41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
DeDy #37716 A tolvajcéhet meg lehet buktatni? rájuk találtam fel is vettek, de nem akarok lopkodni, inkább tisztességes lennék és lecsukatnám őket :) -
#37715 A magyarosításnál fel kell tenni patch-et és az a v1.2.0416 ?
Ha nem akkor megmondaná valaki melyik mert olyan crack-et kell letöltenem. -
#37714 Milyen vérfarkas modok vannak a játékhoz?(csak olyan érdekelne amiben vérfarkassá is át lehet változni) -
#37713 Nem állítottam, hogy a magyarítás mindíg problémát okoz, de az itteni hozzászólásokból itélve benne rejlik a hiba lehetősége.
Koschwar is említette, s én is azon a véleményen vagyok, hogy az 1.2es patch után a játék stabil, ha valami komolyabb hiba jön elő, azt modok okozzák.
DeDy küldetésnaplója üres, legnagyobb valószínűséggel a magyarítás okozza a hibát.
Nem azt állítom, hogy a magyarítás rossz, de a telepítés során felléphetett valami hiba.
Amennyiben több modot használna, úgy lehetne variálni, hogy összekeadtak, vagy egy másik mod a bűnös, de mégegyszer mondom, az alapjátékra nem jellemző az ilyen hiba. -
#37712 Hello
Tudna valaki egy crack-et mondani amivel tudnák CD nélkül játszani (csak kölcsönbe kaptam a játékot) és ha crack-elem vagy később rakom fel a kiegészítőket akkor elvesznek a mentések ?
-
Szuni #37711
Egy másik hozzászólásra reagálva, én is magyarítással játszom, nekem semmi gondom nincs.. a kiegek és egy-két dolog angol, de ezekkel nem foglalkozok, közel negyven óra játékidő után eddig egy bugba vagy küldetésbeli problémába nem botlottam (a Magliros küldetés is ment szó nélkül, ere célzok). -
foldi6 #37710 sziasztok
vki meg tudja mondani, h miért nem tudok belépni az alap oblivion menübe? csak a térkép jön be, amin halad a kamera, a főlogo beugrása után, semmelyik gombra sem reagál, csak alt+tab-bal tudok kilépni belöle... -
#37709 A megoldás egyszerű: vissza kell menned az erődbe, s rögtön a bajárat után van egy rács, amit eddig nem lehetett kinyitni - a rácson túlra lépve lehet kinyitni a kaput.
DeDy: A magyarítás is egy mod, amit ugyan én még nem próbáltam, de a kommenteket olvasva előfordulnak vele gondok, úgyhogy én valahol ott keresném a hibák okát. -
Szuni #37708 Ég az arcom, de elakadtam.
Bravilban egy nő adott egy küldetést, hogy szerencsejátékos férjét mentsem meg az őt kisegítő uzsorás orktól. A Bánat-erődbe vezetett a küldetés, kiálltam az ork próbáját, levágtam a végén őt és a kísérőjét is, mert átvágott. Az erődből viszont nem tudok kijönni, a kapu "távolról nyitható".
Honnan? Ott kuksizok már fél órája, és nem látok sem kart, sem kallantyút, semmit.. A hullánál volt egy kulcs, de nem tudom hová való..
Befelé a kapu mellett ott volt egy kar, de bent mindent átvizslattam, semmi.. -
#37707 én a legutolsó hivatalos patch-csel, illetve az unofficial patch-ekkel gyakorlatilag semmilyen hibát nem találok, csak legfeljebb olyat, amiről tudom, hogy valamelyik mod okozta. -
DeDy #37706 Semmilyen modot nem használok, csak a magyarítás van fent.
Egyébként sikerült megoldani a vámpíros küldit így már illetve a buzogányost is, (visszavittem a nőnek) de mivel nem jelezte a térkép tippem se volt hogy hogy a nő Anvil közelében él egy kunyhóban.
Köszönöm a helpet. -
#37705 Eredeti játélkba is kavarhatnak a modok, elsősorban ott kellene keresgélni a hiba okát.
Maglírt Bravilban találod, de fölösleges keresned, ha nem jelzi a küldetéseket úgyis szinte minden lépésnél elakadsz, javítsd ki a hibát...
-
DeDy #37704 Nem tudom megmondani a küldetés nevét, mert mondom nem jelent meg a naplóba semmi leírás így a neve sem, Maglirt kell megtalálnom, mivel kapott valami második esélyt és azt is elszúrta.
