The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemrég kezdtem el ezt a játékot, de van ami nagyon idegesít. A nagyon alacsony súlyhatárom. Még csak hetes szintû vagyok, tényleg csak pár napja játszom, de egy barlangot/szentélyt vagy ilyesmiket egyszerûen nem tudok kifosztani, vagyis ki tudom, de csak úgy, hogy 3x-4x vissza kell mennem, hogy mindent el tudjak hozni. Ez így rendben van? Vagy felejtsem el ezt, tegyem el késõbbre, most csináljam a küldetéseket?
Olyan vagyok, aki szeret barangolni, és lehetõleg mindent összegyûjteni, és pénzzé tenni, de úgy látom, hogy ebben a játékban ez szinte megvalósíthatatlan itt az elején legalábbis. Vettem már lovat is Skingrad vagy hol, de a lóra nem tudtam pakolni semmit.
Nincs valami, amivel meg lehet picit babrálni, vagy módosítani rajta?
Vagy törõdjek bele, hogy ez ilyen, és majd késõbb, amikor magasabb szintû leszek, akkor nézegessem a barlangokat.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Már legalább 10szer újra raktam a cuccot.
Az ini törlés segített.
<#worship>#worship>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Leszedtem, újratelepítettem, úgyanez a helyzet.
Nem bírom elindítani a játékot.
Tud valaki segíteni?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem eddig tökéletesen mûkõdik a magyarítás!!És még nem is találkoztam hibával.
Viszont egy kérdés:A játéban a fák árnyéka rettenetesen nézz ki!!Vagyis olyan mintha egy egység textúra lenne az árnyék és ez fûvön jól néz ki de a sima talajon nagyon gáz.Tud valaki segíteni?? :o
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Segítséget szeretnék kérni: Feltelepítettem egy laptopon a játékot, és a karakter vmiért magától balra oldalazik folyamatosan (nagyon lassan). Nem tudom mi lehet a probléma. Vki ötlet ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi közöm a magyarításhoz, tesztelésben sem veszek részt, de mégegyszer köszönet a készítõknek az áldozatos munkáért.
A magyarítás egy mod, ami önmagában is okozhat hibákat a játékmenetben, arra meg végképp nem lehet vállalkozni, hogy a több tízezer létezõ moddal is a készítõk tesztelgessék.
Tesztelés egy önként vállalt munka lenne a játékosok részérõl, nem csupán a nyelvtani hibák keresése a cél.
Elsõ lépésben a szûz játékra kellene felrakni a magyarítást, megnézni mûködik-e.
Második lépésben lehetne tesztelni valamelyik overhaul moddal (Francesco, Oscuro), hogy viselkedik.
Harmadik lépés lehetne a népszerûnek számító kis modokkal tesztelés - egyenként, hogy az esetleges hiba azonnal jelezné, hogy melyik moddal akad a magyarítás.
Farferi, neked a szûz játékon nem magyar a felirat, vagy modolva van a játék?
Mindketten találtatok egy súlyos hibát, a készítõknek az lenne az igazi segítség, ha azt is meg tudnátok mondani nekik, melyik modokkal veszett össze a magyarítás - nem egy könnyû feladat, de úgy gondolom itt munkáról van szó, nem csupán önfeledt játszadozásról.
Próba verzióról van szó, pontosan a hibák javítása a cél a tesztelésre kiadott verzióval.
Minden tisztelet megilleti a készítõket, rengeteg idõt, energiát fektettek a projektbe, amíg nem jön ki a véglegesített magyarítás a tesztelõknek elsõsorban a hibák jelentése a feladat.
- persze már látom mit hagytam ki elõször...
De egyébként Wizard Staves címen keress rá a TES Nexuson. Meg fogod találni.
De nem adom fel, megpróbálom mégegyszer...
itt
FCOM telepítésnél jól olvasd át az oldalt, az ott található load order-t stb. A teljes pakk Quarl Texture pakkal, Better Cities, FCOM + hozzávalókkal (MMM, OOO, Francesco, stb) együtt kb 8GB
El kell velük tökölni egy ideig😊
Itt a mod manager exportom, ha segít
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
kezdem én 😊 szürke rókát (gry fox) hol tudom elkapni ? már összeloptam a beugrópénzeket 700 aranyat. anvilba vagyok, folyton a zöld nyil Orrin-ra mutat, de nála semmit se lehet már cisnálni, végigbeszéltem vele mindent. let hogy tovább ?
Felpakoltam ezt a TIE módot, és az lenne a kérdésem, hogy normális az hogy egy ilyen Tarzan támadt rám?😄 Mármint hogy egy szál alsógatyában, nekem jött pusztakézzel!
Õ a DB nagytiszteletû Listenerje, épp imént vált vámpírrá, hogy az idõk végezetéig tudja szolgálni Night Mothert.
Néhány fõ skill, és attribut 100 fölött van (köszönhetõen Haermus Mora könyvének, illetve a vámpír állapotnak, meg a nyakláncnak, gyûrûknek). Több fontosabb al-skill kimaxolva (pl destruction, armorer, alchemy).
Most már csak az van hátra, hogy megtapasztalja a vámpírélet napfényes (lol!) oldalát.
darabolós csonkítós modról tud valaki ? kellene 1 ilyen nekem! Darabolni akarom az orkokat ezerel!
Ez a jelenség tipikusan textura hiányt jelez, vagyis nem jó texturát akar betölteni a program. A textura javító hivatkozik rá, de a program nem jó helyen keresi. Az eljárásról részletesen a topikban is találsz leírásokat, illetve a 37028-asban olvasható Qarl2 linken elindulva...
Nektek a játék elején, mikor kiértetek a csatornából, nem rossz a talaj textúrázása? Nekem lila színû, és a térkép kicsinyített mása.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused>
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.