The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen italokat már vettem, sajna nem vitte le a betegségeimet😞 ugyanannyin maradt a számláló😞 Egyéb 5let ?
Köszi akkor azért adok neki egy esélyt, és megnézem milyen.
Lobsterman
Igaz, ki lehet használni így a fejlõdési rendszer gyengeségeit, de egy az hogy fölösleges ilyen erõs karakterrel játszani mert semmi kihívás nincs benne, másodsorban pedig ez egy RPG nem MMO. Szerepjátszani kell, és nem erõs buildet építeni.

Carmang
Csinálj magadnak potiont (cure disease, cure poison).

teljesen beteg a karim 13 betegsége van ! Hogy lehet 0-ra levinni ? templomokhoz hiába megyek! Várom az 5leteket!
Solid Snake
Ne töröld le, sztem. mindenkinél hiba üziket dob, én csak leokéztam <#idiota>és tovább telepített így magyarul mûködik a játék. Hibák vannak bõven ez persze lehet a telepítéskor bedobott hibajelzés miatt is.
Nade hogy magyarul fut ez egy csoda <#law><#worship> a hibákat meg jelezzük nekik szorgalmasan így tudják tökéletesíteni.
balee4
Megkaptam én is a kódot, juj de jó lesz végre full magyarul tolni a játékot.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Régebben nem toltam,de magyarul kipróbálnám. Viszont azt olvastam róla,hogy a fejlõdési rendszere egy trágya. Egy Oblifan haverom azt mondja,hogy pl,ha jó karaktert akarsz csinálni akkor fõ skillnek olyanokat kell berakni amiket nem használsz <#buck> és úgy kell fejleszteni a többit, a szintlépések miatt. Amikor az igazán fontosakat fejlesztetted akkor,kell csak a selejt fõskilleket tolni,hogy minnél kevesebb szintet lépj,mert a szintlépés csak annyi,hogy erõsebbek lesznek az ellenfelek. Ez megfelel a valóságnak,mert,ha igen inkább kihagyom <#vigyor1>
természetesen én is magyarul játsszom már vele!
13 összetevõ betegsége van a karakteremnek ! Hogy lehet 0ra levinni ? templomokhoz hiába megyek! Várom az 5leteket!
grebber
Letölthetõ igen.De ha nem jelentkeztél akkor nem tudod használni,mert mindenki kapott saját ID számot amivel aktiválni lehet!

Next PC upgrade: 2022

Ahogy látom,csak a hibajelentésben való részvételhez kellene bétateszternek lenni,egyébként tölthetõ és telepíthetõ a csomag?😊
grebber
Nem tudom nálam mi lehet a gond de most újrarakom.De ha megint hibát ír a telepítõ felakasztom magam 😞 Végre magyarul tolhatnám erre gebasz van valamivel.

Solid Snake
Egyenlõre még települ <#hehe>
grebber
Nálatok megy gond nélkül a magyarítás?

Wanted
A magyarítás tesztelésére nem lehet már jelentkezni a honlapon.
Valaki feltenni egy tárhelyre tesztelni a cuccot?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

grebber
Feltettem a gamet rá a Shivering Isles kieget. Rá a magyarítást.
Elsõ gond azzal adódott hogy telepítés hibákat dobott mármint a magyarítás telepítõje. Írta hogy kézileg helyezzek át 2 mappát.Megtettem.
Elsõ hiba amivel találkoztam megyek Weye térségben és mondom leszolítom a parasztot.Szöveg volt de a csávónak hangja nem.És a szöveg is olyan gyors volt hogy elsolvastam 4 szót azt nyomta is a következõ bekezdést holott volt vagy 5 soros nagyon hosszú szöveg😞

A Qarl 3-as packot csak akkor tedd föl, ha a videokártyádnak minimum 512 mega VRam-ja van. Az alatt használhatatlan, azokra a Qarl 2-es való.

A megadott linkrõl idnított Qarl -as packot letöltöd, kibontod és bamásolod a játék Data mappájába. Ugyanígy a mellett lévõ pathc-et is...

A Qarl 2-rõl itt találsz egy tételes leírást, különbözõ méretû videokártyákhoz. A lényege ennek is az, hgoy a csomagot a data mappába kell pakolni, csak több részbõl áll és a sorrend nagyon fontos...

