The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fószer elment bemegyek, de amikor kijövök mindíg üldöznek a rohadák õrök, mert nem akarom odaadni a könyvet.
Náluk meg egy opció van, ha nem adod meghalsz... olyan nincs hogy meggondoltam magam bocs az elõbbiért...
bementem Toronirhoz nyakamon az összes negyed kapuõrével... beszéltem vele, úgyhogy már tudom mit kéne megcsinálni erõszak nélköl. Most arra gondoltam levetkõzök hogy ne kavarjon a csizma meg a tehervonat (heavy armor)
Turn Me On Dead Man
Az oltár a hét egyetlen éjszakáján aktív, napközben el is lehet menni bóklászni a környéken, messzirõl látszik a fényoszlop, ha aktív az oltár, de akkor is várakozol, az oltár miatt vagy a közelben. (alternatív lehetõség, hogy bemész a barlangba neciket verni, fekete lélekkövet keresni)
Turn Me On Dead Man
A csókát ugye éjjel követed hazáig, s másnap délután 4-5 óráig otthon van, csak akkor lehet bemenni a pincébe.
A mágusoknak az egyetemi karrier során van egy küldetés, ahol esetenként napokat kell várni egy kopár hegytetõn, ahhoz képest Agamir háza elõtt nem is kell sokat ácsorogni.
mondjuk nem flémelnék ide ha elolvasnám a quest logot 😊
ez most vagy jó, vagy rossz :_)
mindig olvasd el és értelmezd, mi a következõ lépés a questben.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
1. tényleg van 2 õr aki folyamatosan arra kolbászol,
2. osonásügyileg nem vagyok eleresztve, asszem kb 30-as a skillem
Én azt szoktam csinálni, hogy beállok az ajtajával szemben a fal mellé és órás várakozásokkal léptetem az idõt. Amikor kijön, észre fogod venni...
Melyik kripta? 😊
földre fektetés - expert fegyver szkill
gyakorolj többet és fejleszd a szkilljeidet 😊
Alapvetõen harc közbeni elmozdulás lehetõségét kapod meg (block + ugrás), de mozgás közben támadhatsz is.
A kriptában majd nézz körül, valamit ott ne felejts <#nevetes1>#nevetes1>
Másrészt pedig kellemetlen bugok forrása is lehet teszteletlenül a mod, még a txt file is felhívja a figyelmet erre:
"Elõfordulhat, hogy egyes npc-k nem úgy fognak viselkedni ahogy kéne... nem szólalnak meg, nem ismernek fel téged." - az Oblivionban egy ilyen hiba elakadást is jelenthet a küldetésekben.
Lesz még egy hosszabb várakozási idõ a küldetés alatt, a végén pedig egy kis harc.
a játéhoz keresem a magyar menü módot de már nincs fent az oblivion HQ oldalán esetleg vki tud segiteni? pls
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
megpróbálhatom a következõ éjszaka is vajon, vagy töltsek vissza egy korábbi mentést?
mert követtem a sunyi elf fajtáját egy éjszakén ét de nem történt semmi.
Beszélt egy tolvaj csajjal aki azt mondta hogy megtanítják neki a lockpick alapjait aztán 8 órán állt egy másik faszival szemben az egyik sikátorban és hazament... na ezt hülyét... ötlet?
de utána sem erõsebb sem gyengébb nem lesz utána. egyfajta euforia lesz úrrá rajta is meg az áldozatán is stb bla bla.
A vérét használja hogy erõsebb legyen.
itt azt tudom elképzelni hogy merthogy izé... ez egy másik fiktív világ.
Itt az emberi vér "gyengesége" (hatalommal telítettségének hiánya) hat(hat) a vártestvérre. a vámpír vére felhígul nem olyan tömény esszencia mint addig... de ez által képes a napon járni szóval lehet benne logika
Turn Me On Dead Man
A Boots of Springheel Jak a küldetés lezárta után is a karakternél maradhat, eldobni, elhagyni, eladni nem lehet, a Honorblade of Chorror-t elõbb-utóbb vissza vittem a kastélyba.
Mágusnak nem kellett a kard, íjásznak kiegészítõként sokáig hasznos, de csak másodlagos fegyver, harcosnak pedig a Goldbrand, vagy egy enchantolt daedric penge mellé az a pajzs sem utolsó, amit a kardért cserébe adnak.
(Escutcheon of Corror: Fortify endurance +10, Reflect demage 35%)
Harcosnál 20-as szint fölött, 100 strenght, 100 blade skill mellett nem számottevõ egy deadric fegyver súlya sem, a sebzése nagyobb, igaz néhány ellenfél esetenként kiütheti a kari kezébõl, ami a Honorblade of Chorror estében kizárt - a pajzs viszont a sebzés 35%-át visszatükrözi az ellenfélre.
Turn Me On Dead Man
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Ezzel a karakteremmel elõbb végégnyomom SI-t aztán lemászok valami barlangba. Persze nem is igazán a kíváncsiság hajt, hanem a "beleélés". Már elég régen eldöntöttem, hogy most tuti vámpír leszek, hogy az idõk végezetéig szolgálhassam Night Mother-t.
Egyetlen egyszer próbálkoztam komolyabban vámpír karakterrel, gondoltam belakom a Dunbarrow Cove-t, nem igazán jött be, a Battlehorn Castle-hoz meg nem illik a vámpírság.
Persze ez hülyeség, de engem zavart az is pl, amikor az egyik mindenes karakterem fején a Gray Cowl of Nocturnal-al mászkáltam a kastélyban, az örség meg örvendezett, hogy végre láthatják a híres Gray Foxot<#nevetes2>#nevetes2>