A páncél védelem értéket meg a felszerelés ablakban mutatja alul a pajzs jel mellett (összértéket mutatja). -
SaGa #37703 Melyik küldetés? Nincs olyan, hogy első meg második. Melyiket mikor veszed föl, annyiadik lesz...
A védelmi érték nem csak a páncéltól, hanem az adott fajta Könnyű, nehéz) páncélhoz tartozó tapasztalatodtól is függ. Meg attól, hogy milyen állapotban vagy, van-e rajtad valami módosító átok, vagy áldás. Stb...
Amikor felveszed és amgasabb értéket mutat, azt hol látod? -
DeDy #37702 Szinte biztos hogy bugos a game, valamilyen szinten.
Bármikor cserélek valamilyen páncélt változik a védelmi érték, ami okés is lenne de hogy 1et cserélek és felugrik +10el érdekes, invent bezárás majd újra megnyitás akkor már kisebb értéket mutat az eredetit. Másik pont a Mgaliros küldi (második)nem hogy a térképen nem jelez semerre de a naplóban sincs semmi bejegyzés mint ha meg sem kaptam volna, de megkaptam mert mikor a küldetés adóval beszéltem aktiválódott a küldetés.
Egyébként eredeti a game (1.2-es patchel)
-
#37701 "na, már haikut is tudok írni" -
fersk #37700 Érdemes lenne elolvasnod a "Mielőtt kérdeznél.." pontot itt felül a memória foglalással kapcsolatban az Oblivion.ini-ben.Lehet hogy az segít. -
#37699 Nemrég csináltam meg, a könyvesbolti fickó segített. Ha sárga marad valamelyik opció beszélgetésnél, és olyasmit makog, hogy nem bízik benned, akkor vesztegesd meg, vagy játszd a megkedveltetős minijátékot. Nekem 120 aranyamba fájt, hogy válaszoljon.
És egy kérdés; Egyre sűrűbben esik meg, hogy belassul a karakterem. Mintha lassított felvételben mozogna. Ilyenkor egy mentés, kilépés betöltés hozza csak helyre. Egyébként a vámpíros küldinél kezdte, a faháznál. Mi lehet a gond? -
#37698 Nagyon régen csináltam már azt a küldit, de úgy emlélszem, hogy mikor a farmon bújkáló NPC-vel beszéltem, miután meggyőztem, hogy neki hiszek, ő annyit tudott segíteni, hogy Seridur sokat jár a könyvesboltba, ott talán tudni fogják a rejtekhelyét, mert ő azt nem tudja...
Elképzelhető, hogy ez a lépés marad ki, félbe maradt a beszélgetésed.
A másik eshetőség, hogy bugos a játékod, három küldetést is említettél, ahol nem jelzi hová kellene menned. -
DeDy #37697 Egész pontosan a küldi neve hogy "Az erkölcsös vér rendje" (vámpíros).
Elmentem a könyveshez de semmi infót nem mondott, nem volt ilyen opció az árustól. -
#37696 1. Nem tudom pontosan mire gondolsz Maglir második megfutamodásával, de ha jól az első vele kapcsolatos küldetésnél Skningradban, a másodiknál Bravilban ténfereg (itt már ráadásul Blackwood Company tag).
2. A buzogányt Anvil mellett találtad?
Ha igen a város főkapujával szemben van egy farm, ott találod a nőt, de ha hasznát tudod venni a fegyvernek használhatod is, nem jár érete különösebb jutalom, ha visszaviszed.
3. Megölheted a bújkáló NPC-t, de akkor nagy pofára esés lesz, mert valóban nem ő a vámpír...
A fővárosban kell nyomozni keveset, hogy Seridur nyomára bukkanj, konkrétan IC kereskedőnegyedében a könyvesboltban tudnak segítei.
Ha jól döntesz ebben a küldetésben aktiválódik egy rejtett küldetés, amit később ugyan nem jelöl semmi, de a vámpírhamuért a vámpírvadászok extra aranyat fizetnek, ha átadod nekik. -
DeDy #37695 Üdv.
Küldikkel kapcsolatban lenne kérdésem.
1, Harcos céh Maglir 2x is megfutamodott most meg kéne találnom, mert elbújt, de a térkép nem jelezi, így a fene se tudja merre kellene keresnem.
2, Az egyik dungeonben találtam egy buzogányt ami valakinek a férjéé volt, és kaptam egy küldit automatikusan mikor felvettem, hogy a felsége biztos kíváncsi rá honnan van, na a térkép megint csak nem jelez semerre, így honnan lehetne tudni merre keressem?
