41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#3205 de jó egere van - vagy nem azt kell nézni?! :) -
#3204 Látom nagyon unatkoznak egyesek :) Azért nem minden játékot tisztelnek meg ennyi törődéssel (még ha egy kicsit fura módon is teszik azt).
Amúgy én ezt szoktam mondani nagy filmek, játékok megjelenése előtt: "Ha már kibírtam 23 évet, akkor az a pár nap már gyerekjáték lesz!". Kitartás ... -
#3203 a legutóbbi makingesben is -
#3202 eddig minden videóban ilyen volt -
#3201 Mondjuk elég érdekes is lenne ha a játék főmenüje nem esne át minimum 5 nagyobb változtatáson egy év alatt. -
#3200 Poén volt, nagyon átláccó fék :)
DB -
#3199 fék screeshotot sosem raknak installháttérnek :), főleg nem az egyik első skrínshátot... -
#3198 Tökugyanott van. Az is "szélesvásznú", gondolom teljesen véletlenül felejtette el a játék dobozát a képre rakni. Kamu... -
#3197 Viszont ez érdekes....nem megy az egere, nincs bekapcsolva -
#3196 És ez?
DB -
#3195 Most jön nekem lefele :D -
#3194 valaki nézze meg az E3-as bemutatót hogy ott hol áll a kurzor:) -
#3193 Megtaláljuk -
#3192 Hja. Berakta a videóba az E3-as bemutatót, a CD-t meg gyerekjáték megcsinálni egy jobb photoshoposnak. Vagy csak egy cikkíró játsza a májergyereket. -
#3191 Hogy szakadna meg :D
Ugyanolyan egere van mint nekem :P -
#3190 FAKE! Túl nagy a monitor :)))
http://www.elderscrolls.com/forums/ - 236 ezer hozzászólás csak az Oblivion General fórumban... és még meg se jelent :))
DB -
:D -
#3188 Én eddig azt hittem ez vmi kábítás,hogy le fog égni tőle a gépem,de megnéztem egy két trailert,és elbizonytalanodtam. Dolgozni fog a gép rendesen. -
#3187 "Mélyen zsebbe nyúlós" ;] De ilyen volt a Morrowind is, aztan a megjelenés után 1-2 évvel már szépült, 2-3 évvel meg már szép is volt meg volt fps is ;] -
Thanatos #3186 pont olyan... :/ -
Thanatos #3185 olvasásba? nekem egy jó könyv jobb mint a kávé (ami amugyse ér szartse), tulképp amig olvasok nem tok elaludni szal erővel kell abbahagyni ) egyszer volt hogy 5ig olvastam ugy hogy másnap félhétkor kelett kelni..., szopacs :/ -
#3184 Jézus mária!!! Ehhez milyen gép kellesz már? :( -
#3183 Hát az inkább glass bevonatú kard :P. Látszik alatta a fém :D
De nemrossz az tény :) -
Bladez #3182 ÁÁÁÁ nem merek lefeküdni lemaradok a megjelenésről ^^ :) -
#3181 Na jó, igazából nem vagyok álmos, csak szórakozott. :-)
Csak egyszer álmodtam eddig Oblivionnal, akkor is csak érintőlegesen. :-)
Na jó, mostmár tényleg irány az ágy, max olvasok...abba mindig belealszok. -
#3180 :D
már én sem bírom, ilyen állapotban szoktam álmodni egy játékról D:
nem merek aludni, nem tudom kivárni :D -
#3179 Ne higyj nekik! Az egész játék kizárólag a videóban látható terepen fog játszódni és csak a videóban látott útvonalat lehet bejárni (egy láthatatlan fal lesz, hogy ne hagyhassuk el azt a részt). A többi kép csak egy ügyes marketingfogás volt...
Na jó, kezdek begolyózni, megyek aludni... -
#3178 aha :) -
CUCLI #3177 sikerült megnézni a videót... ez valami eszelős. és itt akárhova eltudok majd menni tényleg? -
#3176 Akkor kattints e topik bannerére, és ott nézd meg ;] -
#3175 Nem megy az oldaluk, szal egy ideig nem tudom megnézni... :( -
#3174 Nem vagyok egy nagy fegyverszakértő, de zöld színű, csillog is, csiszolt/sima felszínű a markolatot leszámítva - minden szempont alapján üvegkardnak tűnik, én legalábbis arra tippelnék ;] -
#3173 Köszönet, frissítettem -
#3172 Az glass? Újra megnézem! -
#3171 A fejetlen zombis glass sword. Eddig kevés glass cuccot lehetett látni a képeken, talán csak az egyik videóban lóbált egy kardot egy mob, semmi egyéb. -
#3170 Milyen glass? -
Thanatos #3169 wow :) énis gyk midnent elszedek próbára de azért ez fenragadt a rostán :DDD az én kicsi ponim 46 -al együtt kb :P -
#3168 http://bethsoft.com/downloads/video/countdown-1week.wmv
-
CUCLI #3167 sehogyse akarja megnyitni azt a kurva linket. valaki linkelje be pls a natúr videó linkt.
köszi -
#3166 Ez a Glass tényleg üvegből van ;] Gyönyörű...