22323
-
#2377 SPOILER:
dehogynem.. mi van, ha a kutya lesz... ő is túlélő. vagy mittudomén... ebben a sorozatban soha nem szabad semmit sem tényként kezelni és nem egyértelmű, hogy szó szerint kell fordítani, lehet, hogy másra utalnak. De az is lehet, hogy most tényleg megmondják, hogy mi fog történni, de eddig nem nagyon tették ezt... -
#2376 SPOILER
one of the surviors will be lost.. forever.. na így már nem annyira félrevezető! -
#2375 SPOILER:
Pont emiatt nem lövik le, mert félrevezető :)
A "One of the survivors will be lost" szöveg NAGYON sokféleképpen értelmezhető. -
#2374 SPOILER:
Szvsz nem az eddigi főszereplők közül. Szerintem vagy a másik csapat közül visz el valakit az OTHERS, vagy lehet, hogy egy olyan embert, akit eddig szinte csak a háttérben mutattak (ugye van ilyen vagy 20...) Bár az is lehet, hogy tényleg kiírnak valakit a sorozatból, csak ezzel azért vigyázni kellene, mert ha sokan miatta nézték a sorozatot, akkor az kicsit megcsappanthatja a nézettséget. Nekem pl. Locke az abszolút kedvenc. Ha őt kiírnák, meggondolnám, hogy van-e még értelme végignéznem, illetve az tuti, hogy nem az elsők között tölteném le a legújabb részeket mindig... -
Cvd #2373 SPOILER?
Asszem ha a férfinézőknek kis szerencséje van, akkor a következő részben hatalmas eső lesz. Gondolok itt arra hogy úgy néz ki, a két túlélő csapat találkozik a következő részben (vagy később, de ez nem változtat a dolgon). Namost ott van Kate, aki ugye nem tököl ha határozottnak kell lennie, és éppen őrlődik Jack és Sawyer között. És ott van Ana, aki ugyancsak meglehetősen erőszakos ha kell, kezd flörtölgetni Sawyerrel, a dokira meg még a reptéren ráhajtott. Van egy olyan érzésem hogy ha találkoznak akkor az osztozkodás eléggé el fog fajulni. Már csak az eső kell hogy súlyos iszapbirkózásnak lehessünk tanúi.:) -
winnie #2372 csak a poénokat lövik le maguk előtt, akik előzetest néznek - melyek ráadásul eléggé félrevezetőek. -
Bandy #2371 Most lestem meg énis a 2/6. résznek az előzetesét, ha olyan durva lesz mint ahogy azt beharangozták akkor zsiir :). -
Cvd #2370 SPOILER!
Ja, az utolsó mondat hatására kábé háromszor annyira várom a következő részt mint egyébként a meglehetősen "gyenge" rész után. Habár az előzetesben "megjelölik" a két lehetséges embert, de ne felejtsük el hogy csak annyit mondanak hogy egy túlélő - túlélőből pedig van mostmár úgy 50.
-
_Vegeta_ #2369 Jobb is egy kis szunet. Sok a neznivalo. :] -
#2368 SPOILER!
tikikus időhúzó rész, nem történt semmi érdemleges. :/ -
nimfas #2367 felirat még sehol? -
#2366 -
gnom #2365 igen, most 2 hetig nem lesz! november 9! -
#2364 jaja egyetértek, gyönyörű tűéles kép :)
Viszont ezek szerint 3 hét múlva lesz a következő epizód? -
_Vegeta_ #2363 Szentem csak hrhdtv-t szeddjé:) -
#2362 Sziasztok. nekem a HDTV-XVID-CRIMSON változat van meg, de az utsó pár percben akadt a hang, meg a kép is. Csak kérdezném, hogy ez másnál is így volt?
SPOILER ON (S02EP05)
Egyébként jó rész volt, csak nem derült ki, megint semmi, csak "fokozták a szokásos dolgokkal, kérdésekkel".
Ja, és a következő rész bemutatójának utolsó mondata : Three weeks from now, one of the survivors, will be lost.................forever".
SPOILER OFF (S02EP05)
-
#2361 Multkor olvastam egy kis szösszenetet egy kiserletröl, ahol arrol van szo, hogy 4 majmot rakj be egy ketrecbe es dresszirozd öket, hogy mondjuk a lelogo banant nem szabad elvenni, mert akkor jön a fajdalom. Majd szüntesd be a fajdalom okozasat. A majmok megsem fogjak a banant megerinteni.
Majd egyenkent csereld le a majmokat szep lassan, mindig egy ujat beteve. A regiek meg fogjak tanitani az ujaknak, hogy nem szabad a banant levenni, de az uj nem fogja tudni, miert nem szabad, csak azt tudja, hogy nem szabad. Addig cserelgesd a majmokat, mig a regiekböl egy sincs. Egy majom sem fog a bananhiz nyulni, pedig ök sosem ereztek fajdalmat.