3, A fővárosban leszólított egy nő hogy menjek a férje házába lenne egy feladata, odamentem megbíztak azzal hogy öljek meg egy vámpírt, végül eljutottam a tagnak egy kis faházához aki azt mondta nem ő a vámpír hanem az aki engem bízott meg, és most el kéne dönteni mit tegyek, mit érdemes illetve hogyan? megpróbáltam elintézni 3 megbízót hátha ők a vámpírok az egyiket nem lehet megölni, mindig fel kell, mit érdemes tenni? -
#37694 Már megoldottam de azért kösz
Egyébként szerintem is azzal volt baj. -
Sith #37693 Öhh sahét tapasztalat:
szerintem nem az installal van a baj hanem:
Indításnál van az a Data nevezetű menüpont persze ha nem közvetlenül az exevel indítod szóval ott be kell pipálni még két dolgot a játék indítása előtt és akkor már jó lesz a magyarítás -
#37692 Már feltudom rakni -
#37691 Hello
Mindent jól csináltam.
De most az a probléma hogy leszeretném törölni de ezt a hibaüzenetet írja ki: >SetupDDL/SetupDDL.ccp(390)
PAPP:Oblivion
PVENDOR:Bethesda Softworks (http://bethcoft.com)
PGUID:35CB6715-41F8-4F99-8881-6FC75BF054B0
$11.0.28844
@Windows XP Szervízcsomag 2 (2600)IE 6.0.2900.2180
és ez miatt nem tudom letörölni
Letöröltem a mappáját meg minden vele kapcsolatos dolgot de nem tudom újrarakni mivel még mindig azt írja ki hogy play.
Valaki tudna segíteni ? -
fersk #37690 A 'Dokuments and Settings->My Games...'-ből kitörölted az ottani 'Oblivion'-t? (persze a 'Saves'-t addig--már ha kellenek a régi kimentéseid--eltéve valahova)
A 'Magyarítás' felrakásakor végigvártad a szövegek átírását? -
#37689 Töröljem le a teljes Oblivion-t ? -
#37688 Letöröltem a magyarosítást, felraktam úgy ahogy kell de még mindig alig van benne magyar szöveg -
Morlan #37687 Sziasztok!
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy modot. Szerintem nagyon hasznos, és ráadásul még szép is - perze ez izlés dolga. Lovaknak ad egy tényleges funkcióval bíró nyeregtáskát. Egy hosszabb kalandozás esetén nélkülözhetetlen, sok-sok barlang kincsét hordhatjátok haza... :) Ami még külön tetszett, hogy teljesen felpakolva, alig vánszorog szegény kis csikóm...
Zira My Horses Compilation
Nekem jó pár moddal nem akadt, bár a gyári lovas páncéllal nem próbáltam - ott szerintem nem lesz jó - vagy, vagy.
Köszönet a készítőnek ! -
#37686 Kösz -
fersk #37685 1.)Dorsanax ezen az oldalon két linket is ad ehhez a gondhoz(#37610)
2.)Magyarítás után telepítenéd ezeket?(és minden eredeti?) -
fersk #37684 Bocsi,de kérlek nézd meg, mire válaszoltam így... -
#37683 Hello
Lenne 2 problémám (ismét). Az egyik az, hogy felraktam a magyarosítást de alig fordított le valamit. Ennek lehet az az oka hogy mikor telepítettem (magyarosítást) akkor nem pipáltam ki sok dolgot ? Mert mikor telepítem akkor ott kilehet sok mindent pipálni. Ha ez a baj akkor csak telepítenem kell megint a magyarosítást és kipipálni több dolgot ?
A második probléma az hogy beraktam a Shivering Isles és a Knights of the Nine telepítő lemezét de mikor rakná fel az első csíknál megáll és nem csinál semmit.
A válaszokat előre köszönöm. -
#37682 A hozzászólások szerkesztésére, a nyelvtani hibák javítására nincs lehetőség, egy-egy lemaradt, vagy elütött betű miatt nem szoktunk újabb hozzászólást írni. -
fersk #37681 Ha már helyesbítesz...ShiverinG Isles... -
BBencze #37680 a Shiverin ISLES kiegészítő nincs lefordítva csak a sima Oblivion -
#37679 hogy lehet a shivering islandot magyaritani?
bocs hogy ide irom de a másikba nemigen vannak :) -
#37678 Rendben -
Morlan #37677 A megidézem és csapkodom taktikánál már jobb, ha kipakolsz pár barlangot és erődöt... még nyersz is rajta, a skillek meg amúgy is fejlődnek... :) de lelked rajta... vagy a kőben... vagy csak bolyongsz a sötétben... na, már haikut is tudok írni... :)
Szóval tedd amit jónak látsz...