McFrost
Nekem még a letöltés is 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jah, és valaki lenne olyan kedves hogy elmondja, hogy kell felrakni a quarl's féle textúracsomagot? Mert nekem az angol, kínai..:S
Link

Itt leírnak szinte mindent ami érdekelhet a graftuninggal kapcsolatban!
grebber
Leírnátok ti milyen grafikai modokat használtok? Mert magyarítás végett feltuningólnám.

grebber
Én anno jelentkeztem Morrowind béta magyarítására de hibát nem jeleztem mert nem toltam a game-el mert Gothic 1-2-3 és Obliviontól full másabb a Morrowind nem igen tetszett.De Oblivion más.Itt egybõl tolom majd ezerrel azt jelzek mindent majd!<#eljen>

Igen olvastam,csak 10 hibát jelenteni kell O.o, és nem hiszem hogy észre vennék hibákat,fõkép hogy a helyes írásom pocsék : \.
Itt megtalálod! Jelentkezz bétatesztre!
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e már magyarosítás a játékhoz ?😊, ha igen honnan érhetõ el?
elõre is köszönöm😊
Akkor jó, az nem vészes! Köszönöm szépen mindkettõtöknek, kipróbálom õket!
koschwarz
natural wildlife

ez meg az állatvilág viselkedését módosítja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
úgy rak be új szövegeket, hogy vannak új (morrowindes) alapanyagok alkímiához. tehát az inventorydban mindenképp lesznek angol szövegek.

egyébként ez egy jó mod combat behavior modification

Értem,köszi! És ez a mód rak be új szövegeket? Mert nemsokára kész lesz a magyarítás ugye, és nem szeretném ha mód miatt fele angol, fel magyar lenne!
Fantusz
Így hirtelen a TIE jut eszembe, bár a "kívánságaidat" nézve neked nem arra lenne szükséged.

Gyengébb ellenfelek menekülnek, bár az, hogy ki a gyengébb egy-két pofon dönti el - és itt van az, ami talán kevésbé tetszõ lehet: a játék elején neked kell menekülni....

Ez egy realisztikus dolog, börtönbõl szabadulva, egy gyenge névtelen senki a karakter, akinek még egy utolsó banditától is tartani kell, késõbb majd ez változik.ahogy a karakter egyre erõsebb, híresebb, jobb harcos lesz.

A TIE sem szimplán az AI-t módosítja több száz NPC-t rak a játékba, köztük sok békés harcos, városi polgár, akik segíthetnek is a bajban, másik részük csöppet sem barátságos, ugyanakkor nem pakolja tele a játékot mindenféle egzotikus lénnyel, csupán az alapjátékban fellelhetõ dolgokat más formában hozza elénk.

Hali!
Tudnátok ajánlani valami olyan módot ami csak az AI-t módosítja? Tehát nem komplett játékot vázoltatja meg mint az OOO, vagy társai, hanem szimplán csak az AI-t. Hogy például ne minden állat vagy bandita kössön belém, meg ha vesztésre állnak az enemyk akkor meneküljenek stb..
Köszi srácok. Mivel nekem azt mondták egy hét múlva lesz új Win 7, úgyhogy majd arra váltok akkor, és addigra talán kész lesz a magyarosítás is, és tudok Oblivionozni.

Mert két dolog fontos, egy hogy az XP-t nyugdíjazni akarom, kettõ az Oblivion menjen<#eljen>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

64 bites win7-el tökéletesen megy.

Oblivion remekül fút Win7en nyugodtan tegyél fel Win7et. (a játékhoz 1.2es patchet is felraktam)
Oké...király...mert váltani kéne op.rendszer de nem akarok fejest ugrani

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Mindjárt felteszem 32bites Win7-re és megnézem majd szólok mi a helyzet.
Hogy megy az Oblivion 64-bites Vistával/Win7-el? Mert tuti nem használom azt az op.rendszert amin az egyik kedvencem nem fut...és olvastam egy helyen ilyen pletykát, nem tudom igaz-e?

Nyugis
Köszi, beírtam, rajtam innentõl nem múlik! 😉

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Nyugis
Adj egy linket egy konkrét linket ahol lehet jelentkezni.

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

jelentkezzetek magyarítás tesztelõnek, ha már annyit bezséltek a játékróóóóóóó
???..ha véletlen akkor ok, ha szándékos akkor ban szag van
koschwarz
<#taps><#mf2><#mf1><#mf2><#mf1>

ték! <#hehe>

koschwarz
végülis, kár lenne a felhalmozott tudást visszatartani.

ugyan nem játszom rendszeresen már az oblivionnal, de idõnként néhány napig néhány órára még így is visszatérek. szinte már hozzászoktam.<#szeret>

koschwarz
<#integet2>

saga és koschwarz mesterek még mindig hálásan osztják a válaszokat, jómagam is többször a segítségükre szorultam<#eljen>...csak mondom rég jártam erre..a bethesda saját istállójából származó csikó, a fallout 3 vitte el mostanság az idõm, de a kellemes nettó 100 óra játékidõ után újra oblivion világában kívánkoznék kalandozni, hiányzik az erdõ nahh😊..egy komoly 18 as szintû wizard warriort hagytam félbe, létezésem nélkül már bármikor összeomolhatott volna a birodalom..bekapcsolódom a fórum követésében...meghát megvizsgálnám vizuálisan milyen látványt bír varázsolni a 4870 de sajna csak 512 ram-mal, félek sokszereplõs kézitusánál egy text packal a nyakában ez is betérdel..szóval üdvözlet a mestereknek <#wave>
Carmang
Kösz.

koschwarz