Na kb ugyanez van a Lostban is, csak ök gombot nyomogatnak, holott nem tudjak miert.
En ha az ö helyükben lennek, biztos nem csinalnam. Szerintem a dokinak (Jack?) volt igaza, csak sajna beadta a derekat.
Valszeg egy hülyesegert "felaldoztak" az eletüket. -
nimfas #2360 ha lesz felirat a 2x05-höz kilinkeli ide vki?
Előre is köszi :-) -
winnie #2359 azért 3 rész múlva lesz,mert ha hetente lenne akkor februárra vége lenne a sorozatnak. lesz még pár 2-3-4 hetes szünet, mint tavaly és, mint minden sorozatban -
winnie #2358 persze, az utolsó rész mint mindig, rekordnézettségű volt. -
#2357 Az jól hangzik...mármint az otthoni munka....viszont a 3 hét az elég gáz. Már én is láttam közben www.lost.hu oldalon, hogy 3 hét szünet lesz. -
WTH #2356 Kicsit mintha túlreagálnád a dolgot. Persze hogy nem hal bele az ember. De azért talán benyöghetem, hogy a Lost-ról olvasnék szívesebben, a Lost topikban. -
WTH #2355 Hát ez remek. -
#2354 Itthon dógozom és én osztom be az időm (soxor nem teljesen jól:)
Most ez mindennél fontosabb volt...
Hogy miért 3 hét múlva? Azt nem tudom, de a végén az előzetesben ezt mondják :( -
#2353 Te nem dolgozol? Nekem estig még várnom kell, míg hazaérek. Miért csak 3 hét múlva lesz a következő? -
Kingsley #2352 Nem muszáj elolvasni... Szerintem meg mki eldönti miről ír... az meg érdekes h azért írjanak arról h te tudj olvasni? írj te. (mellesleg nemhiszem h bárki is belehalt ebbe a pár sorba.) -
#2351 SPOILER S02E05:
Na ebben a részben tényleg nem történik sok dolog, bár láthatunk párat az "OTHERS"-ből - illetve csak a lábukat, meg egy játékmacit - tehát gyerek is van köztük. Ja? Meg Sun elveszt valamit, amit meg is talál. Hát kb. ennyi :)
Ja és következő rész 3 hét múlva.... :((((((((((((( -
Cvd #2350 Azt tudom hogy nagyon elegük volt már, csak az utolsó jelenetről beszéltem. Gondolom azt is vették fel utoljára, hisz ki kellett pucolni hozzá díszletet is. De ott megnézve Anistont látszik hogy öszintén sír, Schwimmer vállának támaszkodik és elfordítja a fejét is, pedig nem azért kapta a pénzt hogy ne látszódjon az arca.
Node nem offolok többet. Habár még 3 óráig nem tudok az új részről nyilatkozni.:) -
#2349 ok, 1 óra múlva olasni fogsz, rajtam nem múlik :))))) -
WTH #2348 Hát igen. Gondolom, a leg-motiváltabbak lassan már nézik a 205-öt. Arról szívesebben olvasnék itt, mint a Jóbarátokról. -
Phat Smoker #2347 gondoltam a 'Lost' topikba..erre még mindig a jóbarátok a téma!
klafa -
Nyiri #2346 Szep ilyen dolgokban hinni de nem igy van. Kibaszottul eleguk volt mar belole. Nem mindenkinek de az tuti hogy Aniston nagyon abba akarta hagyni.
De mint lathato megerte nekik :) Minden hogy beindult a filmes karrier :DDD
-
Nyiri #2345 Utolso reszt kurva sokan lattak. Meg New Yorki kiveton is nyomattak. -
winnie #2344 a színészek nem akarták folytatni - ez igaz. de csökkent azért a nézettség - de még ÍGy is 2. volt. -
Kingsley #2343 sajnos :( -
Kingsley #2342 az tuti :) szép volt jó volt és még kitudja mit hoz a jövő :O -
_Vegeta_ #2341 1) Jo szinesz! :))
2) Persze 10ev utan szoszerint a csucson abbahagyni.. ez nem sok mindenkinek adatik meg. Meghato, persze, de mindegyikuk nagyon unta már. (Interjukbol az info.):) -
Cvd #2340 Pedig a legutolsó epizód legvégén tisztán látható hogy nem színészkedik, hanem őszintén sír a csillagom. Mondjuk a többieken is látszik hogy meg vannak rendülve keményen. Abban pillanatban szvsz mindegyikükkel alá lehetett volna iratni a szerződést még egy évadra.:) -
Kingsley #2339 Jah ott a stáb...sajna :o jóbarátokról jut eszembe:) top3: jóbarátok,lost,bandofbrothers :] -
_Vegeta_ #2338 De valaki raunt, a legyeg ez. En ugy emlexem jennifer aniston mar a 6.evadba ki akart szallni. :D