The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán leérsz az alsó szintre - bocsi hajótanból nem vagyok jó...- hajófenékre, ott vár Rád elvileg Gable the Traitor. Na, és a maradékából kell elvenni a kulcsot - small key - . Utána be tudsz menni a szobába, ott lesz kitkötve a kapitány csontváza, eloldozod, és mejelenik a szellem újból.
Elvileg, jó ha úgy csinálod, ahogy mondja neked a quest az instrukciókat - elõször hallasz róla, majd beszélsz a szellemmel, aztán Gilgondorinnal, elmész a roncshoz, elolvasod a hajónaplót, aztán mész le az alsó szintre. Szóval mindig frissítsen a küldi képernyõd!
Még azt néztem, hogy ebben nem írt bugról semmit. Úgyhogy, ha tényleg nincs ott semmi, akkor nem tudom mi van... <#lookaround>#lookaround>
ott a bannerben az oblivion HQ linkje, bal oszlop lejjebb van "könyvtár"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Turn Me On Dead Man
Szóval, marad ott valami a földön...de biztos ott van? Én bevallom már nem emlékszem...
Egyébként nekem semmi gondom nem volt ezzel a küldivel, annyi biztos hogy ottvan a közelében a kulcs...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Turn Me On Dead Man
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
megjegyezném: a CUO eleve sok mod, így érdemes azt és annak részmodjait a többi overhaul nélkül használni. Az MMM-et se tenném föl hozzá. Már ez is nagyon komoly változást hoz a világba. Kvatch újjáépíthetõ, a Mages Guild teljesen újraszabható, van egy vámpírváros a föld alatt, egy elf város szintén a föld alatt, az Elder Council is kissé átalakul. Bravil is alaposan megváltozik, és belefér a Lost Spires is, illetve az összes DLC...
Emellé maximum a grafika módosító és/vagy test-ruha cserélõ modok, meg valami értelmes idõjárás modot tennék föl. Esetleg még az Umique Landscapes a szükséges patchekkel, meg talán a TIE...
Ezeket ha összeszeded, kb 50 modot pakolsz föl (minimum) és úgy 8-10 giga lesz a telepített könyvtárad...
A modok összeolvasztása nem lehetetlen, de sokat kell vele dolgozni. Kell a tescs, pár külsõ tool, és sok szabadidõ...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
utánnanzétem egy-két dolgonak, modnak az Oblivionnal kapcsolatban és talátam egy ilyet : Oblivion Giga Patch, nos ennek a felrakásához kell a knights of the Nine.... azt honnan lehet leszedni ? vagy csak warez ? 😊
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Még arra is gondoltam, hogy a CUO 7zippes, az MMM meg létezik OMODban is. (mondjuk, nem tudom, hogy van ennek valami köze hozzá,de a OBMM-ben nekem úgy tünt,hogy van. Ugyanis egy másik modnál,ami ugyanúgy rakott bele új NPC-ket, arra nem jelzett akadást-konfliktust, amikor felraktam az OMOD-os verzióját.)
Tudom, most azt mondjátok, ne kérdezgessek itt, próbáljam ki, de hátha van már valakinek tapasztalata e téren, és akkor nem kell újra raknom a játékot...ismét 😊.
Illetve, ha használok 2 modot, amiknél "piros színû akadást-konfliktust" jelez az OBMM-ben a "új konfliktus keresése", akkor az fog érvényesülni, amit késõbb tölt be? Így van, vagy egyáltalán nem fog megjelenni a játékban semmi?
Szívesen küldtem volna privibe is Neked, Koschwarz, de megfogadtam a tanácsod... meg különben sem dolgozol hétvégén...😊 azt hiszem...
Az NCP-k ácsorgása is arra enged következtetni, hogy valamely scriptek (amelyek a mozgásukat vezérlik) hiányoznak, amik esetleg egy korábban fent volt patch-ben benne voltak, most meg az alapjátlkban nincsenek.
A GOTY (legalábbis PC-n) azt jelenti, hogy a legutolsó patchre felhúzott SI plusz az egyéb DLC-k, de csak akkor, ha a teljes verzió felkerül. Az SI mindaddig nem okoz semmit, amíg meg nem keresed azt a bizonyos ajtót, így ha elõbb a fõ küldetéssort akarod végigcsinálni, akkor is tedd föl az egészet.
Turn Me On Dead Man
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Amúgy a kezdõ skillek nagyságától függ, de 50 fölé szerintem már csak nagyon nagyon max szint elérésére megtervezett karakterrel lehet menni.
Persze olyan moddal, ahol tömegesen támadnak magas szintû lények (pl. Oscuro) jól jön a szintlépésekkor kapott plusz HP.
Sajnos nekem agp-s hd2600xt van ami csak omegadriverrel megy simán /úgy hogy nem jön kékhalál/ a procim sem olyan erõs de ha felrakom esetleg a catalistot akkor 8.10 8.12 volt szimpi csak a többiek furcsán lapolták az asztal
Alkímiához érdemes lehet gyûjtögetni a szúrós gazokat, ha van hozzá ambíciód, tárolókból is kerülnek elõ értékes cuccok, no és persze a daedrák, xivilaik sem rozsdás páncélban, vasfegyverekkel pózolnak.
Chameleont szerintem felejtsd el, semmi érdekes nincs úgy pofozni ellenfeleket, hogy azok meg sem mozdulnak.
Tisztában vagyok vele, hogy amikor az ObliHun átvette a projectet közölték, hogy csak 100%-osan adják ki a kezükbõl a magyarítást (most 95%), a korábbi verzióról szokásom lebeszélni emberkéket...
pontosabb felvilágosítás végett javaslom látogass el az www.oblivionhq.hu ra ott találsz végigjátszást meg leírást
Turn Me On Dead Man
sajna akkor vége a finom sigil köveknek amik 24-25 szint fölé oly kellemesek