az is lehet, hogy a 108 percenkénti reset tart életben valami biztonsági rendszert, ami nem engedi el azt a valamit. Bár ez sem valószínű, mert ez esetben resetelgethetne egy program is. Hm, na majd egyszer talán kiderül az igazság :) -
gallik #2317 SPOILER
Na, jó de az eredeti operátor meghalt, csak kell, hogy a központ kommunikáljon velük! Egy civilre nem bíznák ezt az egészet!(Desmond) A központnak tudni kell arról, hogy mi történik ott! Csak úgy nem semmisíthet meg egy állomást.
Ha a gép tönkremegy, akkor egyből robban az atombomba?
Jók voltak eddig ezek a részek, de ezt nagyon elrontották! Nagyon bugyután csinálták meg! Teljesen elveszti a varázsát a film!
Sztem ... -
Cvd #2316 De szép hosszú lett.:)
-
Cvd #2315 A winyóhalál azért nem játszik, mert egy ősöreg gépet használnak amiben nincs olyan.:) Kábé C64 (vagy inkább még régebbi) szintű gépet használnak, abban ROM-ban van a teljes "oprendszer". Egyébként sincs semmi más célja ahogy eddig látszik mint az hogy a számsort be lehessen vinni rajta, ahhoz még így is sok egy szgép. És azért kell bevinni kézzel és nem egy program csinálja, hogy az emberi tényezőt is belevegyék. Az ember ugyanis dönthet szabad akaratából ha reagálni kellene egy helyzetre, míg egy gép (főleg aon a technikai fejlettségen) erre nem képes. Ha program is csinálhatná, akkor már eleve a bevitel is felesleges, kihagyhatnák az egészet. Lehet hogy az egész egyébként csak kísérlet, azt figyelik hogy meddig képes az ember csinálni úgy hogy még az értelmét sem tudja. De volt hasonló dolog asszem egy Homályzóna-epzódban is, ahol eldugott bázisokon ugyanígy emberek nullázták a válaszcsapásra fentartott atomrakétákákat. Ha háború esetén a sugárzás vagy bármi miatt meghalt volna az operátor, akkor a számláló lejártával automatikusan mentek volna a rakéták. Más kérdés hogyha már a bunker mélyén is meghal az ember, akkor az országban is alig maradt már túlélő, így semmit sem segít ha válaszként kiírtják az ellenséget, de éppen az volt a cél hogy a helyzet abszurditását mutassák meg. De itt a szigeten az is lehet hogy veszélyes dolgokkal is kísérleteztek (vírusok vagy hasonlók), és így védekeznek a kijutása ellen. Ha elszabadul és mindenki meghal a szigeten, nincs aki nullázzon, így felrobban egy atombomba és eltakarítja a szemetet mielőtt kijutna a szigetről. Hasonló volt az Androméda törzs-ben is, ott vírus kiszabadulásakor automatikusan elindult a visszaszámlálás, és csak egyetlen ember tudta leállítani egy kulcs segítségével, ha úgy látta jónak. Persze egyedülálló embert választottak, akinek nem számított annyira az élete hogy ez befolyásolja a döntésben. Az meg köztudott hogy a LOST írói közül páran kedvelik Chrictont (ő írta az Androméda törzset), lehet hogy ezt a motívumot is átemelték. -
gallik #2314 Bocs 2313-nál : SPOILER -
gallik #2313 Egyébként egy megjegyzés a bunkerről ill. a szgépről:
Ugye iszonyatosan fontos, hogy 108 percenként be kell írni a számokat a szgépbe és entert nyomni, mert, ha nem akkor ki tudja mi történik.
Kérdem én , ha ez ennyire fontos, akkor miért csak egy szgép van, mi van ,ha tönkremegy, ja persze Sayid megjavítja.:) Ha tönkremegy a winchestere akkor mi lesz? Ez egy picit hülyén lett megoldva, ha ez a 108 percenkénti enter nyomogatás olyan fontos, akkor egyrészt kellene vmi biztonsági dolog, másrészt miért emberekre bízzák ezt? Nem lett volna egyszerűbb, egy programot csinálni, ami 108 percenként fut, és beírja a számsort?????(Még én is megtudom csinálni :)Ez így nagyon komolytalan! -
qper #2312 egyetértek! -
#2311 ne tertovankodjá -
_Vegeta_ #2310 hümm -
#2309 Fax kivan.
Akkor be sem nezek amig nem lattam 4-est oszt kisz. -
Cvd #2308 Szerintem meg (és ezt most halál komolyan mondom) be kellene tenni egy büdösnagy SPOILER feliratot, elvégre úgyis a legújabb részekről megy a szöveg, aki látta annak felesleges a felhívás, aki még nem az addig óvatosan olvasson amíg bepótolja, aki meg az első évadnál tarta az úgysem talál semmit mostanában ami neki szólna itt. Elég lenne a bannerban figyelmeztetni, ahelyett hogy szinte minden HSZ-t Spoiler megjegyzéssel kezdenénk. Így kivennénk a fikagépek alól is a lovat akik kedvenc szórakozása hogy leugatnak mindenkit aki 50 Spoiler jelzés után elfelejti kitenni az 51. hozzászólásánál, vagy csak szimplán tele van a töke a molyolással. -
_Vegeta_ #2307 Szerintem be lehetne vezetni megkulonboztetesnek:
1, Season1 spoiler!
2, Season2 spoiler!
:DDD -
#2306 SPOILER:
Szerintem egyáltalán nem bizots, hogy Desmond hajótörést szenvedett, szerintem tuti hazudik, lesz még neki szerepe. Walt a tejesdobozon meg szerintem is csak ilyen kis easter egg, semmi jelentősége, amúgy is egy álomban volt -
qper #2305 Tedd ki a szpojler feliratot, ha nem szeretnéd hogy az alulexponált fórumozók elkezdjenek hangosan b*megelni :DD -
Szolnokboy #2304 SPOILER
ugy hogy álmodta Hurley :D -
nimfas #2303 Hát nemtom.... szerintetek meddig jó a tartós tej? Csak mert a főszer állítólag 3 éve van a szigeten, akkor vagy akkor tették oda a tejet, amikor még nem volt eltűnve a kis fekete kölyök... vagy időnként kap utánpótlást, vagy a 3. lehetőség a rejtély? :-DDD
Erre ki tud válaszolni? -
qper #2302 maradj csendben, vagy fórumozz civilizált emberhez méltóan -
#2301 Tehecc nekem egy szivesseget. -
#2300 lololoooooool :) -
qper #2299 SPOLIER:
akkor már szerelmi 4szög, hiszen a Sawyer-Kate páros sem teljesen közömbös egymás iránt. ha meg a két csaj zúg bele egymásba, akkor az jó lesz nekünk, férfinézőknek :) -
North #2298 SPOILER
Persze, csak pont ezekért a részletekért szeretem a Lostot. Ezért is jók a flashbackek. Meg lehet, hogy ebből csavarintanak egy szerelmi 3szöget is